Mode detail: geweven spanplafond – nwhistorycourse.org

The BlogHet belangrijkste voordeel van een spanplafond mogelijk om een ​​perfect vlak oppervlak te verkrijgenHet belangrijkste voordeel van een spanplafond mogelijk het verkrijgen van een perfect vlakke plafonds poverhnostNatyazhnye lange bezette nis in het gebied van afwerking van het plafond. Dit succes is te danken aan het gemak van installatie en bediening, maar ook om de prijs van het web. Behalve van genoemde aantekening selectie breedte- en kleur en textuur, die kan worden uitgevoerd door het web. In de laatste is de moeite waard op zoek naar meer: ​​PVC film textuur kan heel plausibel imitatie van verschillende materialen tegen de laagste kosten te maken!


Hoe werkt het getextureerde plafond in het interieur

Om een ​​unieke stijl te creëren is het noodzakelijk om elk detail in het interieur lokalen te overwegen. Het plafond is niet in dit geval een uitzondering. Getextureerde plafonds kunnen uiteenlopende stilistische richtingen ondersteunen: vanaf minimalistische afgezwakte plafond ornament om art deco en boho met heldere gevormde oppervlakken op het plafond.

Systeemplafonds met een organisch patroon een aantal voordelen:

 • De verscheidenheid van keuze. Dit kan worden gesimuleerd weefselstructuur, slappe patronen en ontwerpen naar keuze of ornament in de vorm van de cel of cellen. In het algemeen is een plafond die doet denken aan complexe structurele behang, ziet er luxe en rijk.
 • Het ontwerpt en ornamenten aan het plafond is een klassieker onder de gestructureerde oppervlakken. Selectie van de tekeningen is zo breed dat perfect past u het patroon op het plafond om de fundamentele oplossing in het ontwerp van de kamer.
 • Het is ook belangrijk om op te merken van de hoge kwaliteit van deze plafonds. Vocht, lekkende plafond installatie van verlichtingsarmaturen - dit alles zal het plafondoppervlak verlaten zonder vervorming.

Het spanplafond decoratieve eigenschappen worden op de baan te verbeteren oppervlak een verscheidenheid aan patronen en ornamentenHet spanplafond decoratieve eigenschappen worden op de baan te verbeteren oppervlak een verscheidenheid aan patronen en ornamenten

Voor de sfeer van uw installatie zal een grote aanwinst getextureerde plafond. Overweeg deze optie als u wilt een comfortabele en mooie coating die zal obrschat aandacht te trekken, maken blagopiyatnuyu sfeer van luxe en comfort te krijgen.


Naast deze voordelen kunnen worden genoteerd als een vrijwel oneindige reeks kleuren. U kunt zadel een bescheiden pastel monochrome plafond, en kan verschillende kleuren te combineren in de patronen van het plafond coatings.

Wat zou de textuur van maxima

Reliëf plafond kan worden gemaakt van verschillende materialen, de breedte van de gesimuleerde oppervlakken indruk met zijn omvang: het systeemplafond kan marmer, textiel of hout lijken. In tegenstelling tot deze materialen, of PVC vinyl plafond veeleisend te installeren en te gebruiken, kunnen in bijna elke kamer worden geplaatst, en zorg wordt gereduceerd tot een zeldzame stof- en kleine vuildeeltjes.

Matt plafond - dit is de meest praktische versie van een spanning coating gebruikt in elke ruimteMatt plafond - dit is de meest praktische versie van een spanning coating gebruikt in elke ruimte

Een van de meest populaire spanplafonds texturen versie: 1. Matt textuur. Deze optie is een klassieker. Dit plafond zal niet veel aandacht trekken, maar het zal dienen als een goede aanvulling op de kamer design. Matt plafond kan zwart-wit zijn, en kan een verscheidenheid van kleuren te combineren, de vorming van een patroon.
 2. Satin is meer accent oppervlak. In tegenstelling tot de mat oppervlak is retro-reflecterende eigenschappen.
 3. Gloss is de meest svetoootrazhayuschim materiaal voor de spanplafond. De mogelijkheid om licht te reflecteren kan worden vergeleken met deze spiegel. Dit maximum is zeer heldere details in het interieur. Gloss is interessant om te combineren met ten minste accentual materialen voor het plafond.
 4. Erg origineel plafond textuur is metallic. Een dergelijke bekleding wordt op het ruimteplafond karakteristieke nauwkeurigheid en originaliteit bevestigd. De meeste organische textuur, zal dit eruit als in de stijl van het minimalisme, hi-tech, evenals in sommige takken van modern.
 5. Voor de slaapkamers en de kinderen is perfect zijdetextuur. Dit plafond kijkt teder, zijn genialiteit ingetogen en aangenaam. Spelen met kleuren, kunt u ofwel een romantisch of een lichte en luchtige sfeer in de kamer te creëren.
 6. Luxueus comfortabel en ziet er als het plafond met een fluwelen suède textuur.
 7. Marmeren textuur is opvallend in zijn natuurlijkheid. Deze stof ziet er zeer ongebruikelijk en zelfs exotisch. Geschikt voor grote hallen.
 8. Pearly glans parelmoer textuur verlaagde plafonds geven de ruimte een speciale tederheid. Heldere, sprankelende plafond visueel de ruimte uit te breiden.

Het creëert een uniek gevoel van een combinatie van een matte textuur aan een van reflecterende stoffen. Maak je eigen versie van een gecombineerde factuur aan originele en handige plafond krijgen, met nadruk op de individualiteit van uw ruimte.

Plafond: wit geweven doek

Speciale aandacht verdienen lichte stretch geweven plafonds. De witte kleur en de nuances - de meest voorkomende optie voor het kleurenschema van het plafond. Echter, het voegt textuur van originaliteit zelfs klassieke witte plafond.

Als gevolg van het effect van de spiegel vel, glossy plafond is ideaal voor kleine ruimtesAls gevolg van het effect van de spiegel vel, glossy plafond is ideaal voor kleine ruimtes

Om iets interessanter dan de klassieke witte matte plafond te doen, je passen bij de volgende opties voor het plafond licht:

 • classic mat plafond met een patroon of versiering;
 • klassieke, matte plafond met interessante verlichting vlekken, lichte lint, kroonluchters, enz. enz.;
 • glanzend wit plafond;
 • tweeledige gediversifieerd één dak;
 • lichtdoorlatend dak;
 • wit plafond met afdrukken van foto's.

Wees niet bang om te experimenteren met de textuur van het witte plafond. Wit - een klassieke kleur die bescheiden en organisch ziet er in verschillende varianten.

Hoe maak je een getextureerde plafond met zijn handen maken

Ondanks de schijnbare complexiteit, structuur plafond is niet zo moeilijk om te doen met de hand. Hiermee kunt u een bijzondere schoonheid structuurverf voor plafonds te creëren.

Werkwijzen voor het aanbrengen van de verf getextureerdeWerkwijzen voor het aanbrengen van de verf getextureerde

Niet elk oppervlak kan worden geschilderd als gestructureerde verven. Alleen doek steun aan een reliëf in het oppervlak van het plafond met zijn handen.

De getextureerde verf een specifieke structuur: het is zeer dicht, zodat aangebracht met een troffel.

Bij het gebruik van structuurverf, kunt u de volgende cijfers te maken:


 1. natuurlijke ruwheid gemaakt spatel;
 2. nalatigheid strook afgezet via sparse kam;
 3. verlichting van de harde onderlaag of sponzen;
 4. nette platte patronen, die worden gebruikt voor speciale artistieke reliëf rollen aan het plafond.

Een masterclass voor het aanbrengen van structuur verf (video)

Invoice - dit is een ongewone eigenschap voor een plafond. Daarom is de ideeën in verband met het geven van ongewone vormen plafondbekleding zal origineel en fris uitzien. Probeer niet om de samenstelling overbelasten en overeenkomen met heldere plafond decorelementen met interieur kamer.

Texture verlaagd plafond in het interieur (foto)

02-1000x560596d88531ead81f51bc38c21d3f54f827825 prachtige plafond-design-ideeën-1375 --- 375 --- 475 --- 680fe852b-e8c4-4f73-8700-1a74a41bbd71136be1e67

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 2 = 3

Adblock
detector