Montering och grundläggande elementen i stegen strukturen 4 bästa materialet – nwhistorycourse.org

The BlogFöre början av stegen montering, kontrollera förekomsten av alla dess medlemmarFöre början av stegen montering, kontrollera förekomsten av alla sina medlemmar under de senaste åren en stor efterfrågan på användning trätrappor som perfekt passar perfekt med varje interiör, oavsett dess stilistiska lösningar och design. Det finns många företag som är engagerade i installationen av trappor i huset och sälja Kit innehåller färdiga komponenter för tillverkning av kompositkomponenter, delar och arkitektoniska trim bitar från tillverkaren, men kan monteras trappa av trä sig att det viktigaste att ta hänsyn till alla de grundläggande kraven och regler allt denna design.


Hur är installationen av tillbehör för trappor

För att utföra installationen av trappan av trä, är det nödvändigt att välja ett massivt trä.

Framför allt är det perfekt:

 • ek;
 • Material från bok;
 • lärk;
 • Set av aska.

trappor installation som skall utföras exakt enligt anvisningarna, som ansluter sig till den sekvens av stegtrappor installation som skall utföras exakt enligt anvisningarna, som ansluter sig till den sekvens av steg

Innan du installerar trappan i huset, de beräkningar som är nödvändiga att utföra och utför designen i DWG-format, eftersom detta kommer att bidra till att beräkna mängden av material och alla nödvändiga kostnader. Installation av trä trappor i huset börjar med det faktum att de två kommer att sträng, bifogade fästet eller kanal i väggen för att sätta bäraren i hålen i gångjärnsmekanismen pommel.


För detta är det nödvändigt att göra nedskärningar av två skivor, och ställa dem upprätt, så att avståndet mellan motsvarar längden av trappa.

Sedan installeras stödstänger, som är fästa till scenen, och den resulterande strukturen är installerad på den avsedda platsen. Element såsom rörelsesensorn, strålande golv, bottenplatta och fixeringsorgan för att överlappa utan meningsfulla namn tillhör inte den grundläggande uppsättning och ytterligare alternativ. Steg för steg guide kommer att bidra till att göra en trä stege på egen hand utan större ansträngning.

Korrekt installation av stegelementen

Bygga en trätrappa - ganska lång och mödosam process, eftersom fel beräkning och hopsättning av enskilda delar, t ex strukturer bäring på golvet, fäst vid golvplattan, minskar i hög grad tillförlitligheten och säkerheten hos den färdiga konstruktionen.

Pålitlighet, hållbarhet och enkel användning modulär stege beror till stor del på formen på trappan, även om sidoväggen har en ihålig kärnstruktur.

Alla stegelement måste säkras med hjälp av fästorganAlla stegelement måste säkras med hjälp av fästorganDet är därför möjligt att samla dessa typer av stegar, till exempel:

 • marsch;
 • skruv;
 • Kombineras.

För att göra en stege ganska robust och stabil, måste du följa alla nödvändiga regler, regler sin vård samt utföra konstruktionsberäkningar, se bilder på färdiga exempel. För avslutade stege som möjligt, eftersom corporate design tillverkar olika special hållbarhet, tillförlitlighet, hög kvalitet och hållbarhet. Om företaget någon touts: "Vi producerar högkvalitativa high-end design", i synnerhet, har en stor efterfrågan på trappan konstruktion som titlar är ungefär - LS 01U.

Installationen kan göras själv, eller det kan göra en erfaren snickare, men först och främst måste du underteckna ett standardavtal med ett företag som tillhandahåller liknande tjänster och betalar skatt. Ganska intressant är trappan, som tillverkas av Tempo, där, om det behövs, kan arkitekten utforma en struktur som du vill. Under installationen av trappan måste göras bedömningar samt, i förekommande fall, demontering av den tidigare installerade stegen kan utföras.

Produktions element trappor: kläcks

Varje hus har en vind som kan vara en plats för förvaring, verkstad eller till och med i vardagsrummet. Om du vill bygga vind, och göra det till en fullfjädrad utrymme, är det viktigt för mer bekvämlighet, göra en stege och lucka. Till stege var bekvämt, är det nödvändigt att öka bredden var approximativt 760 mm.

Utrusta dörren med trappor i huset kan vara:

 • korridoren;
 • korridoren;
 • Korridoren.

Förlängning stege gör det möjligt att klättra säkert och snabbt till vindenFörlängning stege gör det möjligt att klättra säkert och snabbt till vinden

Trappan till vinden kan vara fast och vikning, så att om det behövs, kan det vara ren. För större bekvämlighet, är det bäst att använda en fast stege, eftersom det är mer hållbar och stabil.


Det enklaste och mest bekväma alternativet anses vara en stege, som består av två delar, varav den ena är uppfälld. Trappor kan ha helt olika design, allt beror på stilistiska lösningar hemma.

Att konstruera var stabil initialt framställd och sammanställs kretsen. Viktigast allt korrekt beräknad, eftersom detta kommer att göra konstruktionen stege hållbara, pålitliga och säkra. Initialt nödvändigt att framställa alla de erforderliga elementen i ett stegdiagram som tidigare framställts. När alla delar är beredda, måste du strikt följa mönstret, montera stegen. Luke kan vara vilken storlek och form, det beror på dina egna preferenser, behov och användarvänlighet. När luckan montering, är det nödvändigt att tänka och att bearbeta backen, eftersom detta kommer att bidra till att behålla värmen. Dessutom är det önskvärt att utföra alla isoleringsväggen.

Korrekt installation av trappheter

Modernt land hus har flera våningar, så för att underlätta för att flytta runt i huset, måste du bygga en stege.

Att bygga en vacker och funktionell trappa i huset, måste du:

 • Att välja rätt material;
 • Gör alla nödvändiga beräkningar,
 • För att bestämma den mest lämpliga typen av struktur.

Före montering, är trappan sevärd video tutorialsFöre montering, är trappan sevärd video tutorials


Under senare år, är utbredda modulstruktur, som består av enskilda element, och som tillhandahålls till belastningen fördelas likformigt. Modulerna kännetecknas av det faktum att de inte böjer, och, om nödvändigt, är det möjligt att ersätta ett eller flera steg.

Om trappan är gjord av trä, hela strukturen kommer post för post. För betong trappa måste först framställa en formsättning i vilken lösningen hälls. Metallstrukturer utförs genom svetsning de individuella elementen. Den vackraste kan vända metall spiraltrappa, dock krävs det en viss kunskap och färdigheter under sin produktion.

Viktigt! Innan du installerar en viss typ av stege, är det nödvändigt att hålla alla nödvändiga beräkningar mycket noggrant och bedöma sina färdigheter.

Hur man monterar stegen av prefabricerade element

Nyligen har en stor efterfrågan på konsolen började använda trapporna, som är ganska bekväma och har vackra vyer, som ett steg om svävande i luften. Det är dock värt att notera att produktionen av fribärande trappor ganska tidskrävande och kräver vissa färdigheter.

Fribärande trappor är olika i att de:

 • ljus;
 • Tar inte upp mycket plats;
 • Den passar perfekt i det inre av alla hem.

Innan du börjar att montera trappan, är värt att kolla in alla sina element för skadorInnan du börjar att montera trappan, är värt att kolla in alla sina element för skador

Fribärande trappor tillverkas strikt enligt ordern, eftersom dess konstruktion är ganska komplex och kräver vissa färdigheter av installation, samt behovet av att göra komplexa beräkningar. Vid montering av fribärande trappor, är det nödvändigt att veta vad som gjorde väggen, som då skulle fästas skede. Bäst av allt, om det är en fast murverk eller använt andra tunga material.

Det vore bäst om mönstret kommer att göras av armerad betong, och för att stärka sitt värde genom att använda profilrören.

Bäst av allt, om installationen av en fribärande trappa kommer att genomföras under överinseende av arkitekt eller allt arbete bör anförtros en särskild byggföretag.

Hur man gör installationen av trappan med händerna detalj

Processen för byggandet av trappan i huset är inte särskilt komplicerat, men måste ta hänsyn till en hel del nyanser.

Att utforma erhålls genom:

 • hållbara;
 • tillförlitlig;
 • Hållbara.

Efter montering, trapporna på nytt behöver kontrollera om fullständigt alla fästen är åtdragnaEfter montering, trapporna på nytt behöver kontrollera om fullständigt alla fästen är åtdragna

Börja montering trappor med stringers måste vara på plats som bestäms av ritningen. Längst ner på fäst måste ske på bekostnad av fäst barer och stringers är knutna till toppen av bjälkarna. Då är det nödvändigt att göra ett steg och understeg, bifoga dem till stringers med skruvar och trälim. För att eliminera gnissel, är det nödvändigt fästpunkter är väl belagd med bindemedel. För att installera rälsen, är det nödvändigt att sätta ståndare och räcken knutna till dem.

Den färdiga konstruktionen som ska behandlas av speciella tåg, som kommer att skydda träet från röta och förstörelse. Dessutom kan en stege målas i vald färg eller behandlas med lack.

vinklad stege med en speciell pad ser ganska intressant. De kan göras L-formad eller U-formad med flera webbplatser.

Översyn av designelement i stegen (video)

Gör dig trappan i huset helt av någon design är ganska enkel, du behöver bara för att korrekt beräkna och förbereda schemat, liksom att ha kompetens att arbeta med material och verktyg.

Exempel pommel för stegar (foto)

210f1cda698d3aa322895c1c1df6a0aafa12big2-289-191256e6c9b95e0d2

Leave a Comment

Your email address will not be published.

2 + 2 =

Adblock
detector