Maak een Topiary van crêpepapier met een gezellige interieur te creëren – nwhistorycourse.org

The BlogTopiary van gegolfd papier - is niet alleen een stijlvolle inrichting, maar ook een soort symbool van gelukTopiary van gegolfd papier - is niet alleen een stijlvolle inrichting, maar ook een soort symbool udachiKreativnye Topiary gegolfd papier - stijlvolle inrichting woonkamer, woonkamer of kantoorruimte. Er wordt aangenomen dat het brengt aan de eigenaars van welzijn. Aan de oostzijde wordt het symbool van nieuw leven en welvaart. Hiervoor is een kleine hoeveelheid van crêpepapier en een beetje fantasie. De samenstelling zal een onvergetelijk cadeau voor dierbaren.


Maak een Topiary golfkarton met zijn eigen handen

Creatieve proces begint met de selectie van het schuim bal. In brede assortiment wordt gepresenteerd in een winkel van goederen voor handwerk. Als er niets geschikt er niet werd gevonden, dan is het werkstuk is eenvoudig te maken thuis. Werken moeten dikke draad, die verbogen bedacht. Het belangrijkste ding - niet breken de basis voor een gedeeltelijke vervorming.

Vervolgens de gebogen draad gewikkeld weefselband. De kleur moet in harmonie zijn met de algemene stijl van de compositie. Tijdens het wikkelproces dient op verschillende punten lijmpistool om de band te repareren. 

Voor de productie, Topiary, kiest u de juiste basis en pas daarna overgaan tot de registratieVoor de productie, Topiary, kiest u de juiste basis en pas daarna overgaan tot de registratie

Verdere instructies zijn als volgt:

 • Zorgvuldig gesneden in stroken gekleurd papier met een breedte van 1 cm.
 • Gesneden linten vermalen tot de grootte van de kwadraten van verschillende kleuren.
 • Het is wenselijk dat de pleinen waren dezelfde grootte.
 • De houder is vervaardigd uit shpazhek of sushi stokjes.
 • Elk vierkant wordt toegepast op de basisstructuur.

Om te werken hebben veel kleine vierkantjes gedraaid, dus het is best om het te doen met een reserve. Na dat, is het noodzakelijk om op te warmen de elektrische lijmpistool en bevestig de gedraaide vierkanten op de bal. Ontwerpers raden om ervoor te zorgen dat de golving goed tegen de grond en in de buurt van het element. Van gekleurde stukken gemakkelijk om een ​​woord of een cijfer te vormen, zoals het hart.


Het voetstuk kan worden gebruikt voor vormsnoei bloempot eerder versieren in de juiste kleurHet voetstuk kan worden gebruikt voor vormsnoei bloempot eerder versieren in de juiste kleur

Voltooide de productie van een keuze van de samenstelling van de stand. Deze kwaliteit zal een kleine bloempot waarvan de kleur harmonieert met vormsnoei stijl te maken. Om te bereiken onder voorzichtig bereiden plaatst het schuimblok. Been samenstelling gemaakt van gekleurde stokken (het kleurenschema geselecteerd op basis ambachten-stijl) of draad, die dan moeten duct tape te wikkelen.

Zodra de voet is klaar en ingericht, is het noodzakelijk om de bal nauwkeurig te planten. Het blijft om alle stukken in een pot vast te stellen en versier de ruimte rond. Voor dit doel, mos, vlas of klatergoud. Als topiary in een nautisch thema, de decoraties voor de gebruikte ruimte kleine steentjes.Maakt de kleuren van crêpepapier voor Topiary

Geef de samenstelling een grote persoonlijkheid wil bloem, gekocht of zelf gemaakt. Het is beter om de tweede methode kiezen om verschillende redenen. ASIC kans om een ​​decoratief element van de gewenste kleur te ontvangen, maakt de wizard een vorm van hun eigen land. Bepaalde problemen kunnen ontstaan ​​bij de selectie stap van het creatieve concept. In dit geval is het noodzakelijk zich te wenden tot verschillende informatiebronnen.

Zo zal thema-foto van voltooide werken een verscheidenheid aan opties aangeboden. 

De originele kleuren van crêpepapier zal Topiary individualiteit en creativiteit te gevenDe originele kleuren van crêpepapier zal Topiary individualiteit en creativiteit te geven

U kunt dan overgaan tot de praktische uitvoering van de ideeën:

 • Aankoop vellen gofrobumagi gewenste kleur.
 • Snij de strip met een breedte van 3-4 cm.
 • Plooi een van de randen van 2/3.
 • Vorm een ​​spiraal van tape.
 • Het is wenselijk dat de verkregen winding sterker aan de binnenzijde in plaats van de buitencontour.
 • Snijd overtollig tape en bevestig de vrije rand door middel van lijm.
 • Ongehaast bewegingen nodig om de bloemblaadjes te verspreiden.

Gemaakt van crêpepapier bloemen zijn bevestigd op de bal oogsten met behulp van Melt. Het verdient aanbeveling de samenstelling van een groot aantal papieren bloemen niet te overbelasten. Gezien de omvang van de bal, is het noodzakelijk om het gehele oppervlak te sluiten.

praktisch advies: Hoe maak je een bal van papier Topiary maken

Niet altijd in de handelsportefeuille netwerk vertegenwoordigd laat oogsten volledig realiseren van de creatieve ideeën. In verband met deze bal voor toekomstige composities is niet moeilijk om zelf te maken. Aanzienlijke vaardigheid die niet vereist dat het wegnemen van niet meer dan 1 dag. Nodig om te werken schuim en standaard ballon. De kleur en textuur van de laatste waarden niet.

Ontwerpers bieden om schuim te gebruiken als een uitgangsmateriaal, maar met een soortgelijke formulering van het probleem is niet iedereen het eens. Het materiaal is kwetsbaar, dus zonder een significante ervaring want het is beter niet te nemen. Dat is de reden waarom het schuim heeft de voorkeur. 


Om de oorspronkelijke idee voor vormsnoei te realiseren, kunt u een zelfgemaakte ballon gemaakt van papierOm de oorspronkelijke idee voor vormsnoei te realiseren, kunt u een zelfgemaakte ballon gemaakt van papier

Hoe om te werken met het als volgt:

 • Bevochtig het binnenoppervlak van de ballon water.
 • afvoer van de vloeistof voorzichtig.
 • Blaas de bal tot middelgrote omvang.
 • Bevestig de opgeblazen ballon op de cilinderbuis met montageschuim.
 • Vul de ballon.
 • Het is noodzakelijk om rekening te houden met de rang en de dichtheid van het product, of het zal barsten.
 • Wacht hardende samenstelling binnen 9 uur.
 • Snijd de ballon met een mes.
 • Extraheer de resulterende voorvorm.
 • Heldere dichte bovenste schuimlaag.

Het resultaat is een lege met de vereiste parameters. Als u een niet-standaard formaat of vorm, dan is het gemakkelijk te maken met hun handen. Hiertoe zet een ballon met de nog niet gedroogde met schuim in een vorm met de gewenste instellingen. Vervolgens wordt het werkstuk wordt gebruikt zoals hierboven beschreven.

Versier Topiary van bloemen gegolfd papier

Denken ten onrechte dat voor stap door alle stadia - het moeilijkste deel van het werk. Problemen beginnen net na de voltooiing van het grootste deel, als er vrije ruimte. Zie gerelateerde video's - een goede gelegenheid om te leren hoe het te gebruiken. Vlucht van fancy moet niet beperken, maar een regel moet strikt in acht nemen - niet om de ruimte te overbelasten, anders wordt de overvloed van crêpepapier hebben een negatieve invloed op de stabiliteit van de samenstelling.


Het produceren van Topiary, wees voorzichtig om het niet te overladen met overbodige elementenHet produceren van Topiary, wees voorzichtig om het niet te overladen met overbodige elementen

Onder andere ontwerpers rekomendatsiyay zijn de volgende:

 • U kunt toiletpapier gebruiken voor afzonderlijke items.
 • Het is onwenselijk om een ​​zeer donkere kleuren te gebruiken voor handwerk.
 • Bij het gebruik van de ribbels moet ervoor zorgen dat uw handen droog zijn, anders zal het materiaal niet het formulier op te slaan.
 • De voorvorm in de vorm van een kogel kan worden gewijzigd hart, vierkant, enzovoorts.
 • Tijdens de uitvoering van complexe elementen van instructie moet worden voor zijn ogen.

Hoe maak je een mooie topiary gegolfd papier (video)

Creëerden hun eigen vormsnoei - een perfecte aanvulling interieur. Het belangrijkste ding - voor de aanvang van de werken op papier schets schets van de toekomstige samenstelling. Advance voorbereiding zal het voorschot om de noodzakelijke veranderingen te maken en aan de lijst van benodigde materialen te bepalen. Direct werken met materialen vereisen zorgvuldige en voldoen aan de technische adviezen. 

Topiary opties geïmproviseerde gegolfd papier (foto)

4c4af628af98c31d7a7233335ff2 - tsvety-floristika-topiarij-iz-gofrirovannoj0fd089294a292cXL5c6ed56af353288007fe2ad7cf71 - tsvety-floristika-topiarii-derevya-schastya6dbfb85065876472585d5c4813zr - tsvety-floristika-topiarij-iz-gofrirovannoj8aa2e7896d887a2b6189d437e7wv - tsvety-floristika-topiarij-iz-gofrirovannoj7b071665358297a5f11a4da6f5qy - tsvety-floristika-topiarij-Krasnyj-iz56dd93128293456dd93128296a72081e135e4e63017c46368331f3e9k - tsvety-floristika-topiarij-iz-gofrirovannoj038471e15634b4351d3ae384874t - dlya-doma-interera-topiarii371732dcd8d50d8a1ac16035favk - tsvety-floristika-topiarij-iz-gofrirovannoj

Leave a Comment

Your email address will not be published.

25 − 16 =

Adblock
detector