Nytt liv litet vardagsrum: elegant interiör av 15 kvadratmeter. m och rums bild – nwhistorycourse.org

The BlogSmå vardagsrummet kan lätt bli ett bekvämt rum, om det är korrekt plocka upp design utrymmeSmå vardagsrummet kan lätt bli ett bekvämt rum, om att välja rätt design pomescheniyaMalenkie lokaler mer välkomnande än de stora och rymliga rum. Men för en liten kvadratur svårt att hitta den perfekta design, eftersom varje objekt i rummet har en bestämd plats, vilket avsevärt oklart. Lyckligtvis designers är mycket förtjust i den lilla salongen och därmed tanken på att arrangera möbler och inredning i överflöd.


Rektangulär vardagsrum på 15 kvadratmeter. m med foto: ett stort fält för fantasin

Någon utforma reparation, är att leda den framtida utformningen och utsmyckning av rummet. Även om du känner lite dålig, är det fortfarande i mina tankar kommer att flyta bilden tidigare sett i tidningar eller på TV. Men ändå, en del är lite idé. Inte alltid möjligt att föra dem till liv, och det finns många anledningar: en obalans mellan förväntningar med finansiell kapacitet, liten storlek, i fokus för rummet.

För ett litet vardagsrum är perfekt för en vacker och kompakt, modulär vägg ljus färgFör ett litet vardagsrum är perfekt för en vacker och kompakt, modulär vägg ljus färg

På den sistnämnda punkten är det nödvändigt att omedelbart avgöra vilken roll kommer att vara att utföra en levande. Om det kombinerar en sovrumsdel, ett kontor eller i köket, måste du arbeta hårt under layouten. Om det fungerar bara som ett rekreationsområde med en soffa och som det borde vara, då inga problem även i 15 m2. I övrigt har ganska försöka kombinera alla funktioner i en lägenhet och inte får allt utrymme du behöver möbler.

Med tanke på att kvadratur rummet är liten, då reparationen inte kommer att stiga till ett högre belopp. Experimenten godkändes bara! Men inte snåla på material: ofta utseende kan svika med tiden på grund av dålig kvalitet på efterbehandling material.

För att göra plats för individuell zonindelning avsedda lokaler behöver använda rätt belysning eller en kombination av flera färger. Skåp, skåp, inbyggda hyllor kommer att titta på sin plats i så ganska litet rum, så dem bör överges.


Om projektet förutsätter en garderob i hallen till 15 m2 det bara rörigt utrymmet. Det är bättre att överväga alternativet med garderob. De är kompakta och ganska rymlig.

Litet vardagsrum: rätt efterbehandling anläggningar

Med hjälp av inredning, efter utformningen hemligheter kan du göra något utrymme visuellt rymligare. Och även uppfinna inte behöver något, som länge har utformats färdiga alternativ.

Visuellt gör rummet rymligare, kan du använda väggar och tak med ljusa färgerVisuellt gör rummet rymligare, kan du använda väggar och tak med ljusa färger

Interiörlister små områden bör omfattas av några regler:  1. Väggar, golv och tak skall vara vitt. Mörka nyanser i rummet bör observeras endast i möbler eller inredning. Rosa, blå, beige, ljusgrön eller himmelsblå färg är bara en positiv inverkan på utseendet på rummet, och de kommer att debiteras med positiv energi hyresgäster.
  2. Tapet med stora utskrifter bör inte användas runt omkretsen. Det är bättre att stå emot ytan i samma stil. Om du vill lägga till några krydda till rummet, är designers uppmanas att en vägg (vanligtvis en med skjut är inställd på TV), klistra över ljusa tapeter med en catchy design.
  3. För golv är bäst att välja trä konsistens ljus färg. Det här alternativet är alltid en fördel att titta i varje interiör.
  4. Taket bör vara glänsande och ljusa. Med denna uppgift perfekt klara sträckt duk. I inget fall inte staplas tak. Det är tabu för små rum, inklusive vardagsrum.

Dominans av ljusa färger - det är inte ett infall av de designers och verklig räddning för små rum. De gör visuellt bostäder rymligare och mer strålande än mörka färger och övervikt.

Litet vardagsrum - det är inte en mening. Även ett litet rum kan vara rymliga och bekväma att använda design tips i sina lägenheter.

Design vardagsrum på 15 kvadratmeter. m: möbler placering

Vardagsrum - en mysig plats i huset där för att tillbringa tid med din familj eller njuta av att umgås med vänner. Säkerställa en bekväm vistelse i rummet kommer att hjälpa korrekt layout. Separat måste vi nämna det faktum att överviktiga och massiva interiör bara kommer att förvärra situationen: de kommer att se löjligt i ett rum. Valet bör ges till praktisk, liten men funktionella möbler.

Om du tänker bygga i samma rum som vardagsrummet eller sovrummet, då är det bäst att välja en funktionell soffaOm du tänker bygga i samma rum som vardagsrummet eller sovrummet, då är det bäst att välja en funktionell soffa

Mycket ofta, ett vardagsrum används som en sovplats. Kombinera sovrummet och det är svårt att ta emot gäster, men detta problem snabbt lösas med hjälp av en bäddsoffa.

Det viktigaste att hålla sig till reglerna - inget onödigt möbler plats i vardagsrummet med en yta på 15 kvadratmeter. Wall TV, ett soffbord, ett hörn eller en lång soffa: behövs inget mer. På begäran att ställa in closet organisera personliga saker värdar, liksom mindre strukturer byggda från gips att ersätta golv hyllor. Om rummet kommer att göras en hel del besökare, kan du sätta ett par ottoman.

Tricks när man planerar levande

Rum med en yta på över 20 kvadratmeter har en hel del möjligheter i design och layout. Men vad gör ägarna till lokalerna på 15 m2? Designers är mycket förtjust i enrumslägenheter eller studiyki, så en hel del färdiga konstruktioner. På grundval av dessa lösningar kan vi komma fram till en överenskommelse med hyresgästerna och planera din egen vacker design av ett litet vardagsrum, med hänsyn till önskemål alla.

För att göra rummet visuellt rymligare, det finns ett litet trick - rätt belysning. På grund av placeringen av punktljus i vissa områden som omfattas av syftet värdar, utrymme avgränsas och utför funktionerna hos de enskilda rummen.

Särskild uppmärksamhet i utformningen av rummen är små storlek ska ges till valet av belysning som kommer också att bero på den allmänna atmosfärenSärskild uppmärksamhet i utformningen av rummen är små storlek ska ges till valet av belysning som kommer också att bero på den allmänna atmosfären


Designers uppmanas att installera flera speglar i vardagsrummet. Blanka och reflekterande ytor - det är säkert bra, men deras användning bör vara med måtta.

Användningen av foto tapet eller stora målningar med landskap - utmärkt mottagande i vardagsrummet. Vackra bilder vidder eller blommiga kompositioner positivt påverka rumsatmosfär. Anteckna charm för att hjälpa små lampor installerade längs omkretsen av rummet och väljer vissa objekt: garderob, soffa, hyllor.

Att fördela arbetsområdet, om någon, helst bara en skrivbordslampa. Full täckning av denna plats är inte nödvändig.

Vardagsrum med en yta på 15 m2 - ett rum med en 5 meter längd och bredd 3. Det är en fullständig plats för förverkligandet av de mest vågade idéer. Utan tvekan, inredning och kräver en hel del studier och tar hänsyn till många detaljer, upp till köp av en praktisk och inte skrymmande möbler, men resultaten är värt från reinkarnation.

Den eleganta interiören i vardagsrummet på 15 kvadratmeter. m (video)

Små rum, tack vare den behöriga planering blir en mysig plats att umgås med vänner eller njuta av en favoritbok.


Design vardagsrum på 15 kvadratmeter. m (inredning foto)

2designelivingroom3-2522-325-326-3cool-idéer-för-small-liveng rum-5DIZAIN-malenkoy-gostinoy-foto-01DIZAIN-malenkoy-gostinoy-foto-02DIZAIN-malenkoy-gostinoy-foto-03

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 1 = 5

Adblock
detector