The BlogGipsplaten plafonds zijn in grote vraag en zijn toegankelijk voor iedereenGipsplaten plafond in de grote vraag en beschikbaar voor gebruik kazhdogoGipsokartonnye structuur niet minder vraag dan plafonds. Grotendeels te wijten aan het feit dat ze kunnen doen met hun handen. Eenvoudig of krullend, met prachtige verlichting, dragen ze bij aan het ontwerp van de kamer. En zelfs in een kleine Chroesjtsjov kan een zeer mooie ruimte te maken, met inbegrip van en als gevolg van de plafonds.


Het ontwerp van het plafond gipsplaat in de slaapkamer: het kleurenschema

Vorm ontwerp is van het grootste belang, maar het is onmogelijk om het belang van kleur te onderschatten. Hij wordt beschouwd als in het ontwerp van de slaapkamers zijn niet alleen decoratief factor, maar ook psychologische - invloed op het klimaat van de kamer.

Door te kiezen voor de kleur van het plafond moet zeer serieus worden behandeld, omdat het een belangrijke rol in het uiteindelijke resultaat speeltDoor te kiezen voor de kleur van het plafond moet zeer serieus worden behandeld, omdat het een belangrijke rol in het uiteindelijke resultaat speelt

Vandaag de dag, geleidelijk af te stappen van het maken van dat een goed ontwerp - deze terughoudendheid, rustige kleuren, vloeiende lijnen. En voor verlaagde plafonds wit of beige - is niet de enige juiste beslissing.

Aanbevelingen voor de keuze van de kleur

 • Blauw en blauw - de kleuren-relaxantia, verlicht perfect spierspanning;
 • Geel - activeert de hersencellen en de activiteit van hormonen;
 • Green - vermindert vermoeidheid en verzacht de meest ontmoeting met bloemen in de natuur, dat is zo goed waarneemt het menselijk brein;
 • Rood - niet alleen geeft energie en activeert, maar ook kan agressie veroorzaken;
 • Oranje en paars - zijn goed alleen als accenten, en om hen te overheersen, laten we niet.

Een van de meest populaire kleuren 2015-2016 - Marsala, hij te fragmentarisch kunnen aanwezig zijn aan het plafond.


Mat wit is saai op de single-tier structuur, maar de multi-level plafonds met verlichting, zoals mat wit ziet er erg overtuigend.

Gipsplaten plafond in de slaapkamer (video)

Duplex gipsplaten plafond in de slaapkamer: de gulden middenweg

Maar zodra het nodig is om een ​​reservering te maken - het is een gulden middenweg voor kamers met een normale hoogte. Lage kamer ongelooflijk klein lijken, zelfs als je steelt meer dan 10 cm op een dergelijke structuur. Het volume van de kamer als gevolg van de structuur op twee niveaus wordt verminderd en het gewicht van het plafond aanzienlijk.Maar! Visueel plafondconstructie kan daarentegen maakt het extra volume - visuele effecten, met name in samenhang met achtergrondverlichting. Voor hen, construeerde een speciale niche. Het blijkt dat dit ontwerp is visueel het verhogen van het plafond.

Twee-level plafonds zal kijken in uw slaapkamer is zeer indrukwekkendTwee-level plafonds zal kijken in uw slaapkamer is zeer indrukwekkend

Op verschillende delen van het plafond van verschillende hoogte zijn. Door haar zal zijn zonering gebied kan de aandacht richten op de individuele interieur - kaptafel of bed. Sinds gipsplaten flexibele, vrijwel elk ontwerpconcept het kan opleveren.

Multilevel plafond in de slaapkamer

En het is leuk voor zeer hoge ruimtes, waar sprake is van een plek "zwerven". Het ontwerp en de installatie zijn natuurlijk moeilijk, maar hoeveel schoonheid en elegantie in dit ontwerp!

De meeste standaard voorbeeld van een multi-level plafond in de slaapkamer - aan de rand van het eerste niveau met een mooie ingebouwde verlichting, in het centrum van het grootste deel - verzonken cirkel met zijn eigen licht.

Multilevel plafonds zien er erg elegant en mooi, maar voor de oprichting van een dergelijk plafond is het beste om contact op met de expertsMultilevel plafonds zien er erg elegant en mooi, maar voor de oprichting van een dergelijk plafond is het beste om contact op met de experts

tuinieren consultancy

De volgende tips helpen ontwerpers bij het ontwerpen van multi-level plafonds:

 • Vermijd felle kleuren, voor een multi-tiered ontwerp is beter lichte kleuren en gedempt - omdat de helderheid is in de vorm van;
 • Hand geschilderd - mode voor plafonds, niet alleen in de kinderkamer, maar ook in de slaapkamer, het voordeel is nu een veel stencils en andere professionele materialen;
 • Voor grote multi-level plafond van de kamer - een goed idee, maar een kleine kamer, loopt u het risico van het niet erg winstgevend te presenteren, te voorkomen opstapelen illusies uit te voeren.

Echter, persoonlijk voor een multilevel plafond is onwaarschijnlijk om te slagen, moet u het project zeer nauwkeurig te maken.


Multilevel plafonds van gipsplaat (video)

Het plafond van gipsplaat en de spanning in de slaapkamer: het is beter

Het is moeilijk om deze twee categorieën te vergelijken - nog steeds, een kwestie van smaak. Maar als je jezelf uit te dagen om het te doen het plafond, is het mogelijk om een ​​single-tiered gipsplaten constructies te bouwen. En zo was het niet een gewone, onopvallende, kunt u versieren met stickers of vinyl verf met behulp van sjablonen.

Als we de professionals vertrouwt, kunt u het verlaagde plafond met foto's afdrukken bestellen - dat is echt echt een zee van ideeën te implementeren.

Zoals voor de operatie, dan is een spanplafond is iets hoger - 15 jaar garantie. En in het geval van overstromingen, het verlaagde plafond is robuust, maar niet overleven de zondvloed gips.

Voordelen gipsplaten plafond in de slaapkamer

Vergeleken met hetzelfde traject plafonds, de bouw van de gipsplaten duidelijke voordelen. Begin met het feit dat het materiaal is natuurlijk, "sandwich" gemaakt van gips karton en eco-vriendelijk, en een PVC-film, zijn er nog een aantal vragen.


Daarnaast is het merk plafond:

 • Het heeft goede geluidsisolatie, wat vooral belangrijk is voor de slaapkamer;
 • Beschikbaar is, is goedkoop;
 • Gemakkelijk te eindigen;
 • Omdat het mogelijk stadium, nissen, rekken maakt enz.;
 • Dit ademend materiaal.

Nou, als we praten over de nadelen, het gipsplafond is zwaar, en de mogelijkheid van overstromingen, zijn ze instabiel.

Gipsplaten plafond zijn zeer populair, net als gemaakt met natuurlijke materialen en hebben een betaalbare prijsGipsplaten plafond zijn zeer populair, net als gemaakt met natuurlijke materialen en hebben een betaalbare prijs

Gips plafond sterrenhemel in de slaapkamer

Slaapkamer is een van de beste decoratieve oplossingen - betoverende, kalmeert het zich aanpast aan de gewenste golf. Voor plafonds gebruikt direct film over een sterrenhemel, moet het oppervlak van gipsplaat constructie verfraaien. Typisch wordt kleurenfilm of pasta of werkwijze luchtpenseeltekening toegepast.

Een van de meest effectieve manieren om een ​​fiber optic sterrenhemel te bouwen. Vezeloptische lichtgeleider strengen zijn verbonden met een lichtgenerator. Lichte motor - een klein apparaat, het werkt in stilte in zijn geïntegreerde filters om de kleur van de verlichting en de intensiteit ervan te veranderen.

Installatie van het plafond van de nieuwkomers nog niet onder de knie, is het makkelijker om contact op met de experts - het resultaat is de moeite waard.

Het plafond van de sterrenhemel (video)

Gipsplaten plafond in de slaapkamer - een goede oplossing voor kamers met hoge plafonds, waar u wilt originaliteit, versheid en eventueel bestemmingsplan terrein. Goede oplossingen om het comfort te creëren in uw slaapkamer!

Ontwerp plafond gipsplaat slaapkamers (foto in het interieur)

19-600x450 25-600x450 502 1511-722x600 65127 1390332574potolok-Iz-gipsokartona-12 Dizayn-potolka-iz-gipsokartona-i-natyazhnogo-potolka Dizayn-potolkov-v-spalne-600x455 Foto-1-Dizajn-spalni-svoimi-rukami gipspotolkspalnya-400x276

Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 75 = 77