The BlogDen modulära mönster, broderade kors, inte bara dekorera insidan, men också fungera som en utmärkt present för alla tillfällenDen modulära mönster, broderade kors, inte bara dekorera insidan, men också fungera som en utmärkt gåva för någon korsstygn system prazdnikModulnye bild - en ny dekoration för lägenheter, som består av flera målningar. Standardbild som ligger på ett enda material. I fallet med moduler, består bilden av tre paneler, vilka är med varandra. Flera målningar, som förenas av en mening var populära för några år sedan. Tidigare var de ligger i kyrkor och katedraler. Idag är läskunnig kompletterar varje interiör.


Målningar, som består av moduler - en ny dekoration för lägenheter

Bilder, som är baserade på flera paneler är intressanta bild design. Varje modul innehåller en viss del av den totala bilden. Det kan vara så stora dukar och mycket små element. Det viktigaste är att hänga alla bitar bredvid varandra för att få den totala harmoni. Detta är en idealisk konstruktionslösning för köket, sovrummet eller vardagsrummet.

modulära korsstygn mönster - en fascinerande kreativ process som kommer att distrahera från vardagens bekymmer och ge glada känslormodulära korsstygn mönster - en fascinerande kreativ process som kommer att distrahera från vardagens bekymmer och ge glada känslor

På hyllorna hittar du många variationer på detta tema. Needle erbjuder inte göra inköp, och skapa en unik inredning med sina egna händer. Älskare av broderi, bör denna idé vara. Dess väsen ligger i det faktum att den modulära mönstret broderas personligen. För att göra detta, kan vi ta färdiga idéer eller skapa din egen unika design.

Kits för Cross Stitch

Detta arbete är lite annorlunda från de vanliga broderi. I det här fallet måste du noga tänka framtida sammansättning. Nybörjare rekommenderas att börja med förinställningar. De har inte bara stämplade av systemet, utan också alla nödvändiga element.


Standard kit inkluderar:

 • schema;
 • tråd;
 • nålar;
 • Broderramen (beroende på uppsättningen);
 • Miniatyr sax.

Att arbeta, andra ytterligare element är inte nödvändigt. Ha satt dramatiskt förenklar processen att skapa en unik sammansättning. Med utvecklingen av kompetens, kan du använda systemet från Internet på egen hand att köpa fler delar som saknas.

Modulära broderimönster tvär: obligatoriska attribut

Broderi - är en enkel process om du vet några av dess nyanser.det mest praktiskt och bekvämt att göra broderiprocessen är det nödvändigt att köpa specialutrustning och tillbehör för handarbetedet mest praktiskt och bekvämt att göra broderiprocessen är det nödvändigt att köpa specialutrustning och tillbehör för handarbete

Bli handarbete kan varje kvinna, du behöver bara behärska viktiga färdigheter. Lära sig något eller design, är det inte nödvändigt. Tillräckligt för att förstå sy terminologi och förstå vad duken och bågen.

Starta korsstygn kan vara i alla åldrar. Allt du behöver för att plocka upp de nödvändiga verktygen och börja arbeta.

Viktiga egenskaper visas i modul broderi:

 • ; Eller tyg canvas
 • tråd;
 • Speciella nålar;
 • bågen;
 • saxar,
 • Scheme.

trasa eller duk bör vara speciell. Brodera ett kors på en vanlig handduk utan celler är svårt. I de flesta fall innebär det ett ojämnt mönster. Root är nödvändigt med en speciell duk bestående av raka och tvärgående trådar. Tillsammans bildar de lika stora kvadrater, med hål i varje hörn.

System för framtiden för broderi kan hittas på Internet eller skapa egnaSystem för framtiden för broderi kan hittas på Internet eller skapa egna

En viktig punkt är valet av tråden. Detta kan vara akryl, ull eller tandtråd. Företräde ges till den senaste versionen. Molyneux är av god kvalitet, hållbarhet och bred färgskala. Kan användas och ull, men under brodering kan torka celler. Arbeta hårt med det, är det lämpligt att välja tråden efter förvärvet av kompetens.

Hoop utformade för komfort. De skapar spänning, så att du kan brodera även de mest komplexa element. Hoop fungera som ett tillbehör.

Naturligtvis i början av det valda schemat som needle kommer att fungera. Det kan hittas på Internet eller köpas i speciella butiker.


Modular korsmönster, schema: den grundläggande tekniken

Modular broderad bild - detta är en stor inredning. De kan vara både ett trevligt tillägg till utformningen av lägenheten, samt en bra present. Det viktigaste - är att behärska tekniken för att konstruera modulära målningar. Såsom nämnts ovan, är det nödvändigt att skapa ett mönster som stannar på 2 eller flera paneler, men det kommer att vara en enda enhet.

Broderi målningar tryckt på duk mönster bör börja från vänster till högerBroderi målningar tryckt på duk mönster bör börja från vänster till höger

I hjärtat av konsten att konstruera modulära målningar är korsstygn.

följande algoritm:

 1. Mönstret sys från vänster till höger (om det är stämplat av);
 2. Börja måla kan vara i mitten (i fråga om broderier utan tips);
 3. Nålen träs till det övre högra hörnet och nedre vänstra och blad;
 4. Nålen passerar genom det övre vänstra hörnet och går igenom det nedre högra;
 5. Rader broderad på vänster till höger och sedan bakåt.

Figuren går alltid från vänster till höger, sedan i den motsatta riktningen. Således en enhetlig bild utan övergångar. På rätt teknik anger nivån på högersidan och korsa golvet från fel.


Broderas korsstygn mönster (video)

När ritningen är klar, är den gjord i en ram och hängde på väggen. Resultatet är en intressant bild av den volym som skapas av dina egna händer.

Scheman och alternativ för modulära målningar: korsstygn (foto)

71 64a-2005-600x600-1000x1000 594V46510-1000x1000 1576 1570 340.010 31177-vyshivka-biserom-magnolii 340.034 291068764030 2921664

Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 31 = 32