Mönster och modeller: spegel i hallen – nwhistorycourse.org

The BlogPå grund att välja rätt spegeln hallen visuellt ser rymligare och ljusarePå grund att välja rätt spegeln hallen visuellt ser mer rymliga och yarcheObychno, en spegel hängde på väggen i korridoren. Det är mycket bekvämt och praktiskt. Att kamma håret behöver inte tas bort igen skorna och gå in i rummet bakom spegeln. En stor spegel gör att du kan se dig själv i sin helhet och att hitta rätt kläder, om du ska gå någonstans ut ur huset. Detta attribut förs in i varje interiör, om du väljer rätt storlek för sin hall. Speglar har olika former och utföranden, så att du har en stor möjlighet att köpa är en som passar dig.


Att välja en stor spegel i korridoren på väggen

Du har beslutat att förändra situationen och plats i det inre av hallspegeln. När du väljer bör ta hänsyn till en mängd faktorer. Spegel för detta rum bör vara stor. Små speglar inte passar. liten storlek modeller inte till fullo kan spegla din figur. Detta är viktigt, eftersom du vill se en återspegling av alla dess form när du lämnar lägenheten.

Om du lägger en liten spegel på väggen i korridoren, måste du ersätta en stor liten modell. Och du kommer att märka att du kommer att bli mycket lättare att titta på mig själv i reflektion.

Många modeller av speglar hängde på väggen. På grund av det du kommer att göra insidan av din korridor en vacker och mångsidig. Med rätt läge, kan du lägga till en spegel i hallen ljuset att lägga till och utöka utrymmet.

En stor spegel i hallen skapar en känsla av integritet och säkerhet av lokalernaEn stor spegel i hallen skapar en känsla av integritet och säkerhet av lokalerna

Vad spegel är mer lämplig för hallen:


 • stort;
 • vertikal;
 • Oval eller rektangulär;
 • Wall.

Baserat på dessa prioriteringar kommer du att kunna välja rätt ursprungliga spegeln och lägga krydda till din inredning.

Horisontell spegel kommer att vara fördelaktigt att titta i liten hall. Det är visuellt utöka utrymmet. Spegel, inramade tryck, ser ut som en färdig produkt. Men kan det vara utan den.

Vertical Mirror kan spegla dig i all tillväxt. Med ett lågt tak, kan du visuellt höja den med en sådan spegel.Ovala speglar ger mysteriet rummet. Circle (oval) är en symbol för fred, harmoni och lugn. Perfekt om du vill framhäva dessa egenskaper i sitt inre.

Ursprungliga spegel med ljus i hallen

För att avsluta speglar vissa modeller använder en baguette. Det kan fästas baguette ljus. Ibland extra ljus i spegeln är ett måste. Entrén har tillgång till solljus, eftersom detta rum har inga fönster. 

Det är viktigt att belysningen var ganska kvalitativ och belyser alla delar av spegeln och den närmaste området kring det.

Belysning kan delas, den övre eller lokal. Den senare typen har bra ljusparametrar för att använda den för en vägg i en hall speglar.

Ursprungliga belysning i spegeln kommer att tjäna som en ytterligare ljuskällaUrsprungliga belysning i spegeln kommer att tjäna som en ytterligare ljuskälla

LED-lamporna används som ljuskällor, som kan fästas:

 • För utomhus golvlampa;
 • Bli en vändpunkt fixturer eller lampor,
 • Till ramen (baguette).

Många inslag LED remsan vid ändarna av speglarna eller fönster. Det skapar en ovanlig och vacker effekt.

Om du har en spegel, kan du köpa LED remsa klister på basis av sin egen och installera. Denna belysning förbrukar lite ström och lamporna är billiga. Wall spegel med ljus, perfekt för interiören. En låg kostnad LED-belysning kan köpas på någon specialitet butik.


Stor spegelvägg i hallen

Speglar kan vara av olika storlekar. Om du inte gillar en vanlig spegel, kan du göra en spegel i hallen väggen. I det du kommer att se dig i all tillväxt. Sådana väggar är praktiska. De kan utöka det lilla utrymmet i korridoren. Spegel ark ser inte bara vacker, men också är en multifunktionell element.

Installation av spegelväggar genomförts under reparation.

Det enda negativa: dessa ytor behöver kvalitet och ständig vård. Men det är värt att ha din hall kan se över ett par gånger.

Spegelvägg i hallen kan återspegla ett tak, vilket gör det högreSpegelvägg i hallen kan återspegla ett tak, vilket gör det högre

Om du väljer att installera spegeln duken, då måste du bestämma följande:


 • Positionen för spegeln arket i rummet;
 • Storleken på duken.

Speglande tyg kan dekoreras med vacker och elegant mönster på sidorna. Mönster kan välja att tapeter i korridoren, och producera en slät yta på begäran.

Spegel i korridoren på väggen med en baguette

Speglarna är olika i form. De kan vara kvadratiska, rektangulära, runda, ovala. Design och inredning av de mest skiftande.

Vissa speglar kan innefatta en ramkonstruktion. Det kan vara tillverkade av olika material: trä, plast, gips. Baguette, små speglar, utför en dekorativ funktion. Den har en låg vikt.

Om spegeln är monterad på en vägg, ram spelar också en roll bur. Det är genom hennes spegel monterad på väggen.

Med en spegel av en viss storlek, kan du göra dig själv en lämplig ram för honomMed en spegel av en viss storlek, kan du göra dig själv en lämplig ram för honom

För att producera en ram med händerna kan vara av följande material:

 • Massivt trä;
 • MDF eller plywood;
 • plast;
 • gips;
 • Glass.

Dekorera spegel kan vara improviserade material: små stenar, snäckor, kvistar, pärlor. Spegeln kan vara försedd med en hylla fäst vid baguette. Du sätter den på alla de mest nödvändiga små saker: en kam, läpp få, hantera och små av posterna storlek och vikt.

Hur väljer spegel i hallen (video)

Om du väljer att hänga en spegel i hallen, måste du veta i förväg där det kommer att hänga. Initialt, välj en vinnande position, och sedan plocka upp en spegel eller spegelvägg storlek. Platsen för detta attribut i hallen är en mycket viktig tidpunkt. Från det beror på din komfort och utseende innan de lämnar huset.

Konstruktion spegel i hallen (foto i det inre)

3d47d1fd9af9b99c5c39aa69f24387e8069cc216534acaXXXL150950ca92a4dcf426067cfd2246bb5ff326original7067-13896269231920x1080resizeportfolio132998134000490014095605564Fantastiska 2014-entry-Hall-Idéer-Decor-Designslägenhet-hem-inredning-utsmyckning-egendom-real-estate-skandinavisk hem-8

Leave a Comment

Your email address will not be published.

86 − = 82

Adblock
detector