Non-woven tapet för målning: tips och tricks – nwhistorycourse.org

The BlogHittills har icke-vävda tapeter vara mycket populära eftersom de passar perfekt i det inre nästan alla rumHittills har icke-vävda tapeter vara mycket populära eftersom de passar perfekt i det inre av praktiskt taget alla pomescheniyaFlizelinovye tapet - ett populärt material för dekorativa väggar. De är gjorda av miljövänliga material, har ett dubbelt lager, vilket gör dem täta och motståndskraftig mot mekanisk stress. Flizelinovvye målnings tapeter gör det möjligt att ändra utformningen av tapeter upp till 7 gånger. Således påverkas inte utseendet och strukturen av tapeter. Målning tapeten är nödvändigt att välja rätt färg, vilket kommer att ge hög kvalitet och vacker yta.


Non-woven tapet för målning: Specifikationer

Grundval av non-woven tapet är cellulosafibrer. De är ofarliga för människors hälsa. Fibrer är sammanflätade med varandra så att de tillhandahåller tät och pålitlig struktur för möbeltyger.

På grund av dess egenskaper nonwoven tapeten är universella beläggning som ger en yta som inte bara robust, gömmer alla och defekter av väggarna. De tillåter dig att experimentera med inredningen av väggarna genom att måla.

Med hjälp av non-woven tapet kan dölja oegentligheter av väggarnaMed hjälp av non-woven tapet kan dölja oegentligheter av väggarna

Före målning, är det viktigt att läsa egenskaperna hos tapet som har ett stort inflytande på kvaliteten på ytfinishen.

Funktioner tapeter:


 • Består av miljövänliga material. Denna ram gör det möjligt att utföra någon bild på dukarna.
 • Bakgrund kan målas många gånger, med hjälp av vattenbaserade färger.
 • Resistent mot vatten, inte deformeras, inte förlorar kvalitet utseende.
 • Bakgrund andas struktur som ger tillgång av syre till väggarna.
 • Tapeter resistenta mot brand.

På grund av dess kvalitet tapeter universell perfekt för målning specialiserade återanvändbara material.

Är det möjligt att måla non-woven tapet

Det finns en speciell typ av non-woven tapet som är avsedd för målning. De är oftast presenteras i ljusa monokroma färger.

Färgad non-woven tapet vinyltapeter yta och är även lämplig för målning. För att göra det till en kvalitet, måste du välja rätt färg, tapet som kommer att säkerställa en enhetlig täckning.

Det finns en speciell typ av non-woven tapet som kan målas i valfri färgDet finns en speciell typ av non-woven tapet som kan målas i valfri färgInnan målning tapeten är viktigt att bekanta dig med vissa nyanser som kan påverka det framgångsrika resultatet av efterbehandling.

Tips för målning tapeter

 • Det är viktigt att noggrant uppfylla väggar: att rengöra dem, att anpassa, för att eliminera defekterna.
 • Till slut måste du använda ett speciellt lim avsett för stick fiberduk.
 • Färgen ska vara av hög kvalitet, bara från pålitliga tillverkare.
 • Innan måla hela ytan av målningen måste göra ett test på en separat del av tapeter.

Flizlinovye tapeter kan målas. Detta gör det möjligt att ändra färg och inredning, så snart som den gamla avslut har upphört att behaga ögat.

Smooth non-woven tapet för målning

Bland de typer av nonwoven tapeten för målning isolerade jämna tapeten, vilket kommer att bidra till att anpassa väggarna, fria från sprickor och ojämnheter.

Slät tapet - en plan bana i vilken ingen skumskikt av vinyl. Deras täthet kan variera. Tät tapet används för att täcka de skadade ytorna.

Designers uppmanas att välja en slät non-woven tapet för målning, eftersom de ekoologichnye och säker för hälsanDesigners uppmanas att välja en slät non-woven tapet för målning, eftersom de ekoologichnye och säker för hälsan

Slät tapet kan vara sammansatt av modifierade och omodifierade fibrer tejpas eller olimmat.

Fördelar slät målningsbar tapet:

 • Säkert för människors hälsa.
 • Gör det möjligt att inte utföra efterbehandling kitt.
 • Färgen på ytan av tapeten går smidigt och jämnt.
 • Inte sitta ner och inte deformeras efter torkning av färgen.

Smidig tapeter göra ytan plan och jämn, vilket sparar tid på putsade väggar. De förhindrar uppkomsten och spridningen av sprickor.


Målning non-woven tapet: instruktionerna för åtgärder

Non-woven tapet målning tyder på att ytan av väggarna redan limmade. Men innan montering av din viktigt kvalitativt utföra förberedande arbete, som kvaliteten på målningen beror på noggrant gjort ytfinish.

Du ska veta att färgen kan appliceras endast på en torr, jämn och ren yta. Annars finns det en möjlighet att färgen sprickbildning, ytan deformation.

Innan du målar tapeten, bör du förbereda alla nödvändiga material för arbeteInnan du målar tapeten, bör du förbereda alla nödvändiga material för arbete

Målning utförs med hjälp av specialverktyg. Det kan vara skum eller valsar med långa fibrer.

Steg-för-steg:


 1. Häll färg i en särskild bricka.
 2. Kavla ut rullen så att färgen hade doppat honom väl.
 3. Vrid ut överflödigt färg från rullen.
 4. Måla väggarna med vertikala rörelser fram till den punkt tills beläggningen kommer att vara likformig.
 5. Måla över fogarna med hjälp av en pensel.

Om i färd med att måla på ytan av bubblor, från vilken du bör omedelbart bli att använda punktering. Detta kommer att säkerställa en enhetlig tillämpning av färgen.

Måla för non-woven tapet för målning

Paint bakgrundsbild av nonwoven bör väljas med omsorg. Det beror på kvaliteten hos färgbeläggningen hållbarhet, utseende, ytjämnhet, färg ljusstyrka.

Målning tapeter utföra vattenbaserade färger. Detta kan vara akryler, eller lösningsmedelsfria vattenbaserade färger. Materialet är helt säker för människor.

Med hjälp av en mönstrad vals under målningen, kan du göra vackra och originella mönster på tapetenMed hjälp av en mönstrad vals under målningen, kan du göra vackra och originella mönster på tapeten

För att se om de valda FÄRGER tittar även på tapeten, kan du testa ett litet område.

Typer av färg:

 • latex;
 • akryl;
 • Latexdispersion.

Efter utspädning av färgen måste utföra måla så snart som möjligt. Vissa typer av färger, såsom latex, har förmågan att torka i flera timmar.

Non-woven tapet för målning: konsument recensioner

Populariteten av non-woven täckning bland konsumenterna kan förklaras av kvaliteten på de material som de är gjorda, deras miljövänlighet, vackra utseende, ekonomiskt.

Många användare hävdar att priset på icke-vävda tyger är för hög. Om vi ​​tar hänsyn till det faktum att tapeten kan målas till 7 gånger, kan kostnaderna kallas ganska demokratiskt. När allt kommer omkring, med deras hjälp kan du enkelt spara pengar på reparationer.

Många föredrar att välja non-woven tapet, eftersom de kännetecknas av utmärkt kvalitet och funktionalitetMånga föredrar att välja non-woven tapet, eftersom de kännetecknas av utmärkt kvalitet och funktionalitet

Baserat på feedback från användarna, är det viktigt att hålla i min mening. Faktum är att upplevelsen av varje beror på olika faktorer: kvalitet på material, ytor och reparera sig själv. Vad färg för att välja den bästa, bestämmer alla för sig själv.

Annanhet, tilldelas det kunder:

 • Bakgrund är lätt att måla med sina händer.
 • Du kan välja lämpligt alternativ från ett stort urval av färgämnen och tapeter.
 • Tapeter och färg är inte skadligt för hälsan.
 • Ekonomi. New reparation kan göras snabbt, med minimal ansträngning.

Recensioner av non-woven tapet för att måla människor lämnar endast de mest entusiastiska. Det enda villkoret för en kvalitet täcka tapet noggrant utfört ytbehandling och val av rätt material. För att göra detta, när du köper det är viktigt att uppmärksamma kvalitetscertifikat.

Är det möjligt att limma non-woven tapet i vattenbaserade färger

Mycket ofta konsumenter väcker frågan om huruvida det är möjligt att limma fleece med latexfärg. För svaret kan du kontakta experter som rådde i alla situationer noggrant förbereda ytan för det nya finish.

Innan du limma tapeter på den vattenbaserade färg, måste du noga förbereda ytan väggarInnan du limma tapeter på den vattenbaserade färg, måste du noga förbereda ytan väggar

Det finns tillfällen när du inte kan förbereda ytan. Bakgrund latexfärg kan endast limmas på ett villkor - om de används för bästa kvalitet färg som har behållit sitt utseende, utan sprickor efterbehandling, klamrar sig fast vid ytan.

I vilket fall som helst, när tapetsering på basis av vattenbaserade primers inte kan vara utan. Väggar är det bättre att täcka ett par gånger - det kommer att skydda och förbättra sin yta.

Tips för att limma non-woven tapet:

 • Kör pre-primer belagd yta färg.
 • Kontrollera tillförlitligheten av bläck passar mot väggen med hjälp av limmade papper. Det bör limmas på väggen, riva av abrupt, utan att vänta på torkning. Om färgen inte dra ut, därefter kan du utföra tapetsering.
 • Pasta banan från den första vikningen.

Non-woven tapet är bäst att gå till vattenbaserade ytan. Detta beror på deras densitet. Snabb torkning förhindrar blötläggning färgen och eftersläpningen den från väggen.

Non-woven tapet för målning (video)

Non-woven tapet för målning - en pålitlig och vacker version av dekorativa vägg efterbehandling. Bakgrund tillverkade av material av hög kvalitet. Deras tät struktur och gör det möjligt att göra flerskiktsväggytan idealisk för ytterligare efterbehandling. Brett utbud av färger kan du experimentera med stilar i inredningen, samt spara pengar på framtida reparationer som non-woven tapet kan målas till 7 gånger. reparera framgång som helhet beror på kvaliteten av material och ytbehandlingar.

Non-woven tapet i det inre (foto)

7-64ea8928a3a86115min6933497155107w640h640flizelinovyeocoriambra20150529020932Polonez647112-4c52a75aa9083062c80739ec47bae6185Edem-versailles682flezilinovie-oboi-v-komnate

Leave a Comment

Your email address will not be published.

48 − 41 =

Adblock
detector