Mooi en modern behang in de slaapkamer: 30 Foto & Ontwerp – nwhistorycourse.org

The BlogBehang in de slaapkamer zijn een belangrijk onderdeel van het decor, omdat ze creëren een bijzondere comfort en sieren de kamerBehang in de slaapkamer zijn een belangrijk onderdeel van het decor, omdat ze creëren een bijzondere comfort en versieren komnatuSpalnya - de plaats van begin en einde van de dag, is het gemakkelijk om te veronderstellen dat deze kamer heeft een speciale missie om de stemming te creëren en het stimuleren van een nieuwe dag of een rustige rust. Als u een beroep doen op de filosofische gedachte dat zijn bepaalt het bewustzijn, kunnen we zeggen dat de kenmerken van uw leven, van de totale vierkante meters aan de muur ontwerp, de impact op je humeur en zelfs uw planten. Omdat de keuze van behang voor de slaapkamers hebben behoefte aan een gevoelige aanpak en een duidelijk inzicht in wat het resultaat zou moeten hebben.


Behang in de slaapkamer: ontwerp in de stijl van de Provence

Dit is één van de meest populaire, populair nu interieurstijlen. En om het appartement te zetten in de geest van de Provençaalse beginnen vaak met de slaapkamers, met het argument dat de kamer is intiem, en al transformatie zijn, in grote lijnen, voor twee personen.

En inderdaad, een slaapkamer in een Provençaalse stijl, zoals heel veel. Tederheid, warmte, comfort, zachtheid, natuurlijkheid charme - een slaapkamer, veel willen zien, en dit is wat verheerlijkt Provence.

Het gehele interieur is gebouwd op de zachte natuurlijke kleuren, bleek en nevychurnyh, eenvoudige maar elegante inrichting.

Behang in de stijl van de Provence is het beter om te kiezen voor de slaapkamer, die is ingericht in warme en pastelkleurenBehang in de stijl van de Provence is het beter om te kiezen voor de slaapkamer, die is ingericht in warme en pastelkleuren

Wallpaper voor olijf slaapkamers kunnen zijn:


  • De kleine bloem. Alleen als in de woonkamer of keuken, kan het meer lichte tinten, moet behang in de slaapkamer worden gedempt. De hele situatie zou moeten rusten.
  • Kleine cel. Het is klein, zal grote niet worden geassocieerd met comfort en veiligheid.
  • Dierlijke motieven. Kitten en kippen - het is niet nodig, er zijn vele modellen, waar de sierlijke vogels cirkelen boven de prachtige bomen. Het belangrijkste ding - zachte kleuren, fijnheid van de lijnen, gladheid, zachtheid beelden.

Wallpapers nodig om vrienden te maken met textiel, in het bijzonder - met gordijnen. Als ze aan het samenvoegen van de algemene achtergrond of patroon, een andere kijk op ruimte te creëren u, kan de kamer groter lijken. Maar misschien zal je niet genoeg discipline beperkingen in dit geval moet de combinatie worden afgeschaft.

Wallpapers voor een kleine slaapkamer: ontwerp in de stijl van het minimalisme

Als de slaapkamer is klein, kunt u zeker profiteren van een verscheidenheid van manieren om de visuele ruimte te vergroten. Maar soms moet je meer te gaan dan een eenvoudige, directe manier - bijvoorbeeld, om ruimte in het interieur in minimalistische stijl te maken. En dit is vooral juist gerechtvaardigd kleine gebieden.

Minimalisme tolereren zelden helder, kleurrijk behang. Indien van toepassing, en verschijnen in het interieur voor hun stickers ingeschakeld slechts één muur.

Eenvoudige behang in de stijl van het minimalisme zal helpen om visueel te vergroten de ruimte in de slaapkamerEenvoudige behang in de stijl van het minimalisme zal helpen om visueel te vergroten de ruimte in de slaapkamerMaar de rest van de meubels in dit geval moet zo eenvoudig, low-key zijn. En de overweldigende kleur die is gevonden in een palet van heldere behang, moet de slaapkamer op de achtergrond zijn. Bijvoorbeeld op de centrale wand gelijmd geschakeerd helder geometrische achtergrond, waarbij meerdere grijze delen.

En grijs - is de achtergrond van andere wanden, is het mogelijk, pastel, kast of commode, tafel, verdieping. In minimalisme, is er niets belangrijker is dan ruimte, het is de op te slaan.

Stijlvolle oplossing: ontwerp met de foto wallpapers

Muurschildering in de slaapkamer, in de regel, bevinden zich op slechts één centrale wand, vaker - aan het hoofd van het bed. En hier kun je jezelf aarzel dan niet. Wilt u een grote tekening, bijvoorbeeld, de reus hoofden van rozen - te behagen. Wil je grote monogram, royal lelie - is ook mogelijk. Wilt u heldere, verzadigde kleuren - op dezelfde muur, kun je ze maken, maar dit betekent niet overdrijven.

Bij het kiezen van behang voor de slaapkamer, aandacht besteden aan hun grootte en patroon als ze organisch het interieur van de kamer moet een aanvullingBij het kiezen van behang voor de slaapkamer, aandacht besteden aan hun grootte en patroon als ze organisch het interieur van de kamer moet een aanvulling

Muurschildering in de slaapkamer - opties:

  • Wallpapers kunt plakken over de hele muur, zo vaak gedaan, maar het is niet de meest elegante optie;
  • De middelste insert - het moet noodzakelijkerwijs een gestel;
  • Behang in de vorm van grote panelen - is even groot frame.

Probeer weg te blijven van de voorspelbare, verveeld opties te bewegen en iets nieuws en dynamische bedrijf. Dezelfde wallpaper-look panelen en levendig, en originele en lichte rustige omgeving, zodat u kunt, zonder angst, om de helderheid toe te voegen.

Ontwerp behangen in de slaapkamer: het combineren

De combinatie van behang wordt vaak gevonden in de slaapkamer.


Meestal worden de volgende opties die tegenwoordig worden gebruikt:

  • Horizontaal combineren, meestal donkere bodem en top licht;
  • Verticale combinatie, als u in het kort zeggen, Striping;
  • Quilten combineren - waar op de muur die u creëert een soort textiel patchwork.

Bovendien, denk aan de bijzondere betekenis van de kleur van behang in de slaapkamer. Rood, oranje en geel - de kleur is te actief, als het aanwezig is op het behang is, dan laat fragmentarisch.

Als u wilt naar het slaapgedeelte zone, in dit geval is het beter om te kiezen voor een combinatie wallpaperAls u wilt naar het slaapgedeelte zone, in dit geval is het beter om te kiezen voor een combinatie wallpaper

Green - een rustgevende kleur, blauw - goed voor het intellect, paars - ontspant, vermindert de kritische, zich aanpast aan het licht golf van onverschilligheid.

Altijd een win-win pastelkleuren, bleke tinten blauw, geel, olijf, enz.


Stijlvolle combinatie behang voor de slaapkamer (video)

Bij het kiezen van een behang in de slaapkamer, om erachter te komen of je in staat om snel en eenvoudig mijn ogen dicht en ga slapen in deze muren, zijn er geen een, zelfs kleine storende factor in het behang. Als ze zorgen voor een zachte achtergrond, omhullen de warmte en tederheid, gemak, misschien, zal uw vakantie een succes wordt.

Heb een mooie keuze!

Ongebruikelijke en stijlvol behang in de slaapkamer (foto)

4-ILI55-111min36121421203623274643c117-1b5a-b7c8-7411-5baab2ef5b66cpalna13

Leave a Comment

Your email address will not be published.

46 − = 43

Adblock
detector