Modern Corridor: 3 design en belangrijk onderdeel van het interieur – nwhistorycourse.org

The BlogVaak, in een woonhuis hal atypische vorm die een speciale aanpak om zijn ontwerp vereistVaak, in een woonhuis hal atypische vorm die een speciale aanpak om het oformleniyuKoridor in appartementen en prive-woning vereist - de plaats waar de eerste val weg. Het is belangrijk om te proberen om het functionele, mooi en gezellig. corridors kunnen vaak vrij ongebruikelijk en ingewikkelde vorm, dus het is moeilijk om na te denken over het creëren van een echt mooi en functioneel interieur.


Het stijlvolle design van de gangen en in het appartement

Voordat u verder gaat met de afwerking, moet u goed te overwegen het interieur. Bovendien, bij het kiezen van de meest geschikte ontwerp van het interieur gangen moeten zeker rekening worden gehouden met het doel van de kamer. Met de hulp van verschillende soorten methoden kan de kamer een trendy, stijlvolle en relevant te maken. Voor velen hal is het uiterst functionele gebieden, dus het ontwerp, maar weinig mensen een bijzonder belang. Hoewel dit niet corrigeren, omdat de gang is zeer belangrijk om de algemene perceptie van het hele appartement.

Het is wenselijk dat de kleuren van de hal, gang en andere kamers in dezelfde stijl vyderzhennaHet is wenselijk dat de kleuren van de hal, gang en andere kamers in dezelfde stijl vyderzhenna

De gangen kan zeer verschillende vormen hebben, in het bijzonder, ze zijn:

 • rechthoekig;
 • square;
 • smal;
 • Corner.

Corridor stijlvol en uniek te kijken, is het noodzakelijk creatief in het ontwerp van deze kamer te zijn. Het is wenselijk dat de hal in dezelfde stilistische beslissing met de rest van de kamer was voltooid, want alleen in dit geval zal het harmonieus worden waargenomen. De doorgangen tussen de kamers zijn gemaakt interessant en origineel behang met een mooie grote patroon, stijlvol design van de muren, schilderijen en kleine meubels. Om de hal verbinden met de rest van de kamer, moet u de gang decoratief element, dat in zijn kleur hetzelfde zal zijn, evenals een aantal elementen van de kamer binnen. Zo zal het ontwerp van het interieur ruimten worden volgehouden in een uniforme stijl.


Belangrijk! Bij de keuze van afwerkingsmaterialen en de stijl van de inrichting van de hal, is het noodzakelijk om rekening te houden met de algemene stilistische beslissing van het gehele appartement.

Afwerkingsmaterialen voor het ontwerp van een eenvoudig ontwerp corridor

Modieus en origineel ontwerp oplossingen kunnen worden aangebracht op de opstelling van het interieur in de gang.

In eerste instantie moet u de afwerkingsmaterialen voor het ontwerp te kiezen:

 • wanden;
 • plafond;
 • Paul.

Juist gekozen materialen maken het mogelijk visueel te vergroten de ruimte van een kleine halJuist gekozen materialen maken het mogelijk visueel te vergroten de ruimte van een kleine halIn eerste instantie moet je aandacht besteden aan de decoratie van de muren en de vloer in de gang. Dit moet worden gedaan omdat de gang is vaak vrij klein en alleen goed gekozen afwerking materialen zullen visueel helpen de ruimte van de kamer uit te breiden. Om de ruimte corridor visueel uit te breiden, moet worden gebruikt voor de afwerking verf of behang lichte tinten. De achtergrond kan horizontale verscheidene verlengde patroon zijn.

Bijzondere aandacht dient te worden gekozen vloerbedekking. Zij moeten bestand zijn tegen vocht en gemakkelijk te reinigen, zoals in de hal meeste verontreinigingen. De ideale uitvoering zal tegel die van een kleur met de muren zullen zijn. U kunt de bouwmaterialen een paar tinten donkerder. U kunt plakken over de muur foto behang met het beeld van verschillende dieren, mooie natuur en het stedelijke landschap. Fotobehang wordt het best gebruikt om slechts een muur te voltrekken, want anders zal het interieur corridor vrij zwaar zijn.

Omdat de afwerkingsmaterialen voor het plafond, kunt u glanzende stretchstof, die meer visueel zal de ruimte uit te breiden. Daarnaast kunt u gebruik maken van gipsplaten, waarmee u kunt ongelooflijke ontwerpen.

Zo kunt u zorgen voor een vrij eenvoudig, maar tegelijkertijd zeer stijlvol interieur gang. Bijna elke ontwerper de voorkeur aan de meest eenvoudige varianten decoratie gang gebruiken.

Wat meubels te kiezen wanneer het ontwerp van de corridor in het huis en appartement

Originele echte projecten gang interieur ontwerp tot een geheel niet moeilijk te maken.

Belangrijker kies verstandig:

 • Afwerkingsmaterialen;
 • verlichting;
 • Furniture.

Goed gekozen garderobe zal de hal te versierenGoed gekozen garderobe zal de hal te versieren

Een uitstekende oplossing voor de gang zal een functionele en ruime kast, die niet alleen de fundamentele functie vervullen, maar ook dienen als een extra decoratie worden. Dergelijke meubels als een kast in de hal zal helpen te verbergen voor nieuwsgierige ogen kleding, schoenen en accessoires. Om de ruimte visueel uit te breiden, kunt u kast installeren met gespiegelde deur.


Als de gang is te klein of smal, en er is geen manier om de kast te zetten, kunt u de modulaire planken die er zeer stijlvol en zijn functioneel gebruiken. In de hal, zoals meubels, dan kunt u een poef, smalle tafels en commodes en vele andere interieur items te gebruiken. Zeer stijlvol zal mooi beeld dat u de muren kunt versieren kijken.

Hoe maak je een corridor ontwerp uit te voeren in uw eigen appartement: zoning

Het maakt niet uit wat voor soort woning studio, een slaapkamer of twee-slaapkamer appartement in renovatie in de gang, de afwerking is noodzakelijk om competent uit te voeren, maar ook op te halen de meubels en verlichting. Om een ​​smal en langwerpig gang visueel kleiner te maken en geef het een bepaalde stijl, is het noodzakelijk om competent uit te voeren zonering van de kamer en pak de verlichting.

Een goede zonering hal zal de ruimte een bepaalde stijl te gevenEen goede zonering hal zal de ruimte een bepaalde stijl te geven

Het visuele effect bereikt door middel van verschillende stijlmiddelen, te weten:


 • Verschillen van het plafond;
 • Het toepassen van verschillende in textuur afwerking muur;
 • Het uitvoeren van bogen;
 • De juiste selectie en rangschikking van de verlichting apparaten.

Visueel uitbreiden van de ruimte en de zone gang muurblakers te worden tegenover elkaar. Deze techniek zal helpen om de afstand van de vloer visueel te vergroten tot aan het plafond en de muur om de ruimte uit te breiden. De belangrijkste bron van verlichting wordt het best gebruikt met de gloeilamp, die zo dicht mogelijk bij natuurlijk licht.

Als een extra bron van licht lampen met directionele licht moet gebruiken. Deze lichten worden gebruikt om de afzonderlijke objecten van het inwendige verlichten, evenals een deel van de wand. Het beste is om de spiegel tussen de lampen te positioneren.

Dergelijke zonering technieken zijn niet alleen ideaal voor de zaal in het huis, maar ook voor de kantoorruimte.

Ontwerp gangen gangen, afhankelijk van de stilistische richting

Ontwerp gangen kan heel stijlvol en origineel zijn, het belangrijkste is vakkundig benaderen om het ontwerp van de gang ruimte.

Bij het kiezen van de meest geschikte stilistische oplossingen in het ontwerp van de gang, is het noodzakelijk om aandacht te besteden aan dergelijke stijlen zoals:

 • Classic;
 • minimalisme;
 • Hi-tech.

In de hal in de stijl van hi-tech verheugd over de aanwezigheid van monochrome affiches op de murenIn de hal in de stijl van hi-tech verheugd over de aanwezigheid van monochrome affiches op de muren

Om de gang was een stijlvol en harmonieus, moet u de juiste kiest de kleur en stilistische Decision Room. Klassiek ontwerp van het interieur luxe en suggereert de aanwezigheid van een groot aantal elementen van hout gemaakt. Bij het maken van een gang in een klassieke stijl, moet het onderste deel van de muren zijn versierd met houten lambrisering, en het bovenste deel van de loting betere foto's.

Intelligente klassieke impliceert de aanwezigheid van de gang groot aantal planken en rekken. Dit interieur kiezen voor zichzelf vooral mensen van creatieve beroepen en intellectuele arbeid.

Als de hal is gemaakt in de stijl van hi-tech, in dit interieur is het beste om een ​​groot aantal prachtige foto's en affiches, gemaakt in zwart-wit te regelen. Bovendien moeten alle bouwmaterialen worden uitgevoerd in een eenvoudige stijl. Er dient een groot aantal decoratieve elementen voorkomen, zoals hiervoor interieur heeft een zekere strengheid.

Corridor Design: 15 Ideas (video)

Nu heel populair zijn vinyl stickers die perfect volledig passen in elk interieur, en het zal een decoratie worden. corridor design - kan een uitdaging zijn, dus je moet een intelligente aanpak van de kwestie, rekening houdend met alle nuances perfect.

Corridor Design (Interior foto's)

1819925131411202310

Leave a Comment

Your email address will not be published.

63 − 59 =

Adblock
detector