Mästarklass räknas cross teknik för nybörjare: 5 viktiga steg – nwhistorycourse.org

The BlogBrodera korset - är inte bara prisvärd och enkel, men också otroligt kulBrodera korset - är inte bara prisvärd och enkel, men ändå otroligt uvlekatelnoVyshivat korset kan lära på bara 2-3 pm. Utrustning anses vara en enkel, prisvärd och säker. Dessutom en intressant och unik. Dukar och servetter med blommor och fåglar är någonstans i det avlägsna förflutna. Numera broderi på toppen av popularitet, är det idag modet att brodera exklusiva motiv som pryder inredningstillbehör. High fashion inte lämnas ut, kläder och skor av kända modeller också dekorerad med inslag av broderi. Lär dig att brodera ett kors kan praktiskt taget alla, tillräckligt för att lära sig några tricks och förstå grunderna regler prestanda.


En enkel teknik för broderi tvär

tillverkning broderi teknik kräver hög precision och bra utbildning.

För arbete behöver du följande material och verktyg:

 1. Trubbig nål;
 2. bågen;
 3. duk;
 4. Thread tandtråd.

Broderi stygn teknik på ett annat sätt kallas "räknar". Detta namn fästes eftersom, såsom i brodermönster för att följa och räkna antalet stygn som är anordnade i varje rad och en färgblock. På grundval av detta är det nödvändigt att köpa en bekväm duk, vilket kommer att underlätta räkna processen.

Lär dig att brodera ett kors bara för att inlärningsprocessen tar 2-3 dagarLär dig att brodera ett kors bara för att inlärningsprocessen tar 2-3 dagar


I den inledande fasen av lärande bör ta en duk med stora torg, som bildas från vävning garn.

Duk är vanligtvis gjord av bomull eller linne, men mästare rekommenderar att använda den första ångan materialet med tillsats av syntetiska filament, vinyl, eftersom det är lättare att "läs". Brodera kors är inte nödvändigt att köpa en speciell hoop, passform och regelbundet som broderi kan göras på delar. Needle med erfarenhet rekommenderas att ge företräde åt trä hoop med dem bekväma att arbeta med. När det gäller nålar, bör det vara trubbigt. Ju tätare duken bör tunnare vara ett verktyg för broderi. Du bör också vara uppmärksamma på att storleken på ett nålsöga, måste tråden löst. Brodertråd traditionellt kommit från bomull eller ull, nål med erfarenhet vill använda siden tandtråd.

Technique Embroidery Cross - hur man fästa en tråd

Utsökt handarbete bör vara försiktig på båda sidor. Om broderi tvåvägs korrekt, då kan vi tala om kompetensnivå. På framsidan bör det finnas några oegentligheter, brister. Men den perfekta produkten "ren" och inifrån, bör det inte finnas ens knölar. Därför bör du lära dig hur man korrekt fäst tråden.

För detta segment av tråden viks på mitten i mitten och få en "loop" vdevayut nålen.

Korrekt tråd fast i början av arbetet - ett tecken på skicklighet needleKorrekt tråd fast i början av arbetet - ett tecken på skicklighet needleDå nålen införs i lådan, i början av arbetet och "loop" vänster på framsidan. Ytterligare kliva någonstans millimeter nål återinfördes i ansiktet och dra åt knuten. Så få en nod som inte är synlig framifrån eller från sidan, inte från insidan. En annan viktig sak att komma ihåg - det är ett sätt att ansluta sig till ny tråd. När du vill byta från ton till ton, bör en ny tråd noggrant in i ritningen.

Detta sker på följande sätt:

 1. En ny tråd är nödvändig för att sträcka några stygn på fel sida.
 2. Vidare vid denna punkt är det nödvändigt att göra en söm.
 3. Den nya tråden är fast, kan du fortsätta att skapa.

fast också en tråd när arbetet är slutfört.

Teknik räknas kors för nybörjare steg för steg

Det spelar ingen roll, du är klar kulinariska college eller har en högskoleexamen, lära sig konsten att broderi kors, alla kan, huvud önskan. Innan du korsar brodera, se till att allt från systemet och avslutar en gott humör på plats. För att göra det arbete som krävs för att noggrant, steg för steg, utan brådska, särskilt om blandteknik. Det är viktigt att sätta ihop en bra färgpalett, trådar som det visat sig, inte mycket händer.

Innan du börjar bör du vara nödvändigt material, ett gott humör och steg för steg instruktionerInnan du börjar bör du vara nödvändigt material, ett gott humör och steg för steg instruktioner

När systemet är valt, kan du brodera:

 1. Det första steget är att tillämpa markup, kommer det att förenkla uppgiften.
 2. Brodera fel med stora områden med samma färg.
 3. Från systemet är det nödvändigt att slå ut redan broderade patchar.
 4. Det är viktigt att spåra riktning stygn.
 5. Det är nödvändigt att brodera den grundläggande stygn, knop dölja.

För att spara tid kan du förbereda i förväg tråden i nålarna, med en speciell arrangör. Lite tålamod och du kan sy sina egna händer ett konstverk. Vi måste börja med en enkel kors, och med tiden kan du lära broderi stygn bekstich. Det var intressant.


Säkerhet i korsstygn

måste också uppfylla säkerhetsåtgärder under ockupationen av handarbete.

 Kom ihåg att när du korsar sömnad, glöm inte om säkerhet, och försiktigt gälla för produktenKom ihåg att när du korsar sömnad, glöm inte om säkerhet, och försiktigt gälla för produkten

Det är viktigt att:

 1. Förbered en bekväm plats.
 2. Verktyg och material är placerade på framsidan.
 3. Tvätta händerna.
 4. Rör inte med våta händer broderi.
 5. Inte bita gängtänderna.
 6. Rest.
 7. Släng inte nålen och hålla den i kläderna.
 8. Följ saxen passera framåt ringar.

Broderi korsstygn teknik för nybörjare (video)


Nu är alla de viktiga ögonblicken i bekant. Följer reglerna, kan du göra en bra broderi och få positiva känslor, koppla av med användning. Var kreativ och få positiva känslor! 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

70 + = 75

Adblock
detector