Möbler för vardagsrummet och hallen tre urvalsregel – nwhistorycourse.org

The BlogVardagsrum - i främsta rummet i lägenheten, så dess utformning bör ges maximal uppmärksamhetVardagsrum - i främsta rummet i lägenheten, så dess utformning bör ges maximal vnimaniyaPervoe intryck av värd status består av ett vardagsrum - rum, vars främsta funktion är att vila och mottagning. Vid bedömning av ägarna, kan företräde ges till estetisk skönhet av komponenterna i rummet eller möbler kan vara funktionella, ger komfort och bekvämlighet av hushållen och deras vänner. Dessutom bör ägarna göra ett val i vilken stil de vill se i ditt vardagsrum.


Att välja möbler för vardagsrummet och hallen

Möbler skall väljas baserat på vilken funktion är att utföra en levande. Om man planerar att anordna roliga sammankomster med vänner, skulle det bästa alternativet vara att utforma en minimalistisk stil. Grundtanken - att bibehålla komfort och utrymme för skojs skull och dans samtidigt. I detta fall räcker det att välja en soffa och skrivbord, samt att förbereda platsen för placering av utrustning.

Soffa är bäst att placera väggen och bordet mellan soffan och TV. Även för familjer med barn, kan du lägga till ett par fåtöljer och lägga mattan för spelen.

Om hushållen föredrar lugn och mysig semester med att titta på TV, välj sedan en mjuk set, vägg eller skåp, bord och andra tillbehör. Möbel plats i det klara framför TV: n.

Om du gillar utrymme och komfort, medan den för dekoration av vardagsrummet är perfekt för en minimalistisk stilOm du gillar utrymme och komfort, medan den för dekoration av vardagsrummet är perfekt för en minimalistisk stil

I mitten av rummet för att placera en TV eller ett bord, och på kanten för att sätta i soffan, alltså dela upp rummet i zoner. I det här fallet kommer att vara lika upptagen hela utrymmet i rummet framför allt hålla bara möbler som faktiskt kommer att användas. Annars kommer rummet vara alltför rörig.


När du väljer möbler för vardagsrummet måste vara uppmärksamma på kvaliteten på de material som den är tillverkad. Den starkaste materialet är trä, men det är den dyraste. Mycket oftare spånskivor, fiberskivor och andra träbaserade skivor. Deras fördel är att de inte är skadliga.

För att förhindra en snabb förorening klädsel behov av att välja syntetiska tyger. Naturmaterial är också populära bland konsumenterna, men det starkaste och dyraste klädsel är läder. Detta är särskilt viktigt för familjer som har ett hus finns det många barn.

Hall, vardagsrum med: Fördelar och nackdelar

Vid beslut att göra ändringar, måste ägaren av lokalerna förstå att det kommer att ge honom en massa problem. Först måste du planera allt mycket noga, och sedan få tillstånd i särskilda organ, och först därefter gå vidare till byggnadsverken. Ett viktigt krav: du kan städa upp någon vägg, utom en - bärare. För att avslöja det, titta bara på planen i huset.

Överväga fördelarna med en hallplanen: 1. Utbyggnaden av utrymme för ljusreduktion eller fullständig rivning av väggarna. Visuellt är rummet större än cirka en tredjedel av sin normala storlek.
 2. Rivning av väggar gör det enkelt att placera på sin plats i fall - fack. Och det är lönsamt två gånger. Å ena sidan är vi expanderar utrymmet är det å andra sidan möjligt att ta bort alla skor, väskor, ytterkläder i en snygg garderob.
 3. Den unika designen gör rummet intressant och smak värd.

Gips - det är ett bra sätt att beskriva det utrymme elegant vardagsrum och hallGips - det är ett bra sätt att beskriva det utrymme elegant vardagsrum och hall

Förutom allt detta kommer naturligt ljus från fönstret eliminera behovet av att slå på belysningen varje gång som i sin tur kommer att minska energikostnaderna.

Nackdelar med detta hotell:

 • Från korridoren kommer att överföras direkt till lera rum för att undvika detta är det rekommenderat att lägga en matta på tröskeln och problemet kommer att lösas.
 • Rum och kommer att dela på gatan en dörr, så inte utesluta passagen av kallt inne i hallen. Problemet kommer inte att vara så uppenbart om ingången är isolerad.
 • Ljud som kommer från dörren, kan vara en obehaglig överraskning för hushållet. Om grannarna är inte bullriga, då detta problem är löst.

Efter att ha vägt alla för-och nackdelar, vi dra slutsatsen att fördelarna med mer. Hall, öppen planlösning vardagsrum, att du känner dig bekväm och praktisk. En alternativ utformning av rummet är zonindelning. Det blir en visuell skillnad stor, rymliga rum, och bevarandet av komfort. Separera hallen från vardagsrummet zonindelning metod - mycket enkel.

Kombinerat interiör av ett vardagsrum med en hall i huset

mer fantasi, kan du visa i ett stort hus. Ganska populär lösning - kombinera en rymlig hall med ett vardagsrum. Det är särskilt fördelaktigt att alternativ kommer att granskas vid stugan - ett hus med en trappa som leder till andra våningen. Resultatet är ett slags lägenheter - studio, vilket överensstämde med principen om ett - det minsta antalet partitioner och den maximala enande av hela utrymmet. Att flytta från rum till rum kommer att vara smidig och graciös.

Snygg lösning på problemet med utrymme i huset - det är inte bara en kombination av entrén med ett vardagsrum, men också överföringen av köket till vardagsrummet. Det gör att du kan ta emot besökare utan att spendera tid på en lång och obekväma övergångar från vardagsrummet till köket. Köket är nära, och värdinnan är alltid i centrum för alla händelser och samtal.

För att göra inredningen i huset intressant och ovanligt, kan du genom att kombinera ett gästrum med en hall och ett kökFör att göra inredningen i huset intressant och ovanligt, kan du genom att kombinera ett gästrum med en hall och ett kök

I större bostäder zonindelning är ännu mer intressant än i små lägenheter. Hur kan uppnå effekten av inre enhet och markera entrén?


Det finns flera lösningar:

 1. Användningen av inredningen genom eller inte mycket höga murar är lämpligt i händelse av att efter rivningen av väggytan i rummet är ganska stor. Genom barriären kan vara en intressant designlösning design room. Det kan vara en hylla där det finns bilder, barn collage, bok eller andra tillbehör.
 2. Möblerade. Soffa, lägg i mitten, skåp eller matta också visuellt dela upp rummet gör det möjligt att området. Och varje zon markeras på värd begäran.
 3. Finish. Det kan vara olika typer av tapeter eller en annan golvbeläggning.

Byggt i hall, vardagsrum: vad man ska välja

Man beställer möbler måste stå klart att han vill se i sitt hus. För hjälp alltid komma med färdiga produktkataloger och konsult mästare. Men det är viktigt att ta hänsyn till andra faktorer som kan bidra till att göra rätt val och få inte bara ett vackert utseende, men också en kvalitet skåp.

Garderob i det angränsande vardagsrummet, bör korridoren inte bara komplettera den eleganta inredningen av lokalerna, men också att vara funktionell och praktiskGarderob i det angränsande vardagsrummet, bör korridoren inte bara komplettera den eleganta inredningen av lokalerna, men också att vara funktionell och praktisk

Tänk på de vanligaste:


 • Storleken och utseende. Notera att U-formade modeller lämpar sig för stora rum, och vinkeln kommer att bidra till att använda den frigjorda vinkeln är ganska rationellt.
 • Kvalitet beslag. Garanterar tillförlitlighet och hållbarhet av möbler.
 • Color. Mörka skåp ser lönsam endast i stora rum, och den bästa användningen av ljusa färger för små och medelstora interiör.
 • Funktionalitet. Här måste vi göra ett val till förmån för skåpet, som kommer att möta behoven hos alla familjemedlemmar.

Design vardagsrum, hall

Design vardagsrum - det är inte bara valet av tapeter, möbler Urvalet och placeringen av dess behöriga, men också olika "saker", gör det möjligt att göra interiören en elegant.

Bristen på mattan i intilliggande vardagsrummet, tillåter hallen visuellt öka utrymmet i rummetBristen på mattan i intilliggande vardagsrummet, tillåter hallen visuellt öka utrymmet i rummet

nämligen:

 1. Bright accentfärg. När du väljer en klassisk stil mirakulös lösning väckelse rum kan vara ljust collage eller kuddar.
 2. Brist på mattor. I ett litet rum mattor skapa effekten av att minska rummet.
 3. Fixturer. Bekvämt alternativ - armaturer installeras på golvet. De tar inte upp mycket plats, men väl upplyst rum. Möjligt att belysa varje område med en liten lampa.
 4. Byråar. Stora, skrymmande skåp med flera kontor - ett alternativ för rummet och vardagsrummet kommer att passa en byrå med ett par hyllor, som även kan användas som ett TV-stativ.
 5. Statyetter. Det ser original, särskilt om du menar något för värdarna, men det viktigaste är inte att överdriva det, så att inte slå resten rummet i museet.

Också kunna omvandla interiör färger. Golv vaser eller små, kommer inte bara att fylla ditt rum med en underbar doft, utan att skapa en ljus atmosfär, förbättrar humöret.

Alternativ för möblerna i vardagsrummet, hallen (video)

Kom ihåg att stilen i ditt vardagsrum - det är din personliga stil. Därför, vardagsrum kombinerat med en hall oerhört viktigt beslut. Det spelar ingen roll vilken stil du har valt - klassisk eller modern, är det viktigt att det var bekvämt och praktiskt för hela familjen.

Design kök hall, vardagsrum (foto interiörer)

51c7615-gostinaya-s-kuxney43b591920x1080resizeinterior32451327045051516fc1b52658133067475da18603318c2bf03cb56c07014ab

Leave a Comment

Your email address will not be published.

18 − = 13

Adblock
detector