Modernt vardagsrum i ett loft-style: har designelement – nwhistorycourse.org

The BlogAtt loftstil vardagsrum kommer att göra unika och unrepeatableAtt loftstil vardagsrum kommer att göra unika och unrepeatable Loft lätt bryta stereotyper som de kala väggarna - det är ett tecken på den utdragna renovering och klassiska soffor har ingen plats i moderna interiörer. Idag, loft kombinerar skickligt en klassisk och moderna material, high-tech; högkvalitativa, dyra stoppade möbler och tegelväggar utan en antydan på finish. Efter att ha kommit långt i det inre av loftet var en demonstration av den höga nivån av livets ägare av lägenheterna, deras kreativa början. Vilka specifika funktioner är inneboende i stil med ett loft och du behöver tänka på när du gör en levande - läs artikeln.


Interiören i vardagsrummet loft

vardagsrum konstruktion loftstil - det är en imitation av de inre industrilokaler. För rum, inredda i traditionen av vinden kännetecknas av högt i tak, inga fönster och genomförda inre skiljeväggar, fönster.

Om du väljer att göra en levande icke-standard och unika, medan designers uppmanas att välja allt för loft stil rumOm du väljer att göra en levande icke-standard och unika, medan designers uppmanas att välja allt för loft stil rum

Väggarna i vardagsrummet i loft stil lämnas ofta utan att avsluta: murverk, betong eller gips bas bäst överensstämmer med de grundläggande principerna för stil. takdekorering beror på deras egenskaper: låga tak kan målas vit eller lämna utan behandling, medvetet utsätta sömmarna plåtar, golvyta för utformningen av högt i tak, kan du använda de öppna ventiler, design, simulera trä eller metall ramar. För efterbehandling golv på loftet allt använt material, som är förknippade med industrianläggningar: trä, betong avdragare, stenplattor.

Belysning för vardagsrum, förutsätter loftstil fläckar lampor, skensystem, svävande spotlights. Textilier i vardagsrummet i loft stil är inte välkomna: för utformningen av fönster ofta använder persienner. Som vardagsrummet inredning element i vinden, kan du använda en mängd olika affischer, storskaliga foto, graffiti, målningar, växter, original figurer, designade armaturer.


Möblerna i rummet på loftet

Eftersom loft stil kännetecknas av ett fritt utrymme bör möblerna i rummet på loftet vara funktionella och skickligt planlagd utrymme. Dessutom bör valet av hårdvara dikteras av lämpligheten inköp: Loft avskyr en rörig utrymme, så att rummet möbler bör väljas egentligen bara nödvändiga tillbehör.

Huvudämnet i inre rum är ett loft-stil säng, så hans val bör närma sig försiktigt och eftertänksamtHuvudämnet i inre rum är ett loft-stil säng, så hans val bör närma sig försiktigt och eftertänksamt

Den centrala platsen i vardagsrummet i loft upptar soffan. Det ska vara bekvämt, ser dyrt, vara tillverkade av material av hög kvalitet. Om medel för inredning i hallen kan sparas är besparingarna på stoppade möbler inte tillåtet. Detta gäller även för hushållsteknik: Loft innebär användning av mycket funktionella, moderna apparater och prylar för att göra livet lättare och förbättra sina levnadsvillkor.Valet av stoppade möbler och föremål för lagring beror på smakpreferenser hos ägaren av lägenheten och rummets egenskaper: för små vardagsrum passar soffor transformatorer, kompakta moduler för stora rum - trippel, breda skinnsoffor, höga ställningar.

Living Loft för små lägenheter

Loft stil motto - friare, öppna ytor som verkar vara oförenlig med små lägenheter. Men ingenting är omöjligt för nutida designers idag i nätverket kan hitta en hel del bilder, vilket bevisar att stil loft i Chrusjtjov - inte bara möjligt, men också snygg och praktisk.

För att till fullo göra din lägenhet en modern loft, bör du tänka på möjligheterna till sanering. Ofta ägare av Chrusjtjov, föredrar ett kombinerat vardagsrum-kök. Samtidigt väcker det frågan om utrymme zonindelning.

Även ett litet rum kan utformas på ett loft stil, det viktigaste - att tänka i förväg design utrymmeÄven ett litet rum kan utformas på ett loft stil, det viktigaste - att tänka i förväg design utrymme

För att skilja mellan vardagsrum och kök på vinden kan användas:

  • Kökstillbehör (mobila enheter, inbyggda vägg tabeller);
  • Olika texturer i golvytan (t.ex. lämplig för kök kakel, kakel, betong avdragare, till vardagsrummet - parkett, laminat, linoleum);
  • Ljusintensitet (ljus, central ljuskrona kan vara i vardagsrummet, och fjädringssystem med spotlights - i köket).

Kök på vinden lämplig massiva huva, krom element, glasytan, fasta rätter av enkla former, "nakna" väggar. Matsalen ligger i köket och vardagsrummet. En idealisk mål skulle vara om ett matbord eller bar leverera låg återstående delen av inre skiljeväggar. För att rita en semi-partition inte specifikt krävs: sten eller betong ram passar perfekt in i den övergripande stil loft.

Hur man förvandlar en tvårumslägenhet i ett modernt loft

Enrumslägenheter finns även i ett loft-stil design. Om rummet har en balkong eller loggia, bör du tänka på utbyggnaden av utrymmet på grund av rivning av väggen med balkongdörren och fönsterkarmen. I detta fall bör en balkong eller loggia vara glaserad och isolerad. Glas är bäst att välja panoramafönster med aluminiumramar. En del av väggen med balkongdörren är utrustad med radiatorer. Det är inte nödvändigt för att detta ska överge tanken på expansionen av rymden: väggarna i batterier kan lämnas i en semi-skiljevägg. Detta beslut kommer inte bara visuellt utöka utrymmet, men också lösa problemet med zonindelning lokaler. Dessutom kommer radiatorerna vara imponerande dekorativt element: för loft stil präglas av öppenhet och naturlighet av kommunikation, så dölja batteri för särskilda paneler eller måla dem vita classic - inte behöver.

Style loft är lämplig för en-rumslägenhet med en intilliggande kök och vardagsrum, som kan utfärdas i en färgStyle loft är lämplig för en-rumslägenhet med en intilliggande kök och vardagsrum, som kan utfärdas i en färg


Inredningen av ett litet utrymme bör följa samma grundprinciper stil:

  • Väggar kan utsättas för murverk, betong eller gips;
  • Lämplig för golv obehandlat trä, betong avdragare, laminat eller parkett;
  • Taket bör lämnas naturligt.

För rekommenderas inte loft stil att använda en sockel, tak, döljer kablar och ledningar.

När du väljer möbler bör bege sig till enkelhet och funktionalitet: Föredrar soffor transformatorer, minimalistiska modulära inhägnader. Sängen kan tas ut till loggian. För zonindelning lokaler lämpliga glas, gipsskivor partitioner, möbler objekt.

Loft gör det möjligt att välja de tillbehör fritt utan att vara bunden till sin form, färg och karaktär.

Den mysiga vardagsrum i en loftstil (video)

Loft - en modern, originell stil, som används i konstruktionen kan både vara värd rymliga sviter, samt ägare av en liten lägenhet. Den största fördelen med stil - valfrihet av dekorativa element och tillbehör, öppna ytor och kommunikation, ekonomi, brist på efterbehandling. Style loft är tillgänglig för alla, och inredningen i denna stil alltid visar sig unik. Go for it! Och du kommer aldrig att bli besviken i utformningen av ditt vardagsrum!


vardagsrum konstruktion loftstil (inredning foto)

1min92-128min72e8542a4154deecf0674d885d35810min912min1015min9dizajn-interera-v-stile-loft-kvartiry-57-kv-m112016-05-25-5745d79a9d174

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 8 = 2

Adblock
detector