The BlogDe originele wenteltrap gemaakt van metaal perfecte aanvulling op de binnenruimte in de Art Nouveau-stijlDe originele wenteltrap gemaakt van metaal perfecte aanvulling op het interieur van de kamer in de stijl van zijn klassieke prestaties modernV wenteltrap fungeert als de pijler waarrond is onthutsend, maar de structuur kan verschillend zijn. Metalen wenteltrap naar de tweede verdieping - het is betrouwbaarheid, schoonheid en duurzaamheid. Maak een ladder van een metaal is mogelijk zonder de hulp van professionals, deze en vele andere dingen zullen we hieronder bespreken.


Wenteltrappen metaal: fabricagemethoden en functies

De productie van alle soorten van ladders van metaal omvat het gebruik van verschillende materialen en methoden voor hun behandeling.

U kunt markeren de volgende structuur:

 • Gesmeed. Gemaakt van staal, de methode van artistieke smeden.
 • Cast. Gietijzer, maar het kan worden gemaakt van messing of brons zijn.
 • Gelast. De meest betaalbare en in de vraag.
 • Nationale ploeg. Ladder gemonteerd op het terrein van prefab-elementen. Chroom of aluminium, vaak op bestelling gemaakt.

Woonkamer in klassieke stijl is perfect gesmede wenteltrap met een interessant patroonWoonkamer in klassieke stijl is perfect gesmede wenteltrap met een interessant patroon

Gesmede en gegoten ladders zijn duur, dus ze vaak niet te bouwen. Gelaste meest nodig is, het is goedkoop, en maken het misschien wel hun eigen handen. Trouwens metaal wordt zelden gebruikt voor het frame, en na zijn oprichting trap is gemaakt van hout of ander materiaal. Als we praten over design features, de metalen structuren zijn altijd post-steun voor de stappen.


stadia van bijlagetype kan zijn:

 • Op de mouwen en Bolza.
 • Aan de buitenzijde van de string.
 • Op de console.
 • Op de support muren.

Maak een ladder is heel reëel, en zoals hieronder zal worden beschreven.

Handig wenteltrap gemaakt van metaal met hun handen

Om structuren van metaal te maken is veel moeilijker dan hout - is noodzakelijk om niet alleen ervaring, maar ook speciale apparatuur en gereedschappen. Als dit niet een probleem is, en klusjesman "mark" lassen apparaat, wordt de in dit artikel beschreven stappen helpen om hun eigen sterke en mooie trap te maken. Natuurlijk, moet u eerst metingen, berekeningen en tekeningen uit te voeren om de toekomst van de trap te creëren om de afstand tussen sporten en de aantallen te weten moeten begrijpen welke vorm van loopvlakken en de aard van de armatuur.Zeer veel in de vraag creatie van de ladder rails. Hiervoor is het noodzakelijk een dikwandige buis, waarvan de lengte gelijk is aan de afstand tussen de vloeren te bereiden.

Je moet ook een mantelbuizen te creëren. De diameter moet groter zijn, en de lengte is hetzelfde. Kan niet zonder stalen hoeken, en zelfs grote diameter buizen voor het maken van rails.

Fabriceren en installeren metalen trap kunnen zijn op hun eigen, het belangrijkste ding - na te denken over het ontwerp en de voorbereiding van alle benodigde voor het werkFabriceren en installeren metalen trap kunnen zijn op hun eigen, het belangrijkste ding - na te denken over het ontwerp en de voorbereiding van alle benodigde voor het werk

Om de ladder te koken zou moeten zijn:

 1. De eerste gevallen moet de buis van metaal te nemen en gesneden in gelijke segmenten. De segmenten moeten gelijk aan de hoogte van het podium 1 stap.
 2. De resulterende huls moet proberen ondersteuning in het centrale deel. Als ze enigszins versleten, sleuven en gaten, is het noodzakelijk gelast in het inwendige van de afdichtring kernen draad gewenste dikte, en vervolgens zorgvuldig geschuurd lasgebied.
 3. Daaropvolgende stap dient om een ​​patroon van de houten latten maken door ze te schroeven aan de DSP, of een triplexplaat.
 4. Dan knip je de hoeken van het staal. Hoeken gelijk zijn aan de binnenafmetingen van de template. Ze moeten investeren in en las.
 5. Verdere stappen moeten frame met liner, schone naden koken.
 6. De volgende stap is om threading van de mouwen op de steun en de installatie van het op zijn plaats uit te voeren.
 7. Rails worden gesneden en pre-gelast aan de stappen hiervoor elkaar gelast sleeve, bloot te stellen aan de gewenste positie.

Bij het lassen en montagewerkzaamheden gebeurt, moet het gestel worden geprimed en verf en hout stap revet materiaal. U kunt direct uit te voeren lassen van de bus klaar trappen gemaakt van metaal. Zij moeten worden gevormd tegen het afglijden en ribben die sterkte te geven. Schroef de ijzeren trap naar het metalen frame zien er indrukwekkend en betrouwbaar.

Een wenteltrap met zijn eigen handen gemaakt van metaal: tekeningen en tips

Tekeningen kunnen klaar om te nemen, maar als de vaardigheden om te tekenen. Vandaag de dag, overigens, speciale programma's, die ook kan worden gebruikt. Ondanks het feit dat de wenteltrap ontwerpen zijn de meest optimale voor installatie in een kleine ruimte, is het nog steeds noodzakelijk is om te proberen om hun operationele gegevens behoeften past.

Alvorens over te gaan tot de vervaardiging en installatie van metalen trappen, deskundigen adviseren eerst vakkundig om een ​​tekening van de toekomstige bouw papier te makenAlvorens over te gaan tot de vervaardiging en installatie van metalen trappen, deskundigen adviseren eerst vakkundig om een ​​tekening van de toekomstige bouw papier te maken

namelijk:


 • betrouwbaarheid;
 • esthetiek;
 • Comfort.

Dit betekent dat de breedte van de ladder mars niet alleen geschikt voor het heffen en neerlaten, maar ook voor de doorgang van de meubels, grote voorwerpen moeten worden. Wenteltrap 100 cm diameter vormgeving en minder is niet geschikt voor deze condities, aangezien de breedte van de mars in dit geval kleiner zijn dan 50 cm, zodat deze alleen als steunorgaan zijn gemonteerd en zelden gebruikt. - Voor het heffen in de zolder of daling in een kelderruimte.

Je moet er ook voor kiezen de juiste hoek. Als het meer dan 45 g., Gebruik gemaakt van een ladder is gevaarlijk, en stammen af ​​van het, zal moeten heen en weer om het risico van letsel te verhogen. Het is noodzakelijk om de reling apparaat te overwegen, zelfs als het brede einde van de trap in de muur ingebouwd, omdat anders de kinderen en mensen onder de leeftijd moeilijk om te gaan / klim zou zijn. Het kan niet worden gebruikt als een partitie van de gipsplaten en andere breekbare materialen te ondersteunen. En de stappen die u nodig hebt om de vacht van de non-slip bouwmaterialen, of sloegen ze gegroefde voering.

wenteltrap: gesmeed

Als de trap naar het huis of duplex appartement gesmeed, het ziet er altijd aantrekkelijk en origineel. De eerste gesmede spiraal design verscheen in de middeleeuwen. Toen was het alleen maar een mooie vervanger voor conventionele ladder. De tijd staat niet stil, maar vervalste trappen zijn nog steeds relevant. Sloten werden vervangen door particuliere huizen, en trappen niet hun relevantie te verliezen.

In het interieur van een landelijke stijl en zal kijken elegante metalen wenteltrap met elementen van artistieke smedenIn het interieur van een landelijke stijl en zal kijken elegante metalen wenteltrap met elementen van artistieke smeden


Dankzij de artistieke gesmede trap ontwerpen passen in elk interieur, waardoor het:

 • sierlijk;
 • origineel;
 • Balanced.

Smeden maken zelfs van de meest gewone huis van een kasteel en de eigenaren zullen maken voel me een beetje koningen. Omdat de kwaliteit en esthetiek van een dergelijke ladder 100% koninklijke zou zijn. Gesmeed ontwerp is niet alleen zeer luxe, maar ook duurzaam, bestand tegen mechanische beschadigingen. Maar, zorgen voor de smeedijzeren trap nog steeds nodig. Smeedijzeren trappen - de perfecte decoratie voor het huis.

Diverse metalen wenteltrappen (video)

In elke behuizing spiraalvormig ontwerp met artistieke smeden wordt het centrale object. Geen van de gast zal niet voorbij dergelijke pracht! Zelfs als een budget optie is geselecteerd, zoals het vervalsen kostprijs is zeer hoog. Dat deze ladder vereist geen extra bevestigingsmiddelen nodig hebben om de muren, dus je kunt het overal te monteren. Dit is een ander voordeel van gesmeed ontwerpen voor het huis.

Het ontwerp van de metalen wenteltrap (foto in het inwendige)

11IRON-Metal01-960x650c 0019dc02a5732c9e5c5c755e4f41d144 1-38-960x650c 287 92 573 297 1073 92728857fccdce8fb46928460049 izgotovlenielesnicdnepropetrovsk

Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 9 = 15