Muurschilderingen en plafonds – nwhistorycourse.org

The BlogMuurschilderingen en plafonds geeft de mogelijkheid om in de kamer een unieke en uniek interieurMuurschilderingen en plafonds geeft de mogelijkheid om in de kamer een unieke en unieke intererV poging om huis te verfraaien mensen verschillende methoden van afwerking te gebruiken. Decoratieve kunst schilder-plafonds en muren - een unieke methode om te helpen versieren het interieur van uw appartement. Op elk oppervlak te schilderen met hun handen is eenvoudig. Allereerst moet je een sketch te maken. Hierbij dient rekening te worden gehouden met de afmetingen van de ruimte en de hoogte van de kamer.


Muurschilderingen en plafonds in het interieur

Bij het kiezen van een motief van de schilderkunst in een appartement moet je om aandacht te besteden aan het ontwerp van de kamer. Met de hand beschilderd harmonieus passen in de kamer, ontworpen in elke stijl. Uitzondering - landelijke stijl en minimalisme.

Bij het versieren van de muren en plafonds in de woonkamer rekening houden met deze nuances:

 1. Als de kamer is klein in omvang, is het mogelijk om de uitbreiding van de ruimte te bereiken door op het oppervlak van het venster of terras. Ook goede pasvorm mariene motieven.
 2. haard kan op de muur worden gezet. Deze afwerking zal het interieur een sfeer van comfort.
 3. Wanneer u een sketch note het kleurenschema van de kamer te selecteren.

Art schilderij moet in harmonie zijn met de algemene kleurenschema lokalenArt schilderij moet in harmonie zijn met de algemene kleurenschema lokalen

Als u wilt het plafond en de muren in de slaapkamer te versieren, de voorkeur geven aan pasteltinten. Voor het schilderen van het plafond in de slaapkamer, kunt u de nachtelijke hemel, of een abstractie te gebruiken. Een dergelijke samenstelling ziet er stijlvol en discreet.


Voor het verfraaien van de kamer van een kind is het raadzaam om een ​​samenstelling van zachte tonen gebruiken. Indien gewenst, kunnen ze worden verdund met elk felle accenten. Aan het plafond te versieren en wanden kunnen worden gebruikt geometrische vormen, dieren of abstract beeld. Beschilderd plafond kan ook worden gebruikt om de hal te kaderen.

Marine motieven in het schilderen van de muren en het plafond visueel helpen uitbreiden van een kleine kamerMarine motieven in het schilderen van de muren en het plafond visueel helpen uitbreiden van een kleine kamer

Wanneer u een nummer voor de muren en plafonds van de gang te selecteren overwegen een aantal nuances: • Als de gang is smal, het gebruik van de samenstelling met kleine details.
 • Corrigeer een laag plafond, kunt u als u verticale strepen en lijnen.
 • Bij afwerking van het plafond van de gang, de voorkeur geven aan een lichtblauw en zachte groene tinten.
 • Gebrek aan meubilair in de gang kan worden gecompenseerd, als u een grote afbeelding toe te passen op de muur op een lichte achtergrond.

Muurschilderingen en plafonds: waar te beginnen

Application beschilderde plafond begint met de keuze van een schets voor de compositie. U kunt een schematische tekening van jezelf of je klaar. Bijvoorbeeld voor het schilderen van de woonkamer kunt u de fresco's van de Sixtijnse kapel van de beroemde Italiaanse meester Michelangelo gebruiken.

Nadat u de schets tot het oppervlak voor te bereiden voor het schilderen te selecteren. Eerst moet u grondig te reinigen en wassen van de muren en het plafond. Dan wachten tot het water droogt, en ga verder met de daaropvolgende operaties.

Voordat u begint te werken, moet u eerst beslissen over de tekening thema en een schets te makenVoordat u begint te werken, moet u eerst beslissen over de tekening thema en een schets te maken

Bereiding gebeurt in 4 stappen:

 1. Met de hulp van een spatel, haal van het oppervlak van het plafond witkalk en behang.
 2. Vervolgens is het nodig om de diepe scheuren te elimineren. Om dit te doen, moeten ze worden uitgebreid met een spatel en stopverf.
 3. Breng vervolgens een primer aan de oppervlakte. Breng het mengsel moet in verschillende lagen. Merk op dat de kamertemperatuur mag niet lager zijn dan 5 graden.
 4. Zashpaklyuyte oppervlak.

beschilderde plafond en de muren met zijn eigen handen

Voordat u begint met schilderen, moet u het oppervlak ontvetten. U kunt terpentine of terpentijn gebruiken. Om het schilderij uit te voeren, vindt u een borstel, container, spons, houtskool, verf nodig.

Voor een meer precieze patroon overdracht van de stencil of overheadprojector kunt gebruikenVoor een meer precieze patroon overdracht van de stencil of overheadprojector kunt gebruiken

Het algoritme op basis van het plafond en de muren:

 • Installeer lestnitsu- platform.
 • de schets Transfer naar de oppervlakte. Om dit te doen, gebruik maken van de steenkool. Als alternatief kan worden gebruik gemaakt van een potlood. Als u wilt overbrengen beter te kunnen volgen, gebruik maken van de overhead projector.
 • Omcirkelen het schakelingpatroon.
 • Ga verder met prettification samenstelling. Begin met de skin voor de achtergrond, en pas daarna overgaan tot grote delen prettification.
 • Dan verf de kleine onderdelen.

Als u gebruik maakt van acrylverf, dan is het noodzakelijk om een ​​speciale lak toe te passen. Breng het zou moeten zijn pas na de verf volledig droog is. Schilderen wordt gelijkmatig over het gehele oppervlak met een zachte borstel. Nadat u wordt behandeld een spijker, polijsten het plafond en de muren.

Materialen voor schilderkunst

Bij het kiezen van kleuren voor het schilderen, moet u aandacht te besteden aan de naam en kenmerken. Voor een lijst past bij de acryl, tempera en olieverf toepassen. Het is ook mogelijk om materialen te gebruiken met een decoratief effect.


Experts raden om de voorkeur aan acrylverf geven. Ze doen niet vervagen met de tijd en drogen snel. Bovendien is de acrylverf niet verbleken onder invloed van kou en vocht.

Tempera kleuren - het beste alternatief voor acryl. Dit materiaal brandt niet en niet bezoedelen met de tijd. Het wordt aanbevolen om de voorkeur aan tempera verf te geven op basis van caseïne. Ze drogen snel, zijn onoplosbaar in water en hebben een hoge mate van hechting.

Voor de kunst van het schilderen, volgens deskundigen, de beste acrylverf pakVoor de kunst van het schilderen, volgens deskundigen, de beste acrylverf pak

Olieverven met kenmerken iets slechter dan tempera en acryl. Olieverf niet vervagen met de tijd en liggen perfect op elk oppervlak.

De nadelen van op olie gebaseerde verven zijn onder meer:


 1. Olieverf droogt lang.
 2. Materiaal giftig.
 3. Olieverf crack in de tijd.

Verf met decoratief effect zijn duurder. De meest gebruikte fluorescerende verf. Dit materiaal is goed glow in the dark. Als alternatief voor het gebruik van de fluorescerende verf parelmoer. Ze laten u toe glans en een zachte gloed toe te voegen om de ovenruimte. Pearlescent verf een transparante structuur. Een kenmerk van dit materiaal is de afhankelijkheid van kleuren op de kijkhoek en de mate van ruimte verlichting.

beschilderde plafonds (video)

Een breed scala aan verschillende materialen kunt u realiseren vrijwel elk ontwerp oplossing. Art schilderij harmonieus passen in het interieur van de grote, zodat het interieur van de kleine appartementen. Met het oog op de muren en het plafond van het appartement zelf te schilderen, hoef je niet om een ​​master class bij te wonen. Genoeg om een ​​kwalitatieve sketch, zorgvuldig voorbereiden van het oppervlak nauwkeurig en patroon toe te passen.

 Voorbeelden plafondschildering (foto)

5badadu-9608920543.6547580641014Plafond-muurschilderingen-with-birdschina2detskaya11

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 7 = 2

Adblock
detector