Moderna gipsskivor tak för sovrum (35 bilder idéer) – nwhistorycourse.org

The BlogGipstak är mycket efterfrågade och är tillgängliga för allaGipsskivor taket i stor efterfrågan och tillgänglig för användning kazhdogoGipsokartonnye struktur inte mindre efterfrågan än tak. Till stor del på grund av det faktum att de kan göra med sina händer. Enkel eller lockigt, med vacker belysning, de bidrar till utformningen av rummet. Och även i en liten Chrusjtjov kan göra ett mycket trevligt rum, inklusive och på grund av taken.


Utformningen av taket gipsskivor i sovrummet: färgschema

Form design är av största vikt, men det är omöjligt att underskatta betydelsen av färg. Han anses i utformningen av sovrummen är inte bara dekorativa faktor, men också psykologiska - påverkar klimatet i rummet.

Genom att välja färg på taket bör behandlas mycket allvarligt, eftersom den spelar en viktig roll i det slutliga resultatetGenom att välja färg på taket bör behandlas mycket allvarligt, eftersom den spelar en viktig roll i det slutliga resultatet

Idag gradvis rör sig bort från att göra så bra design - denna återhållsamhet, lugna färger, mjuka linjer. Och för undertak vit eller beige - är inte den enda rätt beslut.

Rekommendationer om valet av färg

 • Blått och blått - färgerna-avslappnande, lindrar perfekt muskelspänningar;
 • Gul - aktiverar hjärncellerna och aktiviteten av hormoner;
 • Grön - lindrar trötthet och lugnar mest träffade blommor i naturen, som är lika bra uppfattar den mänskliga hjärnan;
 • Röd - inte bara ger energi och aktiverar, men också kan orsaka aggression;
 • Orange och lila - är bra bara som accenter och dominera dem, låt oss inte.

En av de mest populära färgerna 2015-2016 - Marsala, han också fragment kan förekomma i taket.


Matt white är tråkigt på enplansstruktur, men flera nivåer tak med belysning, såsom matt vit ser mycket övertygande.

Gipstak i sovrummet (video)

Duplex gipstak i sovrummet: den gyllene medelvägen

Men när det är nödvändigt att göra en reservation - det är en gyllene medelväg för rum med normal höjd. Låg rum kommer att verka otroligt liten, även om du stjäl mer än 10 cm på en sådan struktur. Volymen av sovrummet på grund av den två-nivåstruktur reduceras, och vikten av taket är betydande.Men! Visuellt takkonstruktionen kan omvänt skapa ytterligare volym - visuella effekter, särskilt i samband med bakgrundsbelysning. För dem konstruerat en speciell nisch. Det visar sig att denna design är visuellt höja taket.

Två nivå tak kommer att se i ditt sovrum är mycket imponerandeTvå nivå tak kommer att se i ditt sovrum är mycket imponerande

På olika delar av taket kan vara av olika höjder. På grund av hennes blir zonindelning område kan fokusera på enskilda inredningsdetaljer - sminkbord eller säng. Eftersom gips flexibel, praktiskt taget alla designkoncept det kan ge.

Multilevel tak i sovrummet

Och det är roligt för mycket höga rum, där det finns en plats "roam". Den konstruktion och installation är naturligtvis svårt, men hur mycket skönhet och elegans i denna design!

De flesta standard exempel på ett tak på flera nivåer i sovrummet - på omkretsen av den första nivån med en vacker inbyggd belysning, i mitten av huvuddelen - infälld cirkel med sitt eget ljus.

Multilevel tak ser mycket elegant och vacker, men för att skapa en sådan tak är bäst att kontakta experterMultilevel tak ser mycket elegant och vacker, men för att skapa en sådan tak är bäst att kontakta experter

trädgårdsrådgivning

Följande tips kommer att hjälpa designers i utformningen av tak multi-level:

 • Undvik ljusa färger, för en flerskiktade design är bättre ljusa färger och dämpad - eftersom dess ljusstyrka är i form av;
 • Handmålade - mode för tak, inte bara i barnkammaren utan också i sovrummet, är fördelen nu en hel del stenciler och andra professionella material;
 • För stora multi-level tak i rummet - en bra idé, men ett litet rum, du riskerar inte mycket lönsamt att presentera undvika tornar upp illusioner.

Men personligen göra en planskild tak är osannolikt att lyckas, måste du göra projektet mycket noggrant.


Multilevel tak gjorda av gipsskivor (video)

Taket av gipsskivor och spänningen i sovrummet: det är bättre

Det är svårt att jämföra dessa två kategorier - fortfarande en smaksak. Men om du utmana dig själv att göra det i taket, är det möjligt att bygga en enda skiktade gipskartongkonstruktioner. Och så var det inte en vanlig, intetsägande, kan du dekorera den med klistermärken eller vinyl färg med hjälp av schabloner.

Om vi ​​litar proffsen, kan du beställa undertak med fotoutskrifter - det är verkligen verkligen ett hav av idéer att genomföra.

När det gäller driften, sedan en sträcka tak är något högre - 15 års garanti. Och i händelse av översvämning, är undertaket robust, men inte överleva gips översvämning.

Fördelar gipsskivor taket i sovrummet

Jämfört med samma sträcka tak, byggandet av gips har klara fördelar. Börja med det faktum att materialet är naturligt, "sandwich" gjord av gips kartong och miljövänlig, och en PVC-film, det finns fortfarande en del frågor.


Dessutom varumärket taket:

 • Den har bra ljudisolering, vilket är särskilt viktigt för sovrummet;
 • Finns är billig;
 • Lätt att avsluta;
 • Eftersom det är möjligt att skapa scen, nischer, hyllor etc.
 • Detta material som andas.

Tja, om vi talar om nackdelarna är gipstaket tung, och möjligheten för översvämning, de är instabila.

Gipstak är mycket populära, som är gjorda med naturliga material och har överkomligt prisGipstak är mycket populära, som är gjorda med naturliga material och har överkomligt pris

Gips tak stjärnhimmel i sovrummet

Sovrum är en av de bästa dekorativa lösningar - hypnotisera, lugnar det anpassar sig till den önskade vågen. För tak som används omedelbart film som visar en stjärnhimlen, är det nödvändigt att dekorera ytan av gipsskivor konstruktion. Typiskt färgfilm eller pasta, eller airbrush dragningsmetoden.

En av de mest effektiva sätten att bygga ett fiberoptiskt stjärnhimlen. Fiberoptiska ljusledarsträngar är anslutna till en ljusgenerator. Lätt motor - en liten enhet, det fungerar tyst i sina integrerade filter för att ändra belysningsfärg och dess intensitet.

Installation av taket för nykomling har inte behärskar, det är lättare att ta kontakt med experterna - resultatet är värt det.

Taket i stjärnhimlen (video)

Gipsskivor taket i sovrummet - en bra lösning för rum med högt i tak, där du vill originalitet, friskhet och eventuellt zonindelning lokaler. Bra lösningar för att skapa trivsel i sovrummet!

Design tak gipsskivor sovrum (foto i det inre)

19-600x45025-600x4505021511-722x60065.1271390332574potolok-iz-gipsokartona-12dizayn-potolka-iz-gipsokartona-i-natyazhnogo-potolkadizayn-potolkov-v-spalne-600x455Foto-1-Dizajn-spalni-svoimi-rukamigipspotolkspalnya-400x276

Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 26 = 33

Adblock
detector