The BlogHet uitrusten van de kamer voor de meisjes, moet u rekening houden met de belangen en voorkeuren van het kindHet uitrusten van de kamer voor de meisjes, interesses en voorkeuren te worden beschouwd rebenkaKrasivaya maiden slaapkamer - de trots van het appartement waar het meisje groeit. En dan de twee meisjes, die suggereert ruimte voor spelen, recreatie, studie. Natuurlijk, als de kamer voor het pasgeboren meisje - een andere vraag, het interieur zal veranderen naarmate het kind groeit.


Slaapkamer ontwerp voor meisjes: ontwerpprincipes

Alvorens over te gaan tot de analyse van de opties, is het vermeldenswaard een paar belangrijke principes die de situatie van de kamer elk kind ten grondslag liggen. Ze zijn gebaseerd, en de komende reparaties, en de slaapkamers van de kinderen bij de registratie. Laten we eens kijken naar drie belangrijke regels van het maken van de kwekerij.

slaapkamer De reguliere kinderen kunnen niet alleen mooi, maar ook heel praktisch ingerichte badkamer gewordenslaapkamer De reguliere kinderen kunnen niet alleen mooi, maar ook heel praktisch ingerichte badkamer zijn

veiligheid

Hoe jonger het kind, hoe groter de beperking. Acute, slaan, niets brandbaar mag niet in de kwekerij. Verwijder alle kabels, stekkers in de bussen te doen, alle kleine details, ook moeten verbergen. Als kind opgroeien, zullen deze beperkingen worden verwijderd.

milieuvriendelijk

De voorkeur wordt gegeven aan natuurlijke materialen. Het verfraaien van de wanden, vloer, meubels, textiel - dit geldt voor alle. Besteed aandacht aan het merken, er zal aangeven of het mogelijk is om het materiaal te gebruiken in een kinderkamer.


Voor het verfraaien van kamers voor meisjes zijn perfect dingen gemaakt van natuurlijke materialenVoor het verfraaien van kamers voor meisjes zijn perfect dingen gemaakt van natuurlijke materialen

uitvoerbaarheid

Als de vloer - "en niet ademen op" de snelle en goed wasbaar, en niet wordt voltooid, de serie Meubilair moet makkelijk zijn om te bewegen, en alle kleren en speelgoed van het kind moet in staat zijn om te verzamelen en te verwijderen zelf.

Ook, kinderkamer vereist een goede verlichting. Licht in de kamer moet genoeg zijn. Desk gewenst in het venster te zetten is, moet het licht vallen op de linkerkant. Voor het bed is de beste plek - weg van de ingang van de zaal. Maiden bed vaak bestaat uit een mooie luifel, maar vandaag op de hemelbedden in toenemende mate weigeren. Onder verwijzing naar het feit dat de decoratieve details - gewoon een stof verzamelaar. Maar als de kap gemaakt van natuurlijke materialen, is er niets verschrikkelijk. Het is echter goed te beseffen dat de luifels zijn niet geschikt voor kleine slaapkamers.Slaapkamermeubilair meisjes: hoe te kiezen

Indien mogelijk, laat de toekomst gastvrouw kiest slaapkamermeubilair voor de kamer. Tenminste, doe dat dan in zijn aanwezigheid. Het advies van twee of drie - het is de keuze van het geschil, de algemene oplossing. Advance kan de foto's laten zien op het internet, zodat de meisjes een aantal voorlopige ideeën hebben gevormd.

Verplichte elementen in de slaapkamer voor meisjes zijn een bed, een bureau en een praktische garderobeVerplichte elementen in de slaapkamer voor meisjes zijn een bed, een bureau en een praktische garderobe

De belangrijkste beslagdelen maiden kamers:

  • bed;
  • Desk;
  • garderobe;
  • Desk.

De extra componenten behoren een kluisje met een spiegel (iets als een dressoir), voetenbankjes, planken, boekenkasten. Als u metalen meubels te kiezen, moet het zachte pasta zijn. Meubilair moet comfortabel.

Pick-up een bed voor de hoogte van het kind. Bij het kiezen van een matras, moet worden verwezen matrassen. Als je een doel om ruimte te besparen - kies een bed met ingebouwde lades om het nodig te slaan. De kleur van het meubilair is onderworpen aan de algemene stijl van de kamer.

Het raam in de slaapkamer van de meisjes

raamdecoratie is ook belangrijk. Als een meisje of een meisje zelfs voorschoolse leeftijd, moet je voldoende schaduw te overwegen. Maar het effect van de nacht, wanneer het moet niet. Kies niet zwaar en dikke gordijnen, creëren ze een zeer ernstige sfeer. De beste keuze - doorschijnende vliegende stof.

Een geweldige optie voor de slaapkamer van het meisje - het is gemakkelijk en creatieve gordijnenEen geweldige optie voor de slaapkamer van het meisje - het is gemakkelijk en creatieve gordijnen


Bevestigen van gordijnen moeten zodanig zijn dat ze te verwijderen was niet moeilijk, want wassen gordijnen vaak. Milieuvriendelijk materiaal is ook op de voorgrond. Goed ontwerp toevertrouwen kiezen de gastvrouw kamer - en vlinders en bloemen, en kittens. Op het en maiden - gezellig en schattig. Nou, als het linnen gecombineerd met gordijnen. Niet per se kiezen luxestoffen model voor de kinderkamer, in de eenvoud van een bijzondere charme, en het is natuurlijk.

Maiden room decor

En dit niet zo'n eenvoudige zaak en moet fantasie omvatten, in plaats van proberen te denken als een volwassen kind. Natuurlijk, om te overleggen met het meisje zal niet overbodig zijn. Een fantastische avontuur en motieven zijn altijd relevant.

  Kom naar de slaapkamer decor van het meisje nodig had, zodat hij zal houden kindKom naar de slaapkamer decor van het meisje nodig had, zodat hij zal houden kind

Tips voor het verfraaien van de slaapkamer van het meisje:


  • U kunt een speciaal bord te zetten voor de administratie - de meisjes vanaf jonge leeftijd is zeer zakelijk, en maak verschillende noten ze willen;
  • Afbeeldingen meisjes van verschillende periodes in prachtige frames - eenvoudig, maar altijd het geval;
  • Vinyl muurstickers - gedurende tien minuten transformeren de kwekerij, komen niet unstuck met behang, sterke, heldere, in een groot bereik;
  • Soft decoratieve kussens op het bed - ze zijn zeer gemakkelijk onafhankelijk van de goedkoopste weefsels genaaid;
  • Door Mural - een andere populaire truc.

Nou, als de geselecteerde stukken van meubilair is opgenomen in de algemene stijl van de kamer. Decorative stilistische accenten - een horloge, frames, matten, kussens, baby's Zacht, servetten. De dingen niet eerlijk gezegd nemen de jeugd, laat de kindertijd wordt gevoeld in het interieur.

kamer kleuren meisje

Pink - voor de hand liggende oplossing, maar niet zeggen wat het beste is. Zoom kan beige, perzik, licht lila, pistache, geel, pastel tinten zijn. Wees er zeker van te onthouden en over de psychologie van kleur. Rood wordt beschouwd als een sterk irriterend, green - heeft het tegenovergestelde effect.

  Voor het meisje slaapkamer perfect geschikt heldere, verzadigde kleurenVoor het meisje slaapkamer perfect geschikt heldere, verzadigde kleuren

Achtergronden kunnen worden gecombineerd. Bijvoorbeeld, drie wanden melk, en de vierde pasta over gestreept behang te maken. Ze worden steeds vaker gebruikt, en wallpapers. Grijs met een paarse glans kan worden omschreven als zeer modieus, zal de achtergrond geweldig zijn om wit, roze spelen, lichtblauw, warm pistache.

Slaapkamer voor twee meisjes: Kenmerken

Als de meisjes ongeveer dezelfde leeftijd, is het toe te juichen beleid gelijkheid. Iets dat bij één, kan niet gemist worden bij het andere meisje. Ook de grootte van de muur planken is het gewenst aan te passen. Probeer te hebben elk meisje was een privé-ruimte.

  Voor de twee meisjes de slaapkamer, die is ingericht in dezelfde kleuren makenVoor de twee meisjes de slaapkamer, die is ingericht in dezelfde kleuren maken

kamer van het meisje moet drie zones - gaming, werken, slapen. Het merendeel van de standpunten convergeren in dat gebied moet gelijk zijn voor de twee meisjes zijn. Als de leeftijd verschil is voelbaar, zal het moeilijk zijn om een ​​level playing ruimte te creëren.

Decor Kinderen moeten bij voorkeur kiezen hun eigen, laat ze kiezen uit een beperkt aantal opties. Je pakt de meest succesvolle stoffen en kleuren, meubilair, decoraties, en dan vragen de meisjes wat ze graag meer.

Slaapkamer ontwerp voor meisjes (video)

Bewaar altijd uw favoriete foto uit de galerij om afzonderlijke papa, niet alleen bijstellen, oog voor detail en accenten. Dus kies de definitieve versie zal het makkelijker zijn.

Succesvolle vernieuwing!

Het ontwerp van kinderkamers voor meisjes (interieur foto)

33 7-18 43 120 715 3219 3410 1922 77.147 28203

Leave a Comment

Your email address will not be published.

21 + = 29