Modern design kleine slaapkamers: 5 eenvoudige stappen – nwhistorycourse.org

The Blogkleine slaapkamer ontwerp moet gezellig, comfortabel en functioneelOntwerp een kleine slaapkamer moet gezellig, comfortabel en funktsionalnymObustroit klein gebied is niet zo gemakkelijk, moet u overwegen hoeveel functioneel in de kamer die je daar zal zijn om te doen wat u gewend bent en wat je niet kunt opgeven - voor het geval dat de redelijkheid van deze items interieur optimaal. Als er nieuwe meubels niet iedereen zich kan veroorloven, kan de mooie slaapkamer worden verkregen zonder grote investeringen, het belangrijkste ding - om na te denken over elk detail en een stijlvolle oplossing.


Zeer kleine slaapkamer in een appartement: wat te doen

Het antwoord is - op zoek naar goedkope manieren om visueel de ruimte uit te breiden. U kunt een klein plein niet twee keer te maken, maar een paar trucjes kan ook helpen om visueel te vergroten de ruimte beelden.

Het uitbreiden van de ruimte op de juiste

De illusie van een grote ruimte wordt gemaakt:

 1. Met het verwijderen van de kleine slaapkamers alle kleine items - rommel in de schappen, commodes, dressing tafels snuisterijen en accessoires, in dit geval is het niet nodig, het verwijderen van de ogen van alle kleine voorwerpen, moet je eerst een illusie van ruimte te creëren.
 2. Stopzetting van overtollig meubilair - verwijder de laden, nachtkastje, zet een vlakke eenheid zoals gewenst, waarbij samen en beddengoed, en wat werd opgeslagen in de borst.
 3. Spiegels en reflecterende interieur items - een dergelijke verbetering werkt op het externe effect, dus als je elkaar een beetje klein gedeelte van de grens te verplaatsen.
 4. Ten slotte is het kleurenschema. Donkere kleuren, kleurrijke tekeningen en prenten - al deze planning "niet leuk". Natuurlijk, na te denken over hoe de kamer in felle kleuren te regelen.

De meeste spetsialstov adviseren om te gebruiken in kleine ruimtes lichte kleurenDe meeste spetsialstov adviseren om te gebruiken in kleine ruimtes lichte kleuren

Hoe maak je een kleine slaapkamer wijselijk leveren

Als u een tv nodig in de slaapkamer en laat het aan de muur hangen, wordt er een extra kast niet echt nodig hebt van deze beelden.


een grote niche voor hangers en kleine lades en andere compartimenten waar u alle kleine dingen kunt zetten - als je een kast in de slaapkamer, moet het een zeer praktisch project. Er kan ook worden verzonden decoratieve manden met de kleine dingen die gebruikt worden op je geest te staan.

Gedeeltelijk kunt u de vensterbank te gebruiken, zijn decoratieve tafel heeft afgegeven. Massive bed niet kiezen - visueel het zal last van de uitstraling van de kamer.

Light compact meubels - dit is de belangrijkste eis, die de slaapkamer een beetje meer visueel te maken.

Om de beste interieur voor de kleine slaapkamer selecteert, worden vriendelijk verzocht om zorgvuldig te overwegen elk detail in het ontwerpOm de beste interieur voor de kleine slaapkamer selecteert, worden vriendelijk verzocht om zorgvuldig te overwegen elk detail in het ontwerpKleine slaapkamer ontwerp 2017

In alle moderne slaapkamer accessoires zijn net zo belangrijk, maar in dit geval moeten ze alle aandacht te nemen op zichzelf. Van kleine dingen zal het niet werken, maar de spectaculaire foto panelen of drieluik op de muur zou de aandacht afleiden van de grootte van de kamer.

Tips voor een moderne slaapkamer 2017:

 • Je moet het meubilair te regelen, zodat de echte vrije zone zo groot mogelijk;
 • Tussen de meubels vrije ruimte niet kan zijn, kan het staan ​​rug aan rug, maar als je zo vrij midden van de kamer - het is de beste manier om visueel de ruimte uit te breiden;
 • Grote foto's op het behang, textiel, stoffering - een grote ban: it "eet" een gevoel van ruimte;
 • Monochrome textiel - de beste optie ontwerp kleine slaapkamer;
 • Als we praten over het behang, kiest u Print in het horizontale patroon;
 • Toegang tot de slaapkamer niet rommel - ruimte van de ingang naar de tegenoverliggende muur, idealiter, moet openstaan;
 • Stoelen en boekenplanken in een kleine slaapkamer - te veel, het versmalt de ruimte, waardoor het rommelig.
 • Evenzo zal de overtollige hemelbed zijn - het zal vrije ruimte te nemen van de decoratieve kussens, ook, is verlaten.

Het uitrusten van een kleine slaapkamer is het niet waard om rommel van overbodige itemsHet uitrusten van een kleine slaapkamer is het niet waard om rommel van overbodige items

Opties voor kleine slaapkamer: ontwerp trucs

Een andere goede oplossing - 3D-foto's of wallpapers dat de visuele perceptie van ruimte, en deze illusie in uw voordeel te veranderen.

Ga uit van de kamer staat een potplanten - ze eten ook ruimte in beslag. En in het algemeen is het niet aan te raden om planten in de slaapkamer te zetten, ongeacht hoe groot het is.

Dikke gordijnen van donkere tinten - ook een slechte optie. Materiaal voor een kleine slaapkamer moet licht en luchtig zijn. Wat betreft kleur, altijd sparen de situatie pastelkleuren.

Van een groot tapijt is af te zien in het voordeel van kleinere, opnieuw met pastelkleuren, lanen.

By the way sieraden, moet een belangrijke accessoire in de slaapkamer van de een dat is genoeg.

In deze rol kan zijn:


 • Bedside tapijt;
 • Bright kussens op het bed;
 • Mooie tint;
 • Tafelspiegel;
 • Storck.

De afbeelding op de muur, of wallpapers - een geweldige manier om de aandacht af te leiden van de kleine grootte van de kamerDe afbeelding op de muur, of wallpapers - een geweldige manier om de aandacht af te leiden van de kleine grootte van de kamer

Een element van decor om hun eigen handen te maken. Bijvoorbeeld, om het zachte weefsel te associëren op de tafel, maken de panelen op de muur, en zelfs de track kan worden gemaakt van restjes - het is zeer modieus.

Kleine slaapkamer op zolder met een hoogslaper

Loft bed - een uitkomst voor alle creatieve mensen die niet graag een triviale beslissing. Uw bed is bijna in de buurt van het plafond, dat wil zeggen, maximale functionaliteit, kunt u de vrijgekomen ruimte te gebruiken eronder.

Slaapkamer met een hoogslaper - een alternatieve oplossing voor praktisch en functioneel gebruik van de ruimte van de kamerSlaapkamer met een hoogslaper - een alternatieve oplossing voor praktisch en functioneel gebruik van de ruimte van de kamer


Daar kunt u de kast, computer bureau, commode, boekenplanken gezet, of anders sleeper - een kleine bank.

Hoogslaper vaak bij kinderen, omwille van hun te maken vandaag zo fabelachtig dat het kind blij met deze opstelling van het bed zal zijn. Een plek vrij voor andere meubels.

Loft bed in de kamer van de kinderen (video)

In een kleine slaapkamer kan een licht, comfortabel, fris en comfortabel. Kleur oplossingen, competent planning en precisie bij de selectie van accessoires zal het werk doen.

Succesvolle arrangement!

Ontwerp kleine slaapkamers (foto's)

1-29-1f332a8e87ab14a3e711fe83ed7d-41-61-601-640-1280x720-small-space-slaapkamer-ideas-the-home-sitter-69500-130119royalpenthouseii01-6546854869-

Leave a Comment

Your email address will not be published.

1 + 7 =

Adblock
detector