Moderne trap naar de tweede verdieping met hun handen – nwhistorycourse.org

The BlogBij plaatsing van de trap naar de tweede verdieping, alles moet worden overgelaten aan het toeval overBij plaatsing van de trap naar de tweede verdieping, alles moet dan worden gedacht aan melocheyNa datum de bouw van een eigen huis is niet beperkt tot één verdieping, dus is het nodig om de trap uit te voeren naar de tweede verdieping in staat zijn om gemakkelijk toegang te krijgen. Het is heel goed mogelijk om een ​​ladder van verschillende materialen op hun eigen te bouwen, het allerbelangrijkste zorgvuldig uitvoeren van alle vereiste berekeningen, omdat anders het ontwerp kan gevaarlijk en onbetrouwbaar zijn.


Hoe maak je een ladder te maken in een landhuis op hun eigen

De bouw van interne trap in een landhuis - het proces is vrij ingewikkeld, maar het is goed te doen.

Bij het opzetten van een ladder moet:

 • Houd rekening met de inrichting van het huis;
 • Stel de benodigde berekeningen;
 • Kies het ontwerp dat past in alle opzichten.

Om de meest haalbare optie te vinden, het is het waard pre schematisch de trap, die moet in het huis of het vinden van een kant en klare optie, die het meest waarschijnlijk alle behoeften en hebben zich aangepast aan hun behoeften te tekenen. Voordat u kiest voor een model trap naar een prive-woning, is het belangrijk om alle ontwerp parameters van de te berekenen. Velen vragen zich af wat is het beter om de trap op te doen.

Bij plaatsing van de trap op de tweede verdieping nodig hebben om het interieur van het huis te overwegenBij plaatsing van de trap op de tweede verdieping nodig hebben om het interieur van het huis te overwegen


Meestal, in een gebouw van de trap zijn gemaakt van materialen zoals:

 • hout;
 • beton;
 • Metal.

Door de configuratie rechte trappen, spiraalvormige of zwenken kan. Daarnaast zijn er ook gecombineerde varianten. De meest duurzame en duurzame goederen worden geacht te zijn gemaakt van beton, maar het kost heel veel tijd om een ​​solide basis en production design voor te bereiden. Metalen structuur kan heel eenvoudig worden gemaakt, hoeft u alleen maar aan de regels van het werk met lassen en houten trappen weet kan heel gemakkelijk zelf te doen zijn, de meest belangrijke ding om kennis te maken met de stappen van het productieproces.

De eenvoudigste manier om een ​​directe trap te maken, want het heeft een klein aantal onderdelen en neemt weinig ruimte volledig. Schroef ontwerp kenmerkt zich door het feit dat ze een klein gebied nodig hebben, ze zien er zeer elegant, maar niet altijd gemakkelijk te gebruiken.

Ladder van verschillende baaien is een vrij complexe structuur, wat problematisch is om te bouwen. Dit ontwerp is perfect voor huis, waar sprake is van een aanzienlijke afstand tussen de vloeren.vervaardiging van eenvoudige houten trap Guide

De eenvoudigste apparaat wordt beschouwd als een eenvoudige odnomarshevoy trappen zijn.

Het bestaat uit:

 • stringers;
 • leuningen;
 • loopvlakken;
 • Podstupenek.

Om de hoogte te berekenen moet u de afstand tussen de vloeren en plafonds te nemen om de dikte toe te voegen. Tamelijk snel berekenen wat moet vliegen en de lengte van de basis, aanvankelijk om de parameters van stappen te nemen. Als het huis is klein kinderen wonen zal de optimale hoogte van de trap zijn 15 centimeter, en in alle andere gevallen moet worden gelijkgesteld met 20 centimeter. Doe risers hoger is niet nodig, want het herstel minder comfortabel zal zijn.

Odnomarshevaya trap - een van de gemakkelijkste opties voor laddersOdnomarshevaya trap - een van de gemakkelijkste opties voor ladders

Optimale stap moet zijn 20-30 cm, want als ze breder, zal de hele structuur nemen veel meer ruimte die niet helemaal comfortabel kan zijn.

Er is een stap voor stap handleiding ladders industrie, die per se nodig om zich te houden aan, omdat dit vrij zal lopen van hoge kwaliteit en robuust design. Voor de vervaardiging van trappen moeten worden geselecteerd duurzaam en stevig hout, aangezien alle elementen van de ladder niet alleen het totale gewicht van de structuur, maar ook mensen moeten weerstaan. Van stevig karton te snijden sjabloon die alle parameters van de toekomstige trap zal ontmoeten, en vervolgens van de sjabloon om houten elementen voor de trap te produceren. Dan moet je alle elementen van de trap te verzamelen en hen te behandelen met antiseptische oplossingen, bedekt met verf of lak.

Hoe de ladder snel en gemakkelijk te maken uit het beton

Als het huis heeft een betonnen plafond van de tweede verdieping, kunt u een eenvoudige betonnen trap, die duurzaam zal zijn te regelen, en met de juiste behandeling ziet er erg mooi. U kunt een volledig betonnen trap te maken in het huis, of beton storten alleen kosour, en alles wat te maken van andere materialen.

Voor de productie van een dergelijke ladder nodig is:


 • Watervast multiplex;
 • Duurzaam hout;
 • fittingen;
 • schroeven;
 • Concrete oplossing.

Snel en eenvoudig uit te rusten van de ladder met je handen kan worden gemaakt van betonSnel en eenvoudig uit te rusten van de ladder met je handen kan worden gemaakt van beton

De bouw van betonnen trap vergt speciale aandacht, dus alles wat je nodig hebt om zorgvuldig te berekenen, als de basis zeer duurzaam moet zijn. Je moet beginnen met de bekisting samenstel, die moet worden uitgevoerd volgens alle bestaande tekeningen, en gezien het feit dat er absoluut mogen geen scheuren.

De afgewerkte bekisting moet worden geplaatst tussen de vloer en op te lossen met behulp van houten planken. Daarna moet het karkas in de wapening worden gelegd en giet het beton bereide substraatoplossing.

Vullen het frame met een oplossing moet onmiddellijk, anders wordt de stevigheid van de uiteindelijke structuur kan worden aangetast. Wanneer het beton verhardt voldoende, kan de bekisting verwijderd en trappen periodiek water gieten te vermijden scheuren van het beton. Het ontwerp moet zorgvuldig te drogen en dan kun je overgaan tot de trap af te maken. Check out de afgewerkte ontwerp kan zijn verscheidenheid aan materialen, in het bijzonder, kunt u hout, steen, tegels en vele andere materialen te gebruiken.

Snel en eenvoudig: de bouw van de trap in de particuliere countrystijl, gemaakt van metaal

Heel interessant en originele look zelfgemaakte ladders gemaakt van metaal, is het echter noodzakelijk om ze te maken een kleine inspanning en rekening houden met de eigenaardigheden van het werken met dit materiaal. Om een ​​ladder gemaakt van metaal te zetten, moet u eerst voor te bereiden sommige materialen en gereedschappen.


In het bijzonder:

 • Staal kanaal;
 • Metalen hoeken;
 • Lasinrichting;
 • Plaatwerk;
 • File.

Metalen ladder in een landhuis - het ontwerp is zeer robuustMetalen ladder in een landhuis - het ontwerp is zeer robuust 

Bouw een ladder moet beginnen met het feit dat het kanaal in stukken gesneden en zullen richten. Door de zijvlakken van het frame gelaste hoeken regelmatig, die gelijk is aan de hoogte van de stappen zijn. Alle hoeken moeten exact parallel aan elkaar. Het boveneinde van het frame stevig vast en bevestigd aan de bovenste vloerplaat en de bodem bevestigd aan de vloer. stadium dan gelaste plaatijzer, en de trein. In de laatste fase wordt de eindstructuur verwerkt door speciale corrosie mengsels. Om de constructie niet te wijzigen, moeten alle stappen na elkaar uit te voeren en strikt aan alle regels van de bouw.

Advies over hoe om jezelf een ladder in een landhuis: de bouw van schroeftype

Heel interessant en origineel ziet eruit als een wenteltrap, die nogal wat vrije ruimte in beslag neemt. Dit is een compact ontwerp dat zelfs in een kleine ruimte kan worden geplaatst. De wenteltrap kan gaan vanaf de eerste verdieping of in de garage, wat erg handig is. De bekendste en meest voorkomende manier van de installatie van wenteltrappen - een stap voor stap rijgen stappen op de centrale pijler. Stappen kunnen driehoekig of trapeziumvormig zijn.

Om een ​​wenteltrap te bouwen te nemen:

 • Stalen buis;
 • Houten latten;
 • Lasinrichting;
 • Hoeken voor de stappen;
 • file;
 • Primer.

Screw-type ladder in elke kamer ziet er origineelScrew-type ladder in elke kamer ziet er origineel

De buis zal fungeren als een middenkolom Daarom moet de lengte volledig aan de bestaande afstand tussen de vloeren. Voor meer stabiliteit noodzakelijk betonnen buis nabij de bodem. Voor vervaardigingsstappen noodzakelijk de sjablonen van houten latten gebruikt. Ze moeten bij elkaar blijven, zodat ze vormen een stap met de opgegeven parameters. Elke stap moet worden vastgesteld om uw eigen pre-vervaardigde cilinders, zorgvuldig geschuurd, gegrond en geschilderd.

Indien nodig en voor extra gemak kan een wenteltrap worden gewijzigd directe constructie. Voor de montage van permanent ladder set timing structuur.

Wat kunnen de types bouw

Als je hebt besloten, doen de trap in een landhuis, is het noodzakelijk in eerste instantie om te bepalen wat design zou moeten zijn.

Voordat u begint met de ladder uit te rusten, moet je na te denken over het ontwerpVoordat u begint met de ladder uit te rusten, moet je na te denken over het ontwerp

In het bijzonder is het mogelijk om dit soort structuren zoals onderscheiden:

 • Op kosour;
 • En rails;
 • Spiraal.

De meest populaire Saddle trappen, omdat ze geschikt zijn voor verschillende gebieden en stilistische beslissing kamers. Een dergelijke inrichting is zeer robuust en verzekert de veiligheid in de werking ervan. Veel liever de trap rails, een eigenschap die wordt beschouwd dat alle bouwelementen elkaar zijn bevestigd door middel van speciale schroeven en pinnen doen. Indien nodig kan het erg makkelijk om de reparatie te bereiken en volledig ontmanteld zijn.

Ladder met hun handen op de tweede verdieping (video)

Om een ​​ladder in een landhuis te maken op hun eigen misschien wel de meest belangrijke ding om te volgen strikt alle regels en eisen.

Details: vaste trap naar de tweede verdieping met hun handen (foto voorbeelden)

06076ab5c1c1fcorig12015041716939777411213-03-9473076212-10033001.243721720131110154243balyasiny-Iz-dereva-svoimi-rukami-1b-IMG32ad1568c19b

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 6 = 4

Adblock
detector