Moderna utomhus metall trappor med händerna – nwhistorycourse.org

The BlogGatu trappor av metall har en lång livslängd och enkel installationGatu trappor av metall har en lång livslängd och enkel installation utomhus trappor idag kan inte bara komma in otillgängliga delar av huset, men också en fullfjädrad del av inredningen. Utseendet och kvaliteten på den framtida konstruktionen beror på det material som den är tillverkad. Träkonstruktioner, även med frekvent hantering deformeras under påverkan av miljön. Betongbyggnader skiljer oattraktivt utseende och brist på val av varianter. Detta är anledningen till konsumenterna i allt större utsträckning väljer utomhus trappor av metall.


Metal stege på gatan fördelarna installations

Metall som material för stegen, är mycket efterfrågade på grund av dess egenskaper som skiljer det från konkurrenterna.

Den största fördelen - en lång livslängd. Metallstrukturen är inte utsatt för deformation och också skyddas från rost. Hög motståndskraft mot föränderliga miljöförhållanden uppnås genom att täcka trappan med speciella strukturer.

Bland fördelarna med metall stege värt att notera vackert utseende och tillförlitlighetBland fördelarna med metall stege värt att notera vackert utseende och tillförlitlighet

De kännetecken separerade också:

 • Hög strukturell hållfasthet (för att motstå hög belastning);
 • Lättskött (av metall trappor är väl rengjorda och torkar snabbt utan att absorbera fukt);
 • Inget behov av ytterligare efterbehandling (i motsats till betongkonstruktionen).

Dessutom är metall trappor i närvaro av de nödvändiga verktygen tillverkas och enkelt installeras för hand.


Vi anser att typer av metall utomhus trappor

Gatu trappor är indelade i tre typer: stegar, stegar och fasta. Välja typ av konstruktion beror på dess syfte. Trappstege används för trädgårdsskötsel; med hjälp av stegar gjorde tillgång till vinden eller i källaren i vårt hus. Veranda och strukturer för tillgång till andra våningen i huset anses stationära byggnader. Dessutom omfattar de svetsade och vertikala stegar, som används som en brandstege.

Det finns två typer av fasta strukturer:

 • Marscherar (med en, två eller tre spann);
 • Skruv.

Det finns en mängd olika utomhusmetall trappor, avvikande form, vinkel och typ av stål, från vilken de är tillverkadeDet finns en mängd olika utomhusmetall trappor, avvikande form, vinkel och typ av stål, från vilken de är tillverkadeNär du väljer vilken typ av framtida stege också värt att överväga fastigheter man använder och den övergripande utformningen av huset. Speciellt när det gäller installation på bygg vägen till andra våningen eller vinden.

Mnogomarshevaya bred trappa - perfekt för en stor trädgård, gör det område du att bygga ett hus av denna typ. Om utrymmet för en fullfjädrad plattform mellan spann är inte tillräckligt, ibland använder rullmaskiner, där en av parterna är annorlunda. För att få tillgång till andra våningen eller ett öppet loft också ställa en spiraltrappa. Wound järnkonstruktioner upptar ett litet område, och kan därför monteras även på en liten yta.

Utomhus trappor till andra våningen av metallen: Skillnaden typer av ramtyp

Någon typ av metall stegram har i sin kärna, som är ett stödelement. Skelettet ger strukturell säkerhet och hållbarhet.

Följande typer av ramen kan användas I de metalliska utomhus trappor:

 • Med hjälp av stringers - stödja balkar ovanpå som är fasta steg och räcken;
 • Med användningen av strängen (denna typ skiljer sig från den tidigare metoden stegen fixering);
 • Och skenor (ingen bas support, installation utförs med hjälp av speciella fästen, genom vilket skapar en svävande effekt).

stegram bör göras av högkvalitativ metall, i stånd att motstå belastningen som åläggs den avstegram bör göras av högkvalitativ metall, i stånd att motstå belastningen som åläggs den av

De mest populära är ramen med hjälp av stringers, som har hög hållfasthet och enkel installation. Prestanda tillåter användning av denna typ av stege för bostadshus och industrianläggningar.

Ram med sträng anses universell. Denna ram är lämplig för raka och spiraltrappor. Fördelen med konstruktionen av skenor är enkelt utbyte av någon del av stegen.

Hur man gör en gata trappa av metall med sina händer

Själv tillverkning utomhus trappor - en möjlig uppgift för någon med skickliga händer. Men vi talar om att installera en enkel design. Till exempel, som består av metallsektioner och förstärkningsstänger. Tillverkning och installation mnogomarshevyh eller spiral stegar bäst avgörs av de yrkesverksamma.

Arbetsflödet kan delas upp i flera steg:


 • Konstverk nödvändiga mätningar och beräkningar;
 • Beredning och ritverktyg (bulgariska och svetsmaskin);
 • Produktion steg delar;
 • Installation av grunderna och steg, en förening, som utförs genom svetsning;
 • Slipning och bearbetning av den färdiga konstruktionen.

Alla nödvändiga ingredienser i gatu metall trappor kan köpas på järnaffär eller beställa onlineAlla nödvändiga ingredienser i gatu metall trappor kan köpas på järnaffär eller beställa online

Utföra beräkningar och förbereda en ritning, bör du följa de etablerade standarder. Slitbane Storlek kan variera från 25 till 40 cm, bör bredden av scenen inte vara mindre än 90 cm storlek riser -. 12 till 20 cm.

Inte glömma lutningen av stegen i med 2 - 3 ° C Annars på vattenytan kommer att träffas regelbundet, så gå i trappor blir osäkra. Dessutom bör konstruktionen fastställas på fundamentet av huset. Detta arrangemang gör det möjligt att utesluta möjligheten att dess förflyttning.

Hur man gör en gata trappor av metall med sina händer (video)

Street trappor Metal - välja hållbarhet och skönhet. De speciella egenskaperna hos detta material gör det möjligt att producera en design som kommer att uppfylla önskemålen hos även de mest krävande kunderna. Genom valet av utseende och placering av stegen bör hanteras på allvar, helst redan på planeringsstadiet huset. Tidigare planering kommer att ge alla detaljer och därmed undvika en massa problem och olägenheter.


Utomhus metall trappor (fotoexempel)

31dd1f500648dc483d687069f6bbd709427f62834f427de31a0a5f91abd17a430d6763c337626f63a26fdc776708ecf86121a65ae74587ba15f558e53148d4b25e2977d782764.1481299210

Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 76 = 79

Adblock
detector