The BlogBroderi för spädbarn är en stor gåva för den kvinna som var mor tillBroderi för spädbarn är en stor gåva för kvinnan som var mor med födelsen av barnet att gratulera släktingar eller vänner kan vara en mängd olika sätt. Och en av dem - handgjorda. Det är i alla fall bättre än banala kort från snabbköpet, bollar eller nallebjörn. Broderade kors metrics barn kommer säkert att bli mer originellt - bilden med datum för barnets födelse. Barn växer upp, och den vackra sak är en minnesvärd tillfälle.


Vilka är de korsstygn systemet

Oftast förvärva broderi kit med multgeroya eller roliga karaktärer, och sådana alternativ är många. Detta mått är en barn broderade kick. Systemet är mycket enkelt, och trådfärger för broderi ett behov inte så mycket - 10 eller 15, det är naturligtvis är relativt liten.

Scheman ger information om storleken på de framtida och brodertrådar som ska förvärvas för sin produktionScheman ger information om storleken på de framtida och brodertrådar som ska förvärvas för sin produktion

Om du broderar som ett vykort, som bevittnade födelsen av pojkar eller flickor, kommer du att lämna det en plats för broderi viktiga data - är barnets namn, födelsedatum, eventuell, längd och vikt. Det ser söt, vacker, utåt liknar en sådan gripande bild broderi. Och i huset är alltid där för henne.

Korsstygn: en nyfödd och hans födelsedatum

Vi har blivit mycket populära mått med stiliserade sovande änglar, leverets, mishutok, tätningar, etc. Det ser alla ganska barnslig. Broderi kräver en ljus tråd, en tråd av fina blommor, ser den bild du broderar.


Ett utmärkt alternativ är tillverkning av broderier med datum för barnets födelseEtt utmärkt alternativ är tillverkning av broderier med datum för barnets födelse

Alternativt kan du brodera strof, som är typ av en önskan barn. Och detta kan broderas otkrytochku inramat att hänga över sängen av barnet, eller bara hänga på väggen i barnkammaren. Förutom att rimma kan broderas roliga små djur, fantastiska växter, stjärnorna och månen, eller pyramiderna och andra leksaker. Kort sagt, allt som är förknippat med barndom och linda.

Korsstygn för spädbarn: Alternativ mätvärden

Det finns flera attraktiva alternativ som du kan ta del. Det finns många idéer, bara välja. Huvudsaken är att graden av komplexitet broderi passar din kondition.Spjälsäng och barn

Inte nödvändigtvis det ligga var en liten man, det kan sova i en bekväm säng kanin och kattunge. Kort sagt, bör det finnas en bild av barns cribs. Respektive, och hänga en bild på rätt sätt över barnets säng.

Broderade porträtt barn

Detta broderi klart rörd av sin mor barn. Men arbetet är naturligtvis särskilt komplexitet. Om du gör komplexa färgövergångar och hudtoner kommer att skapa effekten av foton. Detta porträtt av en pojke eller flicka är också kompletteras metriska parametrar.

Metric med bön

Också ganska populärt alternativ. Han kommer inte bara att vara ett slags dekoration av plantskolan, men också fungera som en väktare för barnet. Används vanligen system av medelhög komplexitet. Den här bilden kan du börja sy i förväg, det är ganska neutral, och passar barnet av båda könen.

Metrics med zodiakens nyfödda

Och detta är en fullständig bild, helt fylld med ett kryss. Det kommer att finnas en plats för dem att namnge barnet och hans födelsedatum samt bilden av stjärntecken, kan avbildas konstellationer, kontinenter, länder, kretsar etc. Jobs, naturligtvis, är mödosamt, men resultatet är värt det.

Broderas med bilden av den stjärntecken av barnet kommer att vara en stor del av inredningen för barnens rumBroderas med bilden av den stjärntecken av barnet kommer att vara en stor del av inredningen för barnens rum

Du kan helt upprepa ett av systemen, och kan själva kombinera broderi. Till exempel porträtt av barnet och ord välkommen riktat till honom. Eller hare i barnsäng och födelsedatum för barnet, liksom några söta rankor som utformningen av en bild.

Välj broderi kors system Bebis (Video)

Glöm inte att rita en bild av värdighet, hitta en lämplig tavelram som inte vad det var att plockas upp. Ett ark ibland bön sätta i ramar, eller något minnes - t ex en första beskärs curl baby. Sedan bilden med broderi kommer att bli ännu mer värdefull.


Bra jobbat!

Exempel på arrangemang för korsstygn nyfödda (foto)

1f24083105ed8b71dc 9cc95caa9413 23deaa026f5901bdde 57b1b093bdfa9 57b5e6f338356 114e1c73fe 893d6bde60d7dc6361 0763832 1172216 1688800Vervaco70-2301

Leave a Comment

Your email address will not be published.

48 − = 42