Olika typer av tapetsering två slag val, idéer, speciellt – nwhistorycourse.org

The BlogKombinationen av tapet med olika mönster tillåter original dekorera väggen eller en del av det, att göra rummet intressant och originellKombinationen av tapet med olika mönster tillåter original dekorera väggen eller en del av det, att göra rummet intressant och originalnymDizayn väggar i en lägenhet är en viktig del av inredningen, så byggmaterial tillverkare erbjuder ett brett urval av ytbehandlingar. Mestadels förbli tapeter, men modern design bland ett stort antal material ger ursprungliga tekniken i sin ansökan, till exempel en kombination av tapeter.


Tapetsering två arter eller speciell kombination av bakgrundsbilder

Vane sätt tapetsering väggarna fortfarande gäller, men att ersätta dem kommer ett modernt sätt att kombinera tapeter.

Varje platta, klistras över flera typer av tapeter, förvärvar en viss djärvhet i det inre och på bakgrunden av standardlösningar i konstruktionen ser särskilt fördelaktigt. Detta är på grund av användningen av olika material, färger och texturer som ger väggytan av en del av dynamiken.

Tillförlitlighet och utsökt design vinyl tapeter drar uppmärksamheten hos dem som är viktiga för utmärkt kvalitet till ett överkomligt prisTillförlitlighet och utsökt design vinyl tapeter drar uppmärksamheten hos dem som är viktiga för utmärkt kvalitet till ett överkomligt pris

Rätt val av material - det är nyckeln till framgång i tapetsering av två slag.


Industri inredning ger följande alternativ för att kombinera tapeten:

 1. Papperstapet kan kombineras med nästan alla två eller flera typer av tapeter, kan tack vare sin flexibilitet och smidighet användas i svåråtkomliga ställen på väggarna;
 2. Vinyl tapeter är stark, hållbar och elastisk, experter rekommenderar dem att använda lägenheterna lokaler, där det finns störst risk för mekanisk skada (hall eller kök), det bästa sättet att kombinera dem med papperstapet;
 3. Ovävda tapeten värde för en viss textur hos individen, och förmågan att dölja små defekter väggar (bucklor, repor, etc.), de är väl kombineras med papper och vinyl-typ papper;
 4. Textiltapeter är mycket prålig och dyra möbler på väggarna i lägenheten, är det bättre att använda dem för stick i sovrummet eller vardagsrummet, väl kombineras med non-woven och papperstapet;
 5. Flytande tapet som liknar den dekorativa gips, kan de användas i alla rum och lägenheter är bra, de kombineras med non-woven tapet.

Strukturerad tapet liva upp inredningen, kommer att blåsa nytt liv i det utan större ansträngningStrukturerad tapet liva upp inredningen, kommer att blåsa nytt liv i det utan större ansträngning

En väl valda material, deras konsistens, tjocklek och färg - är nyckeln till den perfekta kombinationen av tapeter.

kombinering sätt

 1. När tapetsering två typer av mottagningsbearbetning, kan du använda tapet med mönster och svartvita versioner - detta alternativ är perfekt för sovrummet.
 2. Om du använder ljus enfärgad bakgrund och färgrika återkommande mörka mönster på väggarna i rummet kan skapa en harmonisk design.
 3. Om du vill pokleit ljusa tapeter, kan det vara lämpligt att göra mjuka övergångar mindre mättade färger.
 4. Återuppliva annat rum tapeter kan dekorera genom att ta emot de enskilda väggar. Till exempel i rum där den uttalade vinklar i det inre, kan du dekorera väggarna i intilliggande olika tapeter eller tapet sträcker sig till taket. Du kan också använda en kombination av flera texturer.
 5. Den mest populära typen av kombination - några prover av tapeter klistra in övre och nedre delen av väggarna. I sådana fall kan en motsägelse när man tittar på väggarna är inte så tydligt tilldelas, kan du använda pappers gränser.
 6. Den studiolägenheter rummet kan delas in i zoner med hjälp av stickning olika typer av tapeter, till exempel separera kök och vardagsrum.
 7. Barnens rum kan användas för att kombinera lapptäcke som ger ägaren en liten regnbåge humör eller ett ovanligt mönster på väggen av tapeter återstod.

Nya tapeter av flera arter kan förändra loppet av rum: att fokusera på de viktigaste väggen, slog den nisch i det inre, öppen spis markera eller markera region inflytelserika fotografier.Variationer tapetsering anda av arten befintliga idag

Vertikal kombination av vilka visuellt höja taket höjd och den horisontella, som expanderar i utrymmet.

I det första fallet är det möjligt att använda vanliga vertikala element (remsor) eller specifikt undviks regelbundenhet. I denna typ av material kan vara en bild och vilken färg som helst, men strukturen på tapeten är bättre att välja samma, inte att få fult.

Den andra typen av tapetsering två arter tillhör klassisk inredning. dividera zonen kan beteckna en enkel eller en gräns randiga tapeter utföringsformen och tapet med en stor bild.

Tapet med ljusa och roliga bilder för barnrum muntra upp och gömma små defekter - fläckar och reporTapet med ljusa och roliga bilder för barnrum muntra upp och gömma små defekter - fläckar och repor

Om valet görs, bör du tänka på den praktiska delen av tapetsering. Olika bakgrunder kräver en annan strategi - du behöver en annan lim och omsorg som är inte samma sak. Vid användning av samma material lättare att rengöra fogarna eller klistra ens tapeter till överlappningen, om fakturan och vilken typ av material de olika står tillgripa använda remsor av tapeter.

För att klistra över tapeter av flera typer av rum, måste du:


 • Förbereda Walls (klar, kitt, peregruntovat);
 • Förbered lim, satte den på tapeten eller vägg;
 • Stick huvud bakgrundsbild;
 • Tapetklister alternativ för att kombinera (eller nära överlappning);
 • Producera finish trim (avlägsna lederna, användning trottoarkant eller tejp, skärning onödiga delar bakgrundsbilder).

Med dessa enkla regler fungerar Wallcovering två slag ge njutning, och resultatet kommer att överträffa alla förväntningar.

Design tapetsering väggar tapeter annorlunda: idéer för inspiration

Enkel önskan pokleit bakgrundsbild av två typer för att få det bästa resultatet av otillräcklig

Kombinationen av tapet med olika texturer kommer att bidra till att förverkliga de mest vågade fantasierKombinationen av tapet med olika texturer kommer att bidra till att förverkliga de mest vågade fantasier

Därför bör du vara uppmärksam på följande exempel på deras kombination:


 1. Färgglada och mättade färger bättre att kombinera med ljusa pastellfärger;
 2. Tapet med texturerade mönster kan kombineras med blommönster;
 3. Det är värt att komma ihåg att det alltför stora blommönster på tapeten ser överbelastade och grov;
 4. Tapet med olika geometriska former passar bra ihop med abstrakta målningar;
 5. Det är intressant att titta i inrednings lägenheter tapeter;
 6. Det viktigaste att komma ihåg om förenligheten färger, ljusstyrka, och färgton - det är inte samma sak.

I en enda färgschema ska vara och möbler och gardiner och sängkläder eller stoppning soffa, eftersom Ibland små saker kan ge den saknade designer bar.

Så vackert tapetklister i två former: en utförlig guide

Genom design limning två typer av tapeter som du behöver för att gå ordentligt och inte bara i valet av färg och konsistens, men också till de inre attribut.

Idéer som kommer att kombinera vackra tapeter:

 • Att vackert ordna en korridor eller hallen alternativt kan kombinera två remsor av tapeter;
 • I barnens rum eller sovrum fördelaktigt att se fragment av olika storlekar som effekten av täcket;
 • Att anpassa proportionerna i rummet, kan du klistra in över de två hörnen kontrasterande tapeter;
 • För fans av de stora siffrorna på tapeten kan rådas att använda en etnisk stil, kommer det att ge identitet inre;
 • Designers rekommenderas att använda samma rum upp till 5 olika färger, även om de hör till samma palett.
 • du kan klistra över hörnen på mörka färger tapeter och bakgrunden till plocka lugnande nyanser för att öka utrymmet i rummet.

Billig och praktiskt alternativ - tapet som kommer att göra rummet en hemtrevlig och varm, eller strikt och koncistBillig och praktiskt alternativ - tapet som kommer att göra rummet en hemtrevlig och varm, eller strikt och koncist

Du kan använda denna metod för att dekorera väggarna i en betoning i det inre, till exempel för att identifiera sänggavel eller plats för brand.

Färg och mönster: stiftelser som kombinerar

Tapeten med ritningar bör uppvisa samma stigning som i grund bakgrundsbild, eller nära den.

Olika typer av smycken:

 • geometrisk;
 • klassiska;
 • Blomma. 

De är väl i kombination med själv färgad tapet eller tapet i små ränder. Bakgrund med blommor ornament ser bra ut med tapeten som efterliknar sten, trä och andra.

En utmärkt bas för tapet med ett mönster eller en ljus färg kommer att vara neutral tapet - vit, grädde, gråaktig. Vackert ser med tapeter med geometriska mönster och abstrakta bilder.

Faktura att kombinera

Särskilt populära förvärvar texturerad beläggnings- eller texturerad tapet, som är idealiska för kombinationen.

Ett utmärkt alternativ till standard vägg beläggning - en flytande vägg ger rummet en unik look tack vare den speciella strukturEtt utmärkt alternativ till standard vägg beläggning - en flytande vägg ger rummet en unik look tack vare den speciella struktur

Prover av texturetapetmönster:

 • band;
 • Klassiska mönster;
 • Strokes i abstrakt stil;
 • Blommotiv.

Strukturerad tapet är bättre att använda för isolering kolumner, nischer, valv i rummet. Strukturerad tapeter är ett intressant alternativ, men välja den mest praktiskt att kombinera tapet med papper uppbackning.

Några fler tips för tapetsering två arter

Experter uppmärksamma följande hemligheter:

 • Bakgrund och lim är bättre att köpa på samma affär;
 • Vacker pokleit tapeter att behöva börja om från början, en smidig övergång ner väggarna;
 • Tapet med olika mönster är bättre att köpa i en butik.
 • Det rekommenderas att göra justeringar för sömmarna, för att undvika uttorkning krympning;
 • Försiktigt behöver mäta remsa av tapeter och markera bilden.

Dessa enkla regler kommer att bidra till att enkelt applicera tapeter av två slag.

Kombinationen av tapeten i det inre (video)

Följaktligen är de typer av tapetsering två typer ganska billiga och enkla alternativ för att ge rummet en designer look, andas in den och att betona individualitet av dess funktioner. Fet, intressant och ovanlig vägg designidé kommer att väcka uppmärksamhet och orsaka en önskan att upprepa detta experiment och i andra rum i lägenheten. 

Kombinera tapeter i det inre (foto)

12924a024f6a2603e237c1f4ad9d72f59952229f1ce29i5641d3b1952e782bf7d9b49527c519e9e6aefac179648154151288766221.174404122komnatakoverkrovatoboi1920x1080wwwGetBgnet

Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 60 = 63

Adblock
detector