Moderna designidéer för sovrum: Photo-2017 – nwhistorycourse.org

The BlogVacker och mysigt sovrum kan skapas i en modern stil, med hjälp av olika färgerVacker och mysigt sovrum kan skapas i en modern stil, med hjälp av olika tsveta2017 år rik på samtida idéer för dekoration i sovrummet. Detta rum är avsedd för avkoppling, och därför bör det vara mysigt och bekvämt. Sovrum design bör väljas utifrån personliga smakpreferenser, och ta hänsyn till storleken och strukturen av lokalerna. Vid utformningen av sovrummen varje detalj: färg, material, dekor, arrangemang. Sovrum konstruktion foto 2017 moderna idéer kommer att bidra till att förverkliga de mest vågade fantasier, är det viktigt att komma ihåg att detta år tyngdpunkten ligger på funktionalitet och komfort i rummet.


Rätt val av färg när du gör ett sovrum

Rätt val av färg - en mycket viktig del i utformningen av rummet. Att färgen har en emotionell och psykologisk stress, vilket påverkar den allmänna atmosfären i rummet.

I år den mest populära färgen är vit. Den är idealisk för dekoration av smala och litet utrymme, som visuellt göra rummet större.

Att välja en enda färg för väggar och tak, kan du skapa trevnad och komfort i rummetAtt välja en enda färg för väggar och tak, kan du skapa trevnad och komfort i rummet

Genom en kombination av olika färger kan zoned utrymme, visuellt lyfta taket och expandera avståndet mellan väggarna.

Trendiga färger i 2017

 • Pastellfärger är idealiska för dekoration i sovrummet. De är oftast i kombination med guld, beige, orange, vinrött, grönt.
 • Vit ser inte bara bra i ett rum, det har en positiv effekt på psyko emotionella tillstånd, gör det honom att slappna av och lugna ner sig. Den kan användas som en fristående färg och kan kombineras med någon av färgerna, och att använda som bakgrund.
 • Svart färg kan visuellt minska utrymmet, så det är viktigt att kombinera med andra färger. I år är mode anses vara den traditionella kombinationen av svart och vitt.
 • Sovrum i trä stil fortfarande populär i 2017. Trä ger coziness till atmosfären, gör att du känner dig bekväm och avslappnad.

Sovrum passar mycket väl mild, mjuka sängar färgerSovrum passar mycket väl mild, mjuka sängar färger


2017 är modetrend designen utrymmet i en enda färg, ibland utspätt med livfulla detaljer: alla typer av mjuka puffar och kuddar, målningar och vaser.

Inre modern sovrum 2017: en mängd olika stilar

Interiören i en modern sovrum kommer att ha ett annorlunda utseende beroende på den valda stilen. De mest populära bland dem är 2017 är en klassisk stil, modern, hi-tech, minimalistisk, orientalisk stil.

Val av ursprungliga stil för rummet - nyckeln till en bra mysigt sovrumVal av ursprungliga stil för rummet - nyckeln till en bra mysigt sovrumVarje stil kräver en plan, ett specifikt arrangemang av möbler, fördelningen av dekorativa element och textilier.

Valet av stil beror främst på personliga smakpreferenser. Hans val påverkas också av golvytan och dess funktionella belastning.

klassisk stil

Den kännetecknas av användningen av naturliga material, en uppsjö av dekorativa element, skönhet och funktionalitet på samma gång. Denna stil är ett stort drag för sovrummet. För stil kännetecknas inte ljus belysning, dämpade nyanser. Ett rum i klassisk stil bör rikt dekorerade med stuckatur, målningar, naturmaterial.

i klassisk stil för rummet som du vill använda naturliga material och lugna toneri klassisk stil för rummet som du vill använda naturliga material och lugna toner

modern

Denna stil kännetecknas av en kombination av rationella idéer, moderna utvecklingen inom design, funktionalitet och komfort. Målet - att skapa den mest praktiska och bekväma rum. För detta ändamål mattor, öppna spisar, ovanliga ljuskronor och gardiner.

Jugendstil för rummet - det är en fantastisk möjlighet att kombinera komfort och funktionalitet i ett rumJugendstil för rummet - det är en fantastisk möjlighet att kombinera komfort och funktionalitet i ett rum

Hi-Tech

Det innebär att man använder de senaste framstegen inom teknik för utformningen av rummet. För hans design med de senaste tekniska innovationerna. Denna lakoniska stil, som inte involverar den rika inredningen i rummet. Dekorativa och funktionella element är högteknologiska maskiner.

High-tech i sovrummet - det är inte bara den lakoniska stil, men också att det finns moderna tekniska innovationerHigh-tech i sovrummet - det är inte bara den lakoniska stil, men också att det finns moderna tekniska innovationer


minimalism

Det handlar om ett minimum av delar. Sovrum urskilja endast de viktigaste heminredning. För registrering rum använda färger kyla färger. I minimalism är varje detalj genomtänkt i sovrummet finns ingen plats onödiga saker eller inredning objekt.

Sovrummet i stil med minimalism är en halvtomt rum och ett minimum av sakerSovrummet i stil med minimalism är en halvtomt rum och ett minimum av saker

orientalisk stil

Detta rum är inrett med ljusa färger och mönster. Endast användning inomhus naturmaterial.

Orientalisk stil sovrum - är den perfekta lösningen för dem som gillar starka färger och mönsterOrientalisk stil sovrum - är den perfekta lösningen för dem som gillar starka färger och mönster


För att arrangera ditt sovrum i någon av dessa stilar, är det viktigt att noga undersöka de egenskaper tilltalande design varianter. Den bästa lösningen skulle vara att söka hjälp från en professionell designer.

Moderna rum: Design - 2017 i ytbehandlingar

Göra ytor - en viktig del av designen hela lokalen. Det är de som satt stilen på hela inredningen. Reparations ytor kan göras själv, men du kan söka hjälp från proffs.

Små delar och trimma ytor spelar en viktig roll i utformningen av moderna sovrumSmå delar och trimma ytor spelar en viktig roll i utformningen av moderna sovrum

Trender i sovrummet och vardagsrummet dekoration i 2017 ger ett brett utbud. Vid val av design bör ta hänsyn till den allmänna idén för dekoration av rummet. Design måste göras i samma stil till ett sovrum visade sig inte pretentiös, med inslag av eklekticism.

När efterbehandling ytorna är det viktigt att uppmärksamma väggar, tak och golv.

Dekoration trender 2017

 • Walls. I mode en kombination av material. Detta bidrar till att göra accenter och skapa den ovanliga geometri utrymme. Modetrend är betoningen på den del av väggen nära sängen.
 • Tak. Vanligaste material för dekoration anses - kakel, gips, drag strukturer, träpanel. Dessa material kan du skapa inte bara en plan vägg, och gör unika och originell design.
 • Paul. Den mest trendiga dekorationsmaterial anses vara golvet. De mest trendiga färger - vitt och nyanser.

Kombinera olika delar, och blandning av efterbehandling material kommer att ge en oöverträffad och unik sovrumKombinera olika delar, och blandning av efterbehandling material kommer att ge en oöverträffad och unik sovrum

Valet av material för efterbehandling på första plats kommer att bero på stil, som har valts ut för dekoration i sovrummet som huvudman.

Utformningen av en smal sovrum 2017: moderna idéer

Smal sovrum - ett ganska vanligt fenomen. Men en sådan konstruktion utrymme är inte ett problem. Moderna lösningar gör det möjligt att lösa de svåraste problemen.

När du gör en smal rum är det viktigt att komma ihåg rätt val av färger och dekorativa materialNär du gör en smal rum är det viktigt att komma ihåg rätt val av färger och dekorativa material

Det huvudsakliga syftet med design för smala sovrummet är korrekt placering av möbler, liksom att välja rätt färgschema för väggarna.

Den bästa lösningen är valet av inbyggda skåp och den totala madrass utan säng. Minimi av möbler kommer att spara maximalt utrymme.

Tricks för att öka utrymmet

 • I toppen av bädden för att använda dekorativa tekniker som visuellt expandera ändpartiet av väggen. Wall kan utfärdas en stor spegel eller optisk bakgrund.
 • Den idealiska lösningen skulle vara att undvika sängstället. Madrassen kan sättas på marken. Så du kan spara en hel del plats.
 • Garderob kan användas under en längre utrymme zonindelning. Bakom skåpet kan ske för en garderob eller ett litet kontor.
 • Arrangemang anses vara god design när garderob och säng är belägna så nära varandra, vilket ger en smal passage.

Huvudregeln är att öka rummet - det korrekt placerade möblerHuvudregeln är att öka rummet - det korrekt placerade möbler

Det finns många avancerade tekniker för registrering av en smal sovrum. Chief bland dem - inte skräpar utrymmet med onödiga interiör.

Harmonisk sovrum konstruktion (video)

Aktuella idéer för utformning av sovrummen är fulla av variation. Det första du måste bestämma med den stil som inredningen kommer att vara dekorerad. Nästa steg blir att studera dess funktioner och specifikationer. Då är det nödvändigt att bedöma omfattningen av rummet, välja material för väggar, tak och golv, som kommer att vara i linje med den valda stilen. Stämningen i rummet bör vara harmonisk. För att göra detta, välj en stilistisk beslut, som bör följas vid utformningen av möbler, inredning, textilier, belysning och dekorativa element.

Modern bedroom konstruktion (foto)

2min1614-trick-to-maximera-space-in-the-sovrum-719-332810566-1cpal-Dizin1812714dizayn-spalni-3H4-pravilnoe-oformlenie-intereradelaem-osveschenie-pri-pomoschi-tochechnyh-svetilne59d4d207f82380d53cf9b8ee4c59735

Leave a Comment

Your email address will not be published.

9 + 1 =

Adblock
detector