The BlogWallpaper voor het schilderen op het plafond is goed dat op enig moment de saaie kleur kan worden opgewaardeerd zonder veel moeiteWallpaper voor het schilderen op het plafond is goed dat op enig moment de saaie kleur kan zonder enige trudnosteyOchen vaak de basis van het plafond materiaal worden bijgewerkt, de voorkeur wordt gegeven gewoon behang. Vanwege hun structuur kunnen de gewenste structuurpatroon bereiken. Alleen van toepassing behang op het plafond - de helft van het werk te doen, en hen te bellen, kan je eindigen met een prachtige en interessante aanvulling op het interieur. Een dergelijke afwerking zal heel lang duren, omdat het noodzakelijk is, kan het plafond worden vernieuwd en moedig opnieuw te kleuren met de minimale financiële kosten en kostbare tijd.


Wallpaper voor het plafond voor het schilderen: types en eigenschappen

Niet alle van het behang, kan het plafond behang worden gebruikt voor het schilderen. Dergelijke speciale wallpaper moeten aan bepaalde eisen voldoen en bepaalde eigenschappen bezitten.

Wallpaper voor het plafond voor het schilderen zou moeten zijn:

 • duurzaam;
 • Met diep reliëf patronen;
 • Waterbestendig;
 • UV-bestendigheid;
 • Bestemd voor herhaalde schilderwerk.

Overschilderbaar behang gemaakt niet alleen wit, althans - met een lichtblauwe, ze hebben een bleke kleur in verschillende variantenOverschilderbaar behang gemaakt niet alleen wit, althans - met een lichtblauwe, ze hebben een bleke kleur in verschillende varianten

In reliëf patroon is heel helder en diep. Voor de vervaardiging van behangmateriaal worden onderverdeeld in typen.


Soorten behang voor de schilderkunst

 • Paper. Plakken plafond behang papier doet in feite niet anders dan de gebruikelijke manier van lijmen voor ons heeft. Afgemeten strook behang ingesmeerd met een speciale lijm, verschillende keren gevouwen en gedurende 10 minuten op het oppervlak. Papier behang vaker voor, relatief dun en daardoor relatief goedkoop.
 • Glasvezel. Dergelijke wand is gemaakt van glasvezels. De draden zijn gelegd bovenop het basispapier. Het resultaat is een decoratief materiaal met een mooi sieraad. Glasvezel is zeer sterk, in tegenstelling tot andere soorten, de zorg voor hen heel gemakkelijk. Lijm ze aan het plafond van de kelder. Het enige nadeel is de hoge kosten van het materiaal dat in de toekomst, zijn ze zeer moeilijk te verwijderen van het oppervlak.
 • Vlies. Dit soort behang, overweeg dan onder een apart onderwerp.

Voor de vervaardiging van deze soorten behang gebruikte een ander materiaal, ze zijn volledig verschillend. Het enige wat hen verenigt - de afspraak.

Verf het behang moet pas na de laatste droging lijm, en zelfs beter om te wachten op 3-4 dagenVerf het behang moet pas na de laatste droging lijm, en zelfs beter om te wachten op 3-4 dagen

Een dergelijke rollen van verschillende breedte - 0,53; 0,75 en 1,06 meter. Hun lengte van 17 en 25 meter. Minder vaak voorkomende zijn rollen van 100 meter en meer, worden deze wallpapers gebruikt voor kantoren en industriële gebouwen. Elke dergelijke uitvoeringsvorm is gunstig, gebaseerd op de kenmerken van de omvang plafond. Een groter gebied is het beter om een ​​breed wallpaper te kiezen, is het makkelijker, goedkoper en sneller dan lijmen.Vliesbehang voor het schilderen op het plafond: ja of nee

Non-woven drager is gemaakt van massief geëxtrudeerde vezel segmenten. Afgewerkte weefsel bedekt schuim vinyl behulp van een sjabloon. Het resultaat is een non-woven behang met een bodem en met een reliëfpatroon.

De voordelen van vliesbehang voor het schilderen:

 • Tijdens het plakken niet verkreukelen en niet uitgerekt.
 • Gladde randen.
 • Verberg scheuren op het plafond en niet om hen te blijven af ​​te wijken.
 • Niet verdwijnen.
 • Zeer dichte en sterk.

Ondanks de vele voordelen van vliesbehang, is het belangrijk om te weten dat hun oppervlak is vrij zacht en gemakkelijk pakt zelfs een vingernagel. Daarom, na het drogen, het hele plafond mag niet het schilderij vertragen. De verflaag verder duurzaam en beschermlaag.

Bij het plakken van het plafond Non-woven behang om te schilderen, is het belangrijk om precies te zijn in plaats van de verbindingenBij het plakken van het plafond Non-woven behang om te schilderen, is het belangrijk om precies te zijn in plaats van de verbindingen

Vliesbehang lijm is eenvoudig. Lijm gelijkmatig bedekte oppervlak, niet canvas. Daaropvolgende strips strikt toegepast in het gewricht. Plat het behang van midden naar de randen met een rubberrol of rubberen spatel. De strook van de gewenste lengte kan worden gedoseerd en voorbereid, of direct gesneden in het proces van lijmen. In dit geval, een assistent nodig.

Het label lijm uit de voegen is het raadzaam om onmiddellijk te verwijderen met een spons of spatel.

Het reliëfpatroon op het behang fabrikanten vlies aangebracht zodat er minder afval. Dankzij deze nuance vechten voor het schilderen hebben uitstekende reviews van consumenten.

Kan ik hang behang in de watergedragen verf op het plafond

Behanglijm op de latex verf op het plafond is mogelijk onder bepaalde momenten.


Eerst moet u:

 • Zorg ervoor dat het de "vodoemulsionkoy" bedekt plafond. Het volstaat om een ​​laagje verwijderen met een spatel karton. Als dit gedeelte als de vulstof wordt verwijderd, of gewoon uiteenvalt in zijn handen, daarna met absolute zekerheid - is "vodoemulsionku". Maar dit betekent niet dat zodra het nodig is om behangen starten.
 • Zorg ervoor dat de verf bij uitstek wordt toegepast op het plafond.
 • Twijfelachtige sites omgaan met grote schuurpapier. Zo verwijderde de opgehoopte stof in de scheuren en de "zwakke" plaatsen het oppervlak.
 • Goed gevuld plafond.

Om de verschillende moeilijkheden tijdens het behangen, op voorhand, met een stofzuiger of een borstel te vermijden grondig te reinigen het gehele plafond van stofOm de verschillende moeilijkheden tijdens het behangen, op voorhand, met een stofzuiger of een borstel te vermijden grondig te reinigen het gehele plafond van stof

Natuurlijk, om de perfecte en schone oppervlakken te krijgen, zal rationeel latex verf volledig te verwijderen van het plafond tot de grond. Dit kan worden gedaan door het gebruik van warm water en een doek.

In het proces van het wassen vaak veranderen het water op een schone doek en goed naspoelen.

Besloten op dit proces, let op, het kost veel tijd. Het proces van het drogen van het plafond en een paar dagen duren, dus wees geduldig!


Hoe wallpaper toe te passen op het plafond voor het schilderen met zijn handen

Glue overschilderbaar behang is eenvoudig. Het belangrijkste is om de perfecte plafond voor te bereiden op dit proces. Na verwijdering van de vorige laag op het oppervlak, onregelmatigheden stripper en stof, verstopping scheuren vulmiddel gevaar verder tot de laatste stap van de bereiding - priming. Samenstellingen voor het vullen van een aantal oppervlakken, moet de voorkeur worden gegeven aan die kennelijk zwammen en schimmels te elimineren. Breng de primer aan het plafond met een rol of borstel in verschillende lagen. Elke laag wordt aangebracht nadat de vorige drogen!

Na al het voorbereidende werk oppervlak, kunt u beginnen met het behang.

Je hebt nodig:

 • scharen;
 • potlood;
 • Behanglijm;
 • Roller of rubberen spatel om het behang glad;
 • meter;
 • Overbodig "paar handen".

Besteed aandacht aan luchtbellen onder het zeil, het niveau strook behang zo spoedig mogelijk, in de tijd om zich te ontdoen van hen te krijgenBesteed aandacht aan luchtbellen onder het zeil, het niveau strook behang zo spoedig mogelijk, in de tijd om zich te ontdoen van hen te krijgen

De eerste strook wordt gelijmd, de regel van het raam, en het volgende wordt toegepast next (butt). Dit wordt gedaan met het oog als opeens je nieuw bent in dit proces, en bedekken de volgende band om een ​​beetje "overlap" te krijgen - het was visueel onmerkbaar.

Zoals behanglijm voor het schilderen op het plafond (video)

Overschilderbaar behang - een zeer interessante en eenvoudige decoratie materiaal voor het plafond. Een dergelijk materiaal heeft vele voordelen en een relatief lage prijs. Zonder dat de basis van het plafond, was het mogelijk om hem een ​​nieuw "leven" en het gebruik van verschillende kleurenschema's aan het ontwerp van de kamer te veranderen te geven. Het zijn deze wallpapers kan een enorme selectie van patronen bogen voor ieder wat wils. Belangrijker nog, misschien, het verschil tussen hen, zodat lijm behang is heel goed mogelijk op hun eigen, zonder de hulp van experts, die uw budget zal redden!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

51 − = 41