Ongebruikelijke crafts nieuwe borduurpatronen kruis – nwhistorycourse.org

The BlogCross Stitch - een bezetting die zelfs de beginner kan boeienCross Stitch - een bezetting die zelfs de beginner kan boeien in deze vorm van handwerken is vaak betrokken niet alleen ervaren geschoolde werknemers, maar mensen die geen ervaring in het borduurwerk hebben. Modern needlewoman wilt gebruiken voor verschillende soorten borduurwerk stoffen. Dankzij een speciale rekening doek niet in staat om te werken met satijn, jersey of wollen stof.


Mooie kruissteek: bepaalde keuze van de materialen

Te borduren mooi patroon kruis is niet alleen nodig om de meest geschikte regeling te kiezen, maar ook zorgen voor de juiste configuratie van de basismaterialen.

namelijk:

  1. Onderwerpen voor borduurmachines verkocht speciale set, zo zal niet moeilijk zijn om de juiste kleur te vinden.
  2. Wat betreft het weefsel voor toekomstige producten, moet de voorkeur worden gegeven een katoen of lijnzaad materiaal. Ervaren handig geadviseerd om het weefsel voordat selectie regeling vast te stellen.

Borduur het kruis is heel simpel, de belangrijkste arm met de benodigde materialen en leren de techniekBorduur het kruis is heel simpel, de belangrijkste arm met de benodigde materialen en leren de techniek

Cross stitching rekent techniek, dus je moet alert te werken met de steken te zijn. Het wordt aanbevolen om een ​​vergrootglas te gebruiken.


Dichtere stof is perfect voor het maken van schilderijen of handdoeken, maar met de hulp van een dun materiaal erin slaagt om prachtig geborduurde t-shirts, en zakdoeken.

De belangrijkste soorten steken om steek te steken

Er zijn verschillende soorten steek (steek) borduurwerk kruis. De keuze van de techniek is afhankelijk van de geselecteerde schema. De meest voorkomende steken zijn hieronder weergegeven.

Er zijn veel verschillende steken, zodat iedereen kiest wat hij dichter bij de zielEr zijn veel verschillende steken, zodat iedereen kiest wat hij dichter bij de ziel

eenvoudig kruis

In grote lijnen wordt aangebracht door middel van twee diagonaal gekruiste steken. Steek op het doek slechts een cel vult. Wanneer u een horizontale of verticale vlakte steken te maken op het eerste alles wat je hoeft te borduren in één richting, en daarna - het tegendeel.Het is de moeite waard om te beginnen met de eenvoudigste techniek te bestuderenHet is de moeite waard om te beginnen met de eenvoudigste techniek te bestuderen

De langwerpige kruis

Het wordt gebruikt wanneer u de textuur van borduurwerk te verrijken. Deze techniek is onmisbaar wanneer u het nodig om snel grote gebieden van canvas te vullen, omdat het kruis een aantal cellen van het weefsel vult.

Needlewoman gebruik langwerpige kruis, wanneer je nodig hebt om grote delen van het doek te bordurenNeedlewoman gebruik langwerpige kruis, wanneer je nodig hebt om grote delen van het doek te borduren

half-cross

De naden zijn gemaakt om te combineren met eenvoudige steek. Als gevolg van een dergelijke verzoening mogelijk om de simulatie van aquarel ongewone gemakkelijk te bereiken in het product.

Half-cross in handwerk is perfect gecombineerd met andere soorten stekenHalf-cross in handwerk is perfect gecombineerd met andere soorten steken

Bulgaarse kruis

In deze naad combineert 2 kruis. Om het noodzakelijk dat de bodemnaad een eenvoudig kruis en ging de hoogte goed te maken - verticaal.

Bulgaarse borduurtechniek kruis is niet moeilijk, het belangrijkste ding - de praktijkBulgaarse borduurtechniek kruis is niet moeilijk, het belangrijkste ding - de praktijk


Double Cross (complex)

Ervaren handig geadviseerd om het uit te voeren op het doek. Vaak zijn dergelijke complexe herhaald kruisen en elkaar opvolgen.

Double Cross - machines nogal ingewikkeld, maar ziet er geweldig uit op het doek en in het eindproductDouble Cross - machines nogal ingewikkeld, maar ziet er geweldig uit op het doek en in het eindproduct

rijst naad

Er is een groot kruis met 3 of meer cellen, waarna de uiteinden worden toegepast polukrestiki. Om de achtergrond draad moet 2 tinten gebruiken te verrijken.

In aanvulling op deze cross naden borduurwerksteken zijn er vele andere ( "ster" en "Algerije oog").

Als u de achtergrond wilt verrijken, kunt u veilig gebruik maken van een rijst steekAls u de achtergrond wilt verrijken, kunt u veilig gebruik maken van een rijst steek


Hoe snel en mooi kruissteek: tips

Vanwege het feit dat kruissteekversiering wordt beschouwd als een moeizame proces moet rekening worden gehouden met een aantal van de nuances van tevoren.

Dit zal zorgen voor productief werk en zal toelaten om het gewenste resultaat te bereiken:

  1. Vóór gebruik wordt de basis van de aanbevolen borduren breiden het weefsel, en een goed gestreken. Bovendien is het belangrijk om te controleren of de geselecteerde de huid niet werpen. Om te zorgen voor de sterkte van verven nemen, moeten zij worden gespoeld in azijnzuuroplossing (200 g water -.. 3 eetlepels azijn).
  2. U kunt kiezen voor een systeem voor borduurwerk te creëren. Assistent in dit zal een speciaal programma Stitch Art zijn.
  3. Als het geselecteerde circuit groot is, kan het worden toegepast op het doek tag. Dit zal de tekening kunnen worden gecompenseerd.
  4. Als we leren om complexe patroon uit te voeren waar sprake is van veel bloemen, is het beter promiscue kruisen niet te maken, in plaats daarvan moeten ze worden toegepast op grof canvas.
  5. Nauwkeurige en kwaliteit van een product te bereiken dient door de bovenste steken in één richting.

Om volbrachte werk keek biologisch moet stiksels uitvoeren in één richtingOm volbrachte werk keek biologisch moet stiksels uitvoeren in één richting

Interessant! Borduurwerk kruis is het beter om een ​​speciale maasnaald gebruiken. Het zal niet doorboren de vezel, in plaats daarvan, ze zachtjes duwen.

Nieuwe kruissteek schema: hoe je een ongebruikelijk product te maken

Vandaag de dag, leren om een ​​kruis borduren zal niet moeilijk zijn, zelfs onervaren nieuwkomer. Omdat er een grote verscheidenheid aan programma's om elke needlewoman voldoen.

Nieuwe versies van de regelingen voor borduurwerk kan verouderd tafelkleden en servetten met behulp van ongebruikelijke patronen te werken.

Een groot pluspunt kruissteek is dat dit proces is ontspannend en geeft u de kans om uit te rustenEen groot pluspunt kruissteek is dat dit proces is ontspannend en geeft u de kans om uit te rusten

Als gevolg van een dergelijke kruissteek onafhankelijk van elkaar kunnen worden overgedragen aan het weefsel favoriete film tekens of creëren van de perfecte roman. Moderne borduurwerken zijn interessante modellen van de verschillende onderwerpen. Het kan zijn New Year's producten of lyrisch, kinderen, evenals abstract regelingen.

Cross Stitch: tips (video)

Dankzij het harde werk en zorgvuldige kruissteek zal een waar genot voor creatieve mensen. Bovendien is uit de onervaren beginner durfde te doen dergelijke ambachten kan een echte professional waarvan de producten zal het huis te versieren voor vele jaren en om gasten te verrassen te worden.

Nieuwe regelingen Embroidery Cross (foto's)

05da2df88a095corig0352c1a98118c8orig30f67a13dc028410029e6c03d2ffd4c50fa59e91a73a3dda83381a846dfa95757c7235124317-2a830-16006396-m750x740-ua5d56143.608-c40d8-21844640-m750x740

Leave a Comment

Your email address will not be published.

8 + 1 =

Adblock
detector