Modern design av trappor: 4 viktiga kriterier – nwhistorycourse.org

The BlogSnygg modern trappa designen inte bara dekorera rummet, men kan mycket väl vara en intressant accent i det inreSnygg modern trappa designen inte bara dekorera rummet, men kan mycket väl vara en intressant accent i interereVse byggnader som inte hör till höghus, preliminärt kallas stugor. Nästan inget land hus i Ryssland inte kan vara utan en stege struktur, oavsett om det är den främre, golv eller vinden. Designprojekt i trappan i vardagsrummet bestäms av den övergripande arkitektonisk stil och planlösning, liksom den ekonomiska förmågan hos hyresvärden.


Trappor dekorativa: typer av stegar

utformning av trappan till den andra våningen är väsentlig i konstruktionsutrymme, eftersom detta element betonar förtänksamhet och planering och skrivkunnighet, eleganta, typiskt av interiören, med den allmänna stilistisk riktning i rummet och utför inneboende funktioner.

Att välja trapporna till rummet, se till att ta hänsyn till både utseende och kvalitetAtt välja trapporna till rummet, se till att ta hänsyn till både utseende och kvalitet

Allt detta innebär att den dekorativa stegen bör vara:

 • estetiska;
 • bekväma;
 • Miljövänlig;
 • Secure.

Efter att övervinna trappan som leder till huset, får vi ut i korridoren, som vanligtvis ligger också trappa konstruktion, vilket leder till andra våningen.


Hall - det centrala rummet i huset, som bestämmer känslan av hela fastigheten, så utformningen av detta rum bör noggrant genomtänkt, eftersom även obetydliga vid första anblicken kan objektet förstöra vyn och lämna i det undermedvetna negativa eftersmak.

Varianter av registreringen av hallen trappan kan vara den mest oväntade. Att draperi idag i trenden. Bra idé - brutna metall design, men detta kommer bara se spektakulära när den är korrekt organiserat belysning. Trätrappa - en klassiker i genren, den idealiska lösningen för interiören, utformade i samma stil riktning.

Om stugan hyresvärden inte har förtroende för sina design förmågor, är det bättre att utforma ett projekt av trappan till andra våningen skapar en professionell som kommer att kunna välja den optimala kombinationen av den typ av stege, hennes stil och byggmaterial som den är gjord till en trappa harmoniskt passa in i interiören inomhus.

Dessutom är det viktigt att ta hand om beräkning av rätt stege, eftersom det är ständigt i sikte, och eventuella brister i dess struktur kommer att framgå även till folket visste ingenting om design. Vad blir stegen, beror till stor del på golvyta och höjd takytan. Till exempel den massiva byggandet av marmor kräver lämpliga miljöer och ser dåligt i hallen i lägenheten, men den branta stegen av metall räcke av armeringen ger möjlighet att spara ekonomi, men denna lösning är inte lämplig för varje interiör. Även för ett litet utrymme vardagsrum, kök, hall eller annat rum optimalt passa en enkel stege av trä, som ligger längs väggen.Utformningen av trappan till andra våningen: ett foto

Designprojekt i trappan i stugan gör det möjligt att förverkliga de mest fantastiska och fantasifulla design av interna trappor, till exempel Valdai dess styrka och fasthet kan påminna dig av medeltiden, och kan sväva i luften, som något fantastiskt.

Intressant och ovanliga interiör kommer att se modern spiraltrappa till andra våningenIntressant och ovanliga interiör kommer att se modern spiraltrappa till andra våningen

Spiral design, där det finns delar av smide, kan ligga till grund för det inre utrymmet med högt i tak.

Spiraltrappa gjord av metall och har en utgång för improviserad galleri ge plats likhet med låset.

Den mest angelägna anses vara en spiraltrappa, som har under årens lopp utvecklat ett rykte:

 • magic;
 • magic;
 • Lockande.

Inredning och design av skruv mönster kan göras i många olika stilar och riktningar, från klassiskt till barock, men de kommer alltid att vara en av de mest originella funktioner. Trä är ett mångsidigt material för inredning efterbehandling arbete och att utveckla och genomföra utformningen av träkonstruktioner kan vara helt kombineras med inredningen, både klassisk stil och modern stil trender. Trappor av trä passar perfekt med de gamla mönster, och platsen kan användas för konstruktion under hyllor eller lagringssystemet, kommer zonen vara funktionella och estetiskt tilltalande.

Idéer kan vara den mest originella, kan du experimentera. trappor inredning kan göras i olika stilar och riktningar, av olika material, kan ha en fantasifull utformning konfiguration intressant färgåtergivning, men strävan efter originalitet får inte glömma om reglerna för beräkning av stege och säkerhetskrav.

Om reglerna ignoreras, kan favorit stegen blir en farlig hinder. Till exempel tejp trappor utan räcken ser mycket original, men snubblade, kan du allvarligt skada.

Den eleganta designen av trappor hemma

Hur man hittar designers, steg och räcken att flytta mellan golv, bär inte bara funktionella, men också stilist belastning, vilket skapar en personlighet och harmoni i det inre livsrum.


När du väljer trappan till andra våningen, bör särskild uppmärksamhet ägnas och räcketNär du väljer trappan till andra våningen, bör särskild uppmärksamhet ägnas och räcket

Det är nödvändigt att i detalj granska trapporna i det inre, och deras stildrag:

 1. Modern. Om husägare gillar ljusa och uttrycksfulla form skulle en träkonstruktion i stil modernistiska riktning har vädjat till honom. Dess mjuka kurvor grönsaker, futuristiska former och snidade föremål är elegant kombineras med det övergripande inredning i samma stil.
 2. Viktoriansk stil. Trä trappor i stil riktning har gängade ståndare och stödpelare, kompletterat med eleganta bollar. Var inte fel att stuck, kant och carving. Ibland kan en ledstång innefatta element i form av gitter.
 3. Nyklassicism. Denna dominans av lyx och glamour. Och stegen från golvet måste vara brett och festlig. Sten kommer inte överflödig, uttrycks smidda och raffinerade träelement med tråd gjord av laser. Det måste intensifieras podium och ståndare i form av en kon.

Lika populär lantlig stil och klassiskt. För land natur enkelhet och naturlighet, men har en universell klassiska åldern elegant form, med ett litet antal dekoration, carving, virvlar och mönster. Konstruktioner i trä har ofta ljusa och mörka färger, klassiska gamma. Trappor kan vara omgiven av blommor och andra tillbehör, som ingår i den här stilen.

Göra trappor: 10 tips

Designers har några tips för en väl utformad entrétrappa.


Trappa till andra våningen bör väljas så att det kompletterar perfekt inredningen i rummet där den är installeradTrappa till andra våningen bör väljas så att det kompletterar perfekt inredningen i rummet där den är installerad

Till exempel:

 1. Att trappa design var inte bara lockande, men också säkert, bör du ta en stark byggmaterial lämpar sig väl trä, rostfritt stål, härdat glas och andra.
 2. Alla detaljer i trappor bör vara i samma stil.
 3. Steg från botten och toppen av trappan måste titta på ytterdörren.
 4. Klättra och ner för trapporna ska vara bekväm, så alltför smart och cool design är inte värt att göra.
 5. 15 cm höjd 30 cm djup optimala varianten.
 6. Metall + Trä är den starkaste kombinationen.
 7. Över huvudet bör vara minst 2 meter.
 8. Belysning bör vara tillräcklig.
 9. Trappor ska vara självstyrande, bör det vara praktiskt, gå upp för att gå till balkongen och titta territoriet, garage, landskapsplanering, eller skönheten i den älskade kroppen av maskinen.
 10. Trappan i hallen måste estetiskt inredda. Det kan vara tvåfärgad, med draperi tyg. Bra på väggen pokleit elegant neutral tapet, från den svarta bör överges.

Bättre att lämna kreativa lösningar för våghalsiga. Design stege i det inre, i synnerhet, bör vara bekväm och väl kompletterar din heminredning.

Spektakulära trappor väggdekor

Förutom utformningen av trappan, är det viktigt att dra en vägg, som är i närheten. Dekorera väggen kan vara annorlunda, att det viktigaste respektera stil och överdriv inte med dekorativa element.

Trevlig och snygg utrymmena kommer att kombinera mörka trappor och vit väggTrevlig och snygg utrymmena kommer att kombinera mörka trappor och vit vägg

Designers rekommenderas att använda som bakgrund:

 • tapeter;
 • Dekorativa gips;
 • Måla, etc ..

På väggen kan du placera, vackra mosaiker, kan en del av de ursprungliga keramiska plattor och göra konstgjord sten läggning. En intressant och kostnadseffektiv lösning - vinyl klistermärken, är det på modet och original. På väggen kan du placera affischer, målningar, väggmålningar eller hänga fotoramar med bilder som skildras de lyckliga stunder i livet. Lyckligtvis, produktion av ursprungliga dekorativa element nu etablerat och ett enormt utbud av ämnen.

Modern trappa konstruktion (video)

En bra idé skulle dra på väggen kan orsaka en spektakulär mönster eller klistras tapeter. Design alternativen är många, men om det inte finns något förtroende för sina förmågor, är det bättre att vända sig till formgivare. Expertgruppen kommer att göra allt perfekt.

Design hall med trappa till andra våningen (inredning foto)

1slide14-18004228137111.15718591378237535541430669034intererlestnicyvchastnomdome2

Leave a Comment

Your email address will not be published.

11 + = 12

Adblock
detector