The BlogDen moderna utformningen av rummet, så han gick till varje familjemedlem, kan du även bygga din egenDen moderna utformningen av rummet, så han gick till varje familjemedlem, kan du även ordna samostoyatelnoSegodnya flesta ägare av konventionella lägenheter tenderar att ordna sina vardagsrum i den ursprungliga stilen. Detta kan göras genom att välja en specifik design med tanke på detaljerna i rummet. Reparation rum i en lägenhet, kan du göra själv eller använda en professionell designer som kan hjälpa rätta accenter och samtidigt ta hänsyn till preferenser ägarna vardagsrum.


Vad du bör vara uppmärksamma på förnyelse av Chrusjtjov

Modern teknik möjliggör idag att förvandla ett vanligt rum i en fem våningar lägenhet i den eleganta och vackra rum. På grund av konstruktionstekniker varje interiör kan göras unikt. Innan reparation är viktigt att bestämma med stil och metoder för dess genomförande.

Det är mycket viktigt att välja rätt färg på den totala finish. Det beror på stilen, samt allmän belysning i ett rum.

För att göra ett litet rum visuellt rymliga, är det nödvändigt att använda speciella tekniker. Till exempel kommer den rätta utformningen av fönsteröppningen och frånvaron av stora dukar för gardiner gör vardagsrummet visuellt större. Till fönstret är tomt, är det möjligt att dekorera en gardin gjord av lätt tyg.

Om du börjar att göra reparationer i Chrusjtjov - främst definieras med gemensam färgrymdOm du börjar att göra reparationer i Chrusjtjov - främst definieras med gemensam färgrymd

Vad du bör vara uppmärksam när du placerar Chrusjtjov:


 • Väggkonstruktion måste utföras i mono utförande. Det är bättre att göra ytan slät.
 • För inredning är bättre att använda enkla former.
 • Belysning görs bäst i ett decentraliserat. Detta kommer att göra rummet mer bekväm.
 • Det är nödvändigt att välja den mest nödvändiga möbler. Det bör inte vara en hel del, liksom dekoration objekt.

Interiören i varje vardagsrummet kan ta sin egen smak. Detta kan vara ett spel med färg, med hjälp av kontrasterande metoder. Tonvikten kan placeras på inredningen. Till exempel, blomsteruppsättningar använda som kärna.

Modern inre rum i en lägenhet

Vid utformningen av moderna inredningsarkitekter har fokuserat på användningen av enkla färger. Detta kan vara en bas av vitt, grått, svart eller harmonisk kombination. När du gör ett rum enkla färger, är det viktigt att följa råden från själva utformningen, då enkla färger kan vara originell och ännu ljusare.

Den idealiska och modern design i dag är harmoniskt inredda utrymme med korrekt placerade accenter.

Trots att mode domineras av lugnande färger, designers rekommenderas att använda en ljus färg för att identifiera ett visst område. Zonindelning av lokaler - ett bra sätt att dela upp rummet i funktionella områden. Trendiga färger av denna säsong gör det möjligt att hitta rätt alternativ för ytan design.Det kan vara den moderna inredningen, som harmoniskt inredda utrymme och inredning objekt är korrekt valdaDet kan vara den moderna inredningen, som harmoniskt inredda utrymme och inredning objekt är korrekt valda

Mode färg trender:

 • marsala;
 • smaragd;
 • bärnsten;
 • vin;
 • citron;
 • guld;
 • Beige.

Var och en av färgerna är avsedd att skapa en positiv, lugn och avkopplande atmosfär samtidigt i vardagsrummet. Amber kommer att bidra till att skapa rika utrymme, främjar avkoppling. Vin färg kommer att göra det inre av den djupa och mystiska.

Design vardagsrum vanliga lägenheter: tips av tyngdpunkten

Moderna designers använder metoder för kontrasterande färgkombinationer av olika ytor. 2017, som ett verktyg för att förverkliga sina idéer, kan designers använda möbler och färg yta rum. Höger kontraster kan förvandla en vanlig vardagsrummet i en elegant och modern byggnad.

Aktuella lösningar inom inredning tyder på en omgång kontraster: möblerna ska kontrastera med den allmänna färgen dekoration.

För utformningen av väggarna designers rekommenderas att använda enkla färger som vitt. På samma möbler kan plocka upp i en kontrasterande färg: Marsala, smaragd, Bourgogne. Inredningen kan också kontrast med möbler och inredning.

Korrigera kontrasten i den övergripande rummet design kan göra det ursprungliga och elegantKorrigera kontrasten i den övergripande rummet design kan göra det ursprungliga och elegant

Tekniker för att skapa elegant interiör:


 • Välj fashionabla nyanser som passar perfekt med den övergripande stilen på inredningen.
 • Innehåll persienner lämplig färg.
 • Dekorera rummet vacker och elegant inredning objekt.
 • Använd textilier intressanta nyanser och färger.
 • Att välja rätt belysning.

När du gör en enkel premiss är viktigt att uppmärksamma dess storlek och geometri. Det ska vara ordentligt zonplaneras lokaler för att placera färg accenter. Det är bäst att använda den minsta mängd interiör. De bör i första hand vara praktiska och funktionella.

Hur lyckligt fråga vanliga levande: för behandlingsalternativ

Design ytor bör ägnas särskild uppmärksamhet. Den här säsongen mode enkel dekoration. Innan interiören bör definieras med trend trender som kommer att förvandla den enkla vardagsrummet till en snygg och trendig inredning.

Det är viktigt att komma ihåg att alla typer av utsmyckning ska vara i harmoni med varandra.

Demokratiskt och ekonomiskt blivit vitt tak med en slät yta. Det kan sträckas eller undertak. De kan vara elegant och harmoniskt planlagd utrymme.

Normal vardagsrum, dekorerade tak och parkett monteras det kommer att se mycket presentabel och lyxigaNormal vardagsrum, dekorerade tak och parkett monteras det kommer att se mycket presentabel och lyxiga


Ytbehandlingar:

 • Undertak;
 • Släta väggar;
 • Parkett.

Även om taket design, golv och väggar är gjorda i olika stilar, måste de ha en gemensam bindemedel. Nuvarande trim inte innebär användning av multi-level strukturer. Det bör inte faktureras och konstnärliga.

Den moderna utformningen av rummet i en lägenhet (video)

När du gör en standard vardagsrum viktigt att beakta storleken på rummet, belysning den och antalet familjemedlemmar som bor i lägenheten. Det är viktigt att följa modetrender som kommer att dra även de mest vanlig lägenhet och förvandla det till en riktig konstruktion mästerverk.

Design och renovering av hallen i en lägenhet (foto av inre)

3-simple-konstruktion 83 112.140 514.428 03020648 96472799I0PBdl49Mw 122513747 330481588 422890770 1379587851gostinaya-v-hruschevke-9

Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 78 = 79