Modern behang in de slaapkamer: 33 ontwerpbeelden 2017 – nwhistorycourse.org

The BlogHet kiezen van behang voor de slaapkamer, moet u overwegen niet alleen de schoonheid en de gunst van de figuur, maar ook aandacht besteden aan de technische kenmerken van de coatingHet kiezen van behang voor de slaapkamer, moet het rekening houden met niet alleen de schoonheid en elegantie van de tekening, maar ook aandacht besteden aan de specificaties pokrytiyaObustroystvo slaapkamers - een van de meest plezierige proces van de reparatie. Deze kamer is niet gericht zoveel aandacht als, bijvoorbeeld, naar de woonkamer. Het is niet een praktische, de keuze van behang in de keuken nodig. Het interieur zal een speciale intieme sfeer te creëren in een passende stijl voor je. En het behang - de belangrijkste fase van de reparatie.


Modern behang voor de slaapkamer, die ze

Indien dat eerder was er niet veel keuze, die behang pokleit, en velen hadden zich om een ​​beeld van de ruimte te creëren als gevolg van originele ideeën - gecombineerde behang, geaccentueerd muren, die gewoon niet komen. Vandaag de dag, het probleem is het tegenovergestelde - zoveel wallpapers beschikbaar zijn, is het moeilijk om te kiezen.

Verwierf de catalogus, bekijk de nieuwe collectie, en mensen nog steeds soms moeilijk om te kiezen. Ze schonk het leven aan een breed scala van verzet, bijna geen noodzaak om uitvinden - maar kies een van lijm. Een ander probleem van de keuze - de financiële kant. Niet iedereen accepteert het feit dat het goed zijn duur behang. Vind interessante, modern, misschien, designer behang, voor weinig geld zal niet werken. Maar als deze problemen worden opgelost, het is slechts de keuze.

Een van de onderscheidende kenmerken van de moderne behang - een overvloed aan planten ornamentenEen van de onderscheidende kenmerken van de moderne behang - een overvloed aan planten ornamenten

Trends in modern design wallpaper:


 • Wit, zwart en grijs kleur - de belangrijkste in het kleurenpalet van het jaar;
 • Natuurlijke motieven - de belangrijkste interieur accent dat wordt beïnvloed, en in het ontwerp van de muren, het was populair in de collecties van 2016 in 2017, maar vandaag de dag populairder dan ooit;
 • Style "antieke" is ook relevant - maar niet alle varianten moeten worden overgedragen aan een gewone kleine slaapkamer;
 • Contrasterende wallpaper te populair, alleen te nemen felle kleuren zijn niet de beste optie voor de slaapkamer.

Nou ja, kan niet weg van de florale motieven te krijgen, vooral als je dicht bij de stijl van de Provence, vintage stijl en land.

Trendy in 2017 (foto slaapkamer): dierlijke en plantaardige motieven

Het verfraaien van de woning met natuurlijke motieven - is iets dat uit de mode raakt ooit. Wallpapers kan worden met heldere ornamenten van exotische planten - en dit is ook een zeer interessante optie voor de slaapkamer. Ze creëren een kamer sfeer van het bos of de tropen, een beetje mysterieus, en heel gezellig voor een rustige kamer.

Wat te vermijden - want het is een zeer fijne, gedetailleerde patronen. Dit ontwerp is stimulerend, en de sfeer in de slaapkamer moet ontspannen zijn.

Als de eigenaar - een volgeling van de mode trends, de beste oplossing voor de decoratie van de muren in de slaapkamer zal een keuze van de wallpapers met natuurlijke motieven hebbenAls de eigenaar - een volgeling van de mode trends, de beste oplossing voor de decoratie van de muren in de slaapkamer zal een keuze van de wallpapers met natuurlijke motieven hebbenDe kleuren kunnen donker zijn, bijvoorbeeld, weelderige groen, een beetje met het vertrek van bruin. Print - Fern. De kamer is een beetje donker, maar de sfeer is aangenaam, licht, bevorderlijk voor rust zijn.

Metallic effect in het behang voor de slaapkamer: Photo-2017 moderne ideeën

Deze wallpaper glans en shimmer, maar het is niet verbonden met de stijlen van techno en high-tech, maar eerder met de slaapkamer modernistische of retro stijl.

In aanwezigheid van een metaal achtergrond patroon van koper, goud, zilver, platina. Ze zijn ideaal voor het creëren van een diepte-effect in de kamer. En op hetzelfde moment je een luxe kamer, lieve, als zodanig een bijdrage leveren aan deze wallpaper.

Behang met metallic effect voorzichtig reflecteren het licht, waardoor de slaapkamer meer romantisch. En om een ​​mysterie, die inherent is aan een dergelijke intieme setting te creëren, passen ze perfect.

Behang in de slaapkamer combo, 2017, foto: wat is in de mode

Zelfs in een kleine slaapkamer kan zijn pokleit behang is zeer interessant - en een gecombineerde methode zal ook helpen.

Wallpapers metallic kleuren in het interieur van de slaapkamer kijken altijd zeer stijlvol en zelfvoorzieningWallpapers metallic kleuren in het interieur van de slaapkamer kijken altijd zeer stijlvol en zelfvoorziening

 Hoe modieuze pokleit behang in de slaapkamer 2017? Overweeg sommige moderne ideeën.

Thematische manier om

Iets, een idee van wat je als basis te nemen. Bijvoorbeeld, lelie bloem. U kunt dit doen - om te plakken over de twee tegenover elkaar liggende wanden van behang met een enkele druk, maar verschillende kleuren. Bijvoorbeeld, pistache en groen. Maar ook andere muren okleyte strepen afwisselend, monophonic - pistache, groen, enz.


Stencil en aangrenzende kleuren

Het is ook heel modern - bijvoorbeeld één wand is paars en de andere bleke-lila. Op de paarse muur een stencil past u om te schilderen over zijn vloeibaar behang licht lila tint, en op een andere muur integendeel, paars behang.

Lijm een ​​wand

Bijvoorbeeld, drie wanden u trimmen sierpleister, en de centrale muur behangen. Bovendien is niet noodzakelijkerwijze het gehele wand, en slechts het centrum.

De combinatie van zwarte en witte strepen op het behang in de Scandinavische stijl zal creëren in de slaapkamer van een echte aristocratische sfeerDe combinatie van zwarte en witte strepen op het behang in de Scandinavische stijl zal creëren in de slaapkamer van een echte aristocratische sfeer

Geen verboden een andere ideeën - de meest voordelige opties komen rechtstreeks in het proces.

Behang in de Scandinavische stijl voor de slaapkamer 2017

Traditioneel, Scandinavische stijl kleuren zijn wit en grijs. Maar het is geen individuele landbouwers, heldere kleuren gedoseerd gevonden in het interieur.


Volgende behang zal in de stijl van scandium 2017 aanvaardbaar zijn:

 • Wallpaper lichte kleuren - het werkt op de uitbreiding van de ruimte, het voegt ook licht in het interieur. Een goede oplossing voor een donkere slaapkamer. Indien de partij noorden, de bomen verduisteren het raam, natuurlijk comfort is juist aan het licht wallpaper te zoeken.
 • Behang in de minimalistische stijl. Dit betekent dat grote en opvallende patronen op het behang van deze niet zal worden. En de kleuren moet harmonieus mogelijk te combineren, zonder scherpe overgangen.
 • Behang met een imitatie van natuurlijke materialen. Steen, hout, baksteen, stucwerk - dit alles kan worden verslagen in het behang, en dus als je gebruik maakt van een modern wallpaper niet goedkoop en niet overtuigend uitzien.

En een ander belangrijk punt - het behang in de Scandinavische stijl interieur is niet een veelvoud ervan. Als het beeld - dan een als plank - het is ook een.

Het rustieke interieur: behang in de slaapkamer in landelijke stijl 2017

Een specifiek kenmerk van landelijke stijl is het gebruik van een aantal moderne details die niet zal interfereren met de harmonieuze perceptie van het interieur.

Behang in de stijl van het land - een eenvoudige en betaalbare optie in de slaapkamer muur ontwerpBehang in de stijl van het land - een eenvoudige en betaalbare optie in de slaapkamer muur ontwerp

Behang in de stijl van het land, kunt u kiezen uit de volgende:

 • De felgekleurde warme kleuren die bijdragen aan comfort en rust in het huis;
 • Behang in de kooi rustige kleuren;
 • Behang in verticale strepen, zonder opvallende contrasten;
 • Patterned wallpaper met natuurlijke motieven;
 • Behang met een imitatie van oud pleister;
 • Wallpaper hout, steen of baksteen.

Het is mogelijk om wallpapers te gebruiken met natuurlijke scènes, of u kunt gewoon de opties te kiezen gesuggereerd te combineren.

Behang in de stijl Chebbi-chic slaapkamer 2017

Tenderness Shabby-chic stijl zorgt ervoor dat zijn populariteit was in de slaapkamer regeling. Gebruik sweet pastelkleurenkleuren - roze, room, bleke paars, lavendel, linnen, ivoor.

Voor de muren zal goed zijn de volgende ideeën:

 • Wallpapers neutrale tinten met textuur die het stucwerk of losse verf nabootst;
 • Behang voor textiel met bloemmotieven, verschillende posies, vogeltjes, engelen, behang prints met kant;
 • Faded behang in een brede band of een cel.

Wallpaper Shabby-chic stijl te creëren de juiste sfeer in de slaapkamer ongeacht het weer of de vluchtige dromenWallpaper Shabby-chic stijl te creëren de juiste sfeer in de slaapkamer ongeacht het weer of de vluchtige dromen

Wallpaper neemt niet weg van de kleur en accent meubilair. Het is gewoon een achtergrond, het creëren van een sfeer van privacy, tederheid, ontspanning.

de regel-tips: Hoe wordt het behang in de slaapkamer kiezen

Nou, in de voltooiing van een aantal accurate tips die uw keuze kunnen coördineren.

10 tips voor het kiezen van een wallpaper voor de slaapkamer:

 1. Color - mals, neutrale pastel kleuren. Hun belangrijkste actie - rustgevende, ontspannen. Wallpapers niet krachtig en indrukwekkend te hebben. Zelfs de patroon, het was niet wat een rustige achtergrond zou zijn, het zou terugzien, en middelgrote.
 2. Papieren behang zijn milieuvriendelijk, de kosten is niet duur, maar helaas, snel vervagen. En zelfs een speciaal zonnebrandmiddel coating slechts kortstondig verhoogt hun levensduur.
 3. Vinyl behang in de slaapkamer kan worden gereinigd en zelfs gewassen, maar ze kunnen niet voldoende onschadelijk zijn voor de ruimte waar u ontspannen, te recupereren.
 4. Vliesbehang is ook niet volkomen ongevaarlijk. Maar ze zijn goed omdat ze vaak kan worden overgeschilderd.
 5. Natuurlijke behang passen in een eco-slaapkamer. Ze kunnen worden gemaakt van bamboe, katoen, jute, sisal, riet. Materialen, speciaal verwerkt en aangebracht op papier.
 6. Liquid wallpaper - een zeer goede optie voor de slaapkamers, ze zijn goedkoop kost je, en dit ontwerp is origineel.
 7. Als je niet gelooft dat de slaapkamer licht, low-key moet zijn, kunt u een donker kleurenpalet, en licht te gebruiken. Maar met veel zorg houding ten opzichte van oranje en rood. Ze worden gekenmerkt door een sterk afrodisiacum effect, dat wil zeggen, de slaap is moeilijk in dergelijke omstandigheden.
 8. Als u het behang te combineren, het hoogtepunt is het contrast en de harmonie in print, de kleuren keuze voor één kleur.
 9. Textuur kan visueel enigszins verminderen van de slaapkamer, maar het zal meer comfortabel.
 10. Het belangrijkste punt - de stilistische eenheid. Meubels met elementen van het paleis en overvloedige decor, eenvoudig en minimalistische wallpaper, uiteraard, geen vrienden te maken.

Behang in de slaapkamer: modetrends 2017 (video)

Behang in de slaapkamer - het is nog belangrijker dan de meubels, omdat ze zorgen voor een algemene achtergrond waartegen zelfs de relatief bescheiden meubilair kan kijken meer interessant. Geleid door hun eigen voorkeuren, hun visie op een knusse slaapkamer, en dan later op de trend van het jaar.

Heb een mooie keuze!

Werkelijke behang voor de slaapkamer in 2017. (foto)

5-min11copylarge18 min16-407superieure391920991011195615spalnya2

Leave a Comment

Your email address will not be published.

1 + 7 =

Adblock
detector