Nisch gipsskivor för gardiner med händerna – nwhistorycourse.org

The BlogKomplettera rummet design och lägga krydda till det kommer att hjälpa nisch för gardinerKomplettera rummet design och lägga krydda till det kommer att hjälpa nisch för shtorEst ett stort antal attribut i vardagsrummet, som kompletterar den och ge den övergripande utseendet på rummet. Cornice, på vilken är monterad persienner är inte alltid anpassade till inredningen. Du kommer till hjälp av nisch gjort enligt den ursprungliga designen. Det är möjligt att dölja takfot ribba, krokar, ringar eller andra fästanordningar för rullgardiner, från nyfikna ögon. Det är praktiskt och bekvämt. Du kan skapa ett intryck av att gå ner gardinerna från taket. Tillverkar nisch är vanligen tillverkade av gipsskivor. Detta material har alla de egenskaper som krävs för att bygga en nisch av komplexitet.


Varför Niche gipsskivor under takfoten

Om ditt rum pokleit vackra tapeter finns plastfönster, hänga gardiner lämpliga i detta fall är det nödvändigt att tänka på den nisch av gips. Gardiner själv ser trevligt, men däcket kan förstöra hela hennes utseende. Därför uppfann en nisch för inomhus dekoration.

Använd inte tapeter att dölja plastlister. Ett sådant alternativ är inte alltid slut ser bra ut. Vanligtvis ser löjligt och oförskämd.

Med hjälp av en nisch kan döljas avsats som hängde gardiner av ringar eller krokar. Och för att göra det vackert och korrekt. Om rummet har en glänsande spänntak, nisch som kan dölja alla gardiner stödstrukturen, och det kommer inte att återspeglas i dem.

Nisch gipsskivor kan utföra en dekorativ eller maskeringsfunktionNisch gipsskivor kan utföra en dekorativ eller maskeringsfunktion

Nisch gipsskivor kan utföra två funktioner:


 • dekorativa;
 • maskering;

Nischer används för att maskera ledningar, om du har persienner med eldrift. I detta fall kan alla gömd under en låda. Enheten med mekanismen skulle se fult om det inte är dolt.

Instruktioner: hur man fästa taklisten på gips

Du har tidigare gjort i ett rum gipsskivor tak och nu beslutat att hänga gardiner. Det är nödvändigt att fastställa taklist att gipsskivor korrekt och effektivt, så att de inte skadar taket. Fäst taklisten kan vara sig själv, följ installationsanvisningarna.

Inledningsvis måste du se och förstå hur man korrekt installera fästanordningen. Pre-fästa träbjälkar i taket, på den plats där kanten bredvid installation av ark gips på taket kommer att ligga.Istället för träbalkar kan användas för montering av metallprofilen hos taklisten i taket gipsskivor.

Då fast den med skruvar eller självgängande skruvar. Vid montering ark som redan bildats, men placeringen av takfoten inte sammanfaller med profilen finns det sätt att fixa taklist utan att skada ytan av gipsskivor.

Fäst taklisten på gips, kan du använda träbjälkar, och processen bör utföras mycket noggrantFäst taklisten på gips, kan du använda träbjälkar, och processen bör utföras mycket noggrant

Kornischer utförs på väggen eller i taket. Ingen skillnad i montering mellan de två metoderna. Endast en fast på väggen, och den andra på taket.

För att montera taklisten i taket, bör du använda ytterligare fixering mellan dem och arken av gipsskivor.

Fortsätt med installationen. För att göra detta behöver du följande:

 • trappstege;
 • lagare;
 • bågfil;
 • Skyddsglasögon och handskar;
 • Konstruktion måttband och nivå;
 • hammare;
 • Skruvmejslar, tänger;
 • Dubbar för gipsskivor (och några bitar av fjärilen typ);
 • Penna och torg.

Om du planerar att hänga tunga gardiner på takfoten, är det nödvändigt att använda tillförlitliga ankarbultar för montering.

Först gör märken på fönstret ovanför 10-15 cm. Vi drar en rak linje, med hjälp av en byggmästare nivå och en linjal. Applicera etiketter på båda sidorna av fönstret - den plats där vi kommer att installera fästena. Säkert fästa konsolerna. Efter att vi hänger taklist.

Hur man gör en nisch för gardiner gipsskivor med sina händer

Började först måste bestämma storleken på nisch. Definiera dess bredd och djup, positionen för flygplanen. Gör en etikett. Slugger Milovan tråd två remsor på väggar och ett tak. Indrag bör inte vara mindre än tjugo centimeter. På denna layout gör installation av metallprofiler (skenor). För att göra detta, använd skruvar och plastankare.

I det andra steget av taket ramdelar fastsatt. Monterad i styrprofilen. Vi fixar hans upphängning på utsidan. Fäst med skruvar. På raden, som tidigare återtagit tråd borrhål. De infoga dymlingar. De är fasta suspensioner, och ange en annan profil.


För att göra en nisch för gardiner gipsskivor med sina händer - processen är inte komplicerat, men kräver omsorgFör att göra en nisch för gardiner gipsskivor med sina händer - processen är inte komplicerat, men kräver omsorg

Eller skruvar fästa bandet, som passerar genom ramverkselementen.

Pre-behovet av att göra urtaget i gips på monteringsplats av de vertikala segmenten i styrprofilen.

Att sätta basen vertikal vägg våra nischer:

 • Ta basen;
 • Fäst det en remsa av gips;
 • Anslut med hjälp av brädor och tak profil guide.

Ändarna på styrningen bör upprätthålla ändarna av profilen är inte mindre än tjugo centimeter.


Efter att samla en vägg nisch. Vi gör installationen på en gipsvägg nisch plattform.

I slutet av göra efterarbete. Shpaklyuem hörn, fastställande plats.

montering funktioner: dolda takfot för gardiner gipsskivor

Det behövs Dolda lister för att skapa ett harmoniskt utseende av lokalerna. Denna taklisten är lämplig för rum med undertak. I det här fallet kan du inte använda konventionella skenor.

montering dold taklist arbete sker i flera steg. Första fasta plats på betongplattan av taket på ett avstånd av tjugo centimeter bort från väggen där fönstret är belägen. En gång monterad träbjälkar hela. Vi beskriva mitt på en balk och fäst vägg utskrifter. Hitta mitten av nisch och montera på denna plats taklisten.

Hidden taklist gipsskivor måste tåla vikten av gardiner installeras säkert och stadigtHidden taklist gipsskivor måste tåla vikten av gardiner installeras säkert och stadigt

Denna typ av taklist bör vara:

 • praktiskt;
 • bekväma;
 • säker;
 • Rätt storlek.

Hidden taklisten har inga dekorativa egenskaper. Det måste tåla vikten av gardiner, för att säkerställa rörligheten för ringar eller krokar.

Hur fixar gardinen på gipsskivor med sina händer

Många människor använder gips för väggar. Men på väggen, vi periodvis vi profetera olika saker: hyllor, skåp, dekorativa paneler och gardiner. Det bör fastställas föremål på väggarna i denna rätt, med hänsyn till alla nyanser i tyget.

För att fixa gardinerna på gipsväggen behöver verktyg:

 • Konstruktion måttband och nivå;
 • skruvmejsel;
 • Fäste.

För att säkra gardinen på gips, behöver du ett måttband, nivå, skruvmejsel och en konsolFör att säkra gardinen på gips, behöver du ett måttband, nivå, skruvmejsel och en konsol

Med alla dessa nödvändiga verktyg, kan du göra installationen av gardiner med händerna i några minuter.

Komma igång. Först gör etiketter, som kommer att ligger mycket gardiner.

Det viktigaste är att inte störa kanten öppna fönster. För att göra detta måste du placera den på ett avstånd av 15 cm från fönstret.

Bringa en plan horisontell linje. Är fast konsoler på samma höjd från fönstret på gipsväggen. Själva Gardiner monterade på ankarbultarna. Dessförinnan måste du göra hål i gipspanel för dem.

Hur man monterar en nisch gipsskivor för gardiner (video)

Nisch för gardiner gipsskivor i form av lådor finns ofta i olika rum. Sådant dekorativt element i det inre är i stånd att dölja struktur genom vilken är monterade på och flytta gardiner gardiner. Nishi driva ett stort antal funktioner. För att utföra installationen på rätt sätt nischer kan vara med sina egna händer, om vi följer instruktionerna under arbetet.

Installation nisch gipsskivor för gardiner (foto process)

7-gotovyj-korob101518823935838341435842631379320784113389n7904504917062011006b6d83229efad501b9f1a1ac4528eb63aC334covingd608429715a02f939d34633e2b09fb04dizajn-nishi-iz-gipsokartona-dlya-shtor-5dlyachegosluzhitnishanapotolkeizgipsokartona2dizajn-nishi-iz-gipsokartona-dlya-shtor-20

Leave a Comment

Your email address will not be published.

34 − 24 =

Adblock
detector