Moderna efterbehandling material – flytande tapeter i köket – nwhistorycourse.org

The BlogFlytande tapet kommer att ge ett attraktivt utseende till ditt kökFlytande tapet kommer att ge ett attraktivt utseende till din kuhneVizualno flytande tapeter i samband med textil tapeter eller dekorativa gips. Av den moderna - den mest säkra efterbehandling material. Kitchen de passar kunde inte vara bättre: resistent mot temperaturväxlingar ger ljudisolering och värmeisolering, bidrar inte till uppkomsten av sprickor. Som ett resultat kommer väggen har en vacker och tilltalande utseende.


Flytande tapet för köket: vad det är

Flytande tapet kommer att glädja både ägare och gäster med sina hisnande vyerFlytande tapet kommer att glädja både ägare och gäster med sina hisnande vyer

Med flytande tapeter kök väggar ser ädla deras silkeslen konsistens eleganta interiören betonar detaljerna. De fick detta namn på grund av dess sammansättning och teknik som täcker väggarna.

struktur

Flytande tapet består av:

 • Bindemedelsdelen;
 • färgämnen;
 • Dekorativa tillsatser;
 • Cellulosa, silke eller bomullsfibrer;
 • Crumb: marmor eller kvarts;
 • Paljetter, av glimmer.

Denna blandning packades i plastpåsar och marknadsföres i torr form. Att arbeta det måste spädas i vatten. Tillämpning av samma teknik som med gips.


Flytande tapeter appliceras på väggen vid en temperatur av 10 och däröver. Torkning polerad yta för att 72 timmar, beroende på fukt lokaler avsatta skikt av tapeter och yttextur.

Flytande tapeter som säljs i pulver. För dess utspädning är tillräcklig vanligt vattenFlytande tapeter som säljs i pulver. För dess utspädning är tillräcklig vanligt vatten

Genom att köpa rätt mängd material, ta några kilo mer. Förblir väl förvaras i ett torrt och svalt, och kommer sannolikt att komma väl till pass senare. Och med en brist - kommer att förlora en hel del värdefull tid.

Positiv, och kanske den viktigaste faktorn i flytande tapeter är att förbereda väggarna för att arbeta, för att anpassa dem är inte nödvändigt men primas alla - fortfarande behövs.Grundmålade väggar behöver två steg:

 • Först med hjälp av vertikala rörelser.
 • Efter torkning - horisontella.

Vidare är det möjligt att starta framställningen av själva blandningen, och fortsätt att reparera.

Flytande tapet i köket: recensioner

Behandla väggarna med antiseptisk. Således tapeten kommer att hållas stadigtBehandla väggarna med antiseptisk. Således tapeten kommer att hållas stadigt

Studera och analysera alla aspekter och egenskaper hos flytande tapeter på egen hand, inte kommer att bli svårt. Till exempel kan denna process be säljaren eller vänner som har behandlat flytande tapeter under reparationer i köket. I modern tid av internet, kan du snabbt hitta den information du behöver utan att lämna hemmet. Och även videon för att lära sig detaljerna i tillämpningen av flytande tapeter på ytan.

Och kommer att vara användbart för att läsa recensioner av människor som redan står inför i praktiken med olika nyanser av detta arbete.

De vanligaste svaren från internet på:

 • Komplexitet, eller vice versa lätta beläggningsprocessen flytande tapeter på köksväggen.
 • Enkel rengöring av ytan av damm och fett.
 • Plus möjligheten att måla väggarna, täckt med flytande tapeter.
 • Miljövänlighet av denna typ av material.
 • En valfri platt förbereder väggar för locket.
 • Mer budget utförande, i jämförelse med andra ytmaterial.
 • Enkel återvinning av skadade områden.
 • Närvaron av en specifik lukt under en lång tid.
 • Långsiktig drift.

I allmänhet kan du hitta ett stort antal både positiva och negativa recensioner. När det händer antingen på grund av bristande erfarenhet, eller ovilja att sluta att förstå vad du har att göra. Men kommer inte att göra alla nöjda, som de säger: "Den smak och färg ...".

Goda råd! För att undvika, i tid, framväxten av svampen under texture tapeten, rekommenderas innan du börjar bearbeta väggarna med antiseptisk.

Göra graciösa siffror flytande tapeter för köket


Trött på monotonin och tristess kök väggar? Med användning av enkla tekniker, kan flytande tapeter skapa en behaglig mönster. Bild på köket kommer att ge exklusivitet och förfining. Var kan man tillämpa alla dina kunskaper och drömma lite.

Innan du börjar, bör du förbereda väggen.

Ritningar av flytande tapeter var man ska börja:

 • Visualisera bilden och dess storlek.
 • För att göra en stencil av kartong eller köpa en färdig i en specialitet butik. Beställningsvara, säger ett foto, och inte vara alltför svårt.
 • Cirkel stencil penna och överföra bilden på en vägg eller tak.
 • Mark ready blanda önskad färg och orsaka dess liten spatel mycket tunt lager utanför kanten på 1 mm.
 • Rikta blandningen vid kanterna av konturmönstret för deponering.

Nästa dockning färg används endast när den tidigare har torkat. Om så önskas kan den färdiga mix läggas paljetter, pärlor eller speciella trådar. Dessa tapeter kan framställas med tillsats av silke. Titta, en sådan komposition skulle vara lyxigt, men det är inte det billigaste. För en ovanlig nyans, kan du experimentera och blanda två eller flera färger.


Realistiska och präglade mönster görs av en mängd olika spatlar med en tandad kant.

I flytande tapet med ett mönster finns det en funktion som inte beaktas - ett stort misstag. Tänk på att när det är vått samma färg ska målas och den angränsande kanten av applikationen, och kommer också att deformation under tryck.

för- och nackdelar - det är möjligt att använda flytande tapeter i köket

Vid användning av flytande tapeter överväga alla för- och nackdelar med dessa tapeterVid användning av flytande tapeter överväga alla för- och nackdelar med dessa tapeter

Eller att inte använda flytande tapeter i köket - allas verksamhet. Viktigt för alla positiva och negativa punkter och så småningom fatta rätt beslut.

De positiva egenskaperna hos flytande tapeter i köket

 • Detta material har inga sömmar. Ur en estetisk synpunkt är det ett stort plus.
 • fotostabil;
 • Defekter i drift lätt diskret bort utan att störa helhetsintrycket. Detta kommer att kräva nödvändiga blöt förorenat område, ta bort och ersätta med en ny. Därför efter reparationen kommer att vara lämpligt att inte kasta bort resterna av materialet.
 • kontamination tapet yta avlägsnades med en fuktig trasa eller handduk.
 • Flytande tapeter inte orsaka allergier.
 • Vid behov kan de målas.
 • Dessa tapeter passar väl på ytan, för att dölja alla oegentligheter av bristerna.

Ett stort antal proffs kommer att glädja dig i valet av flytande tapeterEtt stort antal proffs kommer att glädja dig i valet av flytande tapeter

Det finns en nackdel flytande tapeter.

Nackdelar med flytande tapeter i köket

 • Flytande tapet absorberar fett och lukter.
 • De gillar inte fukt.
 • På ytan kan bilda fläckar eller fläckar.

Täckt med ett skyddande lack, flytande tapeter, kan du förhindra föroreningar på ytan av väggenTäckt med ett skyddande lack, flytande tapeter, kan du förhindra föroreningar på ytan av väggen

Flytande tapet effektivt täcka väggen men inte i matlagning områden, spis och diskho. För dessa områden är bättre att välja andra efterbehandling material.

Spara vattenavvisande effekt kommer att bidra till latex och akrylfärg. Den rekommenderade sin ansökan i flera lager.

Flytande tapet kommer att vara idealisk för kök där mycket dagsljus. Detta material är i direkta strålar ändrar inte sin struktur och inte bleknar.

Flytande tapet i köket (video)

Flytande tapet kan användas säkert i köket - det är vackert, modernt, stilfullt, elegant och praktisk. De kan lätt appliceras på ytan än tråkig och ointressant att limma konventionella och redan uttråkad med tapeter. De är i stor efterfrågan och utgör ingen fara för andra. Att välja rätt färger och konsistens av flytande tapeter, kan du dramatiskt förändra utrymmet i köket och utöver det vanliga matsalen, för att skapa en ovanlig och modern zon komfort och hemtrevnad.

Flytande tapet i köket (foto)

1a2c45d2bf6c94a52293e5017db0b0720c01e96c6e5db9orig6b892c504847e1e8f8cff32bd59dd039ec9372b35d795662822b2fc4b41262fbb7e6703ed8c432727cf2b6ead73ae033c8c510.417273197178500768384

Leave a Comment

Your email address will not be published.

51 − 45 =

Adblock
detector