Modern ontwerp: verlaagde plafonds in het interieur – nwhistorycourse.org

The BlogVerlaagde plafonds - esthetische, betrouwbare en relatief goedkope optie afwerken van het plafond ruimte in het huisVerlaagde plafonds - esthetische, betrouwbare en relatief goedkope optie afwerken van het plafond ruimte in domeNedorogie plafonds - het is het plakken, schilderen en, natuurlijk, witwassen. Maar zelfs de meest ideale voor de uitvoering van de begroting werkzaamheden niet kan worden vergeleken met de mogelijkheden van de ophanging. En Chroesjtsjov en appartementen in moderne gebouwen, zowel woningen en openbare ophanging structuren die worden gebruikt vandaag de dag - mooi, praktisch en modern.


Voors en tegens van verlaagde plafonds

Ten eerste, het allerbelangrijkste, wat je krijgt is een perfect vlakke, gladde ondergrond. En dit is de basisvoorwaarde en het bepalen van het plafond. Als de reparatie kwalitatief wordt gemaakt, hoeft de sierlijsten niet snel te zijn, en de nieuwe plafond te installeren moet vijftien jaar.

Tot slot, deze praktische en decoratieve plafonds zijn gemakkelijk te reinigen. En ze zijn een uitstekende akoestische en geluidsisolatie, wat erg handig is in de "dunwandige" huizen, waar elke buur niezen kan zeggen: "zegene u."

Een belangrijk detail - decoratieve mogelijkheden plafonds. Vrijwel elk onderwerp wordt steeds een realiteit, zoals, bijvoorbeeld, gipsplaten plafond, dankzij de eigenschappen van het materiaal kan elke vorm aannemen - omdat het definitieve ontwerp alleen afhankelijk van uw verbeelding.

Plasticiteit gipsplaten plafond biedt een mogelijkheid om de gewenste geometrische vorm te gevenPlasticiteit gipsplaten plafond biedt een mogelijkheid om de gewenste geometrische vorm te geven

Een verlaagd plafond kan bijna elke foto-afdrukken van patronen door overschrijving op zijn doek. En de afdrukkwaliteit, de helderheid van de kleur zal niet vervagen door de jaren heen. Vandaag en kleuren Hangconstructies is indrukwekkend, en de textuur en de snelheid van de erectie van een aantal van hen.


Nou, na aftrek van deze systemen is misschien maar één doel. En het is niet dat ze schadelijk zijn voor de gezondheid. Quality plafonds zijn niet langer schadelijk synthetische kleren die je draagt. Nee, wat over de rode in kwestie, het gaat over de "diefstal van de hoogte." Bedoelde ontneming van de plaats meer dan een paar centimeters kan alleen in een kamer met een hoog plafond, met name op het gebied van meerlagige structuren.

Soorten en de benoeming van verlaagde plafonds

Opknoping of verlaagd plafond wordt nu beschouwd als een integraal onderdeel van niet alleen woningen en appartementen, maar ook kantoren, handel hallen, kantoorgebouwen en ga zo maar door. En bovendien decoratieve functie, het creëert vaak een goede akoestiek en een gunstig microklimaat in het gebouw.

Soorten moderne daken: • Gipsplaat of gips;
 • cassette;
 • glas;
 • SLR.

Elk van plafondtypes heeft zijn eigen onderscheidende kenmerken.

eigenschappen van het ontwerp

 • Gipsplaten plafond. Zij bestaan ​​uit platen of vellen, die is bekleed met een metalen frame. Het ontwerp, vooral als het niet een niveau, een aanzienlijke omvang, omdat de hoogte van de ruimte groot moet zijn. Maar in de leegte kan worden gemaakt communicatie - bedrading, ventilatie, verlichting, zal het aan het oog onttrokken.
 • Verzonken plafond. Soms ook wel een raster plafond, soms - rek. En hoewel de cassettes en rails variëren, het principe van het systeem is vergelijkbaar. Geperforeerde plafondcassette komt vaker voor in het kantoor, maar er zijn enkele opties die biologische blik op het appartement zal zijn.
 • Glas en spiegel plafond - de definitie van hetzelfde cluster precies het soort materiaal het andere. Voor de werking, kunnen we zeggen dat de spiegel en het glas nabij gegalvaniseerd staal en aluminium.

Cassette plafonds zijn zeer waterbestendig, dus zijn ze ideaal voor ruimten met een hoge luchtvochtigheidCassette plafonds zijn zeer waterbestendig, dus zijn ze ideaal voor ruimten met een hoge luchtvochtigheid

Het is belangrijk dat in het geval van zelfherstel door u gekochte producten zijn gecertificeerd volgens GOST.

Systeemplafonds: Hoe te kiezen

Het systeemplafond systeem - een high-tech en snel montage van een systeem dat de ongelijke ruwe plafond kunnen verbergen, draden, ventilatie, enz.

Ontwerp bestaat uit een steunframe waaraan de afzonderlijke plafondelementen genoemd modules al vast. In het ontwerp zijn er speciale hangers, waardoor het frame aan de basis vast plafond. Aangezien de lengte van de suspensies verschillend kunnen zijn, kan men spreken van elke afstand tussen het ruwe plafond en modulaire, waarin de uiteindelijke hoogte van het plafond.

De belangrijkste kenmerken van het systeemplafond

 • isolatie - warme lucht in de kamer wordt gehandhaafd, het plafond dient als barrière voor warmtelekkage;
 • geluidsisolatie - plafonds kan dienen als een geluidsbarrière;
 • reflecterend vermogen - maak het plafond lichter dan de muren, omdat het reflecteert invallend licht;
 • Vochtbestendigheid - verschillende weerstand tegen alle extremen van de vochtigheid en het is belangrijk.

Verlaagde plafonds hebben een spiegelreflecterend effect die u toelaat om visueel uit te breiden de kamer 2 keerVerlaagde plafonds hebben een spiegelreflecterend effect die u toelaat om visueel uit te breiden de kamer 2 keer


Door typen systeemplafonds zijn rek, cassette en gaas. Rack plafond vanuit speciale rails (zeer populair plafond Bard) cassette - platen die in de profielen en oppervlakken van de honingraatstructuur geplaatst is metalloreshetki te beschikken waarmee de binnenruimte wordt gezien.

Verlaagde plafonds zonder naden of fabric

Dit spannen ontwerp dat populair is geworden in het bijzonder in de afgelopen jaren. Van het plafond van de film, zodra de stof anders was precies hetzelfde, zonder naden. Vandaag de dag hebben de fabrikanten geprobeerd, en al het plafond van pvc en stof kan naadloos zijn. Er moet worden opgemerkt dat de maximale lengte van weefsel naadloze plafond wordt beschouwd als 5 m, en de film - 5,5 m.

Installatie naadloze plafond wijkt niet af van de hechtdraad.

De oorspronkelijke maximum decor dat aanzienlijke materiaalkosten mogelijk gemaakt door het weefsel ophangconstructie niet vereistDe oorspronkelijke maximum decor dat aanzienlijke materiaalkosten mogelijk gemaakt door het weefsel ophangconstructie niet vereist

Fabric plafond bovendien installeert snel en zonder gebruik van een heteluchtpistool. Onder de tekortkomingen van de tissuebanen kan alleen worden genoemd onder invloed van de grote waterdruk bij overstromingen, de vliezen breken van het bevestigingsprofiel.


Waterdichte Armstrong Plafonds

Plafond waterbestendig panelen zijn verkrijgbaar bij Armstrong, en twintig jaar als de omvang van de productie van deze producten zijn sterk gegroeid.

Deze plafondtegels zijn gemaakt van calciumsilicaathydraat, en ze zijn bijna ideaal voor kamers met een temperatuurverschil - dit pet, en een veranda, en onverwarmde ruimtes.

De voordelen van dergelijke plafonds is het feit dat ze gemakkelijk te reinigen en kan binnenshuis worden gebruikt, wanneer er gevaar voor letsel aan het oppervlak.

Vandaag Armstrong plafonds worden gebruikt:

 • In kantoren en winkelcentra;
 • Residentiële gebouwen;
 • scholen;
 • ziekenhuizen;
 • sportscholen;
 • kappers;
 • zwembaden;
 • Productie-installaties, etc.

Suspension-systeem als Suspension-systeem als "Armstrong" - de meest voorkomende variant van de afwerking van het plafond de ruimte in kantoren en showrooms

Aangezien het mineraal vezelmateriaal waaruit de plaat een hoge dichtheid, Armstrong bestand tegen waterdamp en chloor damp perfect schoon.

Vals plafond hoogte en dat het van invloed is

Er zijn verschillende redenen, die de uiteindelijke hoogte van het plafond zal beïnvloeden.

De hoogte is afhankelijk van:

 • Het verlichtingssysteem. Indien het plafond spanning, de gewenste, door de manier, hypotheken. Dit zijn plastic ringen met een gat van een bepaalde diameter. In elk geval wordt een verlaagd plafond verlaagd met ten minste de hoogte van de verlichtingsinrichting huis, wordt rekening gehouden met de dikte van de bekleding.
 • Furniture. Het heeft ook invloed op de hoogte van het plafond, moet het meubilair niet te hoog zijn. En als je ook een nieuwe vloer, dit feit wordt bijzonder belangrijk.
 • Warming. De isolerende laag, of liever de installatie ruimte nodig. Isolatie mag geen invloed op de huid.

Verlaagde plafonds invloed op het uiterlijk van elke ruimte, zodat u een zeer voorzichtige houding moet de keuze van de kleuren van de muren en meubelontwerpVerlaagde plafonds invloed op het uiterlijk van elke ruimte, zodat u een zeer voorzichtige houding moet de keuze van de kleuren van de muren en meubelontwerp

Ook vermeldenswaard is het feit dat het plafond van de sfeer in de kamer zal veranderen. Ja, het verandert enigszins, maar de temperatuur en de luchtvochtigheid nog steeds een beetje swap. En als je een kleine kamer, het plafond, en dus was niet hoog, is het mogelijk dat er een gebrek aan lucht syndroom zal zijn.

Waar kunt u het plafond gebruiken

Het appartement is bijna geen ruimte waar mogelijk het gebruik van het veersysteem.

Oordeel zelf:

 • de slaapkamer dit plafond zal een uitstekende geluidsisolatie zijn;
 • De woonkamer het zal worden en resonatoren, en een belangrijk element van het origineel van indoor verlichting;
 • In de keuken en in de badkamer kunt u het rek en modulaire plafonds die niet bang zijn voor de gevolgen van water te gebruiken;
 • En zelfs op het balkon goede oplossing zal plafond rack - en het ziet er netjes en eenvoudig te monteren.

Vooral het vermelden waard gipsplaten plafond met hen de mogelijkheid van het bestemmingsplan de kamer. Verschillende verlichting of het gebruik van meerdere niveaus, kunt u de woonkamer, eethoek, een werkplek te markeren (Indien de levensomstandigheden in lijn met de kast), etc.

Rassen plafonds (video)

Verlaagd plafond is een van de symbolen van de tijd, als we praten over het interieur. Het is niet de goedkoopste manier om het plafond ontwerpen, maar kan niet toeschrijven aan giperzatratnym. En de mogelijkheden die deze bieden binnenruimte, geweldig - vooral als je de (tiers), belichting, kleur en textuur te spelen.

Heb een mooie keuze!

Soorten van verlaagde plafonds (Foto Binnenlandse Zaken)

160250 ------25m2729m50cff28fb0da65b3c59bc50d7a029cd550m79m

Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 44 = 49

Adblock
detector