Onderscheidende kenmerken gans-stap trap naar de tweede verdieping – nwhistorycourse.org

The BlogOm het interieur van een landhuis origineel te maken en ongewone, kunt u de trap te gebruiken interessante gans stapOm het interieur van een landhuis originele en ongewone maken, kunt u gebruik maken van de interessante laddertje Gans Het belangrijkste onderscheidende kenmerk van het ontwerp is de uiterlijke vorm van de stappen. Maar, als de belangrijkste en zwaar beladen, laddertje Goose best om niet te kiezen, want het is een beetje ongemakkelijk te gebruiken. Vooral populair zijn de houten odnomarshevye design. Dit is te danken aan de positieve eigenschappen van het hout. Maar eventueel harmonische passend in het interieur, gebruik en metaal en glas. Metaal of glas trappen zijn zeer geschikt voor het moderne interieur, en uitgegroeid tot een zeer populaire keuze voor particuliere woningen.


Populaire Goose stap trap naar de tweede verdieping

De naam van deze trap gewonnen te wijten aan het feit dat tijdens de afdaling en de opheffing van het, de persoon gaat waggelen dat lijkt op gans-stap. Versprongen zodat de tegenovergestelde randen van elk afgeschuind. Om een ​​dergelijke vorm van gebruik in de bouw kan slechts één persoon, dus deze ladder is niet meer dan een exclusieve inrichting. Opzetten van dergelijke structuren is zeer gevaarlijk voor kinderen en gepensioneerden.

De meest geschikte hoek voor een traptrede Goose 50 gradenDe meest geschikte hoek voor een traptrede Goose 50 graden

kenmerken:

 1. De hellingshoek varieert, maar zeer populair 45-70 graden.
 2. stap hoogte 25 cm.
 3. stap 20 cm diepte.

Van parameters blijkt dat de ladder is zeer compact. Deze parameters worden beschouwd als standaard.


Intensivering van de ladder moet met uiterste zorg en voorzichtigheid. De stijging van dit soort constructie wordt beschouwd als veel gemakkelijker dan de afdaling zijn.

Berekening laddertje Goose

Het belangrijkste nadeel van de laddersport Goose onveilig en ongemakkelijk. Maar, met de juiste ontwerpen met een persoonlijk tintje, kunt u alle mogelijke defecten en gemak te elimineren. Het bouwen van een tekening, moet u rekening houden met een aantal van de nuances, maar wat zal veranderen, afhankelijk van het type.

Alvorens over te gaan tot de vervaardiging en installatie van de trap, moet u het optimale aantal stappen te berekenenAlvorens over te gaan tot de vervaardiging en installatie van de trap, moet u het optimale aantal stappen te berekenen

namelijk: 1. Start alle betalingen om te bepalen op welke hoogte van de vloer zal worden gevestigd het laatste deel van de trap. Deze waarde zal een impuls geven aan de bepaling van het aantal trappen, en hoe groot ze zijn.
 2. De berekening van het materiaal zal aantonen dat het aanzienlijk minder dan andere soorten trappen moet zijn. Het kan online worden gedaan.
 3. Dat er geen dergelijke problemen als de kop tijdens de stijging of daling was, moeten de parameters van de trappenhuizen worden geselecteerd ongeveer 2 meter.
 4. De verhouding tussen de totale breedte van de trap naar de breedte van de stappen wordt beschouwd als de snelheid van 1-20.

Bij het werken met formules en berekeningen gebruikt de rekenmachine. Kant en klare formules en berekeningen zeer gemakkelijk te vinden in de referenties voor de bouw van een bezoek en Sanpin.

Duck nuances ladder stap

In een landhuis meer dan één verdieping, mogelijk het rationeel gebruik van ladders gans stap. U kunt een grote ladder op te bouwen, en je kunt het een beetje kopie gebruiken - Duck stap. Veel mannen willen hun eigen trappen te maken in het huis. Met de ontwikkeling van de moderne technologie, het is meer dan reëel.

Voorafgaand aan de installatie begint, let dan op de nuances:

 1. Leer de voordelen en nadelen van dit type constructie en vast in een bepaalde kamer trap zal perfect zijn functies vervullen.
 2. Als u het model van de wenteltrap te selecteren, dan is dit ontwerp is het noodzakelijk om een ​​betrouwbare midden draaipunt steun vast te stellen.
 3. Het aan te raden om een ​​ladder in het midden van de kamer.
 4. Beëindig de ladder moeten boeien en de aandacht te trekken, dus het is vermeldenswaard dat de verbinding interstorey ruimte is niet de belangrijkste functie van traptrede Duck. Kies dergelijke modellen, in de regel, voor interieurdecoratie.

Het is het beste om gans-stap ladder gemaakt van kwaliteit houtHet is het beste om gans-stap ladder gemaakt van kwaliteit hout

Plaatsen zoals een wenteltrap zal zeer weinig, dus in kleine huizen, zou deze optie het meest optimaal zijn.

Metal wenteltrap decoreren van uw huis is zeer indrukwekkend. Deze ladder moet in het midden van de kamer worden geplaatst, en niet om het te verbergen in de hoek.

Paradepas ladder is onderverdeeld in verschillende soorten. Trap met symmetrische stappen gekenmerkt doordat de helften ten opzichte van elkaar zijn aangebracht, dat het einde van helften in één trap is de beginfase van de helften hierboven. Soms zijn de stappen gedaan in de vorm van vlinders, dit soort vlinder genoemd. De meeste gebruik podium, vergelijkbaar met de voeten van de eend. Wanneer u een specifiek model te selecteren, uit te voeren zorgvuldig alle voorlopige berekeningen en tekeningen. Bereken de hoeveelheid materiaal en Voorspel eventuele tekortkomingen in de toekomst.

traptrede tekening Duck

Omdat zich Ladder dergelijke constructie is lastig, moet aanvullende veiligheidsmaatregelen te nemen. Bijvoorbeeld, de ladder verlichten wegglijdt, trappen onder een bijzonder materiaal, een extra bekleding of trail. Maak een ladder met je handen, kun je, met behulp van een kant en klaar tekening, of u kunt uw eigen tekenen. Als u de vaardigheden, moet u uw eigen tekening te trekken, dan is de ladder naar de maximale individuele krijgen.


Bij het berekenen, moet u de waarden te gebruiken:

 • De afstand van de vloer naar de tweede verdieping;
 • De hoogte van de treeplanken;
 • De diepte van de stappen in de brede en smalle delen;
 • Het aantal trappen;
 • De lengte van de ladder web.

Goed samengesteld ladderdiagramma zal helpen om de hellingshoek, de hoogte en breedte van trappen berekenenGoed samengesteld ladderdiagramma zal helpen om de hellingshoek, de hoogte en breedte van trappen berekenen

Alle benodigde formules voor de berekening kan worden gevonden op een bezoek. Gebruik ze absoluut veilig en erg handig. Hoogte van de riser verwachte ideaal 12 tot 22 cm en een diepte van 25 tot 40 cm. De gegevens worden weergegeven in tabel STATE maximaal juiste parameters al berekend.

In de figuur kun je zien dat het ontwerp van de trap is samengesteld uit verschillende onderdelen - een pees en stringers. de hele structuur rust op deze elementen. Plaats het gehele ladder valt op de draagelementen. Bowstring biedt ruimtebesparing.


de ladder kan verschillende vormen hebben, parameter berekening uit te voeren, rekening houdend met alle externe factoren. Dekvloer elementen is alleen vereist voor de bouw van kosour, zodat alle houten elementen worden bevestigd.

Balusters en leuningen op de trappen van dit type, zoals de gans-stap, noodzakelijk, aangezien de afdaling en de beklimming van een ladder op zichzelf gevaarlijk zijn, maar het gebrek aan leuningen maken beweging onmogelijk.

Beoordelingen van Goose laddertje

Weinigen die bekend zijn met dit soort trap en een paar die hen in het interieur van uw huis hebben geschreven, dus voordat je het installeert thuis, om de meningen van mensen die niet alleen de installatie van de ladder hebben gemaakt moeten luisteren, maar ook te exploiteren het elke dag.

"De ladder ziet er heel harmonieus, iedereen betaalt aandacht aan haar, maar er was een probleem veel gladde ondergrond fasen. We besloten om heel eenvoudig door de aankoop van een ijzerhandel in een speciale rubber pakking. Meer nadelen merkte het niet. " Peter, Anapa.

Goose laddertje perfect passen in het interieur van een kleine kamerGoose laddertje perfect passen in het interieur van een kleine kamer

"Het gevaar van de trap, naar mijn mening, sterk overdreven. Kalmeren en up maakt je niet zorgen te maken over op de ladder. Maar de nauwkeurigheid is niet schadelijk voor op alle terreinen van het leven. " Maria Adler.

"Gasten zijn altijd de vraag waarom zo'n interessante trap. En ik vertel hen over de middeleeuwen. Oh, er was geen, geen stootkussens, geen geschikte leuningen en andere voorzieningen, maar deze trap was in elk huis. Dus voel je vrij om te installeren, het is niet alleen handig, maar ook iets om trots op te hebben. " Sergey Sochi.

Goose stap ladder met zijn handen (video)

Het belangrijkste voordeel van de trap Goose stap is zijn compactheid. In een klein gebied en met een minimale vertekening vergelijkbaar ontwerp als een comfortabele ladder voor het heffen creëren. Het maakt gebruik van glas of metaal, maar voor huishoudelijke doeleinden is het beter om een ​​boom te kiezen voor de vervaardiging van een dergelijke trap.

Details: Goose laddertje (foto voorbeelden)

dsc057733yKLpXGvYHA004920620419944145138426117012424w640h640dscn0577268523320

Leave a Comment

Your email address will not be published.

2 + 1 =

Adblock
detector