The BlogStretch tak - en modern version av efterbehandling interiören, som kännetecknas av estetik och lång livslängdStretch tak - en modern version av efterbehandling interiören, kännetecknad av estetik och långa ekspluatatsiiSegodnya tak är populära konsumentmiljöer. Stretch tak - är en vacker utsikt över taket trim. Deras installation tar minimalt med tid. På byggmarknaden finns en mängd olika material som de görs. Varje material har sina egna egenskaper, metoder för installation och dekoration.


Fördelar av tak

Att välja material för undertak, är det i första hand viktigt att bekanta dig med funktionerna och fördelarna med undertak till andra typer av ytbehandlingar. Oberoende av det valda materialet, undertak - är kvaliteten utformningen av taket, vilket kommer att ge taket en fin, slät och elegant yta.

En av fördelarna med undertak - Enkel installation: Om det behövs du framgångsrikt kan utforma sina egna händerEn av fördelarna med undertak - Enkel installation: Om det behövs du framgångsrikt kan utforma sina egna händer

Fördelar med spänning strukturer:

 • Installation kan utföras när som helst, oavsett om byggnaden arbete som utförs i rummet.
 • Installationen genomförs i 2-3 timmar, vilket avsevärt sparar tid. Installation av tak flera nivåer kommer att ta dubbelt så lång tid.
 • Tak PVC-film skyddar mot översvämning av de övre våningarna har kunnat motstå den höga vikten vatten.
 • Konstruerad för en lång livslängd.
 • Göm ledningar och kommunikation.
 • Det kräver inte särskild omsorg, med undantag för våtrengöring process föroreningar.

När man överväger fördelarna visar att taken kommer att pågå en lång livslängd tack vare högkvalitativt material den är tillverkad.


Stretch tak görs bara av miljövänliga material. Detta gäller både PVC-filmen och tyget av banan. Därför är valet av material upp till konsumenten, som måste ta hänsyn till deras krav på tak, deras egenskaper och kännetecken.

Jämfört med dessa typer av efterbehandling som målning och installation av gips beläggning tak är av stort värde som kännetecknas av sina universella egenskaper.

Material för tak PVC eller duk

Det finns två vanliga typer av undertak, som är lika populär försäljning. Varje typ har sina egna egenskaper, är gjorda av olika material, har en distinkt struktur.Typer av målningar:

 • Film tak. En beläggning, som innefattar en polyvinylklorid eller PVC. Materialet har en bredd på 3 m. Detta förklaras av möjligheten till produktionsutrustningen. Därför, i ett stort rum med hjälp av flera banor som är svetsade till varandra, med hjälp av en speciell anordning. Detta kräver en beräkning av tyg per m2. Denna metod för installation kräver närvaro av en söm, som inte förstöra helhetsintrycket eftersom nästan osynlig.
 • Tyg tak. Taken är gjorda av tyg är dyrare än film, och har positiva recensioner bland konsumenterna. Vid tillverkningen av tyget impregneras på båda sidor med speciella polymerer. Det andas, vilket kommer att säkerställa att rummet är väl ventilerat. En bana av tyget har en maximal bredd på 5 m.

Film tak kan ha en matt eller blank yta och hög hållbarhetFilm tak kan ha en matt eller blank yta och hög hållbarhet

Varje material har sina fördelar och nackdelar. Det bör ta hänsyn till när man väljer och installerar.

Film tak, till exempel, kan lätt tål höga vattentryck som förhindrar rummet från översvämningar. Sedan vatten kan lätt dräneras genom hålet och taket förblir torr. Tyget har en fast struktur på grund av att impregneringen, är det svårt att tränga igenom eller skära, till skillnad från filmen.

Båda typerna av material kan dekoreras på många sätt. Film tak är matt, glansigt, satin, mocka. Tyg tak kan målas i olika färger med akrylfärger på tyg.

Slack tak: material och tekniker

Material för tak görs av olika tekniker, vilket påverkar deras struktur och egenskaper.

Stretch konstruktion dyrare, men skiljer raffinerade utseende och höga nivåer av miljöStretch konstruktion dyrare, men skiljer raffinerade utseende och höga nivåer av miljö

Vävnads tak av speciell syntetisk tissuebana som är belagd med en speciell polymer impregnering. Detta gör dem resistenta mot alla typer av influenser. Film tak gjorda av PVC, varvid filmen är fäst till annan struktur.

Varje material är miljövänlig, ofarlig för människors hälsa. Olika tillverkningstekniker bestämma textur banor. Film polotki kan representera olika typer av beläggningar.


Texturen av tak

 • Matt. Den har en grov yta, inte blanka. Denna typ av finish utnyttjar för att skapa en klassisk inredning. Ha en låg kostnad.
 • Glossy. Tyger har en reflekterande effekt, vilket gör det möjligt att experimentera med utrymmet. Tak är idealt fula yta.
 • Satin. Material framställt med användning av satin PVC-film. Dess struktur liknar det naturligt satin, vad du inte hittar någon annanstans, och det gör rummet mer bekväm. Materialet inte skiner och inte har förmågan att återspegla situationen.
 • Suede. Tyg med hjälp av en film med en mocka textur. Duken har en reliefstruktur som liknar den ursprungliga mocka. Tyger är särskilt densitet.

Varje faktura lämpar sig för olika typer av lokaler. Tack vare de visuella effekterna, vilket gör taket med en viss struktur, kan du öka utrymmet i rummet, höja taket för att göra rummet mer bekväm.

Nya material spänntak: hur man väljer

I studien av mångfalden av arter av undertak, kan förväxlas. Några nya material för sträckan taket är bättre kan endast tas upp i en detaljerad studie av den typ av lokaler, vissa förväntningar från taket, ett belopp som kan spenderas på installation av en viss typ av tak.

Regler för valet av det nya materialet:


 • Ta hänsyn till den del av rummet, takhöjd för att få leveranser.
 • Bestäm de funktioner som ska ha materialet.
 • Med tanke på vad dekorativa börda kommer att bäras av materialet.
 • Bestäms med priskategori.
 • Den undersöker fördelar och nackdelar med varje typ av material.

För den lilla storleken på rummet skulle det bästa valet vara filmen speglade taket expanderar visuellt utrymmeFör den lilla storleken på rummet skulle det bästa valet vara filmen speglade taket expanderar visuellt utrymme

Nytt material för taket för att välja lätt, om en gång för att bestämma det förväntade resultatet, anser de punkter som kommer att vara avgörande.

Om rummet är föremål för täta floden - det bästa valet för filmytan, vilket är 100% kommer att skydda ditt hem från vatten. Om rummet är liten och låg - det bästa valet för att vara glänsande takytan att visuellt förstora utrymmet. Till rummet "andas", är bäst lämpad tyg trasa.

Välja material måste alla själva bestämma vilken kvalitet blir fler fördelar, som skulle agera tak.

Regler för val av material för undertak (video)

Det finns två huvudtyper av material av vilka är tillverkade tak - en PVC-film och specialbehandlade tyget. Utbudet av texturer gör det möjligt att välja ett alternativ som kommer att smälta harmoniskt med vanlig interiör. Valet är så stor att det finns en möjlighet att kombinera målningar, erbjuder stora möjligheter för de mest vågade designbeslut.

Material för undertak (foto)

3D1 3edb44b574f450c4b3fcfd385f97abff 03a14390a9f370827f9e5989a89f58b3d1b9e7 7 -16-2zyojm1r4kvu26s713t0qo 11 460f51a3319 20130902101855269614 499.111 499.061

Leave a Comment

Your email address will not be published.

76 − 73 =