The BlogNaadloze tegel plafond verbergt onvolkomenheden en ziet er heel interessantNaadloze tegel verbergt oneffen plafond en ziet er heel interesnoBesshovnaya plafondtegels te helpen in elke ruimte tot een soepeler te maken, omdat het de verschillen in hoogte van het plafond verbergt. Afgewerkte Naadloze tegel plafond in de kamer ziet er solide en homogeen. Installatie van een tegel niet veel tijd in beslag nemen om hetzelfde plafond van naadloze tegels zijn zeer eenvoudig te reinigen.


Opties naadloze tegel op plafonds

Plafondtegels voornamelijk vervaardigd uit lichtgewicht kunststof materialen. Duidelijke favoriet onder hen - schuim, al zijn er variaties in plastic. Het voordeel van de eerste - goedkoop, tweede - gemakkelijk te onderhouden en duurzaamheid.

Naadloze tegel vertegenwoordigd door verschillende uitvoeringsvormen en in hoofdzaak bestaat uit een lichtgewicht materiaal - schuimNaadloze tegel vertegenwoordigd door verschillende uitvoeringsvormen en in hoofdzaak bestaat uit een lichtgewicht materiaal - schuim

Gemonteerd naadloze plafonds op de volgende manieren:

 • Hechtmiddel (polyurethaanlijm);
 • op het metaalprofiel (Deze methode wordt gebruikt wanneer het nodig is om de basis uit te lijnen);
 • met schroeven, vlooien, die onzichtbaar in de kap (afsluitdop) zijn.

In dit geval zal de gewrichten in de tegels niet, want het is door het slot, dat wil zeggen met minimale streepje van elkaar. De meeste fabrikanten in deze plaatsen niet gehakt grote patronen of normale grens.


Naadloze plafonds van schuiminterieur

Styrofoam naadloze plafond is best gedaan in de zaak voordat het gipsplaten heeft gemonteerd. Het zal een optimale bescherming tegen vocht (en mogelijke overstroming van de buren), en duurzame afwerking zijn. Bovendien kan de structuur worden gekozen naar het oordeel van de eigenaar van het huis. Een variant wordt vertegenwoordigd door de echt grote (tienduizenden modellen).

Naadloze plafond van schuim - een vrij goede optie om te elegant interieur te creërenNaadloze plafond van schuim - een vrij goede optie om te elegant interieur te creëren

En als er tekortkomingen in het plafond van het schuim? Een dergelijke uitvoeringsvorm niet de voorkeur, bijvoorbeeld in de keuken, want hier is: • snel omslaan geel;
 • Zal het vet (ongeacht of de kap) te absorberen;
 • Kan instorten vanwege een te hoge luchtvochtigheid (indien de tegel rust op het polyurethaanlijm).

Maar het kan worden gebruikt om een ​​andere kamer te versieren, maakt niet uit wat het is al in gebruik design. Immers, het schuim van verschillende kleuren en texturen zijn. Behalve dat verschillende tegels grootte en dikte.

Decoratieve panelen van het plafond naadloze

Maar de plafondpanelen met patronen meestal gemaakt van plastic base. Het nadeel - een paar keer meer gewicht dan die van het schuim. Derhalve heeft een dergelijke tegel hetzij het aluminiumprofiel of speciale ankers bevestigd. De tweede optie heeft de voorkeur, omdat het pak en onder de gipsplaat. Plak deze tegel zal niet werken - het zal uiteindelijk vallen als gevolg van zijn eigen belasting.

En het moet worden opgemerkt dat de decoratieve panelen zijn groter. Dat wil zeggen, is het noodzakelijk om nauwkeurig te meten en een voorlopige schets van de installatie is voltooid, moeten alle niet samenvallen letterlijk millimeter.

Naadloze tegels met patronen op het plafond zal onnavolgbaar kijkenNaadloze tegels met patronen op het plafond zal onnavolgbaar kijken

Decoratief naadloos paneel zijn:

 • eenvoudig;
 • duplex (zogenaamde vals-box);
 • gecombineerd;
 • met een laag van gipsplaat (meer gemakkelijke assemblage en eventueel het uitlijnen hoofdplafond).

Afmetingen decoratieve tegels zijn over het algemeen gestandaardiseerd op 30 of 50 centimeter. Maar sommige fabrikanten bieden een persoonlijke service van naadloze panelen op het opgegeven formaat. Toegegeven, ze kosten een beetje duurder. En ja, dit formaat heeft de voorkeur voor hoge plafonds. Voor lage grotere voorkeur PVC folie (maxima) of Pongs.

Zoals gemonteerd naadloze plafondtegels

Zo kan de tegel worden geïnstalleerd op een volledig slaagde er in de plafondconstructie. Gips en witkalk noodzakelijkerwijs verwijderd. Idealiter - op een betonnen basis. Bovenkant gemonteerde of vezelplaat of spaanplaat (en kan gipsplaat) en hebben ze de gewenste tegel bevestigd.

Als kleefstof wordt toegepast, het oppervlak voor de installatie nodig:

 • ontvet met bijzondere of gebruikelijk oplosmiddel alcohol;
 • ontdaan van vuil;
 • bijgesneden als het afgestoken, geen grote hobbels (bijvoorbeeld cement).

Installatie van naadloze tegel op het plafond vereist geen speciale vaardigheden en kan gedaan worden met hun eigen handenInstallatie van naadloze tegel op het plafond vereist geen speciale vaardigheden en kan gedaan worden met hun eigen handen

Als de hardware wordt uitgevoerd op het profiel, is dit niet nodig. Het belangrijkste ding - om de juiste lay-out te doen, dan de naad te voorkomen. Op de foto hieronder kan je zien wat het eindresultaat zijn.


Niet verboden schuim tegels gelegd en niet op een vlakke plafond, maar in dit geval, kan niemand garanderen dat na 1-2 maanden is het gewoon niet zal vervagen. Maar de kans dat dit - zeer hoog.

Opgemerkt wordt dat het schuim naadloze tegels - vuurvast zijn gemaakt van een voorste substraat (waarin verontreinigingen zijdige voorkomen smelten van het schuim toegevoegd). En om niet te verliezen van een woning - moet substraat papier aan de maximale boete te maken. Om af te stemmen, in principe genoeg voor 3-5 millimeter.

Moet ik een of andere manier aan te sluiten die resteert na de installatie van de gewrichten? Als deze instructie is voorzien, moet het zijn. Als de verbinding wordt gemaakt op de naden van het type slot wordt de spleet visueel goed gesloten. Dit is de eenvoudigste optie, maar moet de juiste kant van de verbinding te observeren (als de tegels zal worden ingezet door de wederpartij - zal beginnen te buigen in de gewrichten).

Naadloze dakpannen (video) 

Wat het ook was, naadloze tegel installatie duurt een beetje tijd. Het hele huis kan worden afgewerkt op deze manier letterlijk voor 1-2 dagen, ook al was er geen ervaring. En voor al zijn deugden, deze tegel is iets duurder dan een gewone gipsplaten. Maar ze: is bestand tegen vuur, vocht, past bij elk interieur design, gemakkelijk schoon te maken en zal tientallen jaren duren. En toch kan het worden beschilderd met elke verf, of het nu op basis van water of olie. Houd op het zal ook hard genoeg zijn.


Naadloze tegels op het plafond (foto)

1 133 135-722x600 2797c14e5c624a21dd8bdc7591cf8651 49-8 3333 1656356c1b692270fc754091771 4000122 49311679-e1410956632791 1284961719potolok-5-800x445

Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 87 = 88