Om een ​​houten plafond met zijn handen te construeren – nwhistorycourse.org

The BlogHouten plafond kunnen onafhankelijk van elkaar worden gedaan. Dit type afwerking is erg populair in particuliere woningenHouten plafond kunnen onafhankelijk van elkaar worden gedaan. Dit type afwerking is erg populair in private domahMnogie mensen verkiezen het installeren van een houten plafond in een privéwoning. Dit ontwerp ziet er aantrekkelijk uit en is zeer praktisch. Daarnaast zet de houten latten of planken met zijn eigen handen de kracht van een persoon. Het kan worden versierd met verschillende decoratieve elementen van de plaat, indien gewenst. Bijvoorbeeld, in het interieur van de woonkamer ziet er prachtig bewerkte plafonds, en de slaapkamer kunt u een ongewone wit plafond, gemaakt van multiplex in te stellen.


Moet ik een dampscherm voor plafond- hardhouten vloer

Het is bekend dat hout kan worden vervormd bij blootstelling aan vocht. Dat is de reden waarom je nodig hebt om zeker te zijn van een dampscherm te installeren op het plafond. Als u ervoor kiest om het plafond schede boom in het appartement van een dampscherm te installeren is niet nodig.

De dampbarrière kan worden gebruikt als het materiaal:

 1. Izospan. Dampscherm gemaakt met behulp van dit materiaal zal u te dienen voor heel lang, zoals IZOSPAN neemt geen vocht en niet vervormt wanneer het wordt blootgesteld aan hoge temperaturen.
 2. Aluminiumfolie. Als u besluit om een ​​beschilderd plafond van hout maken, gebruik van dit materiaal, omdat het effectief corrosiebestendig en reflecteert de warmte. Ook wordt aluminiumfolie gebruikt in het geval dat de geïnstalleerde houten structuren met ongebruikelijke vormen.
 3. Polyethyleen. Dit materiaal beschermt de plaat rotten en latten. Echter, het installeren van de plastic folie rond de omtrek van de kamer is verboden, omdat het het broeikaseffect kan veroorzaken.

Elk type dampscherm is voor bepaalde functies houten plafondElk type dampscherm is voor bepaalde functies houten plafond

Als u wilt besparen op de dampremmende laag, kunt u Ecowool of karton geïmpregneerd met wax gebruiken. Er moet echter worden bedacht dat de damp barrière-eigenschappen van deze materialen zijn veel erger.

Materialen onder de houten plafonds

Eerder, de installatie van het plafond werden gebruikt houten zijplanken. Deze ontwerpen waren zeer primitief, en gemakkelijk bezweken aan de stam. In onze tijdsbestek lambrisering is gemaakt met behulp van high-tech materialen gemaakt van natuurlijk hout.


Alles voor houten plafonds kan worden gebruikt:

 • Latten. Voor registratie plafond in hout wordt meestal gebruikt dit materiaal, omdat de installatie is snel. Lambrisering gemaakt van dennen, eiken en linden. Dit materiaal is gemonteerd op een speciaal frame.
 • Podshivnoy materiaal. Dergelijke panelen worden geplakt buiten fineer.
 • Crushed hout. Dit materiaal wordt zelden gebruikt, omdat het moeilijk is te monteren.

In de opstelling, de meest populaire plafondbekleding In de opstelling, de meest populaire plafondbekleding

In een aparte groep omvatten plafonds. Zij vanuit de gespecialiseerde modules kokerprofiel. Stel cassetteplafonds alleen door professionals, omdat gespecialiseerde apparatuur die nodig is voor de installatie.

Installeer plafond, houten frame,

Als u wilt een prachtige plafonds, houten frame, gebruik het stapelbed. Indiening van een plafond van dit materiaal duurt 3-4 uur. installatieproces begint met de voorbereidingen. Zij omvatten reiniging basisoppervlak van de verflaag en de bekleding antiseptische oplossing.Installatie wordt in deze volgorde uitgevoerd:

 1. Maak een frame plaat. Voor de productie moeten staven te gebruiken met een dwarsdoorsnede van 30x30 cm.
 2. Vervolgens worden de platen doen het gat onder de lichten.
 3. Bevestig de planken op de krat met spijkers.
 4. Op plaatsen waar het bestuur werkt op de toegenomen belasting, de schroeven aan.
 5. Breng aan op de afgewerkte plafond verf.
 6. Installeer lichten.

De aanwezigheid van het gestel beperkt de keuze van verlichtingsinrichtingenDe aanwezigheid van het gestel beperkt de keuze van verlichtingsinrichtingen

Met lampen de verlichtingsinrichting is zeer ongewenst, omdat deze verlichtingsinrichting een hoog soortelijk gewicht. Het is beter om spot verlichting te gebruiken met LED-verlichting.

Het plafond van houten latten met hun handen

Het plafond wordt gemaakt van houten latten - uitstekend ontwerp oplossing voor de inrichting van een eigen huis of appartement. Het leggen van dit ontwerp is zeer eenvoudig. Voordat het plafond rails zijn geïnstalleerd, moet het oppervlak worden ontdaan van vuil. Daarnaast is de noodzaak te hanteren rail schimmelwerende mengsel.

Er zijn open en gesloten plafond van houten latten. In het eerste geval is er een kleine ruimte tussen aangrenzende platen. Als u wilt gesloten plafonds van rails te installeren, moet het gat worden verwijderd met behulp van decoratieve inserts.

Rack houten plafonds open of gesloten zijn perfect voor het huis of appartementRack houten plafonds open of gesloten zijn perfect voor het huis of appartement

De sequentie van een plafond van houten latten:

 • Breng aan het plafond lay-out.
 • Hechten aan de muur hoeken.
 • Zet de bars met schroeven.
 • Trek de kist via de elektrische kabel. Vergeet niet om het te verbergen in de golf.
 • Plaats het rooster. Ze kunnen worden geïnstalleerd horizontaal of schuin. Om de rail naar de bar op te lossen moeten schroeven.
 • Controleer de vlakheid van het ontwerp met behulp van een waterpas. correct als een element gepositioneerd demonteren constructie. Demontage gebeurt in omgekeerde volgorde.

Om een ​​houten plafond te bouwen in een modern appartement

Het maken van houten plafond in het appartement - een eenvoudig proces. Decoratieve plafonds, versierd hout, kan worden ingesteld van multiplex. Dit ontwerp zal een laag soortelijk gewicht hebben, en ziet er zeer aantrekkelijk.

Voordat u de multiplex aan het plafond te installeren, moet u het oppervlak ontvetten. Om dit te doen, moet je kopersulfaat gebruiken. Je moet ook op de ondergrond af te stemmen door middel van een primer en stopverf.

Decoratieve plafonds onder de boom - een stijlvolle en luxe design oplossingDecoratieve plafonds onder de boom - een stijlvolle en luxe design oplossing


Het proces van het installeren van houten plafond in het appartement:

 1. Fineerhout 2-3 gelijke porties.
 2. De lijm op de achterzijde van de plaat.
 3. Vlekken kleefmiddel gelijkmatig over het gehele oppervlak van de plaat. Om dit te doen, gebruik dan een lijmkam.
 4. Steek het fineer aan het plafond. Hold sheet nodig 1-2 minuten.
 5. Verwijder lijmresten met een servet.
 6. Nadat u alle bladen te stellen, te elimineren de gaten die zijn gevormd tussen het plafond en de muren. Om de gaten met behulp van stopverf of kit te elimineren.

Het leggen van decoratieve houten balken aan het plafond

Als je niet van de primitieve versies van klaring plafond, kunt u sierbalken gebruiken. Dit ontwerp is perfect gecombineerd met de stijl van de Provence, of land. Voor de vervaardiging van decoratieve balken worden gebruikt uitsluitend moderne, duurzame materialen.

Wilt u uw gasten met ongewone decor verrassen, kunt u een straal van "antieke" te maken. Daarvoor moet je ze schoon met een staalborstel en bedekken met een dunne laklaag.

Sierlateien perfect bij het ontwerp van de Provence, of land Sierlateien perfect bij het ontwerp van de Provence, of land

Houten balken zijn geïnstalleerd in de volgende volgorde:


 • Droog het materiaal. Bedek de balken antifungale oplossing.
 • Doe de gaten in de muur onder de balken. De diameter van de gaten zal iets groter dan de diameter van de bundels, zoals de structuur uitzet onder invloed van warmte of vocht.
 • Steek de uiteinden van de balken om gaten te maken.
 • Bedek de balken eerste antiseptische en vernis.

Hoofdact van de boom in een woonhuis

Voor het afdekken van plafonds in een privé-huis is het aanbevolen om een ​​vloerplaat te gebruiken. Het ziet er beter uit dan de gebruikelijke voering en is duurzamer. Bovendien, de vloer gaat goed met elke stijl van het interieur.

Parket boord - de beste keuze voor headliner boomParket boord - de beste keuze voor headliner boom

Voordat u de vloerplaat te installeren, is het noodzakelijk om het in de kamer waar de installatie zal worden uitgevoerd te zetten. Deze procedure is noodzakelijk om het materiaal tot kamertemperatuur passen.

Het installeren van houten vloer tot aan het plafond:

 1. Construct frame. Het rooster moet sterk zijn, dus alleen gebruik maken van aluminium profielen en hoeken.
 2. Bevestig het blad aan de latten met behulp van schroeven.
 3. Nadat u alle vellen nodig hebt om het plafond plinten te bevestigen.
 4. U kunt de schroeven los te draaien, en decoratieve bevestigingsmiddelen te installeren indien gewenst.

Masterclass op headliner boom (video)

Plafonds, houten panelen, kijk luxe en zijn een geweldige aanvulling op elk interieur. Als u besluit met houten balken plafonds zelf te installeren, zet dan een laagje dampscherm op de vloer voor de installatie. De keuze van het materiaal voor de verwerking van houten plafonds zal afhangen van de individuele voorkeuren. Als uw budget is onbeperkt, de voorkeur geven parket boards of een stapelbed. In andere gevallen is het meer opportuun om triplexbladen gebruiken.

Houten plafond (foto)

dsc2011kopiya--1--5--07cc82a6af247f3b40cda95fa04735d5--9--15--17--44FILEminimizer--000054--2333f6daa780--

Leave a Comment

Your email address will not be published.

11 + = 16

Adblock
detector