Materiaal voor verlaagde plafonds: types en kenmerken – nwhistorycourse.org

The BlogStretch plafonds - een moderne versie van de afwerking van het interieur, gekenmerkt door esthetiek en een lange levensduurStretch plafonds - een moderne versie van de afwerking van het interieur, gekenmerkt door esthetiek en lange ekspluatatsiiSegodnya plafonds zijn populair consument omgevingen. Spanplafonds - is een prachtig uitzicht op het plafond trim. Hun installatie duurt een minimale hoeveelheid tijd. In de bouwmarkt zijn er een verscheidenheid aan materialen waaruit ze zijn gemaakt. Elk materiaal heeft zijn eigen kenmerken, de wijze van installatie en decoratie.


Voordelen verlaagde plafonds

Het kiezen van materiaal voor verlaagde plafonds, in de eerste plaats is het belangrijk om vertrouwd te raken met de functies en voordelen van verlaagde plafonds voor andere soorten afwerkingen. Ongeacht het gekozen materiaal, verlaagde plafonds - is de kwaliteit ontwerp van het plafond, waarbij het plafond een mooi glad en modieus oppervlak te verschaffen.

Eén van de voordelen van verlaagde plafonds - Eenvoudige installatie: Indien nodig kunt u met succes hun eigen handen kunnen ontwerpenEén van de voordelen van verlaagde plafonds - Eenvoudige installatie: Indien nodig kunt u met succes hun eigen handen kunnen ontwerpen

Voordelen spankabelstructuren:

 • De installatie kan worden uitgevoerd op elk moment, ongeacht of de bouwwerkzaamheden in de ruimte uitgevoerd.
 • De installatie wordt uitgevoerd in 2-3 uur, die aanzienlijk bespaart tijd uitgevoerd. Installatie van multi-level plafonds zal twee maal zo veel tijd.
 • Plafond PVC-folie beschermt tegen overstroming van de bovenste verdiepingen zijn in staat om het hoge gewicht van het water te weerstaan.
 • Ontworpen voor een lange levensduur.
 • Hide draden en communicatie.
 • Het heeft geen speciale zorg nodig, met uitzondering van de natte reiniging van de vervuiling.

Bij het overwegen van de verdiensten blijkt dat de plafonds een lange levensduur dankzij de hoge kwaliteit materiaal waarvan het is gemaakt zal duren.


Spanplafonds worden uitsluitend uit milieuvriendelijke materialen. Dit geldt zowel voor de PVC-film en het weefsel van het web. Daarom is de keuze van het materiaal is aan de consument, die moet rekening houden met hun eisen voor plafonds, hun eigenschappen en kenmerken.

Vergeleken met deze soorten afwerking zoals schilderen en installatie van gips coating plafond een grote waarde die wordt gekenmerkt door hun algemene eigenschappen.

Materialen voor plafonds PVC of doek

Er zijn twee veel voorkomende types van verlaagde plafonds, die even populair te koop zijn. Elk type heeft zijn eigen kenmerken, zijn gemaakt van verschillende materialen, hebben een kenmerkende structuur.Soorten schilderijen:

 • Film plafonds. Een coating die een polyvinylchloride of PVC bevat. Het materiaal heeft een breedte van 3 m. Dit wordt verklaard door de mogelijkheid van productieapparatuur. Daarom, in een grote kamer met meerdere weefsels die aan elkaar gelast met behulp van een speciale inrichting. Dit vereist een berekening van de stof per m2. Deze methode van installatie vereist de aanwezigheid van een naad, die de algehele optreden sinds bijna onzichtbaar niet bederven.
 • Fabric plafonds. De plafonds zijn gemaakt van doek zijn duurder dan film, en hebben positieve recensies onder consumenten. Bij het vervaardigen van het weefsel geïmpregneerd aan weerszijden speciale polymeren. Het is ademend, die zal zorgen voor de ruimte goed geventileerd. Een materiaalstrook heeft een maximale breedte van 5 m.

Film plafonds kan een mat of glanzend oppervlak en hoge duurzaamheid hebbenFilm plafonds kan een mat of glanzend oppervlak en hoge duurzaamheid hebben

Elk materiaal heeft zijn voordelen en nadelen. Er moet rekening worden gehouden bij het selecteren en installeren.

Film plafonds, bijvoorbeeld kan gemakkelijk tegen hoge waterdruk dat de kamer tegen overstromingen wordt voorkomen. Vervolgens werd water kan eenvoudig worden afgevoerd door de opening en het plafond droog blijft. De stof heeft een vaste structuur als gevolg van de impregnering, is het moeilijk te doorboren of verzwakt, in tegenstelling tot de film.

Beide soorten materialen kunnen worden ingericht op vele manieren. Film plafonds zijn mat, glanzend, satijn, suède. Stof plafonds kan worden geschilderd in een verscheidenheid van kleuren met behulp van acryl verf op doek.

Slack plafonds: materialen en technologieën

Materialen voor plafonds zijn gemaakt door verschillende technologieën, die hun structuur en eigenschappen beïnvloedt.

Stretchstof bouw duurder, maar verschillen verfijnd uiterlijk en een hoog niveau van milieu-Stretchstof bouw duurder, maar verschillen verfijnd uiterlijk en een hoog niveau van milieu-

Weefsel plafonds van speciaal kunststof weefselbaan die is bekleed met een speciaal polymeer impregnatie. Dit maakt ze bestand zijn tegen allerlei invloeden. Film plafonds van PVC, waarbij de film andere structuur is bevestigd.

Elk materiaal is milieuvriendelijk, onschadelijk voor de menselijke gezondheid. Verschillende vervaardigingstechnieken bepalen textuur webs. Polotki film kunnen verschillende coatings vertegenwoordigen.


De textuur verlaagde plafonds

 • Matt. Het heeft een ruw oppervlak, niet glanzend. Dit type van afwerking maakt gebruik van een klassiek interieur te creëren. Heeft u een lage kostprijs.
 • Glossy. Stoffen hebben een reflecterend effect, wat het mogelijk maakt om te experimenteren met de ruimte. Plafonds zijn ideaal lelijk oppervlak.
 • Satijn. Materiaal gemaakt met behulp van satijn PVC film. De textuur, het lijkt op natuurlijke satijn, wat je nergens anders vindt, en dat maakt de kamer meer comfortabel. Het materiaal niet schijnt en heeft niet de mogelijkheid om de situatie weer te geven.
 • Suede. Weefsels, vervaardigd met behulp van een film met een suède textuur. Het doek heeft een reliëfstructuur die de oorspronkelijke suède lijkt. Stoffen zijn bijzonder dichtheid.

Elke factuur is geschikt voor verschillende soorten gebouwen. Dankzij de visuele effecten, waardoor het plafond met een bepaalde textuur maakt, kunt u de ruimte van de kamer te verhogen, het verhogen van het plafond naar de kamer nog comfortabeler.

Nieuw materiaal spanplafonds: hoe te kiezen

In de studie van de verscheidenheid van soorten van verlaagde plafonds, kunnen worden verward. Enkele nieuwe materiaal voor het spanplafond is beter kan alleen in een gedetailleerde studie van de aard van de gebouwen, bepaalde verwachtingen van het plafond, een bedrag dat kan worden besteed aan de installatie van een bepaald type plafond worden aangepakt.

Regels voor de keuze van het nieuwe materiaal:


 • Houd rekening met de oppervlakte van de kamer, hoogte van het plafond voorraad te halen.
 • Bepaal de functies die het materiaal zou moeten hebben.
 • Rekening houdend met wat decoratieve last zal worden gedragen door het materiaal.
 • Bepaald met de prijsklasse.
 • Onderzoekt de voor- en nadelen van elk type materiaal.

Voor de kleine omvang van de kamer zou de beste keuze zijn de film gespiegeld plafond breidt visueel de ruimteVoor de kleine omvang van de kamer zou de beste keuze zijn de film gespiegeld plafond breidt visueel de ruimte

Nieuw materiaal voor het plafond eenvoudig kiezen, als het een keer om het verwachte resultaat te bepalen, rekening houden met de punten die beslissend zal zijn.

Als de kamer is onderworpen aan frequente de overstromingen - de beste keuze om de film oppervlak, dat is 100% zal uw huis te beschermen tegen water. Als de kamer is klein en laag - de beste keuze om glossy plafond oppervlak dat de ruimte visueel te vergroten zijn. Om de ruimte om te "ademen", is het meest geschikt stoffendoek.

Het kiezen van het materiaal, moet iedereen voor zichzelf beslissen wat de kwaliteit zal meer voordelen, die het plafond zou handelen.

Regels voor het materiaalkeuze voor verlaagde plafonds (video)

Er zijn twee belangrijke soorten materialen gemaakt plafonds - een PVC folie en speciaal behandelde weefsel. Het bereik van de textures in staat stelt om een ​​optie die harmonieus zal mengen met gemeenschappelijke interieur kiezen. De keuze is zo groot dat er een optie om schilderijen te combineren, biedt grote kansen voor de meest gedurfde ontwerpbeslissingen.

Materiaal voor verlaagde plafonds (foto)

3D13edb44b574f450c4b3fcfd385f97abff03a14390a9f370827f9e5989a89f58b3d1b9e77-16-2zyojm1r4kvu26s713t0qo11460f51a331920130902101855269614499.111499061

Leave a Comment

Your email address will not be published.

4 + 4 =

Adblock
detector