Nisch av gips i vardagsrummet: bilder och 4 sätt att skapa – nwhistorycourse.org

The BlogVacker gips nisch kommer att göra inre rummet mer funktionell och praktiskVacker gips nisch kommer att göra inre rummet mer funktionell och praktisk vardagsrummet - en plats där allt måste vara harmonisk. Det bör vara praktisk, funktionell och samtidigt ha ett vackert utseende. Tack vare gipsväggar och tak i vardagsrummet kan göras helt slät. Detta material gör det möjligt att skapa en nisch av gips i vardagsrummet. De kommer att skapa ytterligare utrymme för lagring, samt göra rummet design är ännu mer elegant. Innan produktionen, är det viktigt att beakta den nisch av sin konstruktion och rita ett diagram över en framtida nisch.


Användningen av gips i vardagsrummet

Gips - ett pålitligt material som har vunnit förtroende hos konsumenterna. Det är lätt att installera. Gipsskivor har en slät yta som gör att du kan spara tid på att dekorera lokalen.

Tack vare en enkel arbets med materialet, hantverkare skapar utsökt design som har en mängd olika utföranden.

Gipsskivor är ganska plastmaterial, därför den kan producera nisch praktiskt taget vilken form och storlekGipsskivor är ganska plastmaterial, därför den kan producera nisch praktiskt taget vilken form och storlek

I vardagsrummet används för gipsväggar och tak. Med den också skapa partitioner. De tillåter att göra en bekväm nisch för förvaring.

Program GCR i vardagsrummet:


 • Ytbehandlingar;
 • Skapa släta väggar och tak;
 • Skapa en modern och elegant hyllor;
 • Skapa en multi-nisch.

Att etablera en nisch av gips kan vara i en liten och en stor lägenhet. Du kan skapa en nisch av ytterligare ark gipsskivor, och det är möjligt att basera en färdig partition. För att göra en nisch du kan äga.

Nisch av gips i vardagsrummet: användning av funktioner

Mycket ofta kräver ytterligare livsrum anpassad för förvaring av små saker. Detta gäller särskilt för rum, som gjorts i en minimalistisk stil. Gips - formbara. Från den kan du göra en hel del konstruktioner av olika geometriska former.

Fördelen med nisch av gips är att det tillåter vackert regionkod lokalerFördelen med nisch av gips är att det tillåter vackert regionkod lokalerVid arrangemang av vardagsrummet är viktigt att säkerställa att den nisch i harmoni med den övergripande stilen på inredningen i rummet.

Nisch kan inte bara passa in i interiören, men också bra att fokusera på uppmärksamhet. Med dessa mönster kan du visuellt ändra utrymme. Detta gäller särskilt för områden med lite utrymme.

Funktioner för användning av nischer:

 • Att hjälpa till att utöka eller förlänga utrymmet.
 • Delad utrymme.
 • Den rymmer en mängd olika inredning objekt.
 • Spara utrymme i rummet.

Nischer kan dekoreras med vackra dekorativa skorstenar. De kan målas i en kontrasterande eller blanda in med färgen på väggarna. Runt nisch kan dekoreras med konstgjord sten eller puts.

Hur man kan inreda hyllorna i gipsskivor i vardagsrummet

Dekorera nischer bör göras på rätt sätt, annars kan de förstöra utseendet på hela vardagsrummet. När du väljer hur man dekorera nischer du behöver tänka på storleken på rummet, hyllorna själva och deras geometri. Vid val av material för efterbehandling också uppmärksamma det faktum att de kommer att lagras.

Garnera med gipsskivor hyllor i vardagsrummet kan vara snygga prydnadsföremålGarnera med gipsskivor hyllor i vardagsrummet kan vara snygga prydnadsföremål

Belysning - ett bra sätt att dekorera en nisch. För att göra detta i förväg för att avgöra vilken typ av lampor och belysningsfärg.

GCR - plastmaterial. Hyllor av det kan figurerade. De kan användas för att lagra böcker, bilder, timmar och andra interiörsaker.

Funktioner möblera GKL:


 • Bör inte användas för att måla hyllorna mörka färger.
 • Små hyllor ska målas i en färg som liknar färgen på trim eller ton lättare.
 • Hyllor bör dekorera monofoniska papper eller tapet med ett fint mönster.
 • Om på hyllorna kommer att vara en TV eller andra stora föremål, är hyllan bättre att dekorera gips.

Hyllor mono ytterligare dekorera glas och speglar. Hyllor gjorda av gipsskivor kan göras små och stora storlekar. Innan du börjar arbeta, är det viktigt att besluta om deras form och placering.

Skapa en nisch av gips: Living room

Det första man måste besluta om en plats, som kommer att ligga en nisch. På väggen bör göra en layout, som tar hänsyn till profilen av tjockleken och höjden på de artiklar som lagras på hyllan. Nästa steg - att skära profilen och montera den på väggen.

Innan du installerar nisch gipsskivor, först måste överväga dess utformning och placering, där den kommer att monterasInnan du installerar nisch gipsskivor, först måste överväga dess utformning och placering, där den kommer att monteras

Fäst skenan på väggen med den bästa nivån att arbeta Jag behöver inte göra om flera gånger.

Gipsskivor ska klippas i enlighet med en i förväg förberedd ritning. Sedan FÖRHYDA ram med användning av skruvar och skruvmejslar. Kvalitetsverktyg för att hjälpa till att få jobbet gjort snabbt.


efterbehandling steg:

 • primer;
 • putsade;
 • mastix;
 • Dekorativa trim.

Nisch gipsskivor ser snygg och vacker, om alla faser av sin skapelse kommer att utföras på högsta nivå. Att skapa en nisch lämplig konventionell gips. Sådana strukturer är relativt billig kostnad.

Olika typer av gipsskivor nischer i vardagsrummet (video)

Vardagsrum - en plats som kräver en särskild strategi i konstruktionen. Det ska vara funktionell och praktisk, men det är viktigt att i det inre, såg hon elegant och harmonisk. Gips vägg yta gör ytan helt slät. Lagring kan användas nischer och hyllor gjorda av gipsskivor. Mono design gör ditt eget. Gips - följsamt material som låter dig skapa nischer och hyllor i olika storlekar och geometriska former. Efter montering hyllor och nischer i väggen, de dekorera med olika dekorativa material: färg, tapeter och puts.

Exempel på nisch av gips i vardagsrummet (foto i det inre)

522012-12-14nuhuizgipsokartona1344617706nisha101344617777nisha61383749807nisha-iz-gipsokartona41458764625nisha-v-Stene-iz-gipsokartonaA-tak-mozhet-vyglyadit-konechnyj-variantavgusta15e86610561f0bb5b29b6c3350c48ab217

Leave a Comment

Your email address will not be published.

71 − = 69

Adblock
detector