Modern plafonds: de opties – nwhistorycourse.org

The BlogOngebruikelijk plafond zal een mooie en comfortabele kamer, zeer eenvoudig te maken, geven het interieur schilOngebruikelijk plafond zal een mooie en comfortabele kamer, zeer eenvoudig te maken, geven het interieur izyuminkuModnaya appartement - het is niet zhilobekt roundhouse magazine over interieur nieuws. Het kan eenvoudig, niet zo lang geleden in het nieuwe huis, maar ongebruikelijk, comfortabel en mooi zijn. eens kunnen worden in dit appartement met een filosofische principe, "Gen. bewustzijn bepaalt." En als je wilt, en het oorspronkelijke idee, en afwerking werk zo goed mogelijk benadrukt uw "I", uw smaak en kijk op de wereld, houdt de gedachte dat er geen kleinigheden. En het plafond, het is gewoon niet verandert.


Budget optie afwerking van het plafond

Als de nieuwste technologieën vereist aanzienlijke investeringen, en u bent momenteel op staat is tot het nemen van de ideeën, tijd-getest. En die zei dat het oorspronkelijke plafond oppervlak - het is zeker duur?

plafondschildering - een van de meest populaire en kosteneffectieve manieren om te trimmenplafondschildering - een van de meest populaire en kosteneffectieve manieren om te trimmen

Het lijkt erop dat de goedkoopste wat je kunt doen met je handen, het is om het plafond witten. Maar in de eerste plaats, witkalk - het is slechts een deel van de afwerking. Het wordt gewoonlijk voorafgegaan door stopverf, gips en priming. En dit is ook afval. Ten tweede is het probleem in een paar jaar "dan aan het plafond te versieren," zal opnieuw toenemen voor u, als witwassen extreem korte duur.

Wat zijn de mogelijkheden voor goedkope afwerking voorkeur:


 • Schilderen. Kosten is goedkoop, maar de nieuwe plafond zou worden gerepareerd binnenkort. En zoals je kunt spelen, het is verf tinten. Zorg ervoor dat de kleur van het plafond dat niet resoneert met de kleur van de muren.
 • Wallpaper. Neem behang textuur, duurzaam en mooi, wenselijk - voor het schilderen. En dan kun je hen elk jaar op te frissen met een nieuwe kleur.
 • Het plafond van de kunststofplaten. Niet de meest trendy optie - aan het plafond van plastic pleinen te versieren, maar in sommige gebieden het ziet er zeer geschikt.
 • Vloeibare behang. Over het algemeen is het afwerken van het plafond van hetzelfde papier slechts een deel van de andere componenten. Deze wallpapers persoonlijk kan worden gedaan. Alleen het interieur is mogelijk met deze stoffen, maar de voordelen die het heeft veel. Dit is de originele plafond, en microporeuze, dat is ademend systeem.

Het belangrijkste ding dat je nodig hebt om afwerking - het oppervlak glad.

Vloeibare behang voor het afwerken van het plafond

Onder andere soorten afwerkingen kunnen worden geïdentificeerd nauwkeurig hemelbekleding vloeistof wallpaper. Dit proces is creatiever dan anderen. En als u werkt met kant-en-klare materialen, de taak wordt vereenvoudigd.

vloeibaar behang coating maken het plafond zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ookvloeibaar behang coating maken het plafond zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook "ademhaling".Alles wat je doet na het nivelleren van het oppervlak, is het kopen je graag het mengsel, en daarna de echte magie begint.

Hoe om te werken met vloeibaar behang:

 • Schud een paar keer met een mengsel van pakketten is het belangrijk - anders, op het werkoppervlak kan klonteren.
 • Roer behang kan en een emmer, en in het bekken en in het bad. Om een ​​pakket op te lossen, moet vosmilitrovaya capaciteit.
 • Gebruik schoon water niet hoger dan 30 graden. In feite is de temperatuur van het water niet geen invloed op niets, gewoon werken zal het makkelijker zijn.
 • Vul het reservoir inhoud van de verpakking. Pour tot 5 liter water.
 • Roer mengsel van lange armen, terwijl ze dikke room niet zal lijken.
 • Als de oplossing werden gevormd klonten, verwijder ze dan onmiddellijk.
 • Een half uur een oplossing die nodig is om te brouwen.
 • Decoratieve additieven, indien aanwezig, worden aan het begin van het mengen gegoten.

Wanneer naar het plafond moet nauwlettend de consistentie van het mengsel: het moet niet te dik of vloeibaar zijnWanneer naar het plafond moet nauwlettend de consistentie van het mengsel: het moet niet te dik of vloeibaar zijn

Het mengsel dient niet vloeibaar of dik - vloeibare lopen af ​​van het plafond en problematisch toepassing dik.

Afwerking die het plafond van PVC

Dit verwijst naar de spanning, de foliebaan. Spanplafonds - het is zelfs niet de moderne vormen van reparaties, en klassiek. Het doek is gespannen op het overlappingsgebied, verbergt alle fouten in de ruwe plafond.

Er zijn maar weinig werk stappen: het meten, en om een ​​kamer te bereiden met een warmte-pistool op het web te trekken. Alles over alles - niet meer dan 3-4 uur.

Ontwerp een plafond specialisten, omdat ze moeten vertellen over de geplande dekking om alle communicatie goed werden verwijderd. Bovendien zijn ze ons vertellen hoe het plafond te beschermen in elk geval door webs reflow verlichting apparaat.

Afwerking van PVC (video)


Mooie afwerking plafond textiel

Meestal stoffen bekleding oppervlak van de muren, maar het plafond is ook niet nieuw in deze kwestie.

Wat de keuze van de stof, komen in aanmerking:

 • katoen;
 • Len;
 • zijde;
 • De tapijtwerkstof;
 • Speciale stoffen voor meubelbekleding.

Afwerking het plafond doek - modetrend, waarbij het gebruik van lichtgewicht maar duurzaam materiaalAfwerking het plafond doek - modetrend, waarbij het gebruik van lichtgewicht maar duurzaam materiaal

Natuurlijk, het weefsel sterker en flexibeler, hoe betrouwbaarder zal bedekken. Met een speciaal behandelde stof is makkelijker om te werken. Fluweel, suède en velours gewoonlijk gelijmd. Weefsels van katoen en katoen viscose stretch. Een laken voor dunne en lichte stof, maar een voldoende grote sterkte.


Afwerking het plafond jute

Voel je vrij om te gebruiken en de meest originele manier en vormt het plafond design. Bijvoorbeeld, jute.

De sequentie van dergelijke afwerkingen:

 • Verdeel het plafond in rechthoeken en vierkanten;
 • Voeg een frame van balken nauwkeurig voorafbepaalde geometrie;
 • De geprotoneerde of kleur, dan bedekken met lak;
 • Jute snijden van het karkas om het gewenste aantal segmenten, alleen doen met een toelating tot ontslag een beetje speling;
 • Versterken van het materiaal aan de bundel u een nietmachine of studs nodig hebben;
 • Tussen het plafond en onder de jute rastereindtrap belichting aan omgevingslicht te creëren;
 • Installeer en kleine ventilatoren voor water rimpel effect.

Het ontslaan - de beste optie voor het afwerken van plafonds in kamers in landelijke stijlHet ontslaan - de beste optie voor het afwerken van plafonds in kamers in landelijke stijl

Chandelier alleen hechten aan het frame in staat zijn om de jute wasgoed te verwijderen indien nodig.

Trim en headliner op de zolder

Het ontwerp van de zolder - een speciaal nummer, en het plafond is het uitvoeren van bijna deel van het dak. DSP - is niet de meest duurzame optie, vervormt de loop der tijd. Maar als de zolder niet als een woonkamer is gepland, kunnen worden gemaakt en dergelijke reparaties.

Wat zijn de soorten van afwerking het plafond van de zolder:

 • Sheathing houten lambrisering;
 • Het verfraaien van imitatie van hout;
 • Toepassing van de vloerplaat;
 • Afwerking lariks;
 • Afwerking Decking (trapeziumplaat);
 • Afwerking gipsplaten.

Vaak trim de plafondisolatie is een proces dat de gang van zaken verandert.

Hoe je het plafond regelen

Bijvoorbeeld, wil je niet aan het plafond volledig te veranderen, maar niet vies om het te versieren. En ook hier veel opties. Geef meer elegantie plafondlijsten kan zijn - zeer vergelijkbaar met het gips stucwerk materiaal.

Een goede variant van betaalbare renovatie van het plafond - vinyl stickers. Op dezelfde manier kun je gewoon opnieuw te schilderen het plafond in een nieuwe kleur, en heeft de ruimte zal anders zijn.

Welke andere soorten klaring plafond wordt actief gebruikt:

 • Brede dakrand. Dit element geeft de maximum expressieve vorm. Maken het mogelijk om gipsplaat. Freese - de voltooiing van de bouw en de grens tussen de basis en aan boord niveau.
 • Monotone plafondruimte verdund met geometrische vormen, zijn ze meestal omvangrijk, gemaakt van hetzelfde gipsplaten, aangevuld met licht.
 • Als u een houten plafond, kan het interieur met behulp van speciale stencils persoonlijk verf het oppervlak met acrylverf. Dit abstracte schilderijen, gestileerd plant ornament, enz.

Lijstwerk het uiterlijk van plafonds volledig te veranderenLijstwerk het uiterlijk van plafonds volledig te veranderen

Het ziet er prachtig plafond, versierd met tal van modules. Dit, bijvoorbeeld opgehangen aan een afstand van 30-40 cm van het plafond kleurrijke houten of kunststof wielen. Echter, deze optie is goed voor hoge plafonds.

Bij grote transformatie van de monolithische plafond, probeer het een multi-level te maken. Dit kan worden aangevuld met structuren van de bogen en nissen, eventueel banden, echter de plafondhoogte mag niet minder dan 2,7 m, en de ruimte van de kamer voldoende.

Indrukwekkend, inspirerende - ook te kijken naar de plafonds van kantoren, parkings, musea, kunnen restaurants een idee te nemen op een briefje en proberen om het uit te voeren op het plafond oppervlak van de woning.

Soorten en varianten van plafondafwerking (video)

Herziening van vele opties fotoprimerov reviews, zult u zeker vinden het alternatieve ontwerp van het plafond, die geschikt is voor uw huis.

Interior transformaties!

Moderne versies van afwerking het plafond (interieurfoto's)

Zvezdnoe-Nebo-nad-spalnym-mestom3edb44b574f450c4b3fcfd385f97abff211310533c01b64f35690fb5906493a9dd364f1590-1499.581200794395561057163661504905560n43258451358002738gifbig

Leave a Comment

Your email address will not be published.

66 + = 69

Adblock
detector