Materialen en trappen met hun handen berekeningen van hout: 3 belangrijke stappen – nwhistorycourse.org

The BlogProduceren en installeren binnenvoering gemaakt van hout trappen kunnen op hun eigenProduceren en installeren binnenvoering gemaakt van houten trap kan samostoyatelnoMaterial, gebruikt om een ​​ladder te maken, kunnen verschillend zijn - hout, ijzer, beton of een combinatie van deze materialen. Maar het vaakst gebruikt hout voor de bouw van trappen.


Berekening van de houten trap naar een eigen huis

Elk ontwerp moet veilig om haar te bewegen. Voor dit doel, vóór de bouw van de trap, je moet haar berekeningen uit te voeren op basis van wat voor soort ladder structuur wordt verwacht.

Doen ladder berekeningen moet rekening houden met de grootte van de ruimte en de hoogte van de ruimte interstoreyDoen ladder berekeningen moet rekening houden met de grootte van de ruimte en de hoogte van de ruimte interstorey

Om de houten trap te berekenen, moet u het volgende doen:

 1. Bepaal de hoogte van interstorey ruimte, de vloer tot het plafond ramen met uitzicht op de vloeren, en bepaal het gebied dat moet worden gereserveerd voor de ladder.
 2. Bepaal het aantal trappen in de ladder, op basis van de diepte, hoogte en hoek riser ladder. Typisch is de lengte van de stijgbuis is gelijk aan 150-200 mm en de optimale bandbreedte legeren gelijk typisch 250-320 mm.
 3. Er moet ook rekening houden met de hoogte van de tussenruimte tussen het horizontale vlak van de trappen en het laagste gedeelte van de plafondconstructie is noodzakelijk zodat een persoon het beklimmen of afdalen van de trap, het hoofd niet de plafondconstructies raken.

Raadpleeg ook de breedte van de trap te berekenen, teneinde te kunnen gemakkelijk bewegen erop moet optimale breedte van de ladder gelijk is aan 120 cm.


Bekende voorbeelden van tekeningen voor houten trappen

Voordat u tekeningen in DWG-formaat, moet u het type van de ladder te selecteren.

Voordat u begint met berekeningen, raden experts eerst kiest u het type van ladders voor thuisVoordat u begint met berekeningen, raden experts eerst kiest u het type van ladders voor thuis

Er moeten bepaalde metingen en berekeningen, en de algemene parameters van de trap te bepalen: 1. trappen hellingshoek dergelijke parameter is kenmerkend in het traject 23-37 °.
 2. De minimale hoogte tussen het plafond en stappen moeten minstens 2 m bedragen.
 3. De breedte van de ladder ten minste 1 meter bedragen.

Na het bepalen van alle parameters, moet je een plan van de plaats waar het nodig is om op te merken de plaats van de trap en alle aspecten met betrekking tot het plan van het pand te tekenen. We moeten het overzichtsplan van de gehele ladder leveren aan een beter begrip van alle noodzakelijke parameters.

Alle tekeningen kan handmatig worden gedaan, maar om fouten te voorkomen, is het het beste om alle tekeningen gedaan online, met behulp van een speciale rekenmachine.

Als mensen moeite vinden op hun eigen aan een ladder diagram maakt, kunt u kant en klare tekeningen en schema's van de trap te gebruiken, print ze uit en kies de beste optie. Maar dit moet worden gedaan in het stadium van het bouwen van een huis, als een kant-en-klare structuur tekening zal moeilijk te halen zijn.

Gedetailleerde en algemene beschrijving van de online berekening van de houten trappen

Alle noodzakelijke parameters voor het creëren van houten trap met zijn handen te berekenen, moeten alle dimensies verwijderen is zoals de hoogte van de maxima, waarvan het oppervlak onder de trap wordt toegekend, hellingshoek, de opening lengte, het aantal trappen.

Onafhankelijk produceren trappen kan worden berekend met behulp van een speciale online calculatorOnafhankelijk produceren trappen kan worden berekend met behulp van een speciale online calculator

Om de trap gemaakt van hout te berekenen, is het het beste om te profiteren van speciale online calculator of speciaal gereedschap:

 1. Andere hulpprogramma's kunt u ook berekenen, uitzicht, waaronder 3D-formaat, en, indien nodig, alle bewerken en veranderen alle grafieken en tekeningen. U kunt zelfs een dergelijk programma uit te voeren op een schema van het hele huis te creëren, maar ook om de ladder te trekken en te zien hoe de dingen eruit zal zien in de virtuele lay-out.
 2. Wanneer online berekenen, is het noodzakelijk om het type ladder te bepalen, kan odnomarshevaya, half-tempo, spiraal, trap met een roterend platform 180 graden, etc. zijn en voor elke ladder-type heeft zijn eigen berekening.

Dat is de reden waarom u een speciale online calculator of speciaal gereedschap moet gebruiken, is het veel rendabeler en gemakkelijker zelfs beginnende bouwers.

De basis voor het opstellen van een ladder gemaakt van hout

Het belangrijkste voordeel van een houten trap, is het relatieve gemak, ecologie, naast, hout is gemakkelijk te hanteren, en een houten trap zal optimaal worden bekeken in een rustieke houten huis.


Veel mensen geven de voorkeur aan een houten ladder te kiezen, want het wordt gekenmerkt door ecologische en gezondheid en veiligheidVeel mensen geven de voorkeur aan een houten ladder te kiezen, want het wordt gekenmerkt door ecologische en gezondheid en veiligheid

Maar, voordat je de trap naar de tweede verdieping van het huis te doen, moet je een ladder diagram, waarin alle parameters in aanmerking worden genomen te maken:

 1. Op basis van tekeningen markeringen houten plano waaruit de trap later worden verzameld. Alle afmetingen die op papier overgedragen aan het werkstuk en ze zijn gesneden volgens de aangebrachte markeringen.
 2. Maar, voordat u de tekeningen te doen en deel te nemen aan het snijden van het materiaal en de daaropvolgende vergadering van de ladder moeten hun kracht te beoordelen, als bekwaam om een ​​tekening te maken en correct maken zagen al het materiaal is niet ieders kracht.

Voor het maken van een tekening, moet u een meting van de plaats in de ruimte waar de ladder worden gevestigd te maken. Dit is de hoogte van vloer tot het plafond, de breedte van de overlap, moet ook rekening worden gehouden met de aard van trappen, hellingshoek, bevestigingssysteem, etc.

Zonder deze gegevens te trekken trappen, en zelfs nog meer, zodat het vrijwel onmogelijk zou zijn.

Wijze van het tekenen van de houten trap naar de tweede verdieping

Huizen gebouwd twee verdiepingen, drie verdiepingen, en om te bewegen tussen de vloeren moeten worden uitgerust met een ladder.


Om praktische en comfortabele ladder te verkrijgen, moet u eerst het een gedetailleerde tekeningOm praktische en comfortabele ladder te verkrijgen, moet u eerst het een gedetailleerde tekening

Het maken van een ladder begint met de bepaling van het type, kan het zijn:

 • Schroeflijnvormige of spiraalvormige trap, de trap odnomarshevaya klassieke, met de rotatie van de halve snelheid, enz.;
 • Ook trappen, in aanvulling op de primaire functie van de stijging of daling kan vrijwel onzichtbaar in de kamer, en kan, integendeel, blinken uit in het interieur, en zelfs dienen als een decoratief ornament.

Daarom, voordat u begint met een ladder te ontwerpen, moet u het type te selecteren, dan staat het aan een schematisch bovenaanzicht van het huis, de ladder zelf te trekken en te zien hoe een of ander type ladder zal worden gekeken naar het patroon. Als een persoon is blij met alles, kunt u een ladder van gedetailleerde tekeningen te maken.

Wanneer u een tekening te maken, moet u alle eerder gemaakte metingen, hellingshoek, breedte en hoogte van de stappen te overwegen, de breedte van de trap, als je van plan bent om een ​​hek te maken, dan moet ook worden vertegenwoordigd op de tekening.

Blauwdrukken voor de vervaardiging van houten trap met zijn handen

De trap is een verplicht onderdeel van de huizen, biedt het een schakel tussen de vloeren en trappen moeten comfortabele beweging over geven, om veilig te zijn en passen in het interieur van het gebouw. Plannen en bouwen een ladder moet uitgaan van bouwvoorschriften, alsmede de noodzakelijke nauwkeurige berekening en tekeningen, alsof dit niet gebeurt dan bij de vervaardiging, fouten kunnen worden gedetecteerd.

Naar behoren zullen samengesteld tekening snel en gemakkelijk hoe te produceren en installeren van houten trap toe in de toekomstNaar behoren zullen samengesteld tekening snel en gemakkelijk hoe te produceren en installeren van houten trap toe in de toekomst

Nuances die voorkomen dat het overdoen van de hele structuur, overmatige consumptie van materialen en tijd:

 1. Voor het maken van tekeningen, moet u het type van de trap te bepalen, om verschillende voorbeelden te zien, en kies degene die het beste voldoen aan alle eisen. Daarna kunt u tekeningen maken en plannen verbetering ladder in een bepaalde plaats thuis.
 2. Voordat u een tekening te maken, moet u eerst de meting, de hoogte van de vloer tot het plafond uitzicht op Interfloor partitie uit te voeren. Ook berekent het aantal stappen, de breedte, hoogte en helling van de trap, etc.
 3. De tekening moet niet alleen alle dimensies van de trap weer te geven, maar ook het hek, de hoogte op te geven.

Het is ook de moeite waard om de algemene opzet van het huis, waarin de ladder locatie wordt weergegeven met vermelding van de footprint te tekenen.

Deze regeling zal een beter begrip van hoe het afgewerkte trap eruit zal zien, en meer tijd aan te controleren alle berekeningen in de voorkant van de fabrikant trap mogelijk te maken.

Beginnende bouwer op basis van de tekeningen is het beste om te beginnen met het doen van de meest eenvoudige ladder met behulp van de draagbalken - kosoura. Hun aantal kan variëren in stappen van 1 tot 3.

Ladder met hun handen van een boom: de berekeningen (video)

Tijdens de bouw van een gebouw met meerdere, is het noodzakelijk inrichting van trappen om te kunnen van de vloer te krijgen naar verdieping is comfortabel en veilig voor de gezondheid van de bewoners.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

48 + = 53

Adblock
detector