Modetrender: 4 stilar för kök, vardagsrum på 15 kvadratmeter, design och foto – nwhistorycourse.org

The BlogKök-vardagsrum är populär bland människor som söker modetrenderKök-vardagsrum är populär bland människor som söker trendiga tendentsiyamiKuhnya levande idag är mycket populär bland människor som följer trenderna i världen av möbler. Remodeling lägenheter i vilket fall som helst bär förstörelsen av väggarna i byggnadskonstruktionen och styrka kan försämras. Allt arbete på att ändra designen är absolut nödvändigt att planera med specialiserade organisationer.


Utformningen av kök, vardagsrum på 15 kvadratmeter. m

När du planerar ett kök, är det viktigaste inte att framställa verk med bärande vägg. Nog med ombyggnaden av byggnaden att beställa specialprojekt i organisationen och i detta fall är det möjligt att undvika eventuella problem.

När ombyggnaden är tillräcklig för att beställa specialprojekt i organisationen, för att undvika problem i framtidenNär ombyggnaden är tillräcklig för att beställa specialprojekt i organisationen, för att undvika problem i framtiden

När du väljer en konstruktion vardagsrummet är nödvändigt att välja en stil som, det finns så många.

modern

Höjdpunkten i denna stil är vågiga linjer och asymmetri, som kan strömma från möbler till de material som används i inredningen. Färgerna på denna stil, guld, pärlor, lila, brons. Allt material är bara naturligt.

Art nouveau karakteriseras av våglinjer och asymmetriArt nouveau karakteriseras av våglinjer och asymmetri


Hi-Tech

Det viktigaste inslaget i interiören anses enkla former, ingen nonsens design. Den används ofta för att öka ljus utrymmet visuellt. Färgerna på denna typ: svart, vit, grå, grädde. Använda metallen, tegel, frostat glas och plast.

Den högteknologiska ljus används för att visuellt öka utrymmetDen högteknologiska ljus används för att visuellt öka utrymmet

klassisk

Kök i stil med en klassisk, som regel, är gjord av naturmaterial och döljer alla moderna apparater. Designen används stuckatur, förgyllning, smycken gjorda av brons. Och i färgerna av pastellfärger och pinnar textur trä.Kök i stil med en klassisk, som regel, hålla sig till säng toner och struktur av träKök i stil med en klassisk, som regel, hålla sig till säng toner och struktur av trä

minimalism

Är grunden för stil. Den fullständiga frånvaron av stora objekt, kompakthet. Enkelhet, noggrannhet, alla tecken på minimalism, så populärt nu.

För minimalism inneboende i avsaknad av stora föremål, kompakthet och enkelhetFör minimalism inneboende i avsaknad av stora föremål, kompakthet och enkelhet

Det är lämpligt att välja en stil som är mest nära stilen på hela lägenheten.

kök levande projektet är 15 kvadratmeter. m

Om du lägger i uppdrag att utforma ett kök, vardagsrum på 15 m2, behöver den för att utforska en mängd information, eftersom varje detalj spelar en stor roll.

Men med tanke på de små sakerna, i alla fall inte glömma de viktigaste punkterna:

 1. Modern design headset utformat för att dölja apparater. Med allt detta inredningen ser bara bra.
 2. Creative möbler. Detta är en serie etniska interiörer. Fanatical möbler och kreativa i alla särdrag.
 3. Headsetet i klassisk stil. Det kommer att bli en mycket lång tid att tjäna. Grunden för stil är massiva objekt.
 4. I etno stil objekt headset är mycket lämplig för dem som är benägna att minimalism.

Style litet kök, kan vardagsrum utformas för installation av inbyggda apparaterStyle litet kök, kan vardagsrum utformas för installation av inbyggda apparater

Dessa regler måste sättas i planeringsramen.


Trendigt kök, vardagsrum 15 m: square planen

Varje hemmafru drömmer om att ha en rymlig elegant köket som är säker på att vara en rundabordskonferens kommer att ligga möbler med hyllor och skåp, vilket i sin tur kommer att ställa de nödvändiga små saker, burkar och souvenirer.

Om ägarna av en liten lägenhet har beslutat att kombinera kök med vardagsrum, måste de lyssna till följande rekommendationer. År 2016 trenden i lila möbler för kök och vardagsrum kan hållas i mjuka beige toner.

För att avsluta köket klinkers lämpliga ljus och för vardagsrummet - limträFör att avsluta köket klinkers lämpliga ljus och för vardagsrummet - limträ

Alltid sant kombination av svart och vitt, och ingen skada kommer att sätta ribban, kommer det att spara utrymme och för att markera den utsökta smaken av ägarna hem.

Utföra avsluta golvet är det nödvändigt att uppmärksamma att i köket väl ser ljusa plattor och laminatgolv i vardagsrummet under trädet, och ljusa toner. För att ansluta köket till vardagsrummet är det viktigt att göra en högkvalitativ tak. Ideal - är taket.


Slutsatsen är tydlig, förutsätter bra zonindelning förekomsten av 3 zoner:

 • kök;
 • vardagsrum;
 • passage.

Två grundläggande, är att den senare har ett värde i utformning och placering av accenter och tillbehör.

Avsluta det kombinerade utrymmet av 15 m2

Vi kan säga att målet - detta zonindelning är dock detta uttalande inte helt korrekt. Efterarbete i rummet - detta är ett viktigt och nödvändigt moment i alla bygg- och renoveringsverksamhet. Att avsluta bidrar till att skapa en unik, individuell stil och atmosfär i rummet.

Golvet i köket måste göras av fuktbeständiga material och föroreningar. De bästa materialet kakel eller självnivellerande golv. Ett bra alternativ förkläde från MDF eller PVC.

Finish bidrar till att skapa en unik, individuell stil och atmosfär i rummetFinish bidrar till att skapa en unik, individuell stil och atmosfär i rummet

För att dekorera väggarna kök, vardagsrum måste tas noggrant:

 1. De ska vara lätta att rengöra.
 2. Bör inte absorberar fett och fukt.
 3. Materialet bör vara motståndskraftigt mot de temperaturdifferentiallägen.
 4. Inte rädd för ånga och kondensat.
 5. Efterbehandling måste vara hållbara, pålitliga och motståndskraftig mot hushållskemikalier.

Masters rekommenderar att ge företräde åt materialvalet kakel, natursten, keramik granit. Idag finns används sällan dessa moderiktiga material som akryl, plast, polymer, PVC.

Hur du ordnar möbler i kök, vardagsrum

Kombinerade anläggningar är inte ovanligt i dag, fler och fler människor föredrar designstudion lägenheter eller enskilda rum indelade i zoner. Efter avslutad anläggningar klar kan vi tänka på möbler arrangemang. Inredning nödvändigtvis omfattas av de regler, oavsett hur mycket utrymme rutorna. Till exempel placera möbler, måste vi komma ihåg att en vägg med nödvändighet måste förbli öppen.

Efter avslutad interiören, kan du tänka möbler arrangemangEfter avslutad interiören, kan du tänka möbler arrangemang

I vardagsrummet kan du ställa in:

 • Läder stoppade möbler;
 • Modern teknik;
 • Stor familj bord.

Planeringen bör ta hänsyn till det faktum att köket är skyldig att en liten svit ska installeras, spis, kyl, bar, några stolar.

Kök, vardagsrum (video)

Sammanfattningsvis bör du överväga och Inreda textilier och tillbehör. All disharmonisk bör inte göras i samma stil, så är det möjligt att uppnå harmoni.

Utformningen av kök, vardagsrum på 15 kvadratmeter. m (inredning foto)

32-Kvartira-v-tsentre-sochi-v-elitnoj-mnogoetazhke3bf8dd5ba94f3aab1e554b6112de28be416-1024x768757f4b6da5b8ed2ffe103eb809545783-fit-800x6003230-27128df8d8aca7afb347fd978136a9b546017623a66665093c3e4565bd20f35111119493

Leave a Comment

Your email address will not be published.

40 + = 42

Adblock
detector