Moderne woonkamer in de stijl van de Provence in een klein appartement – nwhistorycourse.org

The BlogRuimte maken in de stijl van de Provence - het is een geweldige manier om het leven te maken ongebruikelijk, gezellig en mooiRuimte maken in de stijl van de Provence - het is een geweldige manier om een ​​levend ongebruikelijk, gezellig en krasivoyProvansky stijl te maken - een klassieke Franse interieurs. Aanvankelijk Provence werd gebruikt in het ontwerp van de kleine provinciale huizen, die trachtte de eigenaars visueel maken uw huis meer ruim en licht. Vandaag de dag, de eigenaren van kleine appartementen hetzelfde willen. Leer van het artikel hoe je een kleine woonkamer in de Provençaalse stijl versieren.


woonkamer interieur in de stijl van de Provence: een kleine kamer aan de binnenzijde

Wonen in Provence stijl - een luxe, lichte kamer met een romantisch tintje van de oudheid. Voor het leven in de Franse landelijke stijl past niet in de glossy, glanzende oppervlakken, strakke lijnen. Materialen voor het interieur land - natuurlijke, natuurlijke tinten.

Feature Provençaalse stijl is dat het gaat om het gebruik van natuurlijke en natuurlijke tintenFeature Provençaalse stijl is dat het gaat om het gebruik van natuurlijke en natuurlijke tinten

Voor muur ontwerp in de stijl van de Provence maakt gebruik van behang en textiel, sierpleister. Kleurenpalet - alle natuurlijke tinten: van zand tot groen en blauw. Voor behang en textiel worden gekenmerkt door gevoelig, bloemen ornamenten, cel. Soms zijn de muren versierd met reliëf lijstwerk.

white - Het plafond in de kleine woonkamer zou een klassieker te worden. Houten profiel inherent Provençaalse interieur, in kleine zalen zal misstaan. Als u wilt, kunt u het plafond plinten opluchting versieren.

Vloer voor de woonkamer in een Provençaalse stijl kan natuurlijk hout, parket, laminaat. Voering kunnen zowel natuurlijke houttinten en wit, beige kleuren.


Wonen in Provence Chroesjtsjov: kansen plannen

Provence is geschikt voor alle kamers, ongeacht de kwadratuur en lay-out. Vouw de ruimte mogelijk, het combineren van de woonkamer met balkon of loggia, keuken met woonkamer.

Als u besluit om de kamer te combineren met het balkon, is het zinvol om de Franse panoramische ramen te organiseren. Indien de financiële mogelijkheden en is voorzien van een balkon toe te staan, kan worden gedaan aan de straatkant muur - halfronde. Deze beslissing zal vierkante meter toe te voegen, visueel trek de kamer.

Provençaalse stijl is heel veelzijdig, dus het is perfect voor elke kamer ontwerpProvençaalse stijl is heel veelzijdig, dus het is perfect voor elke kamer ontwerpPanoramische ramen maken de ruimte lichter en lichter interieur, maken de woonkamer "ademen".

Als u besluit om de kamer te combineren met een keuken, moet je goed nadenken over hoe de ruimte bestemmingsplan. Dining zone kan uit de kern worden gescheiden door het gebruik van verschillende materialen voor de vloer afwerkingen, textiel elementen (gordijnen als partities), meubilair. Voor bestemmingsplan ruimtepak eettafel, gemaakt van de rest van de scheidingswand. Als een scheidingswand boog, kunt u donkere balken en rails te gebruiken, het nabootsen van overlap in een houten huis.

Provençaals meubilair voor de woonkamer in Chroesjtsjov

Accessoires voor kleine, het Franse leven - het is sterk, archaïsche gevels, gebeeldhouwde benen en armen, glas in lood, sierlijsten en vloeiende lijnen.

In de Provence vinden we de woonkamer van moderne systemen van opslag: discreet modulaire meubels met een glanzende afwerking in een Franse land maakt plaats voor elegant planken, ladekasten, een lage duimen. Omdat de modules voor de garderobe artikelen rieten manden kunnen maken. Perfect de stijl en archaïsche muur.

Pick-up van meubels moeten zo zijn dat het een aanvulling op het interieur stijlvolle kamers in de stijl van de ProvencePick-up van meubels moeten zo zijn dat het een aanvulling op het interieur stijlvolle kamers in de stijl van de Provence

wit, beige, lichtgrijs en kleur - - blauw, groen, blauw Woonkamermeubels in de stijl van de Provence kunnen monochroom zijn. Het belangrijkste bij het kiezen van een chromatische sets - gedempte tinten. Gevels hebben een oude, geschilderd hout te simuleren.

Dorp van de Provence in het ontwerp van de woonkamer niet de aanwezigheid van moderne technologie en open systemen aan te sluiten toe te staan: Een toestel moet in meubels worden ingebouwd of bedekt met een doek; Wire - verborgen achter de verlichting, sierlijsten.

Gestoffeerde meubels in rustieke, Franse stijl - het is comfortabele banken en stoelen bekleed met natuurlijke, ronde en volumineuze armen. voor bekledingsstof kan een monochroom of een sieraad.

Het maken van meubels elementen het kan worden gedaan met diverse ornamenten, bijvoorbeeld, stoelen, zetels kunnen worden bekleed met plaid, een drie-zits bank - met textiel in fijne bloem.

Wonen in de stijl van de Provence in Chroesjtsjov: verlichting functies

Verlichting Provencaalse leven is anders. Dus, voor een kleine kamer in Chroesjtsjov zal niet een typisch voorbeeld van de Franse Provençaalse weelderige hangen kroonluchters doen: een verlichtingselement om visueel de hoogte van de plafonds te verlagen. Hetzelfde geldt voor textiel lampenkappen opengewerkte. Om een ​​vernauwing ruimte te voorkomen, zijn ontwerpers geadviseerd om te kiezen als de centrale verlichting platte, ronde plafond lampen met een geschikte bloemenprint Franse interieur perimeter en mat, ondoorzichtige lampenkap.


Versier de woonkamer in de Provençaalse stijl kan zijn mooie tafel lampen en originele kroonluchterVersier de woonkamer in de Provençaalse stijl kan zijn mooie tafel lampen en originele kroonluchter

Maak plafond visueel hoger en de dekking kan actiever door de smalle panoramische ramen zijn.

Als extra verlichting elementen voor een kleine woonkamer, kunt u kiezen:

  • Tafel en vloerlampen met schaduw van natuurlijke textiel;
  • Wandkandelaars, gestileerde vintage straatverlichting;
  • Lampen met dunne, elegante decoratieve elementen, trapeziumvormige tinten.

De belangrijkste voorwaarde voor de dekking - een warm, diffuus licht.

Kleine woonkamer in de stijl van de Provence: Elementen decor

Het belangrijkste voordeel van de Provençaalse - interieur kan eenvoudig worden gedaan met de hand, en goedkope decoratie in de magazijnen van oudere familieleden, commissies en vintage winkels.


Bijzondere aandacht in de regeneratie van de kamer in de stijl van de Provence moet worden gegeven aan textiel, omdat het een belangrijke rol in het creëren van een gezellige en fantastische sfeer in de woonkamer speeltBijzondere aandacht in de regeneratie van de kamer in de stijl van de Provence moet worden gegeven aan textiel, omdat het een belangrijke rol in het creëren van een gezellige en fantastische sfeer in de woonkamer speelt

De basis van de inrichting is het Franse leven textiel. In de Provence actief gebruikt gordijnen, tapijten, decoratieve kussens en tapijten, gestoffeerd meubilair. De belangrijkste voorwaarde voor stoffen - natuurlijke materialen: ontwerpers raden het kiezen van stoffering en decoratieve elementen calico, ranfors, katoen, linnen en jute. Color textiel - gedempt kastanjebruin, paars, zand. Perfect geschikt voor dekens en kussens bloemenprint, vierkant, multi-gekleurde streep.

Vouw een kleine kamer wil hoge verdieping spiegels met houten kozijnen. Originele decoratieve elementen geworden vintage gehaakte servetten, vloerbedekking-samotkanki, rieten meubels, lampen met stof tinten, een verscheidenheid aan gerechten op de muren en planken.

Modern interieur van de kleine zalen in de stijl van de Provence worden zelden aangevuld met vuur: dit is uiterst onpraktisch en neemt kostbare vierkante meters.

Mooie leven in de stijl van de Provence (video)

Provence - een warme, natuurlijke kleuren, natuurlijke materialen, niet arrogant luxe. Provençaalse stijl kan worden gebruikt voor de decoratie in de woonkamer hoogbouw appartement, en voor het creëren van een gezellig interieur van het land, in het huisje of landhuis. In de stijl van een Franse land en kan worden uitgegeven en de kleine kamer in de Chroesjtsjov. Als je van comfort, antieke meubels en natuurlijke materialen, decoratieve objecten met de hand gemaakt en ontworpen in vintage stijl, dan is de woonkamer van de Provence - dit is wat je nodig hebt!

woonkamer ontwerp in de stijl van de Provence (interieur foto)

0cc0805afa3bb6a6fc4757febca8310c13Volledige-min113-gostinaya-Provans27576f9a8436587101413601087861330812200kvar0306141380890682101

Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 18 = 22

Adblock
detector