Modetrends: 4 stijlen voor de keuken-woonkamer van 15 vierkante meter, het ontwerp en de foto – nwhistorycourse.org

The BlogKeuken-woonkamer is populair onder mensen op zoek naar modetrendsKeuken-woonkamer is populair onder mensen die zoeken naar trendy tendentsiyamiKuhnya-leven vandaag de dag is erg populair onder de mensen die de trends in de wereld van het meubilair te volgen. Remodeling appartementen in elk geval draagt ​​de vernietiging van de wanden van de bouwconstructie en sterkte worden verminderd. Alle werkzaamheden aan het veranderen van het ontwerp is absoluut noodzakelijk om te plannen met gespecialiseerde organisaties.


Het ontwerp van de keuken-woonkamer van 15 vierkante meter. m

Bij het plannen van een keuken, het belangrijkste is om niet te werken met een dragende muur te produceren. Genoeg met de herontwikkeling van het gebouw om bijzondere project te bestellen in de organisatie en in dit geval is het mogelijk om eventuele latere problemen te voorkomen.

Als herontwikkeling is voldoende om bijzonder project te bestellen in de organisatie, om problemen in de toekomst te voorkomenAls herontwikkeling is voldoende om bijzonder project te bestellen in de organisatie, om problemen in de toekomst te voorkomen

Bij het kiezen van een ontwerp woonkamer is het noodzakelijk om een ​​stijl die, zijn er zo veel te kiezen.

modern

Het hoogtepunt van deze stijl zijn golvende lijnen en asymmetrie, die kunnen voortvloeien uit de meubels tot de gebruikte materialen in de decoratie materialen. De kleuren van deze stijl, goud, parels, paars, brons. Alle materialen zijn alleen maar natuurlijk.

Art nouveau wordt gekenmerkt door golflijnen en asymmetrieArt nouveau wordt gekenmerkt door golflijnen en asymmetrie


Hi-tech

Het belangrijkste kenmerk van het interieur worden beschouwd als eenvoudige vormen, no nonsense design. Het wordt vaak gebruikt om het licht ruimte visueel te vergroten. De kleuren van deze stijl: zwart, wit, grijs, crème. Gebruikte metaal, baksteen, mat glas en kunststof.

De high-tech licht wordt gebruikt om visueel de ruimte te vergrotenDe high-tech licht wordt gebruikt om visueel de ruimte te vergroten

klassiek

Keuken in de stijl van een klassieke, in de regel, is gemaakt van natuurlijke materialen en verbergt alle moderne apparatuur. Het ontwerp gebruikt stucwerk, vergulden, sieraden gemaakt van brons. En in de kleuren van pasteltinten en stokken textuur hout.Keuken in de stijl van een klassieke, in de regel, zich te houden aan bed tinten en textuur van houtKeuken in de stijl van een klassieke, in de regel, zich te houden aan bed tinten en textuur van hout

minimalisme

Is de basis van de stijl. De volledige afwezigheid van grote voorwerpen, compactheid. Eenvoud, nauwkeurigheid, alle tekenen van het minimalisme, zo populair nu.

Minimalisme inherente afwezigheid van grote voorwerpen, compactheid en eenvoudMinimalisme inherente afwezigheid van grote voorwerpen, compactheid en eenvoud

Het is raadzaam om een ​​stijl die het meest dicht bij de stijl van het gehele appartement te kiezen.

woonkeuken project bedraagt ​​15 vierkante meter. m

Als u de taak van het ontwerpen van een keuken-woonkamer van 15 m2 te zetten, die het nodig heeft om een ​​verscheidenheid aan informatie te verkennen, want elk detail een grote rol speelt hier.

Maar gezien de kleine dingen, in ieder geval, vergeet dan niet over de belangrijkste punten:

 1. Modern design headset ontworpen om de apparaten te verbergen. Met dit alles interieur ziet er gewoon geweldig.
 2. Creative meubilair. Dit is een reeks van etnische interieurs. Fanatieke meubels en creatief te zijn in alle onderscheidende kenmerken.
 3. Hoofdtelefoon in een klassieke stijl. Het zal een zeer lange tijd te dienen. De basis van de stijl is enorm objecten.
 4. In de etnisch-stijl items headset is zeer geschikt voor degenen die geneigd zijn om minimalisme.

Style kleine keuken, kan een woonkamer zijn ontworpen voor de installatie van inbouwapparatuurStyle kleine keuken, kan een woonkamer zijn ontworpen voor de installatie van inbouwapparatuur

Deze regels moeten in het planningskader worden gezet.


Trendy keuken-woonkamer 15 m: vierkante plattegrond

Elke huisvrouw droomt van een elegante en ruime keuken die is zeker van te zijn een ronde tafel zal worden gevestigd meubels met rekken en kasten, die op zijn beurt de nodige kleine dingen, bloempotten en souvenirs te stellen.

Als de eigenaren van een klein appartement hebben besloten om de keuken met woonkamer combineren, moeten ze de volgende aanbevelingen om te luisteren. In 2016 wordt de trend in paars meubilair voor de keuken en de woonkamer in zachte beige tinten kan worden gehouden.

Om de keuken vloertegels geschikt licht af te maken, en voor de woonkamer - gelamineerd houtOm de keuken vloertegels geschikt licht af te maken, en voor de woonkamer - gelamineerd hout

Altijd echte combinatie van zwart en wit, en geen kwaad zal het instellen van de bar, het zal ruimte te besparen en om de verfijnde smaak van de eigenaars thuis te markeren.

Het uitvoeren van de afwerking van de vloer is het noodzakelijk om aandacht te besteden aan dat, in de keuken goed zal lichte tegels en laminaatvloeren kijken in de woonkamer onder de boom, en lichte tinten. Om de keuken naar de woonkamer aan te sluiten is het belangrijk om een ​​hoogwaardige plafond te maken. Ideal - is het plafond.


De conclusie is duidelijk, goede zonering veronderstelt het bestaan ​​van 3 zones:

 • keuken;
 • woonkamer;
 • doorgang.

Twee basic, is dat de laatste heeft een waarde in het ontwerp en de plaatsing van accenten en accessoires.

Werk de gecombineerde oppervlakte van 15 m2

We kunnen zeggen dat de finish - deze zonering, echter, deze verklaring is niet helemaal correct. Afbouw in de kamer - dit is een belangrijk en noodzakelijk moment in alle bouw- en renovatiewerkzaamheden. Dat kleur levert een unieke, individuele stijl en sfeer in de kamer te creëren.

De vloer in de keuken moeten van vochtbestendige en vervuiling. Het beste materiaal zal tegel of gietvloer. Een goede optie schort van MDF of PVC.

Finish helpt om een ​​unieke, individuele stijl en sfeer in de kamer te creërenFinish helpt om een ​​unieke, individuele stijl en sfeer in de kamer te creëren

Voor het verfraaien van de muren woonkeuken moeten zorgvuldig worden genomen:

 1. Ze moeten eenvoudig te reinigen zijn.
 2. Mocht vet en vocht te absorberen.
 3. Het materiaal moet bestand zijn tegen het temperatuurverschil toestanden.
 4. Niet bang voor stoom en condensaat.
 5. Afwerking moet duurzaam, betrouwbaar en bestand tegen huishoudelijke chemicaliën zijn.

Masters raden om de voorkeur aan de keuze van het materiaal tegels, natuursteen, keramische graniet geven. Vandaag is er nauwelijks meer gebruikt modieuze materialen zoals acryl, plastic, polymeer, PVC.

Hoe kan het meubilair in de keuken-woonkamer te regelen

Gecombineerde voorzieningen is niet ongewoon vandaag de dag, meer en meer mensen de voorkeur aan de design studio appartementen of individuele kamers verdeeld in zones. Na het afronden van faciliteiten afgerond, kunnen we denken aan meubilair arrangement. Meubels noodzakelijkerwijs gebonden aan de regels, het maakt niet uit hoeveel ruimte de pleinen. Bijvoorbeeld, het plaatsen van het meubilair, moeten we bedenken dat 1 muur noodzakelijkerwijze open blijven staan.

Na het afronden van het interieur, kunt u denken aan meubels arrangementNa het afronden van het interieur, kunt u denken aan meubels arrangement

In de woonkamer kunt u instellen:

 • Lederen gestoffeerde meubels;
 • Moderne techniek;
 • Grote familie tafel.

Planning moet rekening worden gehouden met het feit dat de keuken is nodig om een ​​kleine suite moet worden geïnstalleerd, kookplaat, koelkast, bar, een paar stoelen.

Keuken-woonkamer (video)

Tot slot moet u overwegen en versiering van de zaal textiel en accessoires. Alle dissonante moet niet worden gedaan in dezelfde stijl, dan is het mogelijk om harmonie te bereiken.

Het ontwerp van de keuken-woonkamer van 15 vierkante meter. m (interior foto)

32-Kvartira-v-tsentre-sotchi-v-elitnoj-mnogoetazhke3bf8dd5ba94f3aab1e554b6112de28be416-1024x768757f4b6da5b8ed2ffe103eb809545783-fit-800x6003230-27128df8d8aca7afb347fd978136a9b546017623a66665093c3e4565bd20f35111119493

Leave a Comment

Your email address will not be published.

58 + = 59

Adblock
detector