Omfattning och Enhet: hängare för tak Armstrong – nwhistorycourse.org

The BlogArmstrong tak gör det möjligt att förverkliga de mest vågade designidéer och kan dekorera insidan av varje stilArmstrong undertak gör det möjligt att förverkliga de mest vågade designidéer och kan dekorera insidan av någon stilyaPodvesnye Armstrong tak är mycket populära. Hittills har dessa produkter tillverkade av olika material. Det ursprungliga systemet kommer att bidra till att skapa i rummet en mysig och bekväm atmosfär. Undertak är funktionella och praktiska produkter, de kommer att hjälpa att dekorera rum i en modern och trendig stil. Alternativ takkonstruktion innefattar detaljer såsom suspensioner, som kommer att diskuteras ytterligare.


Hängare för tak Armstrong: det

Suspensioner för tak Armstrong innefattar metallstänger 6 mm, vilka är förbundna med varandra genom en krökt fjäder med hål. Dessa stavar kan flyttas samtidigt för att justera höjden av produkten. Om hon släpps hon fixar dem mycket hårt. Den övre delen av upphängningsstången är förstärkt profilerad för att säkert fixera den i fixeringsenheten.

Speciella suspensioner för tak har formen av metallstavar som är anslutna till en fjäderSpeciella suspensioner för tak har formen av metallstavar som är anslutna till en fjäder

Armstrong Korrekt installation av tak hängare innebär styrprofiler i intervall om 1,2 m. Från väggenheter måste ha ett avstånd av högst 450 mm. I detta fall, är upphängningsanordningen linjen ligger längs längden på rummet med en förskjutning i den ena och den andra sidan till de upphängningskomponenter är anordnade i ett rutmönster. Delar backas ytterligare element, vilka är anordnade diagonalt från marken. Massive ear-system backas upp i hörnen och eventuellt är nära väggen.

Installation av tak Armstrong göras från omkretsen installation. En kvalificerad specialistföretag kommer att beräkna kostnaden för byggandet per m2 i ditt rum. Original tak är perfekt matchar med inredningen, hjälper till att ordna rum i en klassisk eller romantisk stil.

Som innefattar ett undertak kit Armstrong

Armstrong taket anses vara ett stabilt system, kostnaden för installation av undertak på ramen av galvaniserad profil kommer att bero på många faktorer.


Undertaket Armstrong förpackning innefattar metallprofiler, som är ramen för fixeringselementUndertaket Armstrong förpackning innefattar metallprofiler, som är ramen för fixeringselement

nämligen:

  • Storlek, typ av rum;
  • takhöjd;
  • Tak typ vald;
  • Antalet arbetsenheter.

Specialist på installation av tak, som är engagerad i installationen av ett undertak Armstrong kan ge råd om alla frågor. Masters i bolaget kommer att utveckla en teckning av en föreslagen design.

Upphängningssystem för tak Armstrong

För tak som är gjorda av mineralfiber osynlig upphängda strukturen kan ställas in lameller, de kant: SL2 eller k2c2.Om du väljer en semi-dold system är det bästa valet plattan:

  • mineralfiber;
  • metall;
  • Träd med vektor kant.

Armstrong tak fästsystem varierar beroende på arter och kan döljas, och andra hälften förtäckt.Armstrong tak fästsystem varierar beroende på arter och kan döljas, och andra hälften förtäckt.

Design tak Armstrong

Upphängningssystemet innefattar en stålram, som innefattar positionerings styrningar monterade i en kvadratisk form eller en rektangel. Hemmalaget av styrprofilen har en beläggning av vit färg, som produceras i processutrustningen. Upphängningssystemet inbyggda ljus som hängde till marken. Viktigt räckesupphängningsanordningen utrustad med vertikala slitsar i längd efter en viss tid för fastsättningsremmar. Upphängningssystem kan användas för installation av metall, mineralfiber, glasfiber plattor.

T-formad profil tillverkad av aluminium android tak konstruktion med fjädringssystemet är av god kvalitet och är hållbara i bruk, och även korrosionsbeständig konstruktion. Aluminium Angle trim används för installation i många områden.

Profiler av innertak Armstrong system är utrustade med speciella lås för säkrare stödstrukturProfiler av innertak Armstrong system är utrustade med speciella lås för säkrare stödstruktur

För registrering tak används linje trim som ger produkten en färdig utseende. undertakskonstruktion gjord med byglar stål används också lås som är utformade för att fästa säkert till guiden.

Vinkeltrimkomponenter anses gorizontoobrazuyuschim ramverk som garanterar produkten ett tilltalande utseende. Avstängningar tillåter reglering av nivån på taket av huvud stänga det skadade området, skapar de nivåer av takytan.

De kan vara av följande typer:


  • Stavar med fjädrar;
  • parentes;
  • Wire.

En av de vanligaste varianterna av suspensionen är artiklar bestående av stängerna och fjäderkonsolen med hål.

För installation av den upphängda strukturen standard systemet tillåter befälhavaren att installera produkten snabbt och korrekt. Undertak kommer lång tid, är det annorlunda hållbarhet i bruk.

Installation av upphängda taksystem Armstrong (video)

Tillbehör till undertak Armstrong

Upphängningssystem är element av mineralfibrer av olika tjocklek och längd, som är monterade på räls Armstrong, kan de fixeras till ett fästelement av taket substratet. Kit Armstrong som erbjuds av vårt företag i ett brett spektrum. Dessa produkter ger enkel installation och effektivt genomförande av installationen av taket. Som komponenter för undertak kan nämnas sådana element med hjälp av vilka en bärande ram.

Takplattor, fäst selen, tillverkad av olika material och har många designalternativTakplattor, fäst selen, tillverkad av olika material och har många designalternativ


Runners Armstrong - det är produkter som ger en stark takmontage. För en tillförlitlig fixering av taket appliceras pristennye vinklar vid vilka metallprofilen är inställd. För att göra den bärande konstruktionen styvhet i sammansättningen av komponenter för taket, det finns suspensioner.
Metalwork kompletterat lameller, är de skyldiga att säkerställa tillförlitlig fixering av mineralfiberplattor.

Metallsatser för tak strukturer som bildas av aluminium och stål, som har goda egenskaper. Detta gör det möjligt för tillverkaren att ge en garanti för delar i många år. Presenteras på vår sida komponenter till taket tillverkarens är certifierade högkvalitativt material.

Hängare för tak Armstrong (video)

Undertak är av god kvalitet och hållbarhet. Ett brett utbud av tillbehör Armstrong ger en möjlighet att betona raffinerade stil inre rum, de hjälpa till att ordna rummet i en elegant stil. Om du väljer Armstrong tak, då du fatta rätt beslut!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 2 = 4

Adblock
detector