Ongebruikelijk plafond 10 ontwerpideeën – nwhistorycourse.org

The BlogAls gevolg van de ongewone plafonds kan het interieur meer stijlvol en origineel te makenAls gevolg van de ongebruikelijke plafonds kan maken het interieur meer stijlvolle en originele eisen dat de meeste huurders naar voren gebracht om het ontwerp van het plafond naar beneden komen, voor het grootste deel, aan het gemak en bruikbaarheid. En als een eenvoudige plafond kan oplopen tot het interieur in de stijl van het minimalisme, de klassieke ontworpen leven een gewone wit plafond zal op zijn minst ongepast kijken. Hoe maak je het plafond, afhankelijk van de stijl van het appartement en wat design opties zijn het meest populair vandaag - lees het artikel.


Ongebruikelijk plafond in het interieur

het belang van het ontwerp van het plafond wordt vaak over het hoofd gezien, en toch goed gevormde plafond kunt de stijl van de appartementen aan te vullen, in hun schil te brengen uniek te maken. Bovendien kan het plafond ontwerp effectief te verbergen enkele onvolkomenheden in het oppervlak. Dus opgeschort, gelaagde structuur of gladde, vlakke oppervlakken kunnen oneffenheden plafond goed gekozen verlichting verhullen - visueel correct mislukte plannen kamer - visueel de ruimte en het gebruik van geometrische vormen (bijvoorbeeld vierkanten smal en lang spaties) expanderen.

Het kiezen van ongebruikelijke plafond moet zodanig zijn dat het past harmonisch in het interieur van de vorm en kleurHet kiezen van ongebruikelijke plafond moet zodanig zijn dat het past harmonisch in het interieur van de vorm en kleur

Ontwikkel ongebruikelijk plafond, kunt u:

 1. Onafhankelijk. dit te doen moet je niet alleen kiezen voor het ontwerp, maar ook met de kenmerken van de materialen (zoals hun gewicht, draagvermogen, operationele functies en installatie) te bestuderen.
 2. Met betrekking tot het ontwerp van het bedrijf: ervaren professionals te creëren unieke lay-outs aan al uw eisen, eigenschappen van de ruimte, de naleving van de veiligheidsvoorschriften aan te passen.

Overweeg opties voor de ongebruikelijke ontwerp van het plafond.


Het oorspronkelijke plafond van gipsplaat

Gipsplaten - een betaalbaar en duurzaam bouwmateriaal om de elementen van elke vorm te maken. Bevestig de gipsplaten is eenvoudig genoeg, zo regelen het plafond met behulp van dit materiaal is mogelijk zonder de hulp van bouwbedrijven, met hun eigen handen. Het belangrijkste ding - om te beslissen over het ontwerp.

Op dit moment is de meest populaire varianten van het ontwerp van het plafond gipsplaat zijn:

 1. Twee of drie-tiered plafond. Deze beslissing was een soort klassieker in het ontwerp van hoge plafonds. Maak deze optie interessanter zal helpen om verschillende materialen te combineren. Dus, met gipsplaten goed glas wordt gekeken, oppervlaktespanning. Kleur materialen kunnen heel anders zijn. Verder kan niet alleen de gipsplaat spannen frame: opgepoetst plafond "wrap around" gipsplaat elementen van verschillende vormen en maten.
 2. Hangconstructies. Zwevende structuur kan worden voorgesteld als een enkel element, aangezien uit meerdere stukken. Bijzonder effectief lijkt deze uitvoeringsvorm via diode backlight elementen omtrek die de illusie dat het fragment drijft onder het maximum in het inwendige van futuristische toevoegen van noten.
 3. Balken van gipsplaat. Onlangs heeft het gebruik van balken in het ontwerp van de kamer wordt steeds meer en meer populariteit. En indien voor deze decoratieve elementen waren veel houten huizen, nu ze kunnen worden gevonden in de appartementen. Straling van gipsplaten kunnen verschillende montage systeem te komen: als een standaard, uitsluitend aan het plafond de ruimte, en met een stop bij de muren.

Gipsplaat wordt gecombineerd met neonverlichtingGipsplaat wordt gecombineerd met neonverlichtingMaak een origineel ontwerp met de gipsplaat kan de trim, ter vervanging van de klassieke inrichting imitatie verf balk (dun en licht fineer, lijm "onder de boom" film).

plafond ontwerp ideeën in de klassieke appartement

Wie zei dat de klassiekers - het is saai plafonds, die mogelijk te versieren, tenzij prachtige kroonluchter en decoratieve plinten? Vandaag de dag zijn er vele interessante opties voor het ontwerp plafond in de klassieke interieurs.

De meest voorkomende zijn:

 1. Verzonken plafond. Caisson - een klassiek Engels interieur. Vaak gebruikt in de appartementen caissons versierd met witte interieur verf. Een interessante optie - direct of caissons van hout met gesneden elementen, goud elementen op de achtergrond melk plafond. Het selecteren van de doos is afhankelijk van de richting en het kleurenpalet klassiek.
 2. Plafondschildering. Elegante gouden monogram op een blauwe achtergrond, leuke engelen, of bloemmotieven zal zijn onvergetelijk decoratieve elementen die de gasten zal verbazen met zijn elegantie, dwingt hen om hun hoofd opnieuw en opnieuw op te heffen. Een aanvulling op het schilderij om het meer compleet is, kan het stucwerk gips, polystyreen en polyurethaan zijn.
 3. decoratie doek. Classic - is niet alleen een strikte lijn Rijk en barokke rijkdom, maar ook de romantiek van land. Voor deze laatste, gekenmerkt door lichtheid en fijnheid, die perfect kan worden gerealiseerd stof plafonds. Garnituur met een plafond kan in de vorm van een tent of slappe stroken weefsel. Ideaal voor decoratie zal stromen textiel, waarvan de kleur wordt aangepast voor de goedkeuring van de kamer.

In de klassieke interieur plafond ziet er goed uit, ingericht in gouden en bruine tintenIn de klassieke interieur plafond ziet er goed uit, ingericht in gouden en bruine tinten

Stof plafonds ziet er beter in alle slaapkamers, het creëren van een romantische, lichte sfeer, moeten slapen en rusten.

Interessante plafond voor moderne interieurs

Modern interieur - dit is waar u laat uw fantasie de vrije loop! De laatste, modieuze stijlen in het ontwerp van de behuizing kan schijnbaar onlogisch materialen en vormen te combineren, waardoor het plafond is echt ongewoon en spectaculair.

De originele oplossing is het houten plafond in combinatie met geïntegreerde lampen gebruikenDe originele oplossing is het houten plafond in combinatie met geïntegreerde lampen gebruiken


Wij selecteren interessante oplossingen Plafond ontwerp in een modern interieur:

 1. Het gebruik van ongewone kleuren. Zwart, grijs, zilver en goud - de kleuren zijn die actief worden gebruikt in de decoratie van het plafond ontwerpers. De meest succesvolle dergelijke kleuren eruit zal zien op de gladde, glanzende oppervlaktespanning structuren in minimalistische appartementen.
 2. Niet-standaard materialen. Beton, baksteen, vloeren, hout en metalen gaas ... Denk je dat we hebben het over de vloerafwerking? Nee! Deze materialen worden in toenemende mate een integraal onderdeel van de inrichting in het hok. Bijzonder indrukwekkend kijkje dergelijke plafonds in combinatie met een open communicatie, spoor systemen of lichtpunten.
 3. Het gebruik van de verlichting. Als ontwerp opties ga je niet te wijten aan de parameters van de behuizing of persoonlijke voorkeur, zou de beste oplossing in dit geval om een ​​ongewoon licht te gebruiken. LED Backlight - dit is wat je nodig hebt! Installeren in een semi-gesloten uitvoering van bijzondere vormen, achter de achtergrondverlichting panelen vlak in het plafond, versiering diode licht gipsplaat elementen aan de rand, waardoor een futuristische stemming. Een dergelijk besluit zou ideaal zijn voor de high-tech interieur.

Ongebruikelijke idee zou kunnen zijn op het vlak van het plafond en de muren van een enkel materiaal, zoals hout, gipsplaten, tegels samen te voegen.

Maak ongebruikelijke plafond (video)

Creative plafond, geen twijfel over bestaan, zal een hoogtepunt in het ontwerp van uw appartement, zal uw unieke smaak te markeren. Get Inspired decoratie van het plafond van de foto's combineren een niet-standaard materialen en vormen, en hun originele ideeën uit te voeren!


ongebruikelijke ontwerp van het plafond (interieur foto)

01-133adf26b4dd98560cdb650578d3c5ec20393f11324a321920x1080resizeinterior3266132706140604.13839789

Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 3 = 5

Adblock
detector