Modern inbyggda garderober hörn i lobbyn: Foto & Design – nwhistorycourse.org

The BlogObligatorisk del av modern hall är en elegant inbyggd garderobObligatorisk del av modern hall är en elegant inbyggd garderob, hall kupeSovremennuyu stående funktionalitet, skönhet och överensstämmelse med en viss typ av inredning. Den som planerar att reparera eller miljöombyte, prova på olika alternativ. Inklusive closet hörn design.


Vackra hörn inbyggd garderob i hallen: foto och fördelar

Inbyggda skåp är bekväma att de kan optimera utformningen av rummet. Korridorerna är ofta andra nischer och spår som bara verkade lämpad för en sådan inbyggd möbler. Det finns också vinkeln på serien "varken där eller här" det sätt på vilket det så ökningen skåp.

Nackdelar med sådana skåp är praktiskt taget ingen - de är inte bara lämpar sig för långa, smala rum, men annars är den bästa lösningen.

Fördelen med hörn garderob är att det tar liten plats i rummetFördelen med hörn garderob är att det tar liten plats i rummet

Ett alternativ till hörnskåpet-coupe blev en vanlig skåp med skjutdörrar, kan du inte säga att detta alternativ är mindre populärt. Men det garderober uppfattas som en del av rummet, en bestämd yta. Det vill säga, är det mer än möbler.

Döm själv:


 • Hörnskåp hjälper frigöra utrymme, och om på fasaden finns en spegel, är det också visuellt öka rummet;
 • Fyllning av skåpet kommer inte att ge direkt fyllning, men en direkt men visuellt mer "stjäla" film;
 • För kvadratiska hallar svårt att tänka sig en mer passande alternativ - kommer fortfarande platser för vertikala speglar och banketter.

Ibland hörnskåp är en del av headsetet. Men oftast är det i alla fall skåp med svängdörrar. För hörn garderob blir ett bra komplement puffar, lakoniska komodik, zontovnitsa.

Design hörnet inbyggd garderob i hallen

Design hörn garderob du kan tänka själv. Det kan och rektangulära skåp och radie (rundade), och med en uttalad asymmetri. Detta kan vara en garderob med full spegel fasader eller spegelinsatser.

Av stor betydelse är fyllningen skåpet.

Plocka upp en fin garderob, se till att ta hänsyn till utformningen av hallenPlocka upp en fin garderob, se till att ta hänsyn till utformningen av hallenHär bör systemet utformas perfekt. Låt oss därför överväga ett exempel på vad som kan vara de komponenter och element i korridoren.

Garderoben-facket måste vara närvarande:

 1. Hyllor för skor, så mycket som möjligt, öppna och slutna. En stor del hålls alltid i korridoren, oavsett årstid och antalet levande människor.
 2. Det är viktigt att varje par eller enkelt få eller har separerats från varandra.
 3. Skåp för kläder (kan vara både öppen och sluten). De kommer att hjälpa till att skydda kläder från onödiga lukt och damm.

Var uppmärksam på det faktum att regeringen kan använda och ditt barn. Du kan göra en extra avdelning med galgar och hyllor, som lämpar sig för barn att använda. Detta kommer att vänja pojkar på beställning.

Komponenterna i den inbyggda hörnet garderob

Komponenter - en fyllning skåp fyllning, förtjänar särskild uppmärksamhet. Förutom det faktum att det måste vara praktiskt och bekvämt, är det viktigt att inte missa något. Mycket ofta om dem eller andra avdelningar ägare skåp minns när produkten är färdig.

För en liten hall bättre att välja en liten men praktiska och funktionella garderob som kommer att hålla en massa sakerFör en liten hall bättre att välja en liten men praktiska och funktionella garderob som kommer att hålla en massa saker

Komponenter kan vara följande:

 • Placera strikt för ytterkläder. Det kan användas krokar och galgar, kan denna plats vara öppen och dolda.
 • Institutionen för halsdukar och mössor. Gör det möjligt att rymliga, till hattar inte förstöra dess form.
 • Hylla för skor. Stor, om en väsentlig del av skon hålls i korridoren. Säsongs skor bör bekvämt placerade och inte blandas med andra skor.
 • Institutionen för onödiga saker eller saker som jag använder sällan.
 • Låda för tillbehör och handskar.

Det kan finnas externa och hyllor för förvaring av saker som behöver ses. Denna dekorativa separation bestämmer dig - du vill ha dem eller inte. Men om garderoben är en central del av hallen, inredningen i de flesta fall nödvändigt.


Hur den inbyggda vinkel hall

Rymlig hall hörnet kan ha ett djup av 45 cm, och för en liten hall är ett bra alternativ. Hörn entrén tar det nödvändiga utrymmet, vilket ger en stor fri film.

Vinkel ingången kommer att vara ett bra alternativ för den oregelbundna formen av korridoren.

Om du vill visuellt öka utrymmet i hallen, då kan du plocka upp en snygg garderob med spegeldörrarOm du vill visuellt öka utrymmet i hallen, då kan du plocka upp en snygg garderob med spegeldörrar

Oavsett vilken vinkel du gjort - vänster eller höger - en ingång (eller korridoren) dra större nytta av ett sådant arrangemang av möbler.

Val av hörn hall:


 • Material beror på din förmåga - om ekonomin tillåter, välja material av trädet, det är en klassisk och kvalitet. Mer ekonomiskt alternativ skulle vara laminerad MDF eller spånskiva. Ibland är dessa material är täckta med trä faner som ger den externa intryck som görs i massivt trä.
 • Enligt färgschemat är också tillräckligt alternativ - Välj en färg som kommer att vara den mest harmoniska i korridoren. Vill du ljusa färger? Varför inte? Red Hall idag, ingen överraskning, och det finns alternativ när hyper färg ger en unik lösning som är visuellt tilltalande.
 • Garderob ska matcha stilistisk beslutet korridoren. Till exempel sak, minimalistisk stil i entréhallen, inredd i stil med Provence, det kommer att se övertygande.

Och om du planerar att sätta i korridoren liten soffa eller en byrå, är det nödvändigt att spara utrymme bara på bekostnad av skåpet hörnet.

Montering inbyggda garderober i hallen hörnet (video)

Inbyggd hörnskåp kan vara rymlig och lätt att använda, och är vackra. Varje design, användbarhet och ekonomi i rymden - ett bra alternativ för en liten hall.

Utformningen av inbyggda garderober i hallen hörnet (foto i det inre)

1uglovoyvstroennuyshkafkuperaumplusmatovoeserebro16-min40-1165c97c0e24f7ad25d9da0fae4b7ed3bf12-min1569-53fee37b8bb012443299-53e345659257811298-53fee837c882315223-554a2352582a2

Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 9 = 16

Adblock
detector