Olika system för korsstygn Kitchen: 6 idéer – nwhistorycourse.org

The BlogDet finns många system för broderi, som är idealiska för köket som en dekorationDet finns många system för broderi, som är idealiska för köket som dekoraVyshivanie korset är en mycket vanlig typ av handarbete. Det är mycket tydliga och ljusa belyser alla rum. Men inte alla typer av broderi matcha din heminredning. Till exempel för köket att vara olämpligt vackert broderade svarta drake på en stor sten. Mycket mer intressant skulle se stilleben. Du kan säkert köpa en färdig arbete, men om du arbetar hårt och göra det manuellt - allt händer mycket vackrare. Med tid och erfarenhet, kommer resultatet att bli bättre och bättre.


En enkel korsstygn för köket

Det finns olika system för broderi kors. Med tiden, eftersom erfarenhet kommer att vara mer, kommer det att vara möjligt genom att komma upp med en mängd olika miniatyrer. Kök tema innehåller en mängd olika ämnen.

Du kan välja hur man tänder kretsar för både nybörjare och mer utmanande - för erfarna praktiskDu kan välja hur man tänder kretsar för både nybörjare och mer utmanande - för erfarna praktisk

Innan de broderier bör noggrant förbereda.

Nödvändiga verktyg

 1. Canvas (lagrad och hjälper lindra brodera, efter avslutad, drar sedan ut garnet från garn av huvudbilden);
 2. Ställ tråd (tillät en mängd färgscheman, men före användning, är det önskvärt att utvidga dem så att de inte fäller och inte förstöra jobbet);
 3. Hoop (upplevt praktiskt klara sig utan dem, men det rekommenderas för nybörjare);
 4. nål set (de bör vara trubbiga ändar, för att inte oavsiktligt punktera varptrådama);
 5. En sax;
 6. Körning framtida arbete (i vissa uppsättningar av mönster själv har tryckts på duk, medan i andra mönster är tryckt på ett separat blad).

När allt material har framställts, är det möjligt att starta broderiprocessen.

Korsstygn: kök objekt (krets)

Mycket vanliga typer av system för kök är frukt stilleben, små flaskor, kaffe. ASIC av denna populära och gzhel (gzhel - representerar ryska folk målning, som ofta används för keramik).


Inte så länge sedan fick fler popularitet tecknade motiv:

 • "Povaryata" utformad i tecknad stil;
 • Teservis från filmen "Skönheten och odjuret";
 • Nästan alla typer av Disney tecken;
 • PR-video (M&M, etc);
 • Kattungar och valpar;
 • Fjärilar och så vidare.

Scheme of korsstygn för köket är enkel och kan köpas i butikenScheme of korsstygn för köket är enkel och kan köpas i butiken

Arter mycket, så att säga för alla. Dessutom är det möjligt och att genomföra sina egna idéer.För detta mycket bekvämt att betrakta set för broderi "Riolis". Den har alla nödvändiga material och instruktioner till dem.

Inte ett dåligt alternativ skulle vara en panel i vilken ett broderat mönster kommer att spela en nyckelroll. Tack vare denna kombination, även enkla material blir en integrerad del av landskapet, som perfekt passar i köket inre.

korsstygn schema för köket: coffee

Kaffe är en av de enklaste typerna av system. Men även för att börja korsstygn, bör du veta om de små saker som mycket förenklar arbetet.

Duk i sig är inte ett mycket slitstarkt material, så det kan falla sönder. För att undvika detta rekommenderar vi att alla dess kanter sys eller klistras med tejp eller lim. en lång tid inte kommer att lämna denna process, och som ett resultat av dess kanter förblir intakta.

Kaffe korsstygn systemet perfekt dekorera ditt kökKaffe korsstygn systemet perfekt dekorera ditt kök

Följande rekommendationer kommer att vara markeringar. Eftersom alla system för broderi är indelade i rutor (en kvadrat är en framtida kors) kan lätt bli förvirrad.

För att undvika detta bör du bryta upp konturerna av en mer stora torg (10 små). Därefter märkning på ett enkelt sätt med färgpennor. Vidare finns det en enkel skiss tråd zon, närmare bestämt kontur. För maximal bekvämlighet, kan tråden delas så att varje var för sig. För fixering använda några praktiska medel (bok, en väckarklocka, en kopp, etc.).

Omedelbart före tyget tvättas och strykas. Det är också värt att uppmärksamma arbetsplatsen, måste det finnas god belysning, eftersom detta mödosamma process ger ett gott öga stam.

Efter allt detta kan du starta broderi kaffe.


Master Class: Hur sytt kors

I princip finns det två sätt EEPROM.

Professionell needle allt brodera idag endast i två stilarProfessionell needle allt brodera idag endast i två stilar

nämligen:

 • klassisk (Första steg en sydd del av tvär, och den andra är överlagrad ovanpå det);
 • danska metod (används i fall omfattande matriser, dvs ett antal sydd Phillips halvor sedan sys på toppen av den andra raden).

Förutom dessa två varianter, det finns andra. Till exempel, är cirkulära former för broderi teknik appliceras 3 \ 4. Således dras runda tal.


Trots mångfalden av reglerna, de konvergerar i en enda: den övre kors måste ha samma riktning.

Var kan jag ta systemen och material

Normalt är dessa material köps i enkla tyg butiker. Också ofta finns det också färdiga kit. Detta är en stor fördel jämfört med online-beställningar på Internet. Sedan väljer allt manuellt, kan du hitta en bättre och mer anpassad till den önskade materialet, istället för att köpa en "grisen i säcken" Internet - butiker. På bara en butik finns det ingen anledning att registrera sig, som i alla nättjänster. Och de flesta av det är denna process tar mycket tid och nerver.

Köks broderi kors system (video)

Korsstygn - en ganska vanlig form av brukskonst i dag, vilket gör att ett hem för att skapa mästerverk för exklusiv inredning. Scheman kan köpas, finns på Internet eller skapa egna genom att rita få uppmärksamhet.

Framgångsrika skapelser!

korsstygn schema för köket (foto)

6fZhcBo6XDY2009112012201424000.02263e40a02dd19cd9e3f2e8630b0pv - materialy-dlya-Tvorchestva-Sema-dlya-vyshivki38310945713096-0x60010945728502-0x6001869825550955913

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 4 = 5

Adblock
detector