Moderne ingebouwde kasten in de lobby: Photo & Design – nwhistorycourse.org

The BlogVerplicht onderdeel van de moderne hal is een stijlvolle inbouwkastVerplicht onderdeel van de moderne hal is een stijlvolle inbouwkast, hal kupeSovremennuyu onderscheiden functionaliteit, schoonheid en de conformiteit met een bepaalde stijl van het interieur. Iedereen die van plan is om te herstellen of verandering van omgeving, proberen op verschillende opties. Inclusief de kast hoek ontwerp.


Mooie hoek ingebouwde kast in de hal: foto en Benefits

De ingebouwde kasten zijn handig in dat ze het ontwerp van de kamer kan optimaliseren. De gangen zijn vaak te vinden andere niches en grooves die net leek geschikt is voor een dergelijke ingebouwde meubels. Er is ook de hoek van de serie "noch daar noch hier," de manier waarop het zo-rise kast.

Tegens van dergelijke kasten zijn praktisch geen - ze zijn niet alleen geschikt voor lange smalle ruimtes, maar voor de rest is dit de beste oplossing.

Het voordeel van hoekkast is dat het neemt weinig ruimte in de kamerHet voordeel van hoekkast is dat het neemt weinig ruimte in de kamer

Een alternatief voor de hoekkast-coupe werd een gewone kast met schuifdeuren, kun je niet zeggen dat deze optie is minder populair. Maar het kasten worden gezien als onderdeel van de kamer, een bepaald gebied. Dat wil zeggen, het is meer dan meubilair.

Oordeel zelf:


 • Corner Cupboard helpt ruimte vrij te maken, en als op de gevel is er een spiegel, is het ook visueel verhoging van de kamer;
 • Vullen van de kast wordt direct vullen niet op, maar een directe toch visueel "stelen" footage;
 • Voor vierkante gangen moeilijk te denken van een meer geschikte optie - zal nog plaatsen voor verticale spiegels en banketten.

Soms hoek kast is onderdeel van de headset. Maar meestal is het allemaal hetzelfde kast met draaideuren. Voor hoekkast zal een goede aanvulling trekjes, laconiek komodik, zontovnitsa.

Ontwerp hoek ingebouwde kast in de hal

Ontwerp hoekkast die je kunt bedenken voor jezelf. Het kan en rechthoekige kasten en radius (afgerond), en met een uitgesproken asymmetrie. Dit kan een kast met volledige spiegel gevels of inlegspiegels zijn.

Van groot belang is de vulling kast.

Het oppakken van een mooie kast, moet u rekening houden met het ontwerp van de halHet oppakken van een mooie kast, moet u rekening houden met het ontwerp van de halHier moet het systeem perfect worden ontworpen. Laten we daarom eens een voorbeeld van wat er zou kunnen zijn de componenten en elementen in de gang.

De kast compartimenten aanwezig zijn:

 1. Planken voor schoenen, zoveel mogelijk, open en gesloten. Een groot deel bevindt zich altijd in de gang, ongeacht het seizoen en het aantal levende personen.
 2. Het is belangrijk dat elk paar of gemakkelijk te krijgen, of is gescheiden van elkaar.
 3. Kluisjes voor kleding (kan zowel open als gesloten zijn). Zij zullen helpen bij de bescherming kleren tegen onnodige geuren en stof.

Besteed aandacht aan het feit dat het kabinet zou kunnen gebruiken en uw kind. U kunt een extra afdeling met hangers en planken, geschikt voor kinderen te gebruiken. Dit zal jongens wennen om te bestellen.

De componenten van de ingebouwde hoekkast

Componenten - een vullend kabinet vullen, verdient bijzondere aandacht. Naast het feit dat het praktisch en gemakkelijk moet zijn, is het belangrijk om niet te missen. Heel vaak over die of andere afdelingen eigenaren kasten herinneren wanneer het product klaar is.

Voor een kleine hal beter om een ​​kleine, maar praktische en functionele garderobe kiezen die het zal een heleboel dingenVoor een kleine hal beter om een ​​kleine, maar praktische en functionele garderobe kiezen die het zal een heleboel dingen

Componenten kunnen als volgt zijn:

 • Plaats strikt voor bovenkleding. Er kan worden gebruikt haken en hangers, zou deze plek open en aan het zicht onttrokken.
 • Dienst voor sjaals en caps. Maakt het mogelijk om ruim, hoeden zijn vorm bedierf.
 • Plank voor schoenen. Groot, als een aanzienlijk deel van de schoen in de hal blijft. Seizoensgebonden schoenen moeten gemakkelijk worden geplaatst en niet worden gemengd met andere schoenen.
 • Dienst voor onnodige dingen of dingen die ik zelden gebruik.
 • Lade voor accessoires en handschoenen.

Er kunnen externe en rekken voor de opslag van de dingen die moeten worden gezien. Deze decoratieve scheiding, u beslist - u ze wilt of niet. Maar als de kast is een centraal onderdeel van de hal, het decor in de meeste gevallen noodzakelijk.


Hoe werkt de ingebouwde hoekige gang

Ruime hal hoek kan een diepte van 45 cm hebben, en voor een kleine hal is een goede optie. Corner hal neemt de nodige ruimte, waardoor een groot vrije beelden.

Hoekige entree zal een goede optie voor de onregelmatige vorm van de gang zijn.

Als u wilt visueel verhoging van de ruimte in de gang, dan kunt u pick-up een stijlvolle kast met spiegel deurenAls u wilt visueel verhoging van de ruimte in de gang, dan kunt u pick-up een stijlvolle kast met spiegel deuren

Het maakt niet uit welke hoek je gemaakt - links of rechts - een ingang (of gang) meer baat hebben bij een dergelijke opstelling van het meubilair.

Keuze uit de hoek gang:


 • Materiaal is afhankelijk van uw vermogen - als financiën het toestaan, kiest u het materiaal van de boom, het is een klassieker en kwaliteit. Meer voordelige optie zou worden gelamineerd MDF of spaanplaat. Soms zijn deze materialen zijn bedekt met natuurlijke houtfineer dat de externe indruk die is gemaakt van massief houten meubilair geeft.
 • Volgens het kleurenschema is ook voldoende mogelijkheden - Kies een kleur die de meest harmonieuze in de gang zal zijn. Wil je felle kleuren? Waarom niet? Rode zaal vandaag, geen verrassing, en er zijn opties als de hyper-kleur geeft een unieke oplossing die is visueel aantrekkelijk.
 • Wardrobe moet overeenkomen met de stilistische beslissing gang. Bijvoorbeeld, ding, minimalistische stijl in de inkomhal, ingericht in de stijl van de Provence, het ziet er niet overtuigend.

En als u van plan in de gang kleine bank of een commode te zetten, is het noodzakelijk om ruimte te besparen alleen ten koste van de kast hoek.

Montage van ingebouwde kasten in de gang hoek (video)

Built-in de hoek kasten kunnen ruim en gemakkelijk te gebruiken, en zijn prachtig. Elk ontwerp, functionaliteit en economie van de ruimte - een goede optie voor een kleine hal.

Het ontwerp van de ingebouwde kasten in de gang hoek (foto in het inwendige)

1uglovoyvstroennuyshkafkuperaumplusmatovoeserebro16-min40-1165c97c0e24f7ad25d9da0fae4b7ed3bf12 min1569-53fee37b8bb012443299-53e345659257811298-53fee837c882315223-554a2352582a2

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 1 = 2

Adblock
detector