Modern bars in plaats van muren in het interieur van de woonkamer: 4 voordelen – nwhistorycourse.org

The BlogBar rekken voegen functionele gebiedenBars toevoegen kamer funktsionalnostiBarnye racks - genoeg stijlvol en verfijnd attributen die ontwerpers in toenemende mate worden gebruikt in het ontwerp van de woonkamer. Dit meubel wordt gekenmerkt door het feit dat het helpt om de ruimte meer functioneel te maken, waardoor de kamer meer stijlvolle, past perfect in absoluut elk interieur. In het moderne interieur kan perfect worden gepositioneerd op een stilistische beslissing van de bar. Echter, als een grote familie in het appartement wonen, dan geven de tafel is nog steeds niet wenselijk.


Stijlvolle partitie met een bar in de woonkamer

Traditioneel staan ​​in het interieur van het appartement is een vrij hoog aanrecht aangevuld Barney consoles. De hele constructie verder krukken met comfortabele voetsteunen of originele hoge stoelen. Afmetingen van de balk gebruikt zal grotendeels afhangen van de hoogte en breedte van de kamer. De woonkamer wordt beschouwd als de meest ideale plek om een ​​stijlvolle functioneel bar te vinden zijn. woonkamer ontwerp, gemaakt met een bar kenmerkende comfort en functionaliteit. Dit ontwerp kan dienen als een eettafel, bar hoek of een plek om met vrienden, en spetterende feesten.

Bar tafel - een goede oplossing voor de woonkamer en de keuken te scheidenBar tafel - een goede oplossing voor de woonkamer en de keuken te scheiden

De bar heeft veel meer voordelen in vergelijking met conventionele eettafels, aangezien een dergelijke structuur:

 • Compact formaat;
 • Achter de toonbank, kunt u veel bezoekers te regelen;
 • Is bijzonder eenvoudig portie;
 • Het geeft de kamer een sfeer van originaliteit en een bijzondere sfeer.

Met behulp van dit stuk van het meubilair in het interieur van moderne woonkamer van een eigen huis of appartement, kunt u een realiteit van alle van de meest originele en gedurfde ontwerp beslissingen te nemen.

Om de individuele functionele gebieden te maken, kunt u een bar met tafels en een aparte keuken eiland met een eethoek te maken. Dit meubel is visueel scheiden van de keuken van de woonkamer, en de vrouw zal meer ruimte krijgen om hun culinaire talenten te zetten. Bar, die dient voor het eten plek - perfect voor diegenen die de elegante eenvoud en dynamiek te waarderen. Een dergelijke optie, ideaal voor het interieur van het appartement of het huis van een jong stel.


Wat is de bar in de woonkamer

Het studio-appartement is de ideale oplossing om te gebruiken in plaats afscherming van de bar, omdat het de verfijning zal benadrukken en originaliteit gecreëerd interieur. De kamer kan worden geheel van alle stilistische richting en de vorm van de staven.

Passende en harmonieus met bar in de kamer studioPassende en harmonieus met bar in de kamer studio

In het bijzonder, kunnen ze: • Bar, die helpt om de keuken en de woonkamer te delen;
 • Ontvangst, die de functie van de scheidingswand;
 • Een aparte eiland;
 • Een twee-level design.

Een bar, die kunnen worden gebruikt om de keuken en de woonkamer te delen is een vrij functioneel meubel en wordt het meest gebruikt tijdens het bestemmingsplan. Stand-eiland is perfect voor een grote en ruime woonkamer, want het ligt in het midden van de kamer en ziet eruit als een apart document complex. Bar teller, het uitvoeren van de partitie functie is ideaal voor kleine ruimtes, als het duurt nogal wat ruimte, maar het ziet er zeer stijlvol en elegant.

Duplexstructuren verschillen doordat zij een paar toppen, die zich boven elkaar bevatten. Dit kan een goede optie voor gezinnen met jonge kinderen.

Functionele bar in de woonkamer interieur

De moderne bar in het interieur van moderne woonkamer ziet er prima, en wordt gebruikt om extra ruimte te besparen. Het interieur van een moderne woonkamer, ze ziet er gewoon perfect, omdat het helpt om de verfijning van het interieur te benadrukken.

De keuze van het materiaal en de stijl ontwerp van de bar is zeer diversDe keuze van het materiaal en de stijl ontwerp van de bar is zeer divers

Barstand kunnen worden gemaakt van verschillende materialen, zoals met name:

 • Kunstmatige steen;
 • hout;
 • marmer;
 • glas;
 • Plastic.

Grote vraag naar toepassingen materiaal genaamd Corian, want het is veel moeilijker dan marmer, maar in het geval van beschadiging en krassen zeer makkelijk te schuren. Dit materiaal heeft geen giftige stoffen, is zeer aantrekkelijk in uiterlijk, maar ook flexibel genoeg om het aan een formulier zo volledig mogelijk aanrecht.

Voer de bar kan worden in elke stijl perfect, want het hangt allemaal af van de algemene stilistische Decision Room. Echter, de meest interessante en originele ziet eruit als een bar, gemaakt in een loft-stijl. Het past perfect, zelfs in een kleine grootte van de kamer, zal perfect gaan met moderne keukenapparatuur, evenals meer gemak het naast de bank kan worden geplaatst.

Belangrijk! Bij het installeren van de bar zal de installatie van extra lichtbronnen vereisen, aangezien het noodzakelijk is om gunstige omstandigheden in de keuken, eethoek en een lounge te creëren.

Hoe maak je een bar kast voor de woonkamer kiezen

Bij het kiezen van meubilair voor de woonkamer, de echte kenners van goede verzameling van drankjes en dure wijn meer dan eens dacht aan zijn plaats van opslag. In dit geval zou de ideale oplossing een mini bar kast zijn. Een kenmerk van dit meubel is dat het mogelijk is om de collectie drankjes op te slaan op de juiste temperatuur en in overeenstemming met alle vereiste voorwaarden.


Met de bar zal er goed uitzien bar kabinet van hetzelfde ontwerpMet de bar zal er goed uitzien bar kabinet van hetzelfde ontwerp

Bar kast kan een compleet andere stijl hebben, met name zoals:

 • classic;
 • Art Deco;
 • High-tech;
 • Modern en anderen.

Bar kasten in de uitvoering kan de romp en gebouwd zijn. Als gevolg van de grote diversiteit van de modellen volledig iedereen kan oppakken die optie, die ideaal is om hem voor alle behoeften en passen in het interieur woonkamer. Hull kasten kan worden beschouwd als een apart stuk van het meubilair. Ingebouwde bar kasten kan een toevoeging van een groter meubelstuk, in het bijzonder, zoals een kast, een muur, een hoekbank.

Praktische dressoir bar voor de woonkamer

Stijlvolle en originele borst-bar lounge met een toenemende vraag naar toepassingen per jaar, omdat het stelt u in staat om een ​​unieke creëren een unieke sfeer in het huis.


Borststang steeds populairder geworden element van het levenBorststang steeds populairder geworden element van het leven

Deze ladekast wordt gekenmerkt doordat er voorzien:

 • Houders voor brillen;
 • Cellen opslagflessen;
 • Special planken.

Tumba bar voor de opslag van de elite voor alcoholhoudende drank mag een amateur en professioneel. Professionele commodes voor opslag van alcoholhoudende dranken vormen een speciale versieren koelkasten. Ze helpen om wijn te bewaren in bijzondere omstandigheden, aangezien het noodzakelijk is om het gewenste vochtgehalte, temperatuur verschaffen, en aan ultraviolette straling te voorkomen.

Amateur dressoir bar heeft een speciale rol in het interieur van de woonkamer als een decoratief element. Deze kast heeft absoluut geen bijzondere voorwaarden op de gewenste temperatuur en de voorwaarden voor de opslag van alcoholhoudende dranken te handhaven.

Woonkamer met een bar, een tuinhuisje en het stadium (video)

De reguliere keuken-woonkamer, compleet met een bar, zal een echte decoratie perfect in elk huis zijn. Het is hier dat u interessante gerechten kunt bereiden, om te dineren met uw familie of om grappig te feesten te organiseren met vrienden.

Details: bars in het interieur van de woonkamer in plaats van het tussenschot (foto voorbeelden)

1287273031314204

Leave a Comment

Your email address will not be published.

13 + = 22

Adblock
detector