The BlogSnygg design av vardagsrummet i Chrusjtjov kommer att bidra till att skapa en atmosfär av hemtrevnad och komfortSnygg design av vardagsrummet i Chrusjtjov kommer att bidra till att skapa en atmosfär av komfort och komfortaGostinaya-Chrusjtjov i lägenheten är liten i storlek och den smala rummet, så dess dekoration är att närma sig med särskild uppmärksamhet. Hur man gör en vacker och elegant design Chrusjtjov vardagsrum, foto interiör i 2017 och som moderna idéer finns - läs vidare.


Litet vardagsrum i Chrusjtjov är inte en anledning att överge den vackra lösningar inom design. Det är en central vardagsrum i varje lägenhet, och Chrusjtjov inte undantag, i vardagsrummet och tillbringa mysiga kvällar vänliga sammankomster. Därför noggrant urval av designen vardagsrummet - en viktig fråga. Emellertid, när det väljs bör ta hänsyn till storleken på rummet, särskilt konstruktionen och kombinationen av färger, strukturer och material från vilka kommer att uppstå en allmän vy av rummet.

Modern design vardagsrum i Chrusjtjov: fashion 2017

vardagsrum inredning i lägenheten-Chrusjtjov i allmänhet komplicerade trånga utrymmen och olägenheter plats. För detta rum är det viktigt att välja rätt färg och textur och TZ storlek tillbehör och möbler.

En sådan plats för att visuellt förstora och ge den rätt proportioner.

Med denna svåra uppgift utmärkt jobb ljusa nyanser av tapeter, enligt designers. Färglösning välkomnar litet rum varm, neutrala beige toner och halvtoner. Men de skarpa kontraster i vardagsrummet Chrusjtjov bör undvikas, de strider mot visuellt dölja redan litet utrymme.

Med hjälp av modern design för att visuellt förstora utrymmetMed hjälp av modern design för att visuellt förstora utrymmet


Kom ihåg att ordentligt arrangerade möbler och väl valda tillbehör - Textilier och bara ganska små saker kommer att göra det inre av vardagsrummet i Chrusjtjov kommer att ge honom fullständig och individuell stil.

För placeringen av möbler enheter, är soffbord och andra interiörsaker bättre att använda en linjär arrangemang längs väggarna. Glöm inte en intressant design strategi, som rekommenderar en viss möbel såsom en soffa, göra en levande centrum, huvudsaken är att han var en ljusare nyans.

Moderna idéer 2017 diktera minimalistisk inredning Chrusjtjov vardagsrum, med en dominans av vackra och eleganta färger - oliv, turkos, beige med ett minimum av dekoration och utsmyckning. I behövs inte den lilla vardagsrummet för att lägga mattor, experter rekommenderar i denna situation låg på parkettgolv.

Den moderna stilen i inre rum Chrusjtjov: alternativ och hur man genomför

Vad ska en modern livsstil hruschekvi? Multifunktionella, snygg, attraktiv, mysiga och bekväma ansvariga designexperter.Design experter rekommenderar att överge taken multi-levelDesign experter rekommenderar att överge taken multi-level

Detta kan uppnås om du följer några enkla regler. Design tak regel - moderna trender 2017 uppmanas att överge taken flera nivåer till förmån för bara utjämning gips i taket, eller skapa originalritningar, till exempel genom undertak eller gipsskivor strukturer.

Vi gör taket

Här är några exempel på hur man kan inreda taket i vardagsrummet Chrusjtjov:

 • Koncis vit beläggning;
 • Slät eller glansig tak;
 • Upphängd struktur;
 • Göra strålade tak - är en hit 2017.

Om vardagsrummet låga tak, använder gardiner till golvetOm vardagsrummet låga tak, använder gardiner till golvet

 Om vardagsrummet låga tak, kan du använda gardiner till golvet eller en mjuk diffust ljus - det är visuellt öka höjden på tak.

 Färdigt golv

Nästa regel är principen om golv finish - favoriter i utformningen av vardagsrummet började Chrusjtjov:

 • laminat;
 • parkett;
 • Keramiska plattor, och det är relevansen av sådant material för golvet i vardagsrummet är en av de moderna idéer.

För att välja golvet i vardagsrummet, designers erbjuder flera alternativFör att välja golvet i vardagsrummet, designers erbjuder flera alternativ

För vardagsrummet golvet i en fem våningar lägenhet har en annan djärv design kurs - är diagonalen utläggning av materialet, som expanderar utrymmet så mycket som möjligt så ett litet rum.


Välja väggbeklädnader

Och den tredje - det är oftast i vardagsrummet väggdekoration Chrusjtjov, som säger att de vita släta väggar är det bästa alternativet under sådana omständigheter, men samtidigt ger dig möjlighet att variera de nuvarande trenderna sådana väggar med olika dekorativa idéer.

Du kan dekorera väggarna för alla smakerDu kan dekorera väggarna för alla smaker

För att göra detta, använd:

 • Med hjälp av dekorativa stenar - är en del av en modern loft stil, vilket är bra för att expandera ett litet utrymme i rummet;
 • Panel eller trä väggmålning;
 • Non-woven tapet med ränder;
 • Tapet med guld monogram eller nyanser av grått.

Idéer så mycket, så det viktigaste att komma ihåg om väggen i vardagsrummet Chrusjtjov en av dessa slående element, det måste vara på en vägg och de andra väggarna en neutral bakgrund.


Korrekt zonindelning bor i hruschevke

Bor i Chrusjtjov det kombineras ofta med ett kök, ett område eller en balkong - det gör det möjligt att utöka utrymmet i rummet och ge det en mer elegant utseende, eftersom var och en av dessa områden är oftast väljas individuellt utformade.

För att separera arbetsområdet från huvudvärde kan använda de smala moduler som kombineras med den allmänna stilen i rummet.

Zonindelning vardagsrummet kommer att göra det möjligt att öka utrymmet i rummetZonindelning vardagsrummet kommer att göra det möjligt att öka utrymmet i rummet

Fästa balkongen till vardagsrummet i Chrusjtjov, löser det största problemet av arbetsområdet, hobby område eller rekreation. På balkongen kan du placera en bekväm stol och dator skrivbord, göra en särskild rack för lagring av material för hobbies, t ex garn och ekrar, sätta bekväma stolar med mjuka kuddar och ett soffbord. Själv sådan zon kan separeras med en gardin eller en bar, det viktigaste att välja material är lätta och genomskinliga då rummet inte kommer att verka överbelastas.

Individualitet i det inre av vardagsrummet i Chrusjtjov kommer att ge en panelgardiner som skiljer det stora rummet området.

Planlagd utrymme med hjälp av möbler eller stora möbelheter bättre att inte - detta kommer att lägga tyngdkraften till hela inredningen i ett litet vardagsrum.

Den bekvämaste och lämpligaste alternativet zonindelning hruschevke - en utsmyckning väggar, till exempel genom tillsats av följande element:

 • Utomhus eller väggmålning;
 • Imitation tegel, sand eller grov sten;
 • Spegel i en vacker ram;
 • Geometriska former;
 • Fabric tapet.

Zonindelning levande Chrusjtjov har en huvudprincip är att inte överbelasta det stora antalet artiklar.

Den palett av färger: färger för vardagsrummet Chrusjtjov

Moderna trender i färg är vit, svart och grått. De kombinerar helt enkelt med tillbehör, möbler och belysning i rummet är inte bara liten i storlek.

Om vi ​​vill ta in ett litet vardagsrum färger - det bör vara införandet av ljusa färger, till exempel i en vit vardagsrum plockade upp Emerald kuddar för soffan eller orange gardiner.

Enorma palett urval av färger för ditt vardagsrum kommer att göra det ursprungliga och samtidigt unikEnorma palett urval av färger för ditt vardagsrum kommer att göra det ursprungliga och samtidigt unik

Genom dämpade färger lackerat trä passar i möbler och tjockt glas av en kontrasterande färg.

Original och moderna utseende lila och lime färger i kombination med beige eller vitt - det ger en unik stil i rummet.

Viktigast kombinationen av färger som värdar, och visuellt utöka utrymmet i vardagsrummet Chrusjtjov.

vardagsrum utformning Chrusjtjov: moderna idéer (video)

Göra en levande i Chrusjtjov är inte så svårt, att det viktigaste att fokusera på moderna idéer, expertråd och korrekt välja material och färger för rummet.

vardagsrum inredning i Chrusjtjov (foto)

8 121327310488 18 2173 323VRayPhysicalCamera006 847-4 1379603404893kxd82dpe 1396011569interer-gostinoj-12-kv-m b-IMG046f728f6f2b DIZAIN-malenkoi-gostinoi-02

Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 38 = 47