Nieuw leven van oude traditie: de plafonds – nwhistorycourse.org

The BlogPlafonds zien er stijlvol uit in een modern interieur, hoewel hun leeftijd is meer dan een eeuwPlafonds zien er stijlvol uit in een modern interieur, maar hun leeftijd heeft meer dan één stoletieKessonnye houten plafonds zijn er al eeuwen - als je erover nadenkt, zelfs verbazingwekkend hoe weinig sommige wijzigde de architectuur en het interieur oplossingen. En dus als je wilt naar de klassieke motieven te gebruiken in het ontwerp van het plafond, is het noodzakelijk om te kijken naar de versie van de caisson structuren.


Het ontwerp van de plafonds

Cassetteplafond - is vooral een decoratieve stijl design. Het bevat een heleboel van cellen en kuilen, en ze zijn gemaakt van houten balken. Deze oplossing ziet er zeer elegant, buitengewoon mooi, vooral als stilistisch geschikt terrein.

Installatie van plafonds omvat het gebruik van:

 • dakranden;
 • Stucwerk rozetten;
 • grenzen;
 • ornamenten;
 • schilderij;
 • Speciale profielen voor de overgang naar de muren.

Echter, niet elk huis kan een dergelijk ontwerp. De plafondhoogte moet ten minste twee en een halve meter, en het gebied van de kamer niet klein zijn.

 Fashion op het cassettenplafond dateert van enkele eeuwen geleden, maar nu is hun functie veranderd. Nu is de houten balken zijn meer voor de visuele decoratie ontworpen dan de bouw van het huis te versterkenFashion op het cassettenplafond dateert van enkele eeuwen geleden, maar nu is hun functie veranderd. Nu is de houten balken zijn meer voor de visuele decoratie ontworpen dan de bouw van het huis te versterken


Caissons kunnen ook worden aangepast aan de architectonische stijl die wordt gevoeld in de vorm van uw huis. Kleur, stijl en vorm van de caisson kan worden gewijzigd in dit verband.

Types Cassetteplafond: wat ze zijn

Aan het verzonken plafond heeft een opmerkelijke eigenschap - ze niveau de verhoudingen van de kamer. En het is niet nog meer dan in oudere woningen met drie meter hoge plafonds. En cassettenplafonds perfect verhullen de gebreken van de basis plafond.

Types caisson plafond structuren:

 • Houten plafond. Dit is volkomen milieuvriendelijk design. Meestal gebruikt voor deze doeleinden, essen, eiken en walnoot. Dit komt omdat van de begroting van opties kunt u duurdere materialen te gebruiken. En dit is belangrijk, omdat de unieke textuur van de cassettenplafond gecreëerd door de schoonheid van het hout gesneden.
 • MDF plafond. Deze panelen zijn zeker niet druk op de zakken, en als het juist is om hen te behandelen, zal het plafond niet slechter dan natuurlijk hout. De installatie van het plafond zal zeer eenvoudig zijn. Er zijn echter nadelen - MDF bang voor vocht gevoelig voor mechanische vervormingen en ontvlambaar.
 • Gips verzonken plafond. Gebruikt bij het ontwerpen van gebouwen in de barok en Empire stijl. Frame van gipsplaat, die is ingericht met gips kroonlijst.
 • Polyurethaan verzonken plafond. Option duur, maar zeer comfortabel - ze worden vervaardigd onder de grootte van de kamer, niet hoeft aan te passen / gewas, caissons, kunt u een schaduw geven. De brandwerende eigenschappen zijn zeer hoog.

Hout en gipsplaten zijn perfect gecombineerd in een modern design caissonsHout en gipsplaten zijn perfect gecombineerd in een modern design caissons Zoals u kunt zien, zijn er genoeg om uit te kiezen. Het verwerven van materiaal om het te maken als een, een certificaat aanvragen, etc.

Kenmerkend verzonken plafond van hout

Het is een comfortabele en esthetische vormgeving. Echter, met hun handen om ze te laten zal heel moeilijk zijn - het vereist speciale berekeningen, metingen, evenals enkele ervaring in het werken met hout.

Maar deze versie is meer dan fatsoenlijk, zoals houten structuren met stucwerk zijn altijd beschouwd als een uitstekende optie afwerking het plafond.

Het maximum kan perfect gecombineerd worden met het meubilair in de kamer, met deuropeningen en deuren zichzelf.

Als we een houten verzonken plafond, hun goede hout en de handen van professionals. Hier krijg je een luxe versie, elegant, unbanal. Soms zelfs een optie om te bestellen speciaal leeftijd plafond, en dit is een eis van de aristocratie interieur.

Installatie (video)

Polyurethaan verzonken plafond

Polyurethaan cassetteplafond gewoonlijk aangebracht wolkenkrabbers, waarbij het maximum niet lager is dan 2,6 m. De voorkeur hebben in dit geval de panelen van licht en warme tonen die harmonisch past in de binnenkant en niet visueel schenden verhoudingen lokalen.

In caisson uitsluitend gemaakt van polyurethaan decoratieve functie. Maar elke component een laag gewicht en daardoor de installatie van het plafond kan worden onafhankelijk zonder veel moeite uitgevoerd.


Verzonken plafond van het polyurethaan is niet bang voor water, geen vuur. Indien gewenst kunt u een kleurenschema of patroon te selecterenVerzonken plafond van het polyurethaan is niet bang voor water, geen vuur. Indien gewenst kunt u een kleurenschema of patroon te selecteren

Polyurethaan caissons worden meestal geproduceerd in standaardmaten, en als je ze goed op te halen, hoef je niet hoeft te worden aangepast en gesneden, en het is niet goedkoop.

Polyurethaan cassetteplafonds suggereren buitenverlichting: een luxe uitstraling aangebrachte lichtbron, en in het breken van de meest gunstige stralen lijken op een aantal elementen van het interieur.

Verzonken plafond met zijn handen: werkplan

Cassetteplafond gemaakt van verschillende materialen, het werk ging sneller, gemakkelijker, natuurlijk, om een ​​kant en klare houten modules. Omdat reeds in de productiefase van de installatie vastgelegd in detail.

Sketch - een belangrijk onderdeel van de installatie van plafondsSketch - een belangrijk onderdeel van de installatie van plafonds


De belangrijkste fasen van het caisson plafondmontage:

 • Vorming van het project;
 • Het uitvoeren van een schets;
 • De voorbereidende werkzaamheden;
 • Installatie is voltooid.

Het eerste een tekening van de ruimte te maken door het definiëren van de afmetingen zeer belangrijk en, natuurlijk, de hoogte van de maxima. Een gedetailleerde schets vereenvoudigt en coördineert uw verdere actie. Zelfs de school-niveau tekening vaardigheden om genoeg normale schets te produceren.

Het algoritme voor het creëren van verzonken plafond

Daarom is de ontwikkeling van een project en een schets maken, u voorbereidende werkzaamheden te beginnen. Voor deze aandoening is gecontroleerd overlap. Het is belangrijk dat het oppervlak had geen gebreken. Alleen in het geval dat het klaar is voor decoratie, kunt u beginnen te herstellen. Zo niet - uitlijnen het plafond stopverf, laat het drogen.

De gebruikte materialen in de bouw plafonds materialen, dolozhny van hoge kwaliteit zijn, omdat anders de balken worden vervormd als gevolg van het verschil in temperatuur in de kamerDe gebruikte materialen in de bouw plafonds materialen, dolozhny van hoge kwaliteit zijn, omdat anders de balken worden vervormd als gevolg van het verschil in temperatuur in de kamer

Verder is de standaard vorderen de werkzaamheden gestaag:

 • Het oppervlak wordt gevuld.
 • Gelijmde behang. Om bewust maken verfrommelde oppervlakte, behang blad stretch van de ene muur naar de andere, steken op een paar plaatsen zijn handen, vervolgens razravnyayte bord met een afgerond einde.
 • Breng markup.
 • Karton gesneden schema dwarsbalken en lijm.
 • Plafond schatkist stok plakstrip. Doe het gewoon heel voorzichtig om te voorkomen dat het behang bederven.
 • Kartonnen afdichting alle verbindingen en aansluitingen, zodat je het basiskader. Ravine okleyte Adhesive - het kan gewoon een witte zelfklevend zijn, of onder de huid, marmer, hout, etc.
 • Op balken plakken bereid decoratieve elementen, indien gewenst, kan worden gekleurd.

Het is een manier om de begroting plafonds. Maar er zijn ook duurder, elegante manieren om het plafond oppervlak te ontwerpen.

Caissons - depressies die worden gescheiden door balken of lijsten zijn vrijwel nooit uit de mode. En vandaag, met de verbazingwekkende overvloed aan bouwmaterialen, plafonds onderwerp kan verslaan in verschillende variaties.

Installatie van plafonds (video)

De succesvolle transformatie van uw huis!

Houten plafonds in het interieur (foto)

imgserver-2imgserver-1imgserver-4imgserver-3imgserver-5imgserver-6imgserver-7imgserver-8imgserver-9imgserver-11

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 2 = 5

Adblock
detector